Σας παραθετω παρακατω επιστολη που εστειλα στην ΠΑΕ Παναθηναικος ως φιλαθλος και κατοχος διαρκειας.
Εαν νομιζετε οτι εχει λογικη βαση σας προτρεπω να πραξετε και εσεις κατι αναλογο ωστε καποια στιγμη να μπορουμε οσοι θελουμε να πηγαινουμε στο γηπεδο και να μην μας κοβουν την μπαλα 100-200 τσογλανια
Κυριοι της ΠΑΕ Παναθηναικος,
Μολις σημερα πληροφορηθηκα για την νεα τιμωρια της ομαδας μας λογω νεων επεισοδιων στον τελευταιο αγωνα.
Ειμαι κατοχος οπως και χιλιαδες αλλοι καρτας διαρκειας και μαλιστα τα τελευταια 4 χρονια.
Με λυπη μου βλεπω οτι καμια και εννοω ΚΑΜΙΑ προσπαθεια απο μερους σας δεν εχει γινει ολα αυτα τα χρονια για την αποφυγη τετοιων καταστασεων απο ομαδες ατομων (που εαν δεν ειναι γνωστες στην ΠΑΕ μπορει τουλαχιστον να προβει σε ενεργειες ωστε να τα αποκλεισει και να τα αποβαλλει απο το γηπεδο) που εχουν σαν αποτελεσμα την τιμωρια της ομαδας να παιζει κεκλεισμενων θυρων τους εντος εδρας αγωνες της.
Εχω πληρωσει το ποσο που μου υποδειξατε αγοραζοντας καρτα διαρκειας για να εχω προσβαση σε ΟΛΟΥΣ τους εντος εδρας αγωνες της ΠΑΕ και όμως από τον Σεπτεμβριο μεχρι σημερα (εάν ισχυσει και η νεα τιμωρια) δεν θα εχω το δικαιωμα αυτό σε 5 αγωνες. Χωρις μαλιστα να μπορω να προβω σε αιτηση επιστροφης του αναλογου αντιτιμου των αγωνων αυτων που εχω ηδη προπληρωσει.
Μπορει για δικους σας λογους να μην θελετε να κινηθειτε εναντια σε αυτους που προβαινουν στα επεισοδια με τις αντιστοιχες συνεπειες. Εντοιτοις, ο ορος Νο. 10 της συμβασης των καρτων διαρκειας αναφερει: 10. Συμμετοχή σε επεισόδια – ανάρμοστη συμπεριφορά κατόχου: Σε περίπτωση συμμετοχής του Κατόχου σε επεισόδια ή άλλες πράξεις και ενέργειες, που δε συνάδουν με τη φίλαθλη ιδιότητα και/ ή αποτελούν δυσφήμιση για τον αγώνα, το άθλημα, την Π.Α.Ε., τους αθλητές της, η Π.Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα άμεσης απομάκρυνσης του κατόχου από το Γήπεδο και / ή απαγόρευσης της εισόδου του σε αυτόν και / ή σε μελλοντικό / -ους Αγώνα / -ες και/ ή ακύρωσης και απαγόρευσης της χρήσης της συγκεκριμένης Κάρτας Διαρκείας χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και χωρίς καμία αποζημίωση. Γιατι δεν ενεργοποιειτε το δικαιωμα σας ως ΠΑΕ???
Μπορει να μη σας νοιαζει να πληρωνετε και τα χρηματικα προστιμα ως Α.Ε αλλα το δικαιωμα μου να βλεπω από κοντα την ομαδα μου ενώ εχω πληρωσει το ακριβες αντιτιμο που μου εχετε υποδειξει δεν το εχετε.
Με δεδομενα αυτά παρακαλω τουλαχιστον σε μια ΑΜΕΣΗ επισημη απαντηση της ΠΑΕ αναφορικα με το τι προτιθεται να πραξει ΑΜΕΣΑ ώστε να περιφρουρησει τα δικαιωματα των καλως εννοουμενων φιλαθλων της.
Σε διαφορετικη περιπτωση εγω καθως και η ομαδα των ατομων που εκπροσωπω (7 ατομα) θα αναγκαστουμε να προβουμε σε κάθε νομιμο δικαιωμα μας κατά παντος υπευθυνου και κατά της συμβασης με τον αμεσο πωλητη της υπηρεσιας που ηδη αγορασαμε αφοσον αυτή δεν τηρειται συμφωνα με τους ορους της.