Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Έτσι, να ρίχνουμε καμια φούτσα φου & φου στα βαζέλια,
να ξεχνάμε λίγο τα πραγματικά προβλήματα. :zfuck:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε μαζι σου. εγω θελω να δω αυτους που γελουσαν για τις πολλες αγωνιστικες που ΔΙΚΑΙΩΣ φαγαμε.εγω μπορει να εχω παροπιδες οσο αναφορα τις επιδοσεις της ομαδας μου και να τη βλεπω τη καλυτερη στο κοσμο αλλα εκει στο καυλι μου ας ειναι ολη τη σεζον αδεια τα γηπεδα ρε με το καθε μουνοπανο
τυπε ετσι οπως ειναι οι ομαδες στην ελλαδα οσες αγωνιστικες και να φας δεν εχει κανενα νοημα
πλεον ουτε οικονομικο αφου πλην του ντερμπυ στο γηπεδο πανε ελαχιστοι
και σε εμας και σε εσας

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
τεσπα μεγαλη δουλεια ο σοφος...τους βραχυκυκλωσε....με κοντρα διαιτησια και το πηραμε σχετικα ευκολα....

....καλα  χαλαρωσε  λιγο.....τι  βραχυκυκλωσε ?    ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ  ο  ΠΑΟ  σημερα.......αλλα  για μενα αναμενομενο........μεγαλο  φαβορι ο ΟΣΦΠ  για το πρωταθλημα......δεν  κρινω  απο το σημερινο......τα εχουμε  πει απο την αρχη.......σου φευγει ο φραγκοφονιας και ο Σαρας  και μενεις με Καλαθη ?   Σου  φευγει ο Πεκο και μενεις με  Βουγιουκας ?   Τριαρι  μου  φερνεις  τον  Σατο ?  Που πας   ρε Καραμητρο ?
 Ο πουστης ο Λοβερδος ο γαβρος φταιει  για ολα που θελει να περικοψει τις  κρατικες δαπανες  στα  φαρμακα κατα 20 %  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν θα την χαρακτήριζα κόντρα διαιτησία...λάθη έκανε αλλά σαφώς λιγότερα απ' ότι σε άλλα ματς.
κοντρα 100%....
αν εχουν γινει αρχηγε δεκα λαθος σφυριγματα και τα εννια ειναι εναντιον σου βγαλε το ποσοστο και κανε τις αναγωγες σου ;)
και στο μπασκετ το λαθος σφυριγμα τις περισσοτερες φορες ειναι αλλαγη κατοχης αρα παραπανω επιθεσεις αρα αρα κλπ.... ;)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
....καλα  χαλαρωσε  λιγο.....τι  βραχυκυκλωσε ?    ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ  ο  ΠΑΟ  σημερα.......αλλα  για μενα αναμενομενο........μεγαλο  φαβορι ο ΟΣΦΠ  για το πρωταθλημα......δεν  κρινω  απο το σημερινο......τα εχουμε  πει απο την αρχη.......σου φευγει ο φραγκοφονιας και ο Σαρας  και μενεις με Καλαθη ?   Σου  φευγει ο Πεκο και μενεις με  Βουγιουκας ?   Τριαρι  μου  φερνεις  τον  Σατο ?  Που πας   ρε Καραμητρο ?
 Ο πουστης ο Λοβερδος ο γαβρος φταιει  για ολα που θελει να περικοψει τις  κρατικες δαπανες  στα  φαρμακα κατα 20 %  :2funny:
περαστικα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
γιατι ρε καρλο;;;αμφιβαλλεις;;;;αμφισβητεις οτι με γιαννακη κατα μεγαλο ποσοστο και σημερα θα το επαιρνες το ματς;;;

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
και αν πάρουν και την ΠΑΕ δε βλέπω να περισσεύουν άλλα λεφτά για το μπάσκετ..

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
  Σου  φευγει ο Πεκο και μενεις με  Βουγιουκας ?

Την παλεύει ο Ζοτς που του φορτώσανε το παιδοβούβαλο; :tickedoff: :tickedoff:
Κατάφερε να πιάσει την μπάλα σε κάποια φάση, κοιτούσε με το σπινθυροβόλο βλέμμα της αγελάδας
και κάποιος είπε "την έπιασε γιατί έχει αντίληψη, άλλος ψηλός δε θα την έπιανε" :2funny: :2funny:

[size=14pt]Ηλεκτρονική συνταγογράφηση και τα μυαλά στα κάγκελα!!!![/size] :rockon: :rockon: :rockon:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Τέπιτς , Σάτο , Τσαρτσαρής , Βουγιούκας , Καλάθης........απλα   δεν  κανουν   για ΠΑΟ !  Υπαρχει κανεις που να διαφωνει ?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ο gastr που χάθηκε να μας πει για τον μπαινόπουλο-βγενόπουλο τον γαυροπηδίκουλα;;; :dancing:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
γιατι κανει ο καιμακογλου;;;
το καλύτερο 4άρι της Α1 πέρσυ, καλύτερος από τον Κλέιζα.

URL]]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τέπιτς , Σάτο , Τσαρτσαρής , Βουγιούκας , Καλάθης........απλα   δεν  κανουν   για ΠΑΟ !  Υπαρχει κανεις που να διαφωνει ?
ο σατο γιατι?
τεπιτς σιγουρα δεν κανει
ο βουγιουκας δεν λογιζεται για πρωτος σεντερ,ειναι η αλλαγη της αλλαγης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom