Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν έχεις άμυνα τομμάσο...τώρα δεν θα έχεις και επίθεση! :grin:

Επισκέπτης
¨οχι. Από το γκαστρωμένος βγαίνει. 13 χρόνια πήδημα, γκαστρώθηκε επιτέλους! Άντε, καλή λεφτεριά
πιπα-κωλο λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
βλεπει τον κροκους & ανατριχιαζει το σουφρετο του..
α ρε πουτανα θειο τι τους εχει κανει..
αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Δεν έχεις άμυνα τομμάσο...τώρα δεν θα έχεις και επίθεση! :grin:

χο χο χο  ειναι το σωστο...

ευκαρια τωρα που θα λειπει ο σισε

να βαλουμε κανενα γκολ!! :cheesy: :cheesy:

αντε να μπει ο πετροπουλος γιατι με σισε δεν βλεπω να σκοραρουμε :cheesy:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ωχ καταλαβα...

θα το παρουν χαμπαρι και οι αλλοι οπαδοι και θα του κανουν καζουρα σε καθε εκτος εδρα παιχνιδι..

που να παιξει και στο καραισκακη... :cheesy:

Άμα το κυνηγήσει το θέμα, θα αρχίσουν καμπάνες από FIFA-UEFA προς τις αντίπαλες ομάδες.

Η γνώμη μου, όπως την είπα και πιο πριν:
Σε αυτές τις περιπτώσεις είμαι απόλυτος:
[size=12pt]Να αγιάσει το χέρι του Σισέ που επέστρεψε το μπουκάλι στους κάφρους[/size], να αγιάσει και του Κονσεϊσάο στο ματς με τον Άρη και του Νικοπολίδη για την καρατιά!! Και αν ο Σηφάκης έδερνε τον πρεζάκια του Ηρακλή, θα του έλεγα μπράβο κ'αυτού. :priest:

Έφιππη αστυνομία & λυκόσκυλα στους χούλιγκαν. Μόνο από αυτά καταλαβαίνουν.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Άμα το κυνηγήσει το θέμα, θα αρχίσουν καμπάνες από FIFA-UEFA προς τις αντίπαλες ομάδες.

Η γνώμη μου, όπως την είπα και πιο πριν:

και τι μπορει να κανει η φιφα-ουεφα στον ολυμπιακο βολου??

να τον αποκλεισει απο τις ευρωπαικες διοργανωσεις για 5 χρονια.

αφου δεν βγαινει ευρωπη.

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
και τι μπορει να κανει η φιφα-ουεφα στον ολυμπιακο βολου??

να τον αποκλεισει απο τις ευρωπαικες διοργανωσεις για 5 χρονια.

αφου δεν βγαινει ευρωπη.
Μπορεί να τον ρίξει κατηγορία φίλε!Και αν το κάνει αυτό,να δω μετά αν θα ξαναγίνει κάτι παρόμοιο.Αν και στο Ελλάντα όλα τα περιμένω

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
σωστος ο μεγαλεφας 1000% για τον Σισε.
Σωστη η τιμωρια της Ευρωπης στα μαλακα στην Ελλαδα γιατι εχει τα δικια του (Αν δεν ηταν η περιπτωση Σηφακη που ηταν αψογος θα ελεγα οτι καλα εκανε κιολας)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
χαχαχαχαχαχα....αυτο θα πει πρωταθλητης στην επικοινωνιακη πολιτικη...μπορει να μην παιρνουν κουπα στο χορτο αλλα σε αυτο ειναι μονιμοι νταμπλουχοι...αφου καταφερνουν ακομα και φανατικους γαυρους να μιλανε κατα τα συμφεροντα τους μπραβο τους....να εξηγηθω για να μην παρεξηγηθω.....εγινε στο βολο χτες ενα γεγονος....
παιξανε ο ζελας με τον θρυλο μαγνησιας...εχασε ο ζελας απο ομαδα β εθνικης...βρισανε 50 λακαμαδες τον σισε και εκανε φραστικη επιθεση αλλα ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕ(ΠΕΤΑΞΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ) Ο σισε....
και τι εμεινε απο ολα αυτα;;;οτι οι κακοι βολιωτες που δεν εκτιμησαν το διαμαντι που εφεραν οι πολυμετοχικοι....
μαλιστα....αυτη ειναι η μια μερια του νομισματος...
η αλλη ειναι αυτη που επιμελως κρυβει ο ''εγκριτος'' κυριος δεσσυλας του gayfm  ....οτι το καφενειο εχασε με κατω τα χερια απο ομαδα μικροτερης κατηγοριας αλλα ΚΑΙ οτι παιχτης βιαιοπραγησε κατα φιλαθλων....
ελλαδισταν στρατηγε λοιπον ετσι;;;;
ναι ελλαδισταν μεν γιατι εβριζαν ρατσιστικα τον παιχτη οι φιλαθλοι αλλα ΚΑΙ ελλαδισταν γιατι οπως υπαρχουν κανονισμοι για να τιμωρηθει η ομαδα της οποιας οι φιλαθλοι βριζουν με ρατσιστικα συνθηματα επισης υπαρχουν ΚΑΙ κανονισμοι οπου ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΝ ΒΡΙΣΟΥΝ Η ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ......
αν ειστε σωστος λοιπον κυριε δεσσυλα και σας πειραζει το ελλαδισταν εμπρος διαμαρτυρηθειτε γιατι δεν αποβληθηκε ο σισσε (που σημαινει δεν θα επαιζε σε επισημα παιχνιδια)....και περιμεντε να δουμε αν θα τον καλεσει ο αθλητικος εισαγγελεας για τα περαιτερω....
για να σας δω ''κυριε'' δεσσυλα θα το κανετε;;;η λειτουργειτε σαν γραφειο τυπου της παε παο;;;
φυσικα και κατακρινω την ενεργεια των ''φιλαθλων'' απο τον βολο....αλλα τρελλαινομαι απο το τσατσιλικι και βγαζω σπυρια απο την ''ρουφιανια''
γιατι δεν αποβληθηκε ο σισσε;;;τον εκανε αλλαγη ο τεντας για να τον προστατευσει;;;;σοβαρα;;;;αυτο λενε οι κανονισμοι;;;
πουτανες ετσι σας τα λεω εγω οπως ειναι οχι οπως θα θελατε εσεις να ειναι....
ελλαδισταν....για να δουμε ποσες αγωνιστικες θα φαει ο σισσε;;;;
και ειμαι περιεργος να εβλεπα τι θα ελεγε ο κυριος δεσσυλλας αν γινοταν κατι αντιστοιχο με παιχτη του ολυμπιακου στο οακα....θα ειχε την ιδια ευθιξια υπερ του παιχτη;;;;
α ρε κωλοτσατσοι......
τι λες τωρα στρατηγε και μουνιντζα;;;;ελλαδισταν καργα ε;;;;

Είσαι πολύ σωστός σε αυτό που λες.
Σε τέτοια θέματα οι δημοσιογράφοι δίνουν έμφαση στα τεκταινόμενα της κερκίδας και πάντα οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών περνούν σε 2ο ρόλο. Από τη στιγμή που θα τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός Βόλου για το συγκεκριμένο γεγονός, πρέπει να τιμωρηθεί και ο Σισέ. Θα μπορούσε είτε να παραμείνει ψύχραιμος, είτε να ζητήσει αλλαγή ή ακόμα και να σηκωθεί να φύγει στη χειρότερη αλλά όχι και να πετάει πίσω αντικείμενα. Σε τέτοιες περιπτώσεις χάνεις το δίκιο του και γίνεται σαν τους αντιπάλους σου. Δηλαδή ο Σηφάκης ήταν μαλάκας που σε απείρως χειρότερη περίπτωση συμπεριφέρθηκε σαν άψογος επαγγελματίας? Πάντως τώρα που ο Σισέ τιμωρήθηκε από την UEFA για το δρεπάνι στη Μαδρίτη, τον κόβω να τη βγάζει καθαρή για τα του Βόλου. Αλλά το επικοινωνιακό κομμάτι ήταν ακριβώς όπως τα λες.

Είδα ότι γενικότερα έγινε κουβέντα για το συμβάν του φιλικού αλλά μόνο σε 'μένα εκανε εντύπωση που έγινε από μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό Βόλου? Δηλαδή να γίνει σε κανα ντέρμπι που μέχρι και το παραμικρό ψυχολογικό αβαντάζ είναι πολύτιμο, να το καταλάβω ή σε κάποιο ματς βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Αλλά σε φιλικό με το Βόλο? Υποτίθεται ότι οι ντόπιοι εκεί πέρα ζήτημα είναι να δουν κανα-δυο (κάπως) ποιοτικά ματς τη σεζόν και βρήκαν να κάνουν ότι έκαναν στο μεγαλύτερο όνομα που θα πατήσει το γήπεδό τους για δε-ξέρω-πόσα χρόνια? Δε ξέρω, πιστεύω ότι όσο κάφρος και να είσαι, λίγη καλή μπαλίτσα ή ένα μεγάλο όνομα θα θέλεις να το δεις άμα σου δωθεί η ευκαιρία, οπότε γι' αυτό μου έκανε τόση εντύπωση το όλο σκηνικό.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αντε να αρχισει να πεταει κανα γκολακι και μετα πεταει και μπουκαλακι :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ο Θρυλος μας ειναι στην πιο ασχημη κατασταση των τελευταιων χρονων, προεδρος, προπονητης, ροστερ ειναι για τον πουτσο και περασαμε ενα καλοκαιρι με τρελο δουλεμα προς τον κοσμο.
.

Κι εμεις ψαχνουμε να βρουμε τι στραβο θα γινει στις αντιπαλες ομαδες για να τους κανουμε καζουρα. Ας μας ξυπνησει καποιος ρε γαμωτο...
ρε συ ηρεμα....5-0 εχεις ξεκινησει στα επισημα με 4 ευρωπαικα και 9-0 γκολ...
ειναι αμαρτια να λες οτι ειμαστε...οτι φοβασαι μην γινουμε ναι αλλα ....ειμαστε;;;;;δεν στεκει αυτο δεν το καταλαβαινεις;;;;σας εχουν τρελλανει οι φυλλαδες και εχετε μπει σε μια εικονικη πραγματικοτητα...
Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΡΑΓΑΜΑΕΙ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ και εσεις μυξοκλαιτε σαν να βγηκατε εξω απο κανενα στοχο....
ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Κατσε ρε συ. Το "αλλιως ονειρευοματσε τον Ολυμπιακο" ποιος το φωναζε ? Εγω απο το σπιτι μου ?
Και προφανως φαινεται οτι "κλαιγομαι" αλλα ακομα κι ετσι αν ειναι γινεται γιατι εχω απαιτησεις.
Τεσπα, ξεφυγε η κουβεντα, εγω απλα το ξεκινησα με αφορμη τα χθεσινοσημερινα που χθες ξεφτιλιστηκαν και οι 2 ομαδες και σημερα κοιταει ο ενας το πως θα την πει στον αλλο. Απλα αυτο σχολιασα.
Να σαι καλα και παντα κοντα στο Θρυλο.    
τι να ονειρευονται ρεεεεεεεεεεεεεε
εγω ετσι ακριβως τον ονειρευομουνα και τον ονειρευομαι....και εσεις πατε φουλ να μου χαλασετε τα ονειρα με τα παραμυθια για ευρωπες κλπ....κουποσυλλεκτη και γαμια της ζελας....τα αλλα ειναι για τα ραδιοφωνα και τα κεφενεια....
μην πιανοσαστε ροιδα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε συ ηρεμα....5-0 εχεις ξεκινησει στα επισημα με 4 ευρωπαικα και 9-0 γκολ...
ειναι αμαρτια να λες οτι ειμαστε...οτι φοβασαι μην γινουμε ναι αλλα ....ειμαστε;;;;;δεν στεκει αυτο δεν το καταλαβαινεις;;;;σας εχουν τρελλανει οι φυλλαδες και εχετε μπει σε μια εικονικη πραγματικοτητα...
Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΡΑΓΑΜΑΕΙ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ και εσεις μυξοκλαιτε σαν να βγηκατε εξω απο κανενα στοχο....
ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
πρόσεχε τι γράφεις....τα γραπτά μένουν.......

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
άμα φάει τιποτα ψωλές απο ΑΕΚ,ΠΑΟΚ ή δεν ξέρω απο πού αλλού και τίποτα τάλαρα στην ευρώπη ξέρεις μετά τι θα λέει?.......τι ομαδάρα που έχουμε στο μάσκετ.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κλασσικός χρηστίδης...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ο ευρωπαίος βάζελος,
γάμησε χθες το Βόλο!
Το μόνο του ελάττωμα;
Γάμησε με τον κώλο!

:fuck1:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
νεοπτολεμος μ αρεσει

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πως είπατε?....βαγγέλης?....αρχιμήδης?...νεοπτόλεμος?.....εργοτέλης?....δεν ήκουσα.....

έχουν συνηθίσει και δεν τους κάνει εντύπωση........

ο Πρωταθλητής σήμερα είχε κορυφαίο πρωτοσέλιδο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom