Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
γινε ρε μαλακα γαυρος να γουσταρεις...τι βασανιζεσαι;;;ομαδα διαλεγεις για να περνας καλα....οχι για να σκας απο την σταναχωρια....
χομπυ ειναι η μπαλλιτσα...απο αυριο δηλωνεις γαυρος και γυριζεις σελιδα στη μιζερη ζωη σου...
αρχοντιες....

τάλε καλά σου λέει.Ευκαιρία να πάρεις δορυφορική και να βλεπεις αλβανικό πρωτάθλημα μέσω χότμπερντ!διάλεξε μια ομάδα με πρασινη φανέλα και απόλαυσε.Σίγουρα θα δεις καλύτερα μπάλα απο τον βάζελο! :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλλίτερα πούστης παρά γάβρος.....ούτε νεκρός ρε.......ψαροκασέλες.......... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλλίτερα πούστης παρά γάβρος.....ούτε νεκρός ρε.......ψαροκασέλες.......... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
εσυ και ο σαρουμαν ειστε...μαζοχες...γουσταρετε ξυλο και μπινελικι...καλα να παθεις...κατσε να σκας με τον καθε μαλακα....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γινε ρε μαλακα γαυρος να γουσταρεις...τι βασανιζεσαι;;;ομαδα διαλεγεις για να περνας καλα....οχι για να σκας απο την σταναχωρια....
χομπυ ειναι η μπαλλιτσα...απο αυριο δηλωνεις γαυρος και γυριζεις σελιδα στη μιζερη ζωη σου...
αρχοντιες....
αμα ηταν ετσι απλα,θα ειμασταν ολοι Μπαρτσελονα και οχι γαυρο-βαζελο-αεκτζηδες,που ειναι τα ιδια σκατα οσο και να μην το παραδεχεσαι.

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αυτό το γαϊτανάκι του «ποιος έφερε τον Γκοβού;» και που στήνεται με εμφανή τρόπο να κάνει ο καθένας το παιχνίδι του. Με νοιάζει που του χρόνου θα βλέπω αυτόν τον «αληταρά» να φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι και να «κερνάει» τους αντιπάλους του. Μπράβο στον Αντωνίου που την έψαξε πριν μήνες τη δουλειά και την άφησε στη μέση καθώς τη στιγμή που ο ίδιος έφυγε η μεταγραφή έμοιαζε ανέφικτη.
:2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αμα ηταν ετσι απλα,θα ειμασταν ολοι Μπαρτσελονα και οχι γαυρο-βαζελο-αεκτζηδες,που ειναι τα ιδια σκατα οσο και να μην το παραδεχεσαι.
δεν μπορεις να περασει μια ωρα χωρις να πεις μια παπαρια...
μεσα στο φτωχο σου μυαλο μπορει να ειναι και οι τρεις ιδιοι...
ρωτα και εμας ομως τι πιστευουμε πριν καταληξεις σε αυθαιρετα συμπερασματα...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

δεν μπορεις να περασει μια ωρα χωρις να πεις μια παπαρια..

Πολύ βάζεις... :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν μπορεις να περασει μια ωρα χωρις να πεις μια παπαρια...
μεσα στο φτωχο σου μυαλο μπορει να ειναι και οι τρεις ιδιοι...
ρωτα και εμας ομως τι πιστευουμε πριν καταληξεις σε αυθαιρετα συμπερασματα...
να ρωτησω εσας να μου πειτε τι ρε χρηστιδη εσεις πιστευετε οτι ειστε τουλαχιστον για κατακτηση τσαμπιονς λιγκ και δεν βλεπετε οτι σας επαιζε μονοτερμα ενα ημιχρονο η τελευταια ομαδα της Σουπερλιγκος.η μονη σου διαφορα απο τους αλλους 2 ειναι οτι εσυ ησουν πιο ξεκουραστος λογω αποκλεισμου απο την ομαδα μπασκετ της μακαμπι πως την λεγανε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν μπορεις να περασει μια ωρα χωρις να πεις μια παπαρια..

Πολύ βάζεις... :grin:
εσενα η γνωμη και η αποψη σου φτανει μεχρι εκει παντα,και να βαζεις αστεια σκετσακια.δεν εχεις και μυαλο για παραπανω.εφαγες και τον πατερα,εσυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
να ρωτησω εσας να μου πειτε τι ρε χρηστιδη εσεις πιστευετε οτι ειστε τουλαχιστον για κατακτηση τσαμπιονς λιγκ και δεν βλεπετε οτι σας επαιζε μονοτερμα ενα ημιχρονο η τελευταια ομαδα της Σουπερλιγκος.η μονη σου διαφορα απο τους αλλους 2 ειναι οτι εσυ ησουν πιο ξεκουραστος λογω αποκλεισμου απο την ομαδα μπασκετ της μακαμπι πως την λεγανε.
καλα...χεραιτισματα...εγω μιλαω γενικα και διαχρονικα για το ελληνικο ποδοσφαιρο οτι ειμαστε μια κλαση πανω σε ολα και εσυ μου πιανεις ενα ματς και μου συζητας...
τυπε ενημερωτικα τα καλυτερα ερχονται μεσω οδηγιων της φιφα σε οικονομικα θεματα....
οι ομαδες που δεν ειναι ''καθαρες'' η δεν μπορουν να καθαριστουν και να τακτοποιηθουν ειναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ...
εξ'ου και οι διαρροες και τα πηδηματα απο το καραβι στο βαζελο.....
δεν ακουμπαει κανεις δεν το βλεπεις;;;;
εμενα με ανελαβε προσφατα ο τρελλος ο μαρινακης και ειτε ετσι ειτε αλλοιως θα με σενιαρει...δεν εχω αγχος....
απο εκει και περα κατι ψευτομαγκες και διορισμενοι και υπαλληλοι και μετοχοι- αμετοχοι και τα λοιπα τελειωνουν...τα παραμυθακια και ανεχεια της ελλ. ομοσπονδιας και του ελληνικου κρατους πανε...
το ποδοσφαιρο παγκοσμιοποιηται....
αδαμιδηδες νοτιαδες κωνσταντινιδηδες δηλωσεις μαγκιας και καουμπολικια στη λιγκα ο τζαμπας με τον κυριο 110 χαρτια και ζεστα (λεγε με μαρινακη) ειναι ΗΔΗ παρελθον....
να'χαμε να λεγαμε...
περιμενω σιγουρα να ακουσω την παπαρια που θα γραψεις αν και ειμαι σιγουρος οτι περα απο αυτα που θα γραψεις θα εχεις κουνησει με μελαγχολια καταφατικα το κεφαλι σου οταν διαβασεις αυτα που σου λεω  ;)

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Εμείς είμαστε 1οι και παίζουμε μια χαρά μπάλα για τα ελληνικά δεδομένα, με 29-7 γκολ.
[size=14pt]Εκτός έδρας έχετε μαζέψει τους ίδιους βαθμούς με την τελευταία Λάρισα.[/size] :uglystupid: :uglystupid:
1 νίκη, 1 ισοπαλία και 6(!!!!) ήττες εκτός.
Πήρατε προπονητή γραφικό από τα 46 του, σε 10 χρόνια θα ξεπεράσει και τον Αλέφαντο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλα...χεραιτισματα...εγω μιλαω γενικα και διαχρονικα για το ελληνικο ποδοσφαιρο οτι ειμαστε μια κλαση πανω σε ολα και εσυ μου πιανεις ενα ματς και μου συζητας...
τυπε ενημερωτικα τα καλυτερα ερχονται μεσω οδηγιων της φιφα σε οικονομικα θεματα....
οι ομαδες που δεν ειναι ''καθαρες'' η δεν μπορουν να καθαριστουν και να τακτοποιηθουν ειναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ...
εξ'ου και οι διαρροες και τα πηδηματα απο το καραβι στο βαζελο.....
δεν ακουμπαει κανεις δεν το βλεπεις;;;;
εμενα με ανελαβε προσφατα ο τρελλος ο μαρινακης και ειτε ετσι ειτε αλλοιως θα με σενιαρει...δεν εχω αγχος....
απο εκει και περα κατι ψευτομαγκες και διορισμενοι και υπαλληλοι και μετοχοι- αμετοχοι και τα λοιπα τελειωνουν...τα παραμυθακια και ανεχεια της ελλ. ομοσπονδιας και του ελληνικου κρατους πανε...
το ποδοσφαιρο παγκοσμιοποιηται....
αδαμιδηδες νοτιαδες κωνσταντινιδηδες δηλωσεις μαγκιας και καουμπολικια στη λιγκα ο τζαμπας με τον κυριο 110 χαρτια και ζεστα (λεγε με μαρινακη) ειναι ΗΔΗ παρελθον....
να'χαμε να λεγαμε...
περιμενω σιγουρα να ακουσω την παπαρια που θα γραψεις αν και ειμαι σιγουρος οτι περα απο αυτα που θα γραψεις θα εχεις κουνησει με μελαγχολια καταφατικα το κεφαλι σου οταν διαβασεις αυτα που σου λεω  ;)
ρε συ χρηστιδη σε τι ακριβως εισαστε μια κλαση σε ολα,πραγματικα θελω να μου εξηγησεις απο που το βλεπεις αυτο.παιζεις 14 χρονια τσαμπιονς λιγκ,και η προοδος σου μετα απο αυτα τα χρονια ηταν φετος να μην παιξεις ευρωπη,και αν δεν αλλαζε χερια η παε χλωμο σε εκοβα και για του χρονου.οτι μπηκε φουριοζος ο μαρινακης μπηκε,το θεμα ειναι θα συνεχισει;γιατι μην νομιζεις οτι καποιος θα πεταει συνεχως τα λεφτα του χωρις αντικρισμα.σε τι να μου πεις σε υποδομες;εναν κυριακο ειχες βγαλει και αυτον τον εχασες.Μονη καλη προσθηκη ο Φετφα αλλα πανε να τον εξαφανισουν και αυτον.και μακαρι να καθαρισουν καποια στιγμη οι ομαδες και να τακτοποιηθουν,και να μπει ενα συμαζεμα.και εχετε και εσεις μεγαλο ανοιγμα,μην νομιζεις οτι εχουμε μονο εμεις και οι αλλοι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εμείς είμαστε 1οι και παίζουμε μια χαρά μπάλα για τα ελληνικά δεδομένα, με 29-7 γκολ.
[size=14pt]Εκτός έδρας έχετε μαζέψει τους ίδιους βαθμούς με την τελευταία Λάρισα.[/size] :uglystupid: :uglystupid:
1 νίκη, 1 ισοπαλία και 6(!!!!) ήττες εκτός.
Πήρατε προπονητή γραφικό από τα 46 του, σε 10 χρόνια θα ξεπεράσει και τον Αλέφαντο.
εμεις ΔΕΝ λεμε οτι ειμαστε για πρωταθλημα,με τα χαλια που εχουμε.Εισαστε πρωτοι ναι,με την αξια σας,οχι ομως οτι παιζετε καμια μπαλαρα η οτι εισαστε ενα σκαλι πανω απο τους αλλους,και απο την αεκ και απο τον βαζελο χασατε.

piagos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
ρε hristidi7 πες μας τι καπνίζεις αγόρι μου?.....
1.το ελληνικό πρωτάθλημα είναι για τα μπάζα οπότε τι το ψάχνεις?
2. ο μαριδάκης σε άφησε εκτός Ευρώπης και με τα χίλια ζόρια μετά από 15 αγωνιστηκές πέρασες έναν ανύπαρκτο Παναθηναίκο αφού σου έριξαν και 2γκολάκια 10πτώματα με πράσινες φανέλες και συ λες οτί θα σε τακτοποιήσει?
3. τι σκατά κάνεις σε thread του βάζελου...??....

έλεος με τη  :bigdick:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε συ χρηστιδη σε τι ακριβως εισαστε μια κλαση σε ολα,πραγματικα θελω να μου εξηγησεις απο που το βλεπεις αυτο.παιζεις 14 χρονια τσαμπιονς λιγκ,και η προοδος σου μετα απο αυτα τα χρονια ηταν φετος να μην παιξεις ευρωπη,και αν δεν αλλαζε χερια η παε χλωμο σε εκοβα και για του χρονου.οτι μπηκε φουριοζος ο μαρινακης μπηκε,το θεμα ειναι θα συνεχισει;γιατι μην νομιζεις οτι καποιος θα πεταει συνεχως τα λεφτα του χωρις αντικρισμα.σε τι να μου πεις σε υποδομες;εναν κυριακο ειχες βγαλει και αυτον τον εχασες.Μονη καλη προσθηκη ο Φετφα αλλα πανε να τον εξαφανισουν και αυτον.και μακαρι να καθαρισουν καποια στιγμη οι ομαδες και να τακτοποιηθουν,και να μπει ενα συμαζεμα.και εχετε και εσεις μεγαλο ανοιγμα,μην νομιζεις οτι εχουμε μονο εμεις και οι αλλοι.
ακου...θα το πω μια φορα και αν το πιασεις μαγκια σου...αν οχι...στα παπαρια μου....
αν τολμουσα εγω μετα απο 17 χρονια ανομβριας να αποκλειστω απο τους 32 του γιουροπα μη μπορωντας να αποσπασω ουτε Χ απο μια ρωσικη ομαδα καλη μεν αλλα οχι και μπαρτσα που αγωνιζοταν με εφεδρειες και ηταν ηδη σε αδεια οι παιχτες ,η ακομα εβγαινα τεταρτος ξεκινωντας σαν δευτερος στον ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΟΜΙΛΟ ever του τσου λου που συμμετειχε ελληνικη ομαδα και κανοντας ρεκορ 2 - 13 χωρις νικη θα με ειχαν απλα ξεσκισει....
και ξερεις γιατι;;;;γιατι απλα ειμαι εγω...ο πρωτος ο καλυτερος ο με διαφορα απο τους αλλους...
δεν συζηταω βεβαια αν τολμουσα μετα απο 17 χρονια ανομβριας να ειχα στον πρωτο γυρο ρεκορ 1-1-6 στα εκτος εδρας....
τωρα μηπως σου εκηγησα;;;;
μηπως καταλαβες γιατι με σενα και τους αλλους δεν τρχει τιποτα και ειναι σχεδον αναμενομενομενα αυτα ενω με μενα θα γινοτανε ''πολεμος'' ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε hristidi7 πες μας τι καπνίζεις αγόρι μου?.....
1.το ελληνικό πρωτάθλημα είναι για τα μπάζα οπότε τι το ψάχνεις?
2. ο μαριδάκης σε άφησε εκτός Ευρώπης και με τα χίλια ζόρια μετά από 15 αγωνιστηκές πέρασες έναν ανύπαρκτο Παναθηναίκο αφού σου έριξαν και 2γκολάκια 10πτώματα με πράσινες φανέλες και συ λες οτί θα σε τακτοποιήσει?
3. τι σκατά κάνεις σε thread του βάζελου...??....

έλεος με τη  :bigdick:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Που ειναι ρε ο μαρκαριαν?  :2funny: :2funny: :2funny:

Δουλεύει κάπου σε ενα μπουρδέλο στην Αλκιβιάδου .

: master21 στις σήμερα στις 22:12

Αν δηλώσεις υποταγή και προσκυνήσεις τα κόκκινα ιδεώδη , θα σε δεχτούμε στην ερυθρόλευκη οικογένεια.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
εμεις ΔΕΝ λεμε οτι ειμαστε για πρωταθλημα,με τα χαλια που εχουμε.Εισαστε πρωτοι ναι,με την αξια σας,οχι ομως οτι παιζετε καμια μπαλαρα η οτι εισαστε ενα σκαλι πανω απο τους αλλους,και απο την αεκ και απο τον βαζελο χασατε.

Επιτέλους... :priest:
Απλά είναι τα πράγματα, στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος κ'ας έχει και καταρράκτη.
Πέρα από 1-2 παιχνίδια φέτος, δε νομίζω να πήρε κανέναν ο ύπνος βλέποντας το γαύρο.
Η ομάδα είναι καινούργια σχετικά και σε αρκετούς αγώνες έχει προσφέρει πολύ θέαμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom