Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Σωστά τα λες φίλε αλλά δεν νομίζω δώσουν και πολύ σημασία σε αυτά που γράφεις.
Εαν τα ακουσουν ΜΟΝΟ απο εμενα μαλλον ναι.
εαν ομως αυτο που εστειλα εγω η παρομοιο το στειλουν και αλλοι και διαμαρτυρηθουν και αλλοι τοτε ισως να καταλαβουν οτι ετσι χανουν κοσμο, χανουν υποστηριξη χανουν γενικα οι επιχειρησεις τους. και τοτε ισως κανουν κατι.

αλλιως ειμαστε ΟΛΟΙ συνυπευθυνοι οπως τα 200-300 τσογλανια

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
saliman αυτό που κάνεις είναι το άριστο,
για το λόγο αυτό και επειδή έχω διαρκείας μόνο στο μπάσκετ (εδώ και πολλά πολλά χρόνια) δεν ανέχομαι τους κάφρους που έρχονται να δουν ματς μόνο με τον γάβρο και να κάνουν τις μαλακίες τους. Κάτι που είναι γνωστό σε όλη την ΚΑΕ.
επίσης δεν ανέχομαι να με εμπαίζουν στο ποδόσφαιρο και για αυτό δεν συμμετέχω εκεί.
Κάνε αγωγή και ζήτα και ψυχική αποζημίωση, θα έχεις κάθε δίκηο.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
τεστ
μπαινεις στη παιανια και φωναζεις bekriiiiiiiiiiiis

ποιος γυρναει πρωτος?
1.ο προεδρος της ομαδας
2.ο σιτνευ γκοβου
3.κανενας

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
τεστ

ποιος γυρναει πρωτος?
1.ο προεδρος της ομαδας
2.ο σιτνευ γκοβου
3.κανενας
4. άλλοι δέκα πλην του σισέ και του βύντρα

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
saliman αυτό που κάνεις είναι το άριστο,
για το λόγο αυτό και επειδή έχω διαρκείας μόνο στο μπάσκετ (εδώ και πολλά πολλά χρόνια) δεν ανέχομαι τους κάφρους που έρχονται να δουν ματς μόνο με τον γάβρο και να κάνουν τις μαλακίες τους. Κάτι που είναι γνωστό σε όλη την ΚΑΕ.
επίσης δεν ανέχομαι να με εμπαίζουν στο ποδόσφαιρο και για αυτό δεν συμμετέχω εκεί.
Κάνε αγωγή και ζήτα και ψυχική αποζημίωση, θα έχεις κάθε δίκηο.

ο λογος που το δημοσιευσα εδω δεν ειναι για να παρω ευσημα. αλλα για να προσπαθησω να πεισω και αλλους να κανουν κατι αντιστοιχο. αλλιως δεν εχει νοημα.
και εγω εχω και στο μπασκετ εδω και 5 χρονια διαρκειας αλλα εκει και θεαμα βλεπω και αγωνες δεν χανω και ευρωπη βλεπω μεχρι τον Μαιο και κουπες εχω δει πολλες.
Η ΠΑΕ ομως εχει κρατησει απαραδεκτη σταση και δεν σεβεται την κυρια πηγη εσοδων και κοσμου τα διαρκειας.
Γι αυτο λοιπον προτρεπω πολλους να κανουν κατι αντιστοιχο.
Ευχαριστω παντως.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγω λεω το 2 γιατι το 1 ειναι λιγο κουφος λογω ηλικιας ο θειτσος

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
τεστ

ποιος γυρναει πρωτος?
1.ο προεδρος της ομαδας
2.ο σιτνευ γκοβου
3.κανενας
Θα προτεινα να πας στην Θυρα 35 & 1 στο ΟΑΚΑ και να πεις ποιος εχει καπνογονο? και οποιος πει εγω να τον μπουζουριαζουν ΟΛΟΙ οι αλλοι!
πως σου φαινεται αυτο?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
bekriiiiiiiiiis

εντο εντο γκαρσον
1-gko-6.jpg

αυτος γκιατι γκυρισε ρε ντε καταλαμπενει
FEREIRA.jpg

αντε καλες γιορτες
URL]]

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Ο  Φερρειρα    σαν  να  μου  φαινεται    ότι  μοιαζει  (ειδικα  με  το  βλεμμα  που  ειχε  , στην  συντευξη    μετα  την  ηττα )  με  έναν  τυπο  που  εβαζε    τις  βομβες  στο  -Σημαδεμενος -  με  τον  Αλ  Πατσινο  , αυτόν    που  ηθελε  να  πατησει    την  βομβα    για  του  αλλου  το  αυτοκινητο  με    τα  παιδια    και  τελικα    πιστολιαστηκε    ασχημα  .

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.006
Πόντοι
22.785
Αυτομολώ καί άλάζω ΟΜΑΔΑ ......ΤΕΛΛΛΛΟΣΣΣΣ...........

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Χτυπάει ο Γκοβού στη προπόνηση και του λέει ο φυσιοθεραπευτής : "Να βάλω πάγο;"
Και απαντάει ο Γάλλος : "Οχι, σκέτο..."

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Χρόνια πολλά σε όλους.

Τα έλεγα από τότε, ότι ο Τεντάς λύσσαξε να φάει Μάτος-Ίβανσιτς για να παίζει βασικός ο αόρατος.
Τώρα ψάχνετε τρόπο να τον φέρετε πίσω. Αν και ο ίδιος λέει ότι δε θέλει...

Τελικά όπως φαίνεται οι ποδοσφαιριστές που έδωσε δανεικούς στην Βραζιλία ο Παναθηναϊκός τα πηγαίνουν καλύτερα από αυτούς που έμειναν στην Ελλάδα, γεγονός που ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στις μεταγραφές των πράσινων τον Γενάρη.

Τα ονόματα των Γκάμπριελ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Φάμπιο Ρόσεμπακ και Μαρσέλο Μάτος μπλέκονται μεταξύ τους και εμείς θα επιχειρήσουμε να ξεμπλέξουμε το κουβάρι...

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Παναθηναϊκός έδωσε δανεικούς στην Βραζιλία τους Γκάμπριελ και Μαρσέλο Μάτος, με τον πρώτο να πηγαίνει στην Γκρέμιο και τον δεύτερο στην Μποταφόνγκο.

Έξι μήνες μετά οι δυο άσοι τα έχουν πάει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να εξετάζουν το ενδεχόμενο αγοράς τους από τον Παναθηναϊκό. Τα πράγματα ωστόσο μπερδεύονται, αφού οι πράσινοι φαίνεται πως επιθυμούν την επιστροφή Μάτος τον Γενάρη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Εξέδρα" μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν επαφές με την Μποταφόνγκο με σκοπό να "σπάσει" ο δανεισμός του Μάτος, έτσι ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Βέβαια ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη, κάτι που δήλωσε και στην πατρίδα του.

Σε αυτή την περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να πουλήσει τα δικαιώματα του παίκτη (ή ένα μέρος αυτών) και με τα χρήματα θα κινηθεί για έναν άλλο παίκτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom