Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
παντως δεν ειναι μαλακια να εισαι βαζελος να εχεις ακουσει οτι χειροτερο σημερα κια να λες που θα παει το βραδυ θα βαλω σπορ φμ να πω το βασανακι μου με τους συνβαζελους μπα και βρουμε καμοια ακρη
και να ανοιγεις το ραδιο και να εχει ΘΡΥΛΙΚΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ
πω πω για φουντο λεμε

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
παντως δεν ειναι μαλακια να εισαι βαζελος να εχεις ακουσει οτι χειροτερο σημερα κια να λες που θα παει το βραδυ θα βαλω σπορ φμ να πω το βασανακι μου με τους συνβαζελους μπα και βρουμε καμοια ακρη
και να ανοιγεις το ραδιο και να εχει ΘΡΥΛΙΚΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ
πω πω για φουντο λεμε

Με τον Μπαμπη να ανοιγει σαμπανιες;  :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρίψασπις και τρεσάνες.

Κοίτα ρε που δικαιώθηκαν(Π Α Ν Η Γ Υ Ρ Ι Κ Α)η Κατια κ ο Γκόντζος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
«Παρελθόν» ο Πατέρας
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010, 19:03

Χρήματα υπάρχουν και ο πρόεδρος που θα αναλάβει ξέρει ακριβώς τι πρέπει να γίνει και πρέπει να το υλοποιήσει. Εύχομαι να εξομαλυνθούν οι σχέσεις με τους φιλάθλους. Είμαι ευγνώμων στον κόσμο. Δεν υπήρχε περίπτωση χωρίς τη βοήθειά του να πάρουμε το νταμπλ πέρυσι. Χρειάζεται η στήριξη του κόσμου».

Όσο για το αν θα επηρεαστεί η ομάδα από τις εξελίξεις στα διοικητικά, απάντησε: «Πιστεύω πως η ομάδα θα επηρεαστεί θετικά. Χρειαζόμαστε ένα δυνατό ηλεκτροσόκ. Ίσως είναι ευεργετικό αυτό που συμβαίνει στην ομάδα μας».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010, 19:14
ρε τι μου θυμίζει αυτό... τι μου θυμίζει αυτό....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εντάξει...το γνωρίζουμε το μοντέλο βρε σεις...
πάμε σαν τον ΠΑΟΚ...χαχα...γαματα...
πλάκα πλάκα πάντως....
έχουμε εμείς τους λεφτάδες στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και πάμε τον ερασιτέχνη για βρούβες
και έχουν οι άλλοι ακόμα και τα επαγγελματικά τους για τον πούτσο....

χααχαχαχαχα..... δεν μπορεί...έστω και ένας μαλάκας θα βγει να πει: κάντε μεταγραφές ρεεεε...χαχαχαχα

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Ααφιερωμένο στους οπαδούς του Π.Α.Ο. μιας και εμειναν ορφανοί απο "πατέρα"

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
κΑνα λινκ να δουμε το μπουρδελάκι μας με την Τρικαλάρα, υπάρχει παιδες?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Mην σου στερησω αυτη την ποδοσφαιρικη πανδαισια... :tooth: :grin:

Πανδαισια
Ευχαριστώ, ειχα και κατι αυπνιες οποτε πιστευω θα με βοηθησει  :grin: :grin:

αληθεια στο στοιχημα τι αποδοση σας δινουν :tooth: :tooth: :tooth:
23 δινουν στο λαιβ τα τρικαλα, θα το παιξω για να το γκαντεμιασω να νικησει η Παναθα  :birdman: :zfuck: :zfuck:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
[size=14pt]Χριστουγεννιάτικο δώρο με την ΠΡΑΣΙΝΗ: ένα ζευγάρι κυάλια[/size]

1-ci-1.jpg

“Πρόεδρε! Νομίζω ότι βλέπω τον Ολυμπιακό!”

1-ci-2.jpg

“Πρόεδρε;”

1-ci-3.jpg

“ΠΡΟΕΔΡΕ;;;”

1-ci-4.jpg

“Πού πήγε ο Πρόεδρος ρε παιδιά;”

1-ci-5.jpg

“Πρόοοεδρεεεε;;;”

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Δυο αγωνιστικές στο τριφύλλι

Με δυο αγωνιστικές τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την εισβολή των οπαδών στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και για τα όσα ακολούθησαν. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να τονίσουν πως δεν έγινε εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό. Ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους Άρη και Καβάλα, χωρίς την συμπαράσταση των φιλάθλων του. Επίσης, στους «πράσινους» επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο ύψους 71,5 χιλιάδων ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League: «Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές (υπότροπος) και συνολική χρηματική ποινή εβδομήντα ενός χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ».

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν και οι υπόλοιπες ποινές των ομάδων της Super League. Αναλυτικά: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της  15ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :
ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

ΠΑΕ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

ΠΑΕ Λάρισα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.

ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

* Η εκδίκαση των υποθέσεων ΠΑΕ Αρης και ΠΑΕ Καβάλα αναβλήθηκε».

novasports.gr

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δυο αγωνιστικές στο τριφύλλι

Με δυο αγωνιστικές τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την εισβολή των οπαδών στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και για τα όσα ακολούθησαν. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να τονίσουν πως δεν έγινε εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό. Ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους Άρη και Καβάλα, χωρίς την συμπαράσταση των φιλάθλων του. Επίσης, στους «πράσινους» επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο ύψους 71,5 χιλιάδων ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League: «Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές (υπότροπος) και συνολική χρηματική ποινή εβδομήντα ενός χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ».

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν και οι υπόλοιπες ποινές των ομάδων της Super League. Αναλυτικά: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της  15ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :
ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

ΠΑΕ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

ΠΑΕ Λάρισα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.

ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

* Η εκδίκαση των υποθέσεων ΠΑΕ Αρης και ΠΑΕ Καβάλα αναβλήθηκε».

novasports.gr
καλα εσυ με τον σαπιο δεν εισαι τι γυρνας σε ολα τα θρεντ και γραφεις τα νεα των ομαδων λες να μην εχουμε ιντερνετ;

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κάντο αναφορά τότε... εσένα τι σε κόφτει;
να γραφεις και για τον σαπιο,γραψε ρε παιχτη για το σκανδαλο με τους υπαλληλους της επο επι προεδριας γκαγκατση...αληθεια που εργαζεται τωρα ο γκαγκατσης;

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
και τι θες να σου κάνω ρε; αυτά βλέπω στο novasports αυτά ποστάρω... μόνος μου νομίζεις πως τα γράφω;

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Σας παραθετω παρακατω επιστολη που εστειλα στην ΠΑΕ Παναθηναικος ως φιλαθλος και κατοχος διαρκειας.
Εαν νομιζετε οτι εχει λογικη βαση σας προτρεπω να πραξετε και εσεις κατι αναλογο ωστε καποια στιγμη να μπορουμε οσοι θελουμε να πηγαινουμε στο γηπεδο και να μην μας κοβουν την μπαλα 100-200 τσογλανια

Κυριοι της ΠΑΕ Παναθηναικος,

Μολις σημερα πληροφορηθηκα για την νεα τιμωρια της ομαδας μας λογω νεων επεισοδιων στον τελευταιο αγωνα.

Ειμαι κατοχος οπως και χιλιαδες αλλοι καρτας διαρκειας και μαλιστα τα τελευταια 4 χρονια.

Με λυπη μου βλεπω οτι καμια και εννοω ΚΑΜΙΑ προσπαθεια απο μερους σας δεν εχει γινει ολα αυτα τα χρονια για την αποφυγη τετοιων καταστασεων απο ομαδες ατομων (που εαν δεν ειναι γνωστες στην ΠΑΕ μπορει τουλαχιστον να προβει σε ενεργειες ωστε να τα αποκλεισει και να τα αποβαλλει απο το γηπεδο) που εχουν σαν αποτελεσμα την τιμωρια της ομαδας να παιζει κεκλεισμενων θυρων τους εντος εδρας αγωνες της.

Εχω πληρωσει το ποσο που μου υποδειξατε αγοραζοντας καρτα διαρκειας για να εχω προσβαση σε ΟΛΟΥΣ τους εντος εδρας αγωνες της ΠΑΕ και όμως από τον Σεπτεμβριο μεχρι σημερα (εάν ισχυσει και η νεα τιμωρια) δεν θα εχω το δικαιωμα αυτό σε 5 αγωνες. Χωρις μαλιστα να μπορω να προβω σε αιτηση επιστροφης του αναλογου αντιτιμου των αγωνων αυτων που εχω ηδη προπληρωσει.

Μπορει για δικους σας λογους να μην θελετε να κινηθειτε εναντια σε αυτους που προβαινουν στα επεισοδια με τις αντιστοιχες συνεπειες. Εντοιτοις, ο ορος Νο. 10 της συμβασης των καρτων διαρκειας αναφερει: 10. Συμμετοχή σε επεισόδια – ανάρμοστη συμπεριφορά κατόχου: Σε περίπτωση συμμετοχής του Κατόχου σε επεισόδια ή άλλες πράξεις και ενέργειες, που δε συνάδουν με τη φίλαθλη ιδιότητα και/ ή αποτελούν δυσφήμιση για τον αγώνα, το άθλημα, την Π.Α.Ε., τους αθλητές της, η Π.Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα άμεσης απομάκρυνσης του κατόχου από το Γήπεδο και / ή απαγόρευσης της εισόδου του σε αυτόν και / ή σε μελλοντικό / -ους Αγώνα / -ες και/ ή ακύρωσης και απαγόρευσης της χρήσης της συγκεκριμένης Κάρτας Διαρκείας χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και χωρίς καμία αποζημίωση. Γιατι δεν ενεργοποιειτε το δικαιωμα σας ως ΠΑΕ???
Μπορει να μη σας νοιαζει να πληρωνετε και τα χρηματικα προστιμα ως Α.Ε αλλα το δικαιωμα μου να βλεπω από κοντα την ομαδα μου ενώ εχω πληρωσει το ακριβες αντιτιμο που μου εχετε υποδειξει δεν το εχετε.

Με δεδομενα αυτά παρακαλω τουλαχιστον σε μια ΑΜΕΣΗ επισημη απαντηση της ΠΑΕ αναφορικα με το τι προτιθεται να πραξει ΑΜΕΣΑ ώστε να περιφρουρησει τα δικαιωματα των καλως εννοουμενων φιλαθλων της.

Σε διαφορετικη περιπτωση εγω καθως και η ομαδα των ατομων που εκπροσωπω (7 ατομα) θα αναγκαστουμε να προβουμε σε κάθε νομιμο δικαιωμα μας κατά παντος υπευθυνου και κατά της συμβασης με τον αμεσο πωλητη της υπηρεσιας που ηδη αγορασαμε αφοσον αυτή δεν τηρειται συμφωνα με τους ορους της.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Σωστά τα λες φίλε αλλά δεν νομίζω δώσουν και πολύ σημασία σε αυτά που γράφεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom