Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
- Τελείωσα το ημίχρονο με δύο κίτρινες κάρτες στον Πουρσανίδη και στο Ζήκο. Θα μπορούσα να τους έχω δείξει και δεύτερη κίτρινη. Βάζει το γκολ η ΑΕΚ στο 48΄ και μετά ο Ζήκος κάνει τάκλιν. Τότε υπήρχε η ατμόσφαιρα ότι όλοι παίζουν για τον Ολυμπιακό, ότι η ΑΕΚ έχει αδικηθεί στους αγώνες με τον Ολυμπιακό και μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεν ήθελα να του βγάλω κάρτα παρότι το είδα. Τελικά έβγαλα κάρτα για διαμαρτυρία στον Ζε Ελίας. Μετά από δέκα λεπτά με τον ίδιο τρόπο μου διαμαρτυρήθηκε ο Ζήκος, οπότε εκ των πραγμάτων ήμουν αναγκασμένος να του βγάλω δεύτερη κίτρινη κάρτα. Και τότε ήρθε ο Νικολαΐδης και είπε ό,τι είπε και έγινε ό,τι έγινε...παρε να διαβασεις να μαθαινεις τι εστι σαπιος,μικρουλη
ομαδα της χουντας του κρατους και της πουστιας.
σου μιλαω ειλικρινα τωρα....δεν μπορει να εισαι τοσο μαλακας...αληθεια μπορεις να εισαι οσο μαλακας θελεις αλλα οχι τοσο....
δεν ειναι δυνατον τοση ηλιθιοτητα...δεν γινεται να βαζεις και καλα αποδεικτικο στοιχεριο για κατι που ειπες κατι το οποιο δειχνει το ακριβως αντιθετο...δεν γινεται ρε μαγκα...δεν υπαρχει αυτο...
αυτος ο διαιτητης ειχε σιγουρα παραδεχτεςι οτι εσφαξε την αεκ εκτελωντας εντολες;;;;
δηλ..αν δεν την ''εσφαζε '' μετα απο εντολες τι θα εκανε;;;;
αληθεια σου λεω....αν κανεις πλακα και δεν πιστευεις αυτα που λες ενταξει...αν πιστευεις εστω το εν δεκατο....γαμησε τα....
και σε προκαλω για κατι...γιατι εγω θυμαμαι καλυτερα και απο τον ποντικη...
ο πρωτος που επρεπε να αποβληθει ηταν ο βαιος καραγιαννης που επαιζε με (σωστη ) κιτρινη απο το 10' και γυρω στο 25 τραβαει τον τζολε που εφορμουσε και ο ποντικης σφυραει φαουλ αλλα ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ δεν βγαζει δευτερη καρτα....
ειμαιθ σιγουρος οτι η μαλακια σου θα σου υπαγορεψει να απαντησεις σε αυτο που εγραψα με κατι ασχετο και αοριστο αλλα απο πριν σου λεω :στ'αρχιδια μου...ξερω καλα τι λεω...
ξαναδιαβασε λιγο τις ''ομολογιες'' του και πες μας που ακριβως εκτελουσε εντολες να αδφικησει την αεκ...
ελεος ρε πουστη...και η μαλακια ναι ακομα και αυτη εχει ορια ....απλα τα ξεπερασες...μπραβο