ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
αν του κανει προταση ο πατερας θα τους δωσει τα ριαλια ριαλια ριαλια στο χερι και θαρθει τυπε
τσεκαρισμενο
αχαχαχα ρε μαλακα εισαι ο κριστιανο της ατακας λεμε
αν του κανει προταση ο πατερας θα τους δωσει τα ριαλια ριαλια ριαλια στο χερι και θαρθει τυπε
τσεκαρισμενο
Βλέπει κανείς ομοιότητες με την περσινή χρονιά, αλλά με αντίθετους ρόλους;
γιατι τυπε αν παρουμε την δευτερη θεση θα περασουμε απτα προκριματικα?ρε παιδια για μισό.........εντάξει η σωφεράντζα διέλυσε την ομάδα στην αρχή......ο νιόπλιας αντί για προπόνηση έπαιζαν τ'αβλι........μόλις έφυγε και ήρθε ο φε΄ρειρα αντί να ανέβει έστω και λίγο η ομάδα έπεσε περισότερο..........τους τρέχει ο νέος γυμναστής και κουράζονται?.......γιατί?.......έχασαν την θέση βασικού οι καρά και κατσούρ , έφυγε και ο κολλητός τους προπονητής και αμέσως Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥΣ άρχισε τα κόλπα.........υπάρχει μεγάλη κ΄λίκα εκεί μέσα........και αν το γενάρη δεν την διαλύσει ο μητέρας και δεν πάρει χαμπ΄ρρι τι πέζεται ο φαρέτρα γάμησε τα.....2η θεσή γιόκ......γιατί η πρώτη τελείωσε......
επ'ισης....αντωνίου φρέιτας είδατε τι αγαπημένοι που ειναι?.....να δω τον γενάρη πιανού επιλογές θα πάρουν...και μετά καλή σφαγή.........ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..................γαμιέστε όλοι....η πράσινη φανέλλα δεν είναι για τα μούτρα σας......να πάτε να γαμηθείτε καριόλια........γαμώ το σπίτι σας........ΦΥΓΕΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ................κάνατε την ομάδα μπουρδέλο.....
Φαντάσου να πετύχουμε κανένα Κετσπάγια πάλι στα προκριματικά!!!γιατι τυπε αν παρουμε την δευτερη θεση θα περασουμε απτα προκριματικα?
οχι μονο εμεις και ο γαυρος να βγει 2ος μπορει να περασει?
που τετοια τυχη τυπεΦαντάσου να πετύχουμε κανένα Κετσπάγια πάλι στα προκριματικά!!!
(Εφόσον αναλάβει σύλλογο μέχρι τότε)
παληο....αλλα επικαιρο!!!!! παντως ρε βαζελοι υπαρχουν και χειροτερα.....α ρε ΑΕΚΑΡΑ.....το τσακωσε ο πουτονοθρηνος το πρωταθληματακι.....κατι μου λεει οτι θα δουμε μπαλιτσα με Φερειρα στο μελλον
Γιατί να βγεί ο βγενό μπροστά για μαλάκα τον έχεις γάτα με πέταλα είναι ασε σου λέει να τα χώνουν στον χοντρόο Πατέρας λέει ότι αν δεν είμαστε ενωμένοι θα φύγει
ρε δεν παέι στον διάολο
ο μπροστινός του Βγενόπουλου?
ας βγει μπροστά ο Βγενόπουλος αν έχει τα @@
εσυ φιλε μου μηπως ησουν μαζι με αυτους που εβριζαν τον τζιγκερ το καλοκαιρι και φωναζες υπερ του πατερα?η μηπως ησουν η εξαιρεση και ησουν ο μοναδικος που εβλεπες τι ερχοταν??ο Πατέρας λέει ότι αν δεν είμαστε ενωμένοι θα φύγει
ρε δεν παέι στον διάολο
ο μπροστινός του Βγενόπουλου?
ας βγει μπροστά ο Βγενόπουλος αν έχει τα @@
που τετοια τυχη τυπε
εκει μπορει να περασεις κιολας
3ο ιταλιας
ισπανια γερμανιας και κατι τετοιους θα πετυχεις
γαμησετα δηλαδη
απτους καλυτερους προπονητες ηταν ο κυραστας,ο μαρκαριαν και φυσικα ο αγγελαρας
ο ενας πεθανε,ο αλλος αγνοειται στην παραγουαη,εμεινει μονος ενας,πατερα κανε τα κουμαντα σου
τυπε συμφωνω με τον κυραστα παιζαμε καλυτερα αλλα προτιμω και εγω σερτζιογάμησέ τα δικέ μου, από τότε έχουμε να δούμε καλό ΠΑΟ στην Ευρώπη
αν και εγώ γούσταρα παραπάνω το Μαρκαριάν
ήταν τύπος
και παίζαμε και καλή μπάλα με αυτόν (και με τον Κυράστα εννοείται) ενώ ο Αγγελάρας παραήταν αμυντικός
μας εχει πει η παπια να μην μιλαμε για εβραιουςγια τον σουμ δεν εχω ακουσει κατι