Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όπως θα σου έλεγε και ο Χρηστίδης, ευτυχώς που μολογάς χωρίς ξύλο.
Με βάση τα δικά σου λεγόμενα, σβήσε το πανάθλιο και φτηνό avatar που έχεις.

index.png

Η επιτομή της βλακωδους φωτογραφιας, του ηλιθιου χιουμορ και της "ενοιας" του τρολ (παρεπιπτόντως γράφεται με 2 ν)
τι ασχολείσαι ρε συ
οι μαλάκες που δεν μπορούνε να αστειευτούνε και να κάνουνε χιούμορ φαίνονται

εδώ μπαίναμε στο θρεντ της ΑΕΚ μετά την τεσσάρα από τον Ρίμπο και αυτοσαρκαζόμασταν
και θυμάμαι καλά πως υπήρχανε τύποι που γελούσανε με τα αστεία και άλλοι που έβρισκαν την ευκαιρία από γράφουνε κατεβατά για διαιτησίες και για εκδικήσεις κλπ μαλακίες.
άμα είναι καμμένος κάποιος στον εγκέφαλο και δεν καταλαβαίνει πως ο αθλητισμός είναι διασκέδαση....βράστα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τι ασχολείσαι ρε συ
οι μαλάκες που δεν μπορούνε να αστειευτούνε και να κάνουνε χιούμορ φαίνονται

εδώ μπαίναμε στο θρεντ της ΑΕΚ μετά την τεσσάρα από τον Ρίμπο και αυτοσαρκαζόμασταν
και θυμάμαι καλά πως υπήρχανε τύποι που γελούσανε με τα αστεία και άλλοι που έβρισκαν την ευκαιρία από γράφουνε κατεβατά για διαιτησίες και για εκδικήσεις κλπ μαλακίες.
άμα είναι καμμένος κάποιος στον εγκέφαλο και δεν καταλαβαίνει πως ο αθλητισμός είναι διασκέδαση....βράστα
που αυτοσαρκαζοσουν τυπε εδω ενας πριν κατι μερες βγηκε και ειπε οτι εφταιγε ενας βραζιλιανος που ειχατε τοτε γιατι λεει τα πηρε απο τον ριβαλντο..
και τελος μην λες τετοια γιατι θα παρω το παραδειγμα σου να παω να κλαφτω σε κανα μοντερι να σε μπαναρουν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
που αυτοσαρκαζοσουν τυπε εδω ενας πριν κατι μερες βγηκε και ειπε οτι εφταιγε ενας βραζιλιανος που ειχατε τοτε γιατι λεει τα πηρε απο τον ριβαλντο..
και τελος μην λες τετοια γιατι θα παρω το παραδειγμα σου να παω να κλαφτω σε κανα μοντερι να σε μπαναρουν.
σου έχω πει πολλάκις πως δεν ασχολούμαι μαζί σου
η μαλακία σου είναι παροιμιώδης και απαράμιλλη.

κλάψου όπου γουστάρεις αν σου αρέσει - το έχεις πρόχειρο άλλωστε μετά τα τόσα μπανάκια που έχεις φάει

σαν ζαν κλώντης ήσουνα μόνο για γέλια
σαν μάστορας της μαλακίας είσαι μόνο για κλάματα

σου είπα από τότε που έστειλες το πριβέ σε μένα να κόψεις λάσπη από τη συνομιλία μαζί μου

λοιπόν...άντε στην ευχή του θεού χρονιάρες μέρες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
προς λοιπούς εραστές του αθλήματος:
καλή χρονιά σε όλους
να περνάτε καλά
και για όποιους περνούνε δυσκολίες - ειλικρινές ευχές να φτιάξουν τα πράγματα το νέο έτος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σου έχω πει πολλάκις πως δεν ασχολούμαι μαζί σου
η μαλακία σου είναι παροιμιώδης και απαράμιλλη.

κλάψου όπου γουστάρεις αν σου αρέσει - το έχεις πρόχειρο άλλωστε μετά τα τόσα μπανάκια που έχεις φάει

σαν ζαν κλώντης ήσουνα μόνο για γέλια
σαν μάστορας της μαλακίας είσαι μόνο για κλάματα

σου είπα από τότε που έστειλες το πριβέ σε μένα να κόψεις λάσπη από τη συνομιλία μαζί μου

λοιπόν...άντε στην ευχή του θεού χρονιάρες μέρες
ολο για μενα πετας μαλακιες ομως κομπλεξικε.κοφτο λοιπον οσο για το πριβε που λες μην πας να κερδισεις εντυπωσεις,υβριστικο δεν ηταν,μια παροτρυνση ηταν να γινεις σωστος σαν ανθρωπος αν εσυ το θεωρεις υβρη,πραγματικα σε λυπαμαι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ολο για μενα πετας μαλακιες ομως κομπλεξικε.κοφτο λοιπον οσο για το πριβε που λες μην πας να κερδισεις εντυπωσεις,υβριστικο δεν ηταν,μια παροτρυνση ηταν να γινεις σωστος σαν ανθρωπος αν εσυ το θεωρεις υβρη,πραγματικα σε λυπαμαι.
το τι κάνεις εσύ δεν με ενδιαφέρει καθόλου
αν θέλεις να βγάλο το προσωπικό σου μήνυμα στη φόρα θα μου το ζητήσεις εσύ, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα.
και το τι θεωρείς εσύ σωστό άνθρωπο με αφήνει επίσης αδιάφορο.

δεν μπορώ να στο πω με άλλα λόγια: αυτό που παρουσιάζεις εδώ μέσα (γιατί φυσικά αυτό μόνο μπορώ να κρίνω) με κάνει απλώς να σε γράφω στα αρχίδια μου

ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ- δεν έγραψα πουθενα να μην ασχολείται κάποιος μαζί σου. Αν εσύ έχεις τη μύγα δεν σου φταίει κανείς.

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
master21 χώνε τα σε γαύρους, μαζί σου είμαστε!

Παναθηναϊκάρες και λοιπές ψυχάρες, ψηλά το κεφάλι θα τους γαμήσουμε (τους γαύρους) και πάλι!

Χαρούμενο, Παναθηναϊκό 2011!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
master21 χώνε τα σε γαύρους, μαζί σου είμαστε!

Παναθηναϊκάρες και λοιπές ψυχάρες, ψηλά το κεφάλι θα τους γαμήσουμε (τους γαύρους) και πάλι!

Χαρούμενο, Παναθηναϊκό 2011!!!
φτιάχτε καλύτερη ομάδα και κανένα πρόβλημα αδερφέ
αλλά προς το παρόν πρέπει να ανοίξετε ελαφρώς τα γκαβά σας γιατί σας δουλεύουνε

γιατί εδώ και 2 χρόνια σας το λέω πως ο ΠΑΟ εξακολουθεί να ανήκει στον ΠΑΟ
και ακόμα δεν έχετε πάρει χαμπάρι πως ακόμα το 53% ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη

κι εσείς ασχολείστε με τις μεταγραφές
κατά τα λοιπά....καλή χρονιά

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Αφήστε τις κόντρες, να τραγουδήσουμε όλοι μαζί τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς:

Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά
τίτλο δεν βλέπετε ξανά
κι αρχή – κι αρχή καλός μας χρόνος
κόκκινος, κόκκινος θα’ ναι ο θρόνος.

Αρχή που βγήκε ο Χριστός
και αυτός είναι Ολυμπιακός
στη γη – στη γη να περπατήσει
βάζελο, ούτε που να τον εφτύσει.

Αγιος… Βαγγέλας έρχεται,
και στα στενάκια τρέχετε
από – από την Καισαρεία,
τη Συγγρού κατεβείτε όλο ευθεία.

Βαστά εικόνα και χαρτί
αξέχαστη Ριζούπολη
χαρτί – χαρτί και καλαμάρι
σ’ έκανα γκέι από “παλικάρι”.

Το καλαμάρι έγραφε,
σου πήρα τίτλο με Καφέ
και το – και το χαρτί ομίλει
Κύπελλο με τον Τόρο τον Βασίλη.

Και νέο έτος αριθμεί
στο -5 για αρχή
κι η μνή – η μνήμη του Αγίου
κότεψε και ο Κώστας Αντωνίου.

Του χρόνου μας αρχή καλή
μες το Ναό με Ηρακλή
την κακί – κακία ν’ αρνηθούμε
για την πάρτη σου Θρύλε μόνο ζούμε

Να ζούμε βίον τέλειον
Πρέσβη σκορπάς το γέλιον
με αγά – αγάπη με ειρήνη
άντερο με τον Πρέσβη δεν θα μείνει.

Χρόνια πολλά και ευτυχή
φιλιά και στο Βορρά εκεί
με χαρά – χαρά και με υγεία
φέρτε μας και τον Πάμπλο τον ΓκαρΤΡΙΑ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εδω θα επεμβω και εγω και θα πω οτι αυτο που κανει ο μοικανος ειναι λαθος...αφηνει αιχμη για ενα θεμα στο οποιο δεν παιρνει θεση ενω εσυ εχεις παρει και το εχεις αρνηθει...
ειμαστε υποχρεωμενοι να δεχτουμε αυτο που εχεις πει εσυ (που πηρες θεση)...
μεχρι να αποδειξει το αντιθετο ο μοικανος...με το να αφηνει υπονοουμενα δεν κανει κατι...
μοικανε με συγχωρεις σε αγαπαω αλλα στο συγκεκριμενο θεμα επειδη εγω το ειχα ανακινησει εχεις αδικο...η τουλαχιστον δεν εχεις αποδειξει πως εχεις δικιο...
μην αφηνεις υπονοουμενα για απειλητικα η υβριστικα πι μι ...αν ειναι πεστο στα ισα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εδω θα επεμβω και εγω και θα πω οτι αυτο που κανει ο μοικανος ειναι λαθος...αφηνει αιχμη για ενα θεμα στο οποιο δεν παιρνει θεση ενω εσυ εχεις παρει και το εχεις αρνηθει...
ειμαστε υποχρεωμενοι να δεχτουμε αυτο που εχεις πει εσυ (που πηρες θεση)...
μεχρι να αποδειξει το αντιθετο ο μοικανος...με το να αφηνει υπονοουμενα δεν κανει κατι...
μοικανε με συγχωρεις σε αγαπαω αλλα στο συγκεκριμενο θεμα επειδη εγω το ειχα ανακινησει εχεις αδικο...η τουλαχιστον δεν εχεις αποδειξει πως εχεις δικιο...
μην αφηνεις υπονοουμενα για απειλητικα η υβριστικα πι μι ...αν ειναι πεστο στα ισα...
Χρηστίδη προσωπικά μηνύματα εγώ δεν βγάζω στο δημόσιο ακόμα και αν είναι υβριστικά, μαλακισμένα, ειρωνικά ή ό,τι άλλο θες. Και από όποιον και να είναι.
Αλλά του το λέω δημόσια να το κόψει.

Ωστόσο στο δημόσιο φόρουμ - στο θρεντ του Ολυμπιακού - ξανάπιασε στο στόμα του την οικογένειά μου. Δεν έχω αναφερθεί ΠΟΤΕ στην οικογένεια ΚΑΝΕΝΟΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ μέσα σε σύνθημα, ούτε καν για πικάρισμα, πόσο μάλλον να αναφερθώ σοβαρα.

Υπάρχουν κανόνες εδώ μέσα και τους σέβομαι όσο κανείς άλλος. Δεν έχω κάνει ποτέ αναφορά σε κανέναν, παρά μόνο πριν από χρόνια σε κάποιον που μου έστελνε πριβέ και δεν τον ήξερα καν σαν νικ.

Και ο μάστορας είναι τόσο μαλάκας που συνεχίζει, ενώ την τελευταία φορά τον προειδοποίησε ο Ζερό.

Από κει και πέρα ούτε έχω λόγο ούτε και σκοπό να δικαιολογηθώ για κάτι. Αν ο ζαν κλώντης έχει όρεξη να πλακώνεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, δικαίωμά του.
Ενώ τον γειώνεις, ενώ του λες πως τον γράφεις στα αρχίδια σου...εκεί αυτός. Δεν έχω την ανάγκη να μιλάω με τους πάντες, αλλά ειδικότερα με αυτούς που δεν ξέρουν τα όρια μιας απλής συζήτησης δεν έχω καμία απολύτως επιθυμία να μιλάω.

Είμαστε σε θρεντ του ΠΑΟ και καλό θα είναι να παραμείνουμε στη θεματολογία του

Άλλωστε ο τριφυλλοφόρος υπόσχεται μεταγραφή Τσιμπούρη και θα αρχίσουν νέα κάλαντα (όπως ακριβώς είχα πει και στουε ΑΕΚτζήδες όταν τον έπαιρνε η ΑΕΚ)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
επί της ευκαιρίας....
από σήμερα ο Γκότζος θα σας παίρνει 1,5 ευρώ το τεμάχιο στην Ντέρμπι....
που σημαίνει πως και οι λοιπές θα ακολουθήσουνε

ο επίσημος λόγος είναι λόγος βιωσιμότητας
και αναρωτιέμαι εγώ ο ηλίθιος
γιατί ντε και καλά να έχουμε τόσες αθλητικές;
το πρόβλημά μας στην Ελλάδα είναι το ποδόσφαιρο;

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Είχε που είχε 1500 αναγνώστες ο τουλούμπας, τώρα που αύξησε κιόλας τη τιμή, θα του φύγουν και αυτοί και θα τη διαβάζει μόνος του τη κωλοφυλλάδα του...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
άλλος ένας φελλός που επέπλεε τόσο καιρό (γνώμη μου)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φτιάχτε καλύτερη ομάδα και κανένα πρόβλημα αδερφέ
αλλά προς το παρόν πρέπει να ανοίξετε ελαφρώς τα γκαβά σας γιατί σας δουλεύουνε

γιατί εδώ και 2 χρόνια σας το λέω πως ο ΠΑΟ εξακολουθεί να ανήκει στο Βαρδινογιάννη
και ακόμα δεν έχετε πάρει χαμπάρι πως ακόμα το 53% ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη

κι εσείς ασχολείστε με τις μεταγραφές
κατά τα λοιπά....καλή χρονιά

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σορρυ...διόρθωση

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Χρηστίδη προσωπικά μηνύματα εγώ δεν βγάζω στο δημόσιο ακόμα και αν είναι υβριστικά, μαλακισμένα, ειρωνικά ή ό,τι άλλο θες. Και από όποιον και να είναι.
Αλλά του το λέω δημόσια να το κόψει.

Ωστόσο στο δημόσιο φόρουμ - στο θρεντ του Ολυμπιακού - ξανάπιασε στο στόμα του την οικογένειά μου. Δεν έχω αναφερθεί ΠΟΤΕ στην οικογένεια ΚΑΝΕΝΟΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ μέσα σε σύνθημα, ούτε καν για πικάρισμα, πόσο μάλλον να αναφερθώ σοβαρα.

Υπάρχουν κανόνες εδώ μέσα και τους σέβομαι όσο κανείς άλλος. Δεν έχω κάνει ποτέ αναφορά σε κανέναν, παρά μόνο πριν από χρόνια σε κάποιον που μου έστελνε πριβέ και δεν τον ήξερα καν σαν νικ.

Και ο μάστορας είναι τόσο μαλάκας που συνεχίζει, ενώ την τελευταία φορά τον προειδοποίησε ο Ζερό.

Από κει και πέρα ούτε έχω λόγο ούτε και σκοπό να δικαιολογηθώ για κάτι. Αν ο ζαν κλώντης έχει όρεξη να πλακώνεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, δικαίωμά του.
Ενώ τον γειώνεις, ενώ του λες πως τον γράφεις στα αρχίδια σου...εκεί αυτός. Δεν έχω την ανάγκη να μιλάω με τους πάντες, αλλά ειδικότερα με αυτούς που δεν ξέρουν τα όρια μιας απλής συζήτησης δεν έχω καμία απολύτως επιθυμία να μιλάω.

Είμαστε σε θρεντ του ΠΑΟ και καλό θα είναι να παραμείνουμε στη θεματολογία του

Άλλωστε ο τριφυλλοφόρος υπόσχεται μεταγραφή Τσιμπούρη και θα αρχίσουν νέα κάλαντα (όπως ακριβώς είχα πει και στουε ΑΕΚτζήδες όταν τον έπαιρνε η ΑΕΚ)
συμφωνω σε ολα οσα λες....ομως απο την στιγμη που εχεις αποφασισει να μην πεις τι λενε τα πι μι (και για μενα καλα ξηγιεσαι )  δεν υπαρχει και λογος να το χρησιμοποιεις αοριστα και αφηνοντας υπονοουμενα...αυτο δεν ειναι σωστο....η λες τι σου εστειλε και τον ξεφωνιζουμε ολοι παρεα η δεν λες αλλα το θαβεις το θεμα και δεν το πετας οποτε σε βολευει πανω στο τραπεζι...
τεσπα... αποψη μου ειναι και μπορει να κανω και λαθος (λιγο δυσκολο βεβαια  :grin: )..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
συμφωνω σε ολα οσα λες....ομως απο την στιγμη που εχεις αποφασισει να μην πεις τι λενε τα πι μι (και για μενα καλα ξηγιεσαι )  δεν υπαρχει και λογος να το χρησιμοποιεις αοριστα και αφηνοντας υπονοουμενα...αυτο δεν ειναι σωστο....η λες τι σου εστειλε και τον ξεφωνιζουμε ολοι παρεα η δεν λες αλλα το θαβεις το θεμα και δεν το πετας οποτε σε βολευει πανω στο τραπεζι...
τεσπα... αποψη μου ειναι και μπορει να κανω και λαθος (λιγο δυσκολο βεβαια  :grin: )..
μα δεν το λέω στους άλλους!!
στον ίδιο το λέω!!
και τι καλύτερο από αυτό που του είπα; να πάει στην ευχή του θεού του είπα!
εκτός κι αν είναι άθεος οπότε να του ευχηθώ να πάει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom