Οπα μωρη λελετα, που ρωτας και για παντελονια. Και που το ξερεις εσυ οτι ο Τσουκαλας ειναι μεσα στη πρωτη δεκαδα τυχερων παικτων? εεεε? που το ξερεις? Τι κυλοτακι φορας;?
Ακουστηκε μεχρι του οτι ο Θειος πουλησε τα μηχανηματα με τον ορο να μη αλλαχτουνε
Σιγα μην ειναι και ον-λαιν με το λαπτοπ του Τσουκαλα !!!!
Ακουστε λοιπον κατι που σε μερικοι απο εσας λογω μικρης νοημοσυνης ειναι αδυνατο να το σκεφτητε, (αλλα και η λεσβια
)
Εστω οτι μου πεφτουνε στα χερια λεφτα, πολλα λεφτα, ειτε γιατι τα πηρα στο μπαρμπουτι, ειτε γιατι φυτεψα χασισι, ειτε γιατι εκανα βιζιτες, ειτε γιατι ληστεψα το εθνικο θυσαυροφυλακιο, η οτι στο διαολο εκανα. Τα λεφτα αυτα μου ειναι σχεδον αχρηστα, αν δεν μπορω να τα ξεπλυνω. Τι να τα κανω αν δεν μπορω να φτιαξω την βιλα των ονειρων μου, αν δεν μπορω να παρω τα σκαφη μου, αν δεν μπορω να παρω την Μερσενταρα μου? Ενταξει θα παρω ενα δυο τρια Rolex, θα κουβαλησω τον Βερσαζε στην ντουλαπα μου, θα παρω 1, 2,3 ....100 city tours, αλλα μεχρι εκει. Τι να κανω λοιπον για να τα νομιμοποιησω? η μια εταιρεια μαιμου στην οποια θα εμφανιζω κερδη, (αν μπορω να το κανω) η θα πιασω ενα, δυο, τρια 10 πρακτορια προ-πο, και θα τους πω: ΑΓοραζω τα κερδισμενα λαχεια, προ-πο, στοιχημα, λοτο, κλπ κλπ με 20% παραπανω. Εσυ λοιπον που κερδισες ας πουμε 5000 ευρο σε ενα δελτιο, και δεν σε ενδιαφερει να τα δηλωσεις στην εφορια, το πουλας σε εμενα 6000 ευρω, οποτε και οι 2 ημαστε κερδισμενοι. και εσυ εβγαλες 1000 στο τσαμπε, και εγω αρχιζω να ξεπλενω. Καταλαβατε ποιπον καλα μου παιδακια πως γινεται το παιχνιδι?????
Ακου !!!!!! το λαπ-τοπ του Τσαουκαλα συνδεμενο on-line με το στοιχημα