apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ναι ρε τυπε δεν το ηξερες?ρε βαζελος εισαι τωρα εξηγουνται πολλα
ναι ρε τυπε δεν το ηξερες?ρε βαζελος εισαι τωρα εξηγουνται πολλα
εξαρταται ποιον εχεις προπονητη σφυριζει και ο διαιτητης...δεν θα την χαρακτήριζα κόντρα διαιτησία...λάθη έκανε αλλά σαφώς λιγότερα απ' ότι σε άλλα ματς.
τυπε ετσι οπως ειναι οι ομαδες στην ελλαδα οσες αγωνιστικες και να φας δεν εχει κανενα νοημαρε μαζι σου. εγω θελω να δω αυτους που γελουσαν για τις πολλες αγωνιστικες που ΔΙΚΑΙΩΣ φαγαμε.εγω μπορει να εχω παροπιδες οσο αναφορα τις επιδοσεις της ομαδας μου και να τη βλεπω τη καλυτερη στο κοσμο αλλα εκει στο καυλι μου ας ειναι ολη τη σεζον αδεια τα γηπεδα ρε με το καθε μουνοπανο
οχι ρε σε εβλεπα με το κοκκινο μπουφανακι και ελεγα δικος μας ειναι, και αναρωτιομουνα πως μπορει και παει αραγε με τα φρικια τωρα εξηγηταιναι ρε τυπε δεν το ηξερες?
τεσπα μεγαλη δουλεια ο σοφος...τους βραχυκυκλωσε....με κοντρα διαιτησια και το πηραμε σχετικα ευκολα....
κοντρα 100%....δεν θα την χαρακτήριζα κόντρα διαιτησία...λάθη έκανε αλλά σαφώς λιγότερα απ' ότι σε άλλα ματς.
περαστικα.......καλα χαλαρωσε λιγο.....τι βραχυκυκλωσε ? ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ο ΠΑΟ σημερα.......αλλα για μενα αναμενομενο........μεγαλο φαβορι ο ΟΣΦΠ για το πρωταθλημα......δεν κρινω απο το σημερινο......τα εχουμε πει απο την αρχη.......σου φευγει ο φραγκοφονιας και ο Σαρας και μενεις με Καλαθη ? Σου φευγει ο Πεκο και μενεις με Βουγιουκας ? Τριαρι μου φερνεις τον Σατο ? Που πας ρε Καραμητρο ?
Ο πουστης ο Λοβερδος ο γαβρος φταιει για ολα που θελει να περικοψει τις κρατικες δαπανες στα φαρμακα κατα 20 %
γιατι ρε καρλο;;;αμφιβαλλεις;;;;αμφισβητεις οτι με γιαννακη κατα μεγαλο ποσοστο και σημερα θα το επαιρνες το ματς;;;....καλα χαλαρωσε λιγο.....τι βραχυκυκλωσε ? ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ο ΠΑΟ σημερα.......αλλα για μενα αναμενομενο........μεγαλο φαβορι ο ΟΣΦΠ για το πρωταθλημα......δεν κρινω απο το σημερινο......τα εχουμε πει απο την αρχη.......σου φευγει ο φραγκοφονιας και ο Σαρας και μενεις με Καλαθη ? Σου φευγει ο Πεκο και μενεις με Βουγιουκας ? Τριαρι μου φερνεις τον Σατο ? Που πας ρε Καραμητρο ?
Ο πουστης ο Λοβερδος ο γαβρος φταιει για ολα που θελει να περικοψει τις κρατικες δαπανες στα φαρμακα κατα 20 %
και αν πάρουν και την ΠΑΕ δε βλέπω να περισσεύουν άλλα λεφτά για το μπάσκετ......καλα χαλαρωσε λιγο.....τι βραχυκυκλωσε ? ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ο ΠΑΟ σημερα.......αλλα για μενα αναμενομενο........μεγαλο φαβορι ο ΟΣΦΠ για το πρωταθλημα......δεν κρινω απο το σημερινο......τα εχουμε πει απο την αρχη.......σου φευγει ο φραγκοφονιας και ο Σαρας και μενεις με Καλαθη ? Σου φευγει ο Πεκο και μενεις με Βουγιουκας ? Τριαρι μου φερνεις τον Σατο ? Που πας ρε Καραμητρο ?
Σου φευγει ο Πεκο και μενεις με Βουγιουκας ?
τυπε μη ξηγιεσαι...ο καρλος ειναι ηρωας...και κοζαρει και κανει ομορφες αναλυσουλες...τα λεει ωραια ;)περαστικα...
και κάποιος είπε "την έπιασε γιατί έχει αντίληψη, άλλος ψηλός δε θα την έπιανε"
μα να μην του πω περαστικα!!!!! πανω απο ολα ειμαστε αρχοντες!!!τυπε μη ξηγιεσαι...ο καρλος ειναι ηρωας...και κοζαρει και κανει ομορφες αναλυσουλες...τα λεει ωραια ;)
εγω για σατο ....Τέπιτς , Σάτο , Τσαρτσαρής , Βουγιούκας , Καλάθης........απλα δεν κανουν για ΠΑΟ ! Υπαρχει κανεις που να διαφωνει ?
γιατι κανει ο καιμακογλου;;;Τέπιτς , Σάτο , Τσαρτσαρής , Βουγιούκας , Καλάθης........απλα δεν κανουν για ΠΑΟ ! Υπαρχει κανεις που να διαφωνει ?
το καλύτερο 4άρι της Α1 πέρσυ, καλύτερος από τον Κλέιζα.γιατι κανει ο καιμακογλου;;;
ο σατο γιατι?Τέπιτς , Σάτο , Τσαρτσαρής , Βουγιούκας , Καλάθης........απλα δεν κανουν για ΠΑΟ ! Υπαρχει κανεις που να διαφωνει ?