να ρωτησω εσας να μου πειτε τι ρε χρηστιδη εσεις πιστευετε οτι ειστε τουλαχιστον για κατακτηση τσαμπιονς λιγκ και δεν βλεπετε οτι σας επαιζε μονοτερμα ενα ημιχρονο η τελευταια ομαδα της Σουπερλιγκος.η μονη σου διαφορα απο τους αλλους 2 ειναι οτι εσυ ησουν πιο ξεκουραστος λογω αποκλεισμου απο την ομαδα μπασκετ της μακαμπι πως την λεγανε.
καλα...χεραιτισματα...εγω μιλαω γενικα και διαχρονικα για το ελληνικο ποδοσφαιρο οτι ειμαστε μια κλαση πανω σε ολα και εσυ μου πιανεις ενα ματς και μου συζητας...
τυπε ενημερωτικα τα καλυτερα ερχονται μεσω οδηγιων της φιφα σε οικονομικα θεματα....
οι ομαδες που δεν ειναι ''καθαρες'' η δεν μπορουν να καθαριστουν και να τακτοποιηθουν ειναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ...
εξ'ου και οι διαρροες και τα πηδηματα απο το καραβι στο βαζελο.....
δεν ακουμπαει κανεις δεν το βλεπεις;;;;
εμενα με ανελαβε προσφατα ο τρελλος ο μαρινακης και ειτε ετσι ειτε αλλοιως θα με σενιαρει...δεν εχω αγχος....
απο εκει και περα κατι ψευτομαγκες και διορισμενοι και υπαλληλοι και μετοχοι- αμετοχοι και τα λοιπα τελειωνουν...τα παραμυθακια και ανεχεια της ελλ. ομοσπονδιας και του ελληνικου κρατους πανε...
το ποδοσφαιρο παγκοσμιοποιηται....
αδαμιδηδες νοτιαδες κωνσταντινιδηδες δηλωσεις μαγκιας και καουμπολικια στη λιγκα ο τζαμπας με τον κυριο 110 χαρτια και ζεστα (λεγε με μαρινακη) ειναι ΗΔΗ παρελθον....
να'χαμε να λεγαμε...
περιμενω σιγουρα να ακουσω την παπαρια που θα γραψεις αν και ειμαι σιγουρος οτι περα απο αυτα που θα γραψεις θα εχεις κουνησει με μελαγχολια καταφατικα το κεφαλι σου οταν διαβασεις αυτα που σου λεω ;)