Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ακου...θα το πω μια φορα και αν το πιασεις μαγκια σου...αν οχι...στα παπαρια μου....
αν τολμουσα εγω μετα απο 17 χρονια ανομβριας να αποκλειστω απο τους 32 του γιουροπα μη μπορωντας να αποσπασω ουτε Χ απο μια ρωσικη ομαδα καλη μεν αλλα οχι και μπαρτσα που αγωνιζοταν με εφεδρειες και ηταν ηδη σε αδεια οι παιχτες ,η ακομα εβγαινα τεταρτος ξεκινωντας σαν δευτερος στον ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΟΜΙΛΟ ever του τσου λου που συμμετειχε ελληνικη ομαδα και κανοντας ρεκορ 2 - 13 χωρις νικη θα με ειχαν απλα ξεσκισει....
και ξερεις γιατι;;;;γιατι απλα ειμαι εγω...ο πρωτος ο καλυτερος ο με διαφορα απο τους αλλους...
δεν συζηταω βεβαια αν τολμουσα μετα απο 17 χρονια ανομβριας να ειχα στον πρωτο γυρο ρεκορ 1-1-6 στα εκτος εδρας....
τωρα μηπως σου εκηγησα;;;;
μηπως καταλαβες γιατι με σενα και τους αλλους δεν τρχει τιποτα και ειναι σχεδον αναμενομενομενα αυτα ενω με μενα θα γινοτανε ''πολεμος'' ;)
ρε τι παπαρια πεταξες η Ζενιτ απλα καλη; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ειναι απο τα φαβορι του θεσμου.Ρε συ απο ομαδα μπασκετ αποκλειστικες,και δεν εγινε τιποτα.Κανεις δεν σε ξεσκισε.κανενας πολεμος δεν εγινε....γιατι απλα,ηταν αναμενομενο με τις χτυπητες αδυναμιες που ειχες τοτε σαν ομαδα.αυτο μπορουσες,αυτο εκανες.για παραπανω δεν εισαι,ουτε θα γινεις ποτε.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96

Τι είδαμε λοιπόν; Όλα τα λεφτά ήταν ο Γκοβού. Ο Γάλλος αρχίσει να δένει με την υπόλοιπη ομάδα και τον βλέπω συντόμως να οργιάζει. Από τη μία αυτός, από την άλλη ο Σισέ και στη μέση ο Λέτο. Ε δεν θα ξέρουν από που θα τους έρχεται! Για την ώρα κρατάμε την γκολάρα που πέτυχε και μάλιστα με το αριστερό.

μωρη gastrομενη...
δεν πιστευω να εισαι εσυ ο βασιλαρας ετσι;;;;
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
για να μη ξεχνιομαστε...
τι εγινε ο κυρ ανδρεας μωρη gastrομενη;;;
αυτος ντε που θα γαμαγε τον μαρινακη,,,, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ανδρεας βγενοπουλος;;;;;
last year :2funny: :2funny: :2funny:

σισε η μητρογλου?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
.αυτο μπορουσες,αυτο εκανες.για παραπανω δεν εισαι,ουτε θα γινεις ποτε.
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
προς στιγμην κολλησα και λεω τι ομαδα να νε αραγε αυτος που με πικαρει οτι δε μπορω και δε θα μπορεσω ποτε
μολις ειδα ποιος ειναι συγνωμη ρε φιλαρακι δε κρατηθηκα
πως σε ειπαν εχτες τρολ? ποκεμον?
δε ξερω τι σημαινουν αλλα μαλλον κατι καλο θα ειναι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα το πω παντως αυριο στους φιλους μου στο υποσχομαι στο λογο μου
οτι ενας αεκτζης μου ειπε οτι δεν ειμαι για παραπανω και δε θα γινω ποτε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
προς στιγμην κολλησα και λεω τι ομαδα να νε αραγε αυτος που με πικαρει οτι δε μπορω και δε θα μπορεσω ποτε
καλα ρε πες τους οτι θα κατακτησεις το τσαμπιονς λιγκ και το διυπειρωτικο,τοτε θα σε παρουν στα σοβαρα οι φιλοι σου.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Μας την είπε ο ...16 χρόνια άτιτλος ?
scratch-1.gif

bt.gif
σκατοανύπαρκτε master , δυο φορές στους 16 του τσουλου τα 3 τελευταία χρόνια . 

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καλα ρε πες τους οτι θα κατακτησεις το τσαμπιονς λιγκ και το διυπειρωτικο,τοτε θα σε παρουν στα σοβαρα οι φιλοι σου.
οχι ρε φιλε δε θα τους το πω γιατι θα γελανε γιατι ξερω οτι αυτο δε το μπορω
αλλα οχι και συ ρε κολλητε ε οχι και συ

σαν να μου ρθει ο πανσεραικος να μου πει γισα την ομαδα μου
αληθεια την ιδια αποδοση σε εκτος εδρας με τον πανσεραικο δεν εχετε ??????????

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
φιλε ψωριαρη μην το ψαχνεις ειναι αλλα τα μεγεθη. χανουμε εμεις απο την αρσεναλ εκτος και μας λενε οτι παιζαμε φουλ αμυνα. χανουμε απο την μπορντο που ηταν πρωτη τοτε στην χωρα της και ειχε αφησει εξω τη γιουβεντους και δευτερη την μπαγερν και μας λενε αποκλειστηκατε απο απειρους.
εχουμε περασει τα τελευταια 3 χρονια 2 φορες στους 16 του τσου λου και μια στους 32 του ουεφα σε ομιλο με γαλατα, χερτα , μπενφικα και για αυτους ειναι σαν να μην καναμε τιποτα.

δεν μας λενε τι εχουν κανει ομως αυτοι!! μασ λενε πουτανες της ευρωπης , ποιοι ??? αυτοι που στην ουεφα στην βαθμολογια 5ετιας ειναι καπου στν 65 θεση και εχαν φτασει πριν τη φετινη χρονια στην 110 νομιζω.
εχουν φαει την τελευταια 10ετια καμια 10αρια 4αρες και 3αρες και δεν τρεχει τιποτα!!! αφου ειναι μικρη ομαδα!!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
φιλε ψωριαρη μην το ψαχνεις ειναι αλλα τα μεγεθη. χανουμε εμεις απο την αρσεναλ εκτος και μας λενε οτι παιζαμε φουλ αμυνα. χανουμε απο την μπορντο που ηταν πρωτη τοτε στην χωρα της και ειχε αφησει εξω τη γιουβεντους και δευτερη την μπαγερν και μας λενε αποκλειστηκατε απο απειρους.
εχουμε περασει τα τελευταια 3 χρονια 2 φορες στους 16 του τσου λου και μια στους 32 του ουεφα σε ομιλο με γαλατα, χερτα , μπενφικα και για αυτους ειναι σαν να μην καναμε τιποτα.

δεν μας λενε τι εχουν κανει ομως αυτοι!! μασ λενε πουτανες της ευρωπης , ποιοι ??? αυτοι που στην ουεφα στην βαθμολογια 5ετιας ειναι καπου στν 65 θεση και εχαν φτασει πριν τη φετινη χρονια στην 110 νομιζω.
εχουν φαει την τελευταια 10ετια καμια 10αρια 4αρες και 3αρες και δεν τρεχει τιποτα!!! αφου ειναι μικρη ομαδα!!
ετσι ειναι
αλλα αμα ο αλλος θελει να σου την πει θα βρει κατι
και αμα περνει και παραδειγμα τον προεδρο που θεωρω απο τους πιο γλειωδεις τυπους στο ελληνικο ποδοσφαιρο και αυτο γιατι δεν υπαρχουν οι παραδες
που ειρωνευοταν και καλα για τις καθυστερησεις οπου ο μπλανκο ακομα δεν εχει σταματησει να πανηγηριζει
τι να πεις ρε φιλε κατα μανα κατα κυρη δε λενε?

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Σόρυ παιδιά παρασύρθηκα και μπέρδεψα τα σκατά με την κολόνια , έχετε δίκιο .

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν παιζεστε ρε πουστηδες το τριο στουτζες μου θυμιζετε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν παιζεστε ρε πουστηδες το τριο στουτζες μου θυμιζετε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
για τη δικια σου περιπτωση ειμαστε το τριο μουτζες γιατι μια δε σου φτανει ρε κολλητε
δε θα τη χορτασεις

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ο ππ των αθλητικών.
master ο ένας master και ο άλλος.
ο ένας την έχει δει γαυροφάγος, ο άλλος φασιστοφάγος.
τελικά η τρέλλα δεν πάει στα βουνά

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.............

Λάβρος κατά των Νικόλα Πατέρα και Ανδρέα Βγενόπουλου εμφανίστηκε ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Ο μέτοχος του Παναθηναϊκού κατηγόρησε τους δύο ότι φεύγουν για άλλους λόγους από αυτούς που παρουσιάζουν, εξέφρασε φόβους πως η ΠΑΕ έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και χρησιμοποιώντας, μεταξύ άλλων, τη χαρακτηριστική φράση «δεν είμαι κορόιδο», τόνισε πως δεν είναι διατεθειμένος να γλιτώσει «εκείνους που έφεραν την ομάδα εδώ».

Στις δηλώσεις του στην «Έρα Σπορ», ο ισχυρός άνδρας τόνισε ότι «τη λύση πρέπει να τη βρουν αυτοί που έφεραν την ομάδα στο σημερινό κατάντημα», και αφού σημείωσε πως «η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου δεν έγινε όπως έπρεπε», ξεκαθάρισε πως «θα διεκδικήσω τα χρήματά μου. Δεν είμαι το κορόιδο της παρέας».

Ανέφερε, δε, πως «ο κ. Πατέρας ήθελε ενότητα μόνο για τον εαυτό του», υπογράμμισε πως ο ίδιος δεν θα μπορούσε να γίνει «πρόεδρος υπό έλεγχο» και κατέληξε: «Γιατί σηκώνονται και φεύγουν χωρίς αιτία; Αυτά που λένε ότι φταίει ο κόσμος είναι για μικρά παιδιά. Δεν υπάρχουν χρήματα. Μου είπαν ότι ο προπονητής μένει σε ξενοδοχείο, γιατί δεν έχουν λεφτά να του νοικιάσουν σπίτι»

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
20 μύρια είπε ο χοντροπουράκιας ότι έχει το ταμείο του πολυμετοχικού :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.............

Λάβρος κατά των Νικόλα Πατέρα και Ανδρέα Βγενόπουλου εμφανίστηκε ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Ο μέτοχος του Παναθηναϊκού κατηγόρησε τους δύο ότι φεύγουν για άλλους λόγους από αυτούς που παρουσιάζουν, εξέφρασε φόβους πως η ΠΑΕ έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και χρησιμοποιώντας, μεταξύ άλλων, τη χαρακτηριστική φράση «δεν είμαι κορόιδο», τόνισε πως δεν είναι διατεθειμένος να γλιτώσει «εκείνους που έφεραν την ομάδα εδώ».

Στις δηλώσεις του στην «Έρα Σπορ», ο ισχυρός άνδρας τόνισε ότι «τη λύση πρέπει να τη βρουν αυτοί που έφεραν την ομάδα στο σημερινό κατάντημα», και αφού σημείωσε πως «η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου δεν έγινε όπως έπρεπε», ξεκαθάρισε πως «θα διεκδικήσω τα χρήματά μου. Δεν είμαι το κορόιδο της παρέας».

Ανέφερε, δε, πως «ο κ. Πατέρας ήθελε ενότητα μόνο για τον εαυτό του», υπογράμμισε πως ο ίδιος δεν θα μπορούσε να γίνει «πρόεδρος υπό έλεγχο» και κατέληξε: «Γιατί σηκώνονται και φεύγουν χωρίς αιτία; Αυτά που λένε ότι φταίει ο κόσμος είναι για μικρά παιδιά. Δεν υπάρχουν χρήματα. Μου είπαν ότι ο προπονητής μένει σε ξενοδοχείο, γιατί δεν έχουν λεφτά να του νοικιάσουν σπίτι»
ενταξει λιγο υπερβολικος μου φενεται ο γερος ρε φιλαρακι
ας του βρουν σπιτι μεταξουργιο διπλα στον χιμενεθ μωρε να ριχνει και κανα καυλι ο θειος

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
"Η οικογένειά μου και εγώ παραμένουν σταθεροί στην απόφασή μας να μη μετέχουμε στη διοίκηση του Παναθηναϊκού και να μην κατέχουμε το πλειοψηφικό πακέτο. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο ενεργούμε ως 30% και δεν πρόκειται να αλλάξει η απόφασή μας ούτε τώρα, αλλά ούτε στο μέλλον" είπε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
"Η οικογένειά μου και εγώ παραμένουν σταθεροί στην απόφασή μας να μη μετέχουμε στη διοίκηση του Παναθηναϊκού και να μην κατέχουμε το πλειοψηφικό πακέτο. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο ενεργούμε ως 30% και δεν πρόκειται να αλλάξει η απόφασή μας ούτε τώρα, αλλά ούτε στο μέλλον" είπε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.
ρε μαγκες χωρις μαλακιες τωρα
αλλη μια παγκοσμια πρωτοτυπια
πια ομαδα με απο νταμπλ μετα απο τοσα χρονια διαλυετε και χαριζετοντε οι μετοχες της και δεν θελει κανενας

ΠΩΣ ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom