Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
το εχω παρει χαμπαρι....γιαυτο και θεωρω τον εαυτο μου ΜΑΓΚΑ και αρχιδατο....
εσυ κατι αντιστοιχο στην μπαλα υπαρχει περιπτωση να το παρεις χαμπαρι;;;
ηταν ρητορικη ερωτηση....φυσικα και ΟΧΙ.... ;) ;) ;) ;)

.....δεν  νομιζω  να  ειμαστε  για  πολυ  ακομα απο κατω........ο  ΠΑΟ  κινειται  ,  δραστηριοποιειται........και  το  υλικο  δεν  ειναι  κακο......θα  παιζαμε δε καλυτερα αν ειχαμε  πιο  σοβαρο προπονητη και οχι  τον  αλλοπροσαλο Ολλανδο που εχει κανει την ομαδα ανω-κατω............ισα-ισα  ,  εσας  βλεπω  να  αδρανειτε........ο  Σωκρατης  θελει  επενδυτη  μονο  για  την  χρηματοδοτηση  , απο  την αλλη  δεν  δινει  το  management  οποτε  δεν  βλεπω  να  αλλαζει κατι  στην  νοοτροπια  του.......ο  ΟΣΦΠ  θα  ηταν  απειλη  αν  αναλαμβαναν οι  Αγγελοπουλοι.......ως  τοτε  ομως.......

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
.Σ.φιλαρακι αστονε τον χρηστιδη....εισαι ελαχιστος για παρτη του...ασχολησου με τους ομοιους σου  Wink

είσαικαι μετριόφρων.........μου θυμίζεις ..αλέφαντο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
.Σ.φιλαρακι αστονε τον χρηστιδη....εισαι ελαχιστος για παρτη του...ασχολησου με τους ομοιους σου  Wink

είσαικαι μετριόφρων.........μου θυμίζεις ..αλέφαντο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ο χρηστίδης είναι από τις λίγες περιπτώσει γάβρου που τον αγαπάω....
Κάτι σαν τον Μεγαλέφα..... :2funny:

Επισκέπτης
κωλογρια απο σημερα εγινα οπαδος του παλαιου φαληρου στο μπασκετ..
Milica Dabovic λεμε..

Συνημμένα

• Milica Dabovic.jpg
    Milica Dabovic.jpg
    58,1 KB · Εμφανίσεις: 42
  • Milica Dabovic00.jpg
    Milica Dabovic00.jpg
    20,2 KB · Εμφανίσεις: 49
  • dabovic_milica_fhm_didele.jpg
    dabovic_milica_fhm_didele.jpg
    49,3 KB · Εμφανίσεις: 40

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
φόρτσα φαληράραααα.............. :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Και γαμώ τις ομάδες το Φάληρο. Με τέτοιες  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κωλογρια απο σημερα εγινα οπαδος του παλαιου φαληρου στο μπασκετ..
Milica Dabovic λεμε..
θέλω τις λεπτομέρειες στη ρήτρα του συμβολαιου που έβαλε ο πρόεδρο του Παλαιού Φαλήρου.....

:bigdick:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
είπαμε.
έχουν αποδεχθεί απριόρι τον όρο του ηλιθίου.

Μας έχεις πρήξει τα παπάρια με όρους τύπου a priory, persona non grata, de facto, de jure, ultimatum, status quo ... :blahblah1: :blahblah1:
Αν θέλαμε να παρακολουθήσουμε μαθήματα Διεθνούς Δικαίου, θα πηγαίναμε μια βόλτα στη Νομική.

Σε λίγο θα μας αναλύσεις και τη συνθήκη του Κιουτσούκ – Καϊναρτζή!! :2funny: :2funny:
[size=9pt](Αλλά σίγουρα θα το έχεις ήδη κάνει σε άλλο thread...Κριτσίνια σπάμε;; :grin: )[/size]

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Και γαμώ τις ομάδες το Φάληρο. Με τέτοιες  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

.....μπραβο  στην διοικηση.........αυτες  ειναι κινησεις  που  κανουν παταγο........εγω  βλεπω  να  κοβει  τρελλα  εισιτηρια  η ομαδα  φετος........λετε  να  εχουν και  διαρκειας ?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Για τον Γουέσλι Σνάιντερ το να μπορεί να ανεβάσει ένας προπονητής την αυτοπεποίθηση ενός ποδοσφαιριστή είναι χάρισμα που το έχουν λίγοι. Και στην καριέρα του Ολλανδού μέσου το βρήκε μόνο στον Ζοζέ Μουρίνιο και στον Χενκ Τεν Κάτε.
Σνάιντερ: "Μοιάζουν Τεν Κάτε και Μουρίνιο"Με τον Ζοζέ Μουρίνιο συνέκρινε τον Χενκ Τεν Κάτε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ιντερ, Γουέσλι Σνάιντερ. Ή για να ακριβολογούμε ο Ολλανδός μέσος συνέκρινε τον προπονητή της ιταλικής ομάδας με αυτόν του Παναθηναϊκού.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για τον τεχνικό των “νερατζούρι” τονίζοντας ότι είναι μετρ της ψυχολογίας όπως ακριβώς και ο Ολλανδός προπονητής του Τριφυλλιού.

“Ο Μουρίνιο είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και πολύ έξυπνος άνθρωπος. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα με έκανε να αισθανθώ σημαντικός για την ομάδα. Μου δείχνει εμπιστοσύνη και μου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, κάτι που μόνο ο Χενκ Τεν Κάτε είχε καταφέρει μαζί μου στον Αγιαξ. Δεν είναι απλό να το πετύχει αυτό ένας προπονητής. Μόνο λίγοι έχουν αυτήν την ικανότητα” δήλωσε ο Σνάιντερ.

εχει περασει εξω ο τεντας.. :cheesy: :cheesy:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Για τον Γουέσλι Σνάιντερ το να μπορεί να ανεβάσει ένας προπονητής την αυτοπεποίθηση ενός ποδοσφαιριστή είναι χάρισμα που το έχουν λίγοι. Και στην καριέρα του Ολλανδού μέσου το βρήκε μόνο στον Ζοζέ Μουρίνιο και στον Χενκ Τεν Κάτε.
Σνάιντερ: "Μοιάζουν Τεν Κάτε και Μουρίνιο"Με τον Ζοζέ Μουρίνιο συνέκρινε τον Χενκ Τεν Κάτε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ιντερ, Γουέσλι Σνάιντερ. Ή για να ακριβολογούμε ο Ολλανδός μέσος συνέκρινε τον προπονητή της ιταλικής ομάδας με αυτόν του Παναθηναϊκού.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για τον τεχνικό των “νερατζούρι” τονίζοντας ότι είναι μετρ της ψυχολογίας όπως ακριβώς και ο Ολλανδός προπονητής του Τριφυλλιού.

“Ο Μουρίνιο είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και πολύ έξυπνος άνθρωπος. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα με έκανε να αισθανθώ σημαντικός για την ομάδα. Μου δείχνει εμπιστοσύνη και μου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, κάτι που μόνο ο Χενκ Τεν Κάτε είχε καταφέρει μαζί μου στον Αγιαξ. Δεν είναι απλό να το πετύχει αυτό ένας προπονητής. Μόνο λίγοι έχουν αυτήν την ικανότητα” δήλωσε ο Σνάιντερ.

εχει περασει εξω ο τεντας.. :cheesy: :cheesy:

Μήπως πηδούσε την κόρη του εκείνη την περίοδο;;;; :fuck2:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
έξω έχει...μέσα δεν έχει.....τον δέρνουν ευχαρίστως οι 23 απ τους 27 παίκτες της ομάδας..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
έξω έχει...μέσα δεν έχει.....τον δέρνουν ευχαρίστως οι 23 απ τους 27 παίκτες της ομάδας..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ποιοι παικτες δεν εχουν προβλημα μαζι του?

Σημερα παιζει παναθηναικος-ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο .. 7 η ωρα. μη ξεχνιομαστε. κι ας ειναι φιλικο. ;)

Δεν έκρυβε εκπλήξεις η ανακοίνωση της αποστολής που θα ταξιδέψει στον Βόλο για το κυριακάτικο φιλικό με τον τοπικό Ολυμπιακό.
Με Σισέ και Λέτο στο ΒόλοΌπως άλλωστε είχε προαναγγείλει ο Χενκ Τεν Κάτε που συνοδεύει την ομάδα μετά την επιστροφή του από τη Νιόν της Ελβετίας, όλοι οι ετοιμοπόλεμοι θα δώσουν το παρών.
Έτσι την αποστολή συγκροτούν οι Γκαλίνοβιτς, Καρνέζης, Μπιάρσμιρ, Καντέ, Σαριέγκι, Μαρίνος, Χριστοδουλόπουλος, Ρουκάβινα, Σισέ, Λέτο, Πετρόπουλος, Γκάμπριελ και οι Μίχας, Κάσας, Βλάχος και Γεωργόπουλος.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν τη σαββατιάτικη προπόνηση με ζέσταμα και ταχύτητες, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα σε μικρό χώρο. Ατομικά προπονήθηκαν οι Δάρλας, Μάντζιος και Κλέιτον.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της «ενημερώνει τους φιλάθλους μας που θα παραβρεθούν αύριο στο ΕΑΚ Βόλου για να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός, ότι θα διατίθενται ειδικά για αυτούς εισιτήρια, αξίας 15 ευρώ έκαστο, στο εκδοτήριο της θύρας 6».

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

γιατι;;;;δε στα λεω ομορφα ...δεν στα λεω ωραια;;;;; :grin: :grin: :grin: :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
......τι   να   αλλαξεις   ρε  τρομπετα   σε   μια   ομαδα   που    μεσα   σε    3  χρονια   εχει   κανει  2  triple   crown ?
     Η    μηπως   θεωρεις  οτι   Τεπιτς-Καλαθης  ειναι  αμελητεες   ποσοτητες ??
Ειμαι   σιγουρος   οτι   βαθεια  μεσα  σου  το  ξερεις...........ερχεται    τρελλη   πουτσα   και  φετος.........οσο   εχω  τον  μεγαλυτερο προπονητη  ολων  των  εποχων  στο   ευρωπαικο   μπασκετ    θα 'σαι  απο κατω , παρτο  χαμπαρι   επιτελους..........
ακου ρε αδερφε....τον τυπο που κοτσαρισες στη φωτο μπορει να τον σεβομαι παραπανω κι απο σενα....
τι σε κανει να νομιζεις οτι δεν εχω την κοραθον για κατι τετοιο;;;;
πως με κοβεις ;;;;;για κανα λιμο;;;για β';;;;;τις αξιες εχω μαθει να τις παραδεχομαι και οχι να προσπαθω να τις απαξιωσω πετωντας λασπη....λες οτι δεν θα τον ηθελα στην ομαδα μου;;;;και πιστευεις οτι δεν ζηλευω που ειναι στην δικια σου;;;
δηλαδη πρεπει ντε και καλα εις το ονομα της κοντρας των ομαδων μας να αρχιζω να σου λεω μαλακιες που δεν με αντιπροσωπευουν σαν ανθρωπο;;;;
τους κοντους δεν τους παω μια και τους θεωρω μεγιστους ρουφιανους και κομπλεξικους (ασχετα αν κανουν την δουλεια τους παραπανω απο καλα...)
τον τυπο ομως τον σεβομαι απολυτα... ;) ;) ;)

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
καλα δε θα εδειχνε το φιλικο η NET ???
Γαυρο δειχνει τελικα??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ακου ρε αδερφε....τον τυπο που κοτσαρισες στη φωτο μπορει να τον σεβομαι παραπανω κι απο σενα....
τι σε κανει να νομιζεις οτι δεν εχω την κοραθον για κατι τετοιο;;;;
πως με κοβεις ;;;;;για κανα λιμο;;;για β';;;;;τις αξιες εχω μαθει να τις παραδεχομαι και οχι να προσπαθω να τις απαξιωσω πετωντας λασπη....λες οτι δεν θα τον ηθελα στην ομαδα μου;;;;και πιστευεις οτι δεν ζηλευω που ειναι στην δικια σου;;;
δηλαδη πρεπει ντε και καλα εις το ονομα της κοντρας των ομαδων μας να αρχιζω να σου λεω μαλακιες που δεν με αντιπροσωπευουν σαν ανθρωπο;;;;
τους κοντους δεν τους παω μια και τους θεωρω μεγιστους ρουφιανους και κομπλεξικους (ασχετα αν κανουν την δουλεια τους παραπανω απο καλα...)
τον τυπο ομως τον σεβομαι απολυτα... ;) ;) ;)

όπως το πάρει κανείς....
Αυτόν που εσύ θεωρείς ήρωα άλλοι τον έχουν δηλωμένο πρακτόρι και μεγαρουφιάνο....

Υ.Γ. 1

όταν έτρωγες την πούτσα το Μάη στο Ευρωπαικο και μετά στους τελικούς, ο αντρισμός σου αναλώθηκε στη μεταβολή της υπογραφής σου στο 73-38

τζάμπα μάγκας τζάμπα άντρας......

Υ.Γ. 2
οι άντρες οι γαΥροι φαίνονταν παλιά αλλιώς.... ζούσαν σε παράγκες αλλά τους σέβονταν όλοι. Οι σημερινοί γάΒροι κτίζουν παράγκες και τους χλευάζουν όλοι......

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Επειδή φάγαμε 5άρα από τον έργκο-τελς, νομίζετε ότι θα τη βγάλετε
χωρίς καθόλου κράξιμο για την ήττα σας από ομάδα Β' Εθνικής;;; :grin:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Έτσι, να σας γαμεί ο Ολυμπιακός και ας είναι και του Βόλου!!!! :knockinb: :pipa3:
Γιατί αυτός στην Κρήτη, ήτανε του κώλου!!! :kissass2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom