talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ναι..αλλά θέλω και μια προβατίνα μαζί.....Παραδέξου το ότι αυτή είναι μεγαλύτερη φαντασίωση σου...να σε πίπα-κώλο-εμπλοκή
ναι..αλλά θέλω και μια προβατίνα μαζί.....Παραδέξου το ότι αυτή είναι μεγαλύτερη φαντασίωση σου...να σε πίπα-κώλο-εμπλοκή
και πού να πήγαινες καμπ νου.....
Έτσι μπράβο, όχι αρνάκι γάλακτος και σε πιάσουν για παιδεραστία!!!!!ναι..αλλά θέλω και μια προβατίνα μαζί.....
Αν είναι να κάνετε λεσβιακό θα σου τη φέρωναι..αλλά θέλω και μια προβατίνα μαζί.....
Γενικα υστερουν αυτοι........δεν ξερω για ατμοσφαιρα , ισως να ειναι καλυτερα.......αλλα ενας συναδελφος που του εδειξα φωτογραφιες απο μουσειο , μπουτικ , αποδυτηρια Μπερναμπεου και εχει παει Βαρκελονη , μου ειπε οτι το Καμπ Νου υστερει....
η μεγαλυτερη τιμωρια για τον κροκους ερχεται φετος αυτοι που τον αποθεωναν τοσα χρονια οπως ο μεγαλοπροπονητης(ο κανονικος και κατοικος εξαρχειων γνωστος γλυφτης και γραφικος στα καναλια)φετος θα του πετανε ντοματες καικορνεδες στου ρεντη και απο προβατακια τοσα χρονια θα πεσουν να τον φανε.ετσι ειναι η εκδικηση ειναι πιατο που τρωγεται κρυο.λιγο υπομονη και ολα θα γινουν οπως του αξιζει.οπως εφυγε απο το μπασκετ σαν λαδωμενος ποντικος γεματος φαπες ετσι θα φυγει και απο την μπαλιτσα μονο που στο μπασκετ εφυγε μονος του μη αντεχοντας την συνεχομενη φαπα στην μπαλιτσα θα φυγει διωγμενος απο σας γεματος κορνεδες και μπινελικια.τα χοχοχο θα γινουν αι σιχτιρ πια με αυτους τους αχαριστους!
αυτα τα αφηνω για σας θα σας χρειαστουν σιγουρα με αυτα που θα δειτε φετος.με τις χουφτες θα τα παιρνετε!
Μην του κολλάς...έχει βύσμα τον Γιαννακό!Αν γουστάρει παίρνει ατόφια την δραστική ουσία!Άσ'τα για εμάς, καθώς δε φτάνουν για όλους.
Εσένα δεν πρέπει να σε πιάνουν έτσι κ'αλλιώς, όχι τα 6mg τουλάχιστον.
Μην του κολλάς...έχει βύσμα τον Γιαννακό!Αν γουστάρει παίρνει ατόφια την δραστική ουσία!
ψαχτε να βρειτε το κοροιδο που θα σωσει τον κροκους πρωτα(το ταμειο ειναι μειον)γιατι σας το ειπα το τελος του θα ειναι σκληρο οπως του αρμοζει με αυτα που εχει κανει και εχει πει!
Kαι λιγα λες.τα τελεταια 25 χρονια ολοι οι προεδροι του γαβρου ψαχνουν και ασυλια και δημοτικοτητα μεσω αυτης της θεσης.μην ξεχνας αυτο που εχει γραψει και πει κατ'επαναληψη ο δημοσιογραφος ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ οτι και ο κοσκο και ο κροκους σε συνεντευξη μαζι του πηραν προτροπη απο αυτον αν θελουν να γινουν γνωστοι με ολες τις συνεπειες να αγορασουν τον γαβρο!ΑΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ!ο κροκους εκανε τον γαβρο ασπιδα για ολες τις μπιζνες που εκανε μπαινοντας πρωτα στο μπασκετ και μετα(ελεω του ψηλου-γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε-καταρα της ελλαδας)στο ποδοσφαιρο με την γνωστη ιστορια των ρυθμισεων των χρεων των προηγουμενων λαμογιων προεδρων κοσκωτα-σαλιαρελη.
ναι ενω ο βγενοπουλος πηγε στον βαζελα απο αγαπη για τον συλογο.Ασε τον μπουχεσα τον πατερα...τα τελεταια 25 χρονια ολοι οι προεδροι του γαβρου ψαχνουν και ασυλια και δημοτικοτητα μεσω αυτης της θεσης.μην ξεχνας αυτο που εχει γραψει και πει κατ'επαναληψη ο δημοσιογραφος ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ οτι και ο κοσκο και ο κροκους σε συνεντευξη μαζι του πηραν προτροπη απο αυτον αν θελουν να γινουν γνωστοι με ολες τις συνεπειες να αγορασουν τον γαβρο!ΑΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ!ο κροκους εκανε τον γαβρο ασπιδα για ολες τις μπιζνες που εκανε μπαινοντας πρωτα στο μπασκετ και μετα(ελεω του ψηλου-γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε-καταρα της ελλαδας)στο ποδοσφαιρο με την γνωστη ιστορια των ρυθμισεων των χρεων των προηγουμενων λαμογιων προεδρων κοσκωτα-σαλιαρελη.
ο βγενοπουλος για να μεγαλωσει το ονομα του πηγε στο συλογοναι ενω ο βγενοπουλος πηγε στον βαζελα απο αγαπη για τον συλογο.Ασε τον μπουχεσα τον πατερα...
ρε ουστ απο εδω λαγοι