Constan
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!Καλή χρονιά να έχουμε μάγκες.
Βλέπω ότι αρχίσαμε καλά.
μηπως να το κανω avatar αυτο ??????
ΓΑΜΑΤΟ ειναι ........
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!Καλή χρονιά να έχουμε μάγκες.
Βλέπω ότι αρχίσαμε καλά.
κανε δεξι κλικ ,αποθηκευσε το και μπες στο προφιλ σου και βαλτο...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!
μηπως να το κανω avatar αυτο ??????
ΓΑΜΑΤΟ ειναι ........
κανε δεξι κλικ ,αποθηκευσε το και μπες στο προφιλ σου και βαλτο...
πιστευω οτι το καλυτερο ειναι ενας απο τους δυο κυριους που ποσταρισα εγω...γιατι ολα απο εκει ξεκινανε ;)πιστευεις οτι ειναι καλυτερο απο τον ERNESTO ????
γιατι δεν πιστευω οτι υπαρχει κατι καλυτερο ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ERNESTO για εμας ........
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...
p.s. και στους δευτεροτριτους
πιστευω οτι το καλυτερο ειναι ενας απο τους δυο κυριους που ποσταρισα εγω...γιατι ολα απο εκει ξεκινανε ;)
το κεφαλι παιζει ρολο...αν εισαι εκει καλα τα αλλα ερχονται μονα τους...
και οι ''ακουπες'' χρονιες ειναι απλα διαλλειματα που επιβεβαιωνουν τις στατιστικες και τους νοπμους των πιθανοτητων... ;)
πολυ κοσκωτα θυμιζει ο πολντο.. ;)πιστευω οτι το καλυτερο ειναι ενας απο τους δυο κυριους που ποσταρισα εγω...γιατι ολα απο εκει ξεκινανε ;)
το κεφαλι παιζει ρολο...αν εισαι εκει καλα τα αλλα ερχονται μονα τους...
και οι ''ακουπες'' χρονιες ειναι απλα διαλλειματα που επιβεβαιωνουν τις στατιστικες και τους νοπμους των πιθανοτητων... ;)
πολντοοοοοοπολυ κοσκωτα θυμιζει ο πολντο.. ;)
εισαι διανοητικα καθυστερημενος και βλεπεις αστειες αυτες τις φωτο;Και πάλι καλή χρονιά να έχουμε.
Που έκαναν ρεβεγιόν οι πράσινοι;
Εδώ:
Οι χανούμες απ'την άλλη, πήγαν για σκι και αποκλείστηκαν!!
Χρονιάρες μέρες δε θα κάτσω να βριστούμε...εισαι διανοητικα καθυστερημενος και βλεπεις αστειες αυτες τις φωτο;
εχεις καταλαβει οτι η ενοια του τρολ εισαι εσυ;χωρις να εχεις να πεις κατι,ποσταρεις βλακωδεις φωτο σε θρεντ αλλων ομαδων περιμενοντας τι;νσ γελασουν;νσ επιβραβευσουν το ηλιθιο χιουμορ που επικροτεις εσυ;κανεις δεν σου δινει σημασια αλλα εσυ συνεχιζεις.ε καποια στιγμη πρεπει να το κοψεις.τα βρισκεις αστεια;ποσταρε τα στο γαυροθρεντ,εκει σιγουρα θα βρεις καποιους που ισως να βρουν κατι το αστειο σε αυτες τις φωτο.Χρονιάρες μέρες δε θα κάτσω να βριστούμε...
+1απτα καλυτερα αριστερα μπακ που περασαν απτην ομαδα
τον εφαγε και αυτον ο κομμωτης
τυπε αυτος μου φαινεται οτι δεν ξυπναει με τιποτα.ειναι στον κοσμο του.ας ξυπνησει καποιος αυτον τον μαλακα
γιατρε να με συγχωρεις...και εγω αστειες τις βρισκω...εχω προβλημα;;;εισαι διανοητικα καθυστερημενος και βλεπεις αστειες αυτες τις φωτο;
εχεις καταλαβει οτι η ενοια του τρολ εισαι εσυ;χωρις να εχεις να πεις κατι,ποσταρεις βλακωδεις φωτο σε θρεντ αλλων ομαδων περιμενοντας τι;νσ γελασουν;νσ επιβραβευσουν το ηλιθιο χιουμορ που επικροτεις εσυ;κανεις δεν σου δινει σημασια αλλα εσυ συνεχιζεις.ε καποια στιγμη πρεπει να το κοψεις.τα βρισκεις αστεια;ποσταρε τα στο γαυροθρεντ,εκει σιγουρα θα βρεις καποιους που ισως να βρουν κατι το αστειο σε αυτες τις φωτο.