Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

FZR

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0

Επισκέπτης
γιατι δεν αποβληθηκε ο σισσε;;;τον εκανε αλλαγη ο τεντας για να τον προστατευσει;;;;σοβαρα;;;;αυτο λενε οι κανονισμοι;;;
πουτανες ετσι σας τα λεω εγω οπως ειναι οχι οπως θα θελατε εσεις να ειναι....
ελλαδισταν....για να δουμε ποσες αγωνιστικες θα φαει ο σισσε;;;;
και ειμαι περιεργος να εβλεπα τι θα ελεγε ο κυριος δεσσυλλας αν γινοταν κατι αντιστοιχο με παιχτη του ολυμπιακου στο οακα....θα ειχε την ιδια ευθιξια υπερ του παιχτη;;;;
α ρε κωλοτσατσοι......
τι λες τωρα στρατηγε και μουνιντζα;;;;ελλαδισταν καργα ε;;;;
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
δεν τα λες καλα..
ο διαιτητης ζητησε απο τον τεντα να τον κανει αλλαγη για να μην τον αποβαλει..
α ρε γαμημενε κροκους με την παραγκα σου..

Επισκέπτης
5-0 ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΙ,Καλη χωνεψη
κλαψε στρακο λαγε..
ξερω οτι λιγουρευεσαι την καραψωλαρα μου,γιατι εχεις εσωτερικη πληροφορηση απο αυτην που καθε ημερα μου φερνεις να ξεσκισω απο ολες τις τρυπες,αλλα δεν σε γαμαω οτι & αν γραψεις..
ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Οι ομαδες μας, το ποδοσφαιρο μας, γενικα ολα σ αυτη τη χωρα ειναι μπουρδελα. Καλα να παθουμε, αυτα μας αξιζουν γιατι σ αυτη τη γαμημενη χωρα κανεις δεν κοιταει τα χαλια τα δικα του αλλα κοιταμε ολοι τα χαλια του διπλανου μας. Και οταν ο διπλανος μας ειναι πιο  χαλια απο εμας, επαναπαυομαστε.
Ο Θρυλος μας ειναι στην πιο ασχημη κατασταση των τελευταιων χρονων, προεδρος, προπονητης, ροστερ ειναι για τον πουτσο και περασαμε ενα καλοκαιρι με τρελο δουλεμα προς τον κοσμο.
Ο βαζελος ειναι για τα πανηγυρια κι αυτος με πολυμετοχικους σκοτωμενους, προπονητη που δεν την παλευει και σκοτωνεται με τεχνικο διευθυντη-προεδρο-παικτες και οπαδους να ακουνε για μεταγραφαρες και εκατομμυρια και να βλεπουν για αλλο ενα χρονο βασικο τον κακομοιρη το Βυντρα.
Η ΑΕΚ αεκακι, χωρις αλλο σχολιο.

Κι εμεις ψαχνουμε να βρουμε τι στραβο θα γινει στις αντιπαλες ομαδες για να τους κανουμε καζουρα. Ας μας ξυπνησει καποιος ρε γαμωτο...

Επισκέπτης
Οι ομαδες μας, το ποδοσφαιρο μας, γενικα ολα σ αυτη τη χωρα ειναι μπουρδελα. Καλα να παθουμε, αυτα μας αξιζουν γιατι σ αυτη τη γαμημενη χωρα κανεις δεν κοιταει τα χαλια τα δικα του αλλα κοιταμε ολοι τα χαλια του διπλανου μας. Και οταν ο διπλανος μας ειναι πιο  χαλια απο εμας, επαναπαυομαστε.
Ο Θρυλος μας ειναι στην πιο ασχημη κατασταση των τελευταιων χρονων, προεδρος, προπονητης, ροστερ ειναι για τον πουτσο και περασαμε ενα καλοκαιρι με τρελο δουλεμα προς τον κοσμο.
Ο βαζελος ειναι για τα πανηγυρια κι αυτος με πολυμετοχικους σκοτωμενους, προπονητη που δεν την παλευει και σκοτωνεται με τεχνικο διευθυντη-προεδρο-παικτες και οπαδους να ακουνε για μεταγραφαρες και εκατομμυρια και να βλεπουν για αλλο ενα χρονο βασικο τον κακομοιρη το Βυντρα.
Η ΑΕΚ αεκακι, χωρις αλλο σχολιο.

Κι εμεις ψαχνουμε να βρουμε τι στραβο θα γινει στις αντιπαλες ομαδες για να τους κανουμε καζουρα. Ας μας ξυπνησει καποιος ρε γαμωτο...
καλες οι διαπιστωσεις(που ομως ολοι ξερουν),καμια προταση???

FZR

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
κλαψε στρακο λαγε..
ξερω οτι λιγουρευεσαι την καραψωλαρα μου,γιατι εχεις εσωτερικη πληροφορηση απο αυτην που καθε ημερα μου φερνεις να ξεσκισω απο ολες τις τρυπες,αλλα δεν σε γαμαω οτι & αν γραψεις..
ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..
ρε ευρωΚΟΠΡΙΑ (7-0)  δεν σου εχω πει να μην ασχολεισαι με τον πανΑΘΗΝΑικο ?
γραψε στο φορουμ του γκευ αυτα που εχεις να πεις

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ναι. Προπονητή περσόνα & μεγαλέφα σε βάζελο & γαύρο αντίστοιχα.

Απ' αυτούς που υπάρχουν τώρα, πιο πειραγμένοι είναι οι μπουρδελιάρηδες. :rockon:

Επισκέπτης
Ναι. Προπονητή περσόνα & μεγαλέφα σε βάζελο & γαύρο αντίστοιχα.

Απ' αυτούς που υπάρχουν τώρα, πιο πειραγμένοι είναι οι μπουρδελιάρηδες. :rockon:
μια ζωη στην κλαψομουνιαση..
& καλα να κλαψομουνιαζουν ολοι οι πεινασμενοι..να κλαψομουνιαζουν & οι γαυροι χωρις μαλιστα να προτεινουν & κατι ουσιαστικο???
ελεος ρε..

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
pleasure,

δεν είμαι γαύρος, αλλά ούτε και κλαψομουνιάζω. Πλάκα κάνω.

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6

Λες οτι ολοι ξερουν και πιστευουν αυτα που εγραψα αλλα δε φαινεται στη συμπεριφορα τους.
Προταση ?  
Αποχη απο τα γηπεδα. Να μην πατησει κανεις το ποδι του στο γηπεδο εστω για 2-3 αγωνες αν και θα ελεγα μεχρι το Γεναρη.
Αν ηταν πιο νωρις θα ελεγα και να μην παρει κανεις διαρκειας.

Επισκέπτης
Λες οτι ολοι ξερουν και πιστευουν αυτα που εγραψα αλλα δε φαινεται στη συμπεριφορα τους.
Προταση ?  
Αποχη απο τα γηπεδα. Να μην πατησει κανεις το ποδι του στο γηπεδο εστω για 2-3 αγωνες αν και θα ελεγα μεχρι το Γεναρη.
Αν ηταν πιο νωρις θα ελεγα και να μην παρει κανεις διαρκειας.
να μην ξαναπατησετε οσοι δεν γουσταρετε..
εμεις που ειμαστε αρρωστοι,θα πηγαινουμε & στα δυσκολα οπως το καναμε & στα λεγομενα πετρινα χρονια..
ξεχνας βεβαια οτι ποσως ενδιαφερει τον οποιονδηποτε απο τους προεδρους το ποσος κοσμος θα παει στο γηπεδο..
το χαρτι το τσιμπανε ετσι & αλλιως απο τα τηλεοπτικα & τις επιχορηγησεις απο το κρατος & τους διαφημιζομενους..
αλλη προταση,ποιο ουσιαστικη???

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ρε pleasure,

άμα είσαι άρρωστος όπως λες, τότε λογικά πρέπει να είσαι ευτυχισμένος.

Ο κόκας κάνει το παιχνίδι που ξέρει χρόνια τώρα και όλοι οι γαύροι χαίρονται τις κούπες με ελάχιστο μάλιστα κόπο.

Πρόβλημα έχουν οι άρρωστοι βάζελοι, γιατί ο μόνιμος loser είναι ταμπέλα που δύσκολα βγαίνει - είναι σαν τη ρετσινιά του πούστη στα χωριά.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Προταση ?   [size=20pt]
Αποχη απο τα γηπεδα[/size]. Να μην πατησει κανεις το ποδι του στο γηπεδο εστω για 2-3 αγωνες αν και θα ελεγα μεχρι το Γεναρη.
[size=20pt]Αν ηταν πιο νωρις θα ελεγα και να μην παρει κανεις διαρκειας. [/size]
Πλακα κανεις? Αν για εσενα ειναι ευκολο οκ...  Αλλα ουτε απο το μυαλο μου δεν περναει αυτο!!  Εχουμε ζησει αδερφε τραγικα χρονια... Και ειμασταν εκει!!  Τωρα που τα ξεβρακωματα των "αλλων" ερχονται το ενα πισω απο το αλλο θα τα παρατησουμε ?  

Ρε ολοι γηπεδοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο και αφηστε τις μαλακιες!!

Αν και δεν το χρειαζεται ο λαος του θρυλου τα παρακαλια για να πανε γηπεδο... Αυτα ειναι για τους"αλλους" που ολο το καλοκαιρι βγαζουν τις διαφημισεις, στα ραδιοφωνα και στις εφημεριδες, μπας και πουλησουν κανα διαρκειας...

Επισκέπτης
Ρε pleasure,

άμα είσαι άρρωστος όπως λες, τότε λογικά πρέπει να είσαι ευτυχισμένος.

Ο κόκας κάνει το παιχνίδι που ξέρει χρόνια τώρα και όλοι οι γαύροι χαίρονται τις κούπες με ελάχιστο μάλιστα κόπο.

Πρόβλημα έχουν οι άρρωστοι βάζελοι, γιατί ο μόνιμος loser είναι ταμπέλα που δύσκολα βγαίνει - είναι σαν τη ρετσινιά του πούστη στα χωριά.
& βεβαια ειμαι..ο AnalLoverGGG κλαιγεται ενω ειναι γαυρος χωρις βεβαια να προτεινει & κατι ουσιαστικο για την καλυτερευση της καταστασης ειτε στον ΘΡΥΛΟ,ειτε στους υπολοιπους..

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
να μην ξαναπατησετε οσοι δεν γουσταρετε..
εμεις που ειμαστε αρρωστοι,θα πηγαινουμε & στα δυσκολα οπως το καναμε & στα λεγομενα πετρινα χρονια..
ξεχνας βεβαια οτι ποσως ενδιαφερει τον οποιονδηποτε απο τους προεδρους το ποσος κοσμος θα παει στο γηπεδο..
το χαρτι το τσιμπανε ετσι & αλλιως απο τα τηλεοπτικα & τις επιχορηγησεις απο το κρατος & τους διαφημιζομενους..
αλλη προταση,ποιο ουσιαστικη???

Αυτη η αρρωστια που λες ειναι που κανει τους προεδρους να μας γραφουν στ αρχιδια τους.  Κι εγω ημουν διπλα στην ομαδα στα πετρινα χρονια. Τοτε ομως δεν υπηρχαν τα λεφτα απο το Champions League ουτε απο τα τηλεοπτικα. Τωρα που τον πρωτο ρολο παιζει το ποσα θα τσεπωσουν οι προεδροι ειναι διαφορετικα τα πραγματα. Σε περιπτωση αποχης φυσικα δε θα πονεσει η τσεπη τους αλλα θα πονεσει η δημοτικοτητα τους που πολλοι γι αυτο το λογο μπηκαν στο ποδοσφαιρο.
Στα πετρινα χρονια εγω ημουν περηφανος και καυλωμενος για την ομαδα. Εδω και 2-3 χρονια εχω ξενερωσει. Ακομα και τα χρονια που ετρωγα ξεφτιλες στην Ευρωπη, γουσταρα να βλεπω το Θρυλο να πηγαινει με 4-3-3 εκτος εδρας. Δεν αντεχω να εχει καταντησει ο Θρυλος να εχει προπονητη ανυπαρκτο και να παιζει με 7 αμυντικογενεις παικτες με τη Σεριφ. Θελω να στηριξω την ιδεα του Θρυλου που λατρευω αλλα δε μπορω να στηριξω καποιους ανθρωπους που εχουν καταντησει ετσι την ομαδα.
Τεσπα, η προσωπικη μου γνωμη ειναι αυτη και ειναι πολυ πιθανο να μη συμφωνει και κανενας.

Επισκέπτης
Πλακα κανεις? Αν για εσενα ειναι ευκολο οκ...  Αλλα ουτε απο το μυαλο μου δεν περναει αυτο!!  Εχουμε ζησει αδερφε τραγικα χρονια... Και ειμασταν εκει!!  Τωρα που τα ξεβρακωματα των "αλλων" ερχονται το ενα πισω απο το αλλο θα τα παρατησουμε ?  

Ρε ολοι γηπεδοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο και αφηστε τις μαλακιες!!

Αν και δεν το χρειαζεται ο λαος του θρυλου τα παρακαλια για να πανε γηπεδο... Αυτα ειναι για τους"αλλους" που ολο το καλοκαιρι βγαζουν τις διαφημισεις, στα ραδιοφωνα και στις εφημεριδες, μπας και πουλησουν κανα διαρκειας...
οχι ρε φιλε..
να μην ερθουν ολοι στον ναο..
οσοι ερθουν για να κραξουν καλυτερα να κατσουν σπιτι τους(για να μην εχουμε αλλα κολπα) να περνουν & κανα τηλεφωνακι στον gay fm να κλαιγονται..
ημαρτον..
η αχαριστια εχει & τα ορια της..

Επισκέπτης
Αυτη η αρρωστια που λες ειναι που κανει τους προεδρους να μας γραφουν στ αρχιδια τους.  Κι εγω ημουν διπλα στην ομαδα στα πετρινα χρονια. Τοτε ομως δεν υπηρχαν τα λεφτα απο το Champions League ουτε απο τα τηλεοπτικα. Τωρα που τον πρωτο ρολο παιζει το ποσα θα τσεπωσουν οι προεδροι ειναι διαφορετικα τα πραγματα. Σε περιπτωση αποχης φυσικα δε θα πονεσει η τσεπη τους αλλα θα πονεσει η δημοτικοτητα τους που πολλοι γι αυτο το λογο μπηκαν στο ποδοσφαιρο.
Στα πετρινα χρονια εγω ημουν περηφανος και καυλωμενος για την ομαδα. Εδω και 2-3 χρονια εχω ξενερωσει. Ακομα και τα χρονια που ετρωγα ξεφτιλες στην Ευρωπη, γουσταρα να βλεπω το Θρυλο να πηγαινει με 4-3-3 εκτος εδρας. Δεν αντεχω να εχει καταντησει ο Θρυλος να εχει προπονητη ανυπαρκτο και να παιζει με 7 αμυντικογενεις παικτες με τη Σεριφ. Θελω να στηριξω την ιδεα του Θρυλου που λατρευω αλλα δε μπορω να στηριξω καποιους ανθρωπους που εχουν καταντησει ετσι την ομαδα.
Τεσπα, η προσωπικη μου γνωμη ειναι αυτη και ειναι πολυ πιθανο να μη συμφωνει και κανενας.
ουτε εμενα μου αρεσει ομως δεν προκειται να κλαφτω,να κραξω..
δεν αντεχεις???
κατσε σπιτι σου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom