Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ο Διαμαντίδης το βάλτο αγόρι μου το έβαλε στη Σενεγάλη.
Ο Νοβίτσκι είναι από την Ιταλία.
ρε παπαρα σωστα τα λεει ο ανθρωπος...εχουν συμπαθητικη εθνικη ομαδα αλλα το επιπεδο του πρωταθληματος τους ειναι γαμα τα...πες μου τελευταια φορα που επαιξε ομαδα τους σε φαιναλ φορ....ελλαδα,ιταλια ,ισπανια εχουν μπασκετ....παιζετε με τις λεξεις .... :idiot: :idiot:

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Moνο οποιος ειναι ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ δεν μπορει να δει οτι αυτος ο Τεν κατε ειναι επικυνδινος!!! Θα μας παει 10 χρονια πισω.
δεν παει να ειχε κατσει στον παγκο της Μπαρτσελονας και της Τσελσι. Δεν πανα να με λετε ''για τον πουτσο λαο'' και μαλακα.
πεστε οτι θελετε.
  Μακαρι να φυγει οσο ειναι καιρος. Πριν διωξει ολους τουσ παιχτες και πριν χασουμε και αυτο το πρωταθλημα απο τον Οκτωβρη.
Περσι δεν μιλαγα καθολου παρολο που εβλεπα τις μαλακιες του. Αλλα φετος εχει βαλθει να μας αποτελειωσει ο ψωροπερηφανος, υπεροπτης ,ψωνιο του κερατα απο το κολογαμημενο Σουριναμ.
 Αστο διαολο ασχετε γαμω το Σουριναμ σου γαμω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Moνο οποιος ειναι ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ δεν μπορει να δει οτι αυτος ο Τεν κατε ειναι επικυνδινος!!! Θα μας παει 10 χρονια πισω.
δεν παει να ειχε κατσει στον παγκο της Μπαρτσελονας και της Τσελσι. Δεν πανα να με λετε ''για τον πουτσο λαο'' και μαλακα.
πεστε οτι θελετε.
  Μακαρι να φυγει οσο ειναι καιρος. Πριν διωξει ολους τουσ παιχτες και πριν χασουμε και αυτο το πρωταθλημα απο τον Οκτωβρη.
Περσι δεν μιλαγα καθολου παρολο που εβλεπα τις μαλακιες του. Αλλα φετος εχει βαλθει να μας αποτελειωσει ο ψωροπερηφανος, υπεροπτης ,ψωνιο του κερατα απο το κολογαμημενο Σουριναμ.
 Αστο διαολο ασχετε γαμω το Σουριναμ σου γαμω.

έχεις δίκιο. διώξτε τους όλους. και τον τεντά και τον βαλβίδα και τον φερέρ και όποιον μαλάκα έχει περάσει από καθυστερημένα πρωταθλήματα...
Εγκηλματίες είναι όλοι τους.
φέρτε τον Αλέφαντο ρε μαλάκες.
Αλέφα μόνο εσύ.
Κανείς άλλος.

Υ.Γ.
Μακάρι να σε πάει 10 χρόνια πίσω. Θυμάσαι τι έκανες πριν μια δεκαετία; τον θάψατε κι αυτόν ρε πούστηδες. ότι καλό περνάει από τη χώρα κουβά κατευθείαν.
χου ρε νούμερα. τελευταίοι μια ζωή....
τώρα αποθεώνετε τον καραγκούνη... πριν 2 χρόνια τον βρίζατε και τον λοιδωρούσατε. Ουστ ρε μπουρδέλα... Τελευταίοι με το Σουρινάμ....
Εκεί.... στην πούτσα καβάλα μονίμως.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Σπυρόπουλος: "Εμένα δεν θα μου μιλάς έτσι! Θα με σέβεσαι!"

Τεν Κάτε: "Γιατί ποιός νομίζεις ότι είσαι; Ποιός είσαι εσύ που με τον τρόπο που παίζεις θέλεις να σε σέβομαι; Fuck off".

Σπυρόπουλος: "Εσύ να πας να γα...εις!"

Τεν Κάτε: "Σήκω φύγε και μην έρθεις ούτε αύριο. Δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου".

....διωχτε  το  νουμερο ρεεεεεεεεεεεεεεεεε........ακομα  δεν αρχισε  η  χρονια  και  τσαμπουκαλευεται   ο   μαλακας που ειναι  15  μηνες  στην ομαδα και δεν εχει σταθερη  11αδα..............ποιος   Τζιγγερ  μωρε ?    Εγω ημουνα ο πρωτος που τον εβριζα στο συλαλλητηριο αλλα  τα  παπαγαλακια του Πατερα   ειναι  χειροτερα ,  τα γλειφτρακια δημοσιογραφοι δεν εχουν ιερο και οσιο με τον Τεν Κατε..............τα τελευταια 20 χρονια  τετοιο σπρωξιμο σε πεοπονητη  μεσω Τυπου δεν εχω ξαναδει..................

Εδιωξε  ασχημα  Γκουμα , Ιβανσιτς ,  Μαντζιο  ανενεργοποιησε Ματος  , Νινη.............δεν υπαρχει ενας παικτης  που  να τον παει.............ειδατε εστω και παραμικρη προοδο  στον τροπο παιχνιδιου ?
Τωρα τσακωθηκε :headbang: και με τον αμιλητο Σπυροπουλο.................δεν  ειναι  ανθρωπος  που θα ηγηθει   του  ΠΑΟ , ειναι  διχαστικος σαν προσωπικοτητα............
εχει κανει τον ΠΑΟ πειρατοζωο , σε καθε ματς μενουμ αφωνοι με τα κολπακια του
Βγηκανε καποια  ζωα και συνεκριναν   και ειπαν  ,  οταν ο Ζελικο  φωναζει κοκκινισμενος γιατι  δεν κουνιεται κανεις  παικτης  στο μπασκετ ?

Ρε  μοσχαροκεφαλες , συγκρινατε  τον μεγαλυτερο  προπονητη ολων των εποχων στο ευρωπαικο μπασκετ με τον Ολλανδο βοηθο ?

ο  Φεργκιουσον πεταξε παπουτσι στον Μπεκαμ  αλλα ειναι Ο ΣΕΡ ΑΛΕΞ ΦΕΡΓΙΟΥΣΟΝ..............απο που κι ως που ο Παιτερης   θα  συγκριθει με τον  θεο Ζελικο  τον αρχοντα των δακτυλιδιων ?????

Διωξτε τον επιτελους , τι περιμενετε  να πλακωθει  και  με  τον  Σισε   και  να   γινουμε  πρωτο θεμα  σε  καναλια  των γαλλικων αποικιων ??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
....διωχτε  το  νουμερο ρεεεεεεεεεεεεεεεεε........ακομα  δεν αρχισε  η  χρονια  και  τσαμπουκαλευεται   ο   μαλακας που ειναι  15  μηνες  στην ομαδα και δεν εχει σταθερη  11αδα..............ποιος   Τζιγγερ  μωρε ?    Εγω ημουνα ο πρωτος που τον εβριζα στο συλαλλητηριο αλλα  τα  παπαγαλακια του Πατερα   ειναι  χειροτερα ,  τα γλειφτρακια δημοσιογραφοι δεν εχουν ιερο και οσιο με τον Τεν Κατε..............τα τελευταια 20 χρονια  τετοιο σπρωξιμο σε πεοπονητη  μεσω Τυπου δεν εχω ξαναδει..................

Εδιωξε  ασχημα  Γκουμα , Ιβανσιτς ,  Μαντζιο  ανενεργοποιησε Ματος  , Νινη.............δεν υπαρχει ενας παικτης  που  να τον παει.............ειδατε εστω και παραμικρη προοδο  στον τροπο παιχνιδιου ?
Τωρα τσακωθηκε :headbang: και με τον αμιλητο Σπυροπουλο.................δεν  ειναι  ανθρωπος  που θα ηγηθει   του  ΠΑΟ , ειναι  διχαστικος σαν προσωπικοτητα............
εχει κανει τον ΠΑΟ πειρατοζωο , σε καθε ματς μενουμ αφωνοι με τα κολπακια του
Βγηκανε καποια  ζωα και συνεκριναν   και ειπαν  ,  οταν ο Ζελικο  φωναζει κοκκινισμενος γιατι  δεν κουνιεται κανεις  παικτης  στο μπασκετ ?

Ρε  μοσχαροκεφαλες , συγκρινατε  τον μεγαλυτερο  προπονητη ολων των εποχων στο ευρωπαικο μπασκετ με τον Ολλανδο βοηθο ?

ο  Φεργκιουσον πεταξε παπουτσι στον Μπεκαμ  αλλα ειναι Ο ΣΕΡ ΑΛΕΞ ΦΕΡΓΙΟΥΣΟΝ..............απο που κι ως που ο Παιτερης   θα  συγκριθει με τον  θεο Ζελικο  τον αρχοντα των δακτυλιδιων ?????

Διωξτε τον επιτελους , τι περιμενετε  να πλακωθει  και  με  τον  Σισε   και  να   γινουμε  πρωτο θεμα  σε  καναλια  των γαλλικων αποικιων ??

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΡ....
είδατε που κατέληξαν οι δίπλα.....
Ετσι, να μην μαθαίνετε ποτέ. Στην πούτσα μια ζωή ακόμα και απ το φάντασμα του Κόκκαλη. Μη δείτε άνθρωπο να κάνει κάτι διαφορετικό. Μη δείτε άνθρωπο να προσπαθήσει να αλλάξει τη νοοτροπία. Αμέσως τομπούλο.
Ε πάρτετομπούλο του Σωκράτη και να λέτε και ευχαριστώ.

Υ.Γ.
Αφήστε ρε μαλάκες έναν άνθρωπο Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ τουλάχιστον 4 χρόνια. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.
ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
οι παικτες δεν τον πανε καθόλου τον Παιτερη, το ποτηρι ξεχείλισε,
εγώ πιστευω πως το Σάββατο θα του την έχουν στημένη (θα κάτσουν να χάσουν απο Εργοτελη) και τη Δευτερα θα μαζευει βαλίτσες.
Δεν ξέρω αυτο αν ειναι καλο ή κακο, αλλά νομίζω ετσι θα γίνει

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι παικτες δεν τον πανε καθόλου τον Παιτερη, το ποτηρι ξεχείλισε,
εγώ πιστευω πως το Σάββατο θα του την έχουν στημένη (θα κάτσουν να χάσουν απο Εργοτελη) και τη Δευτερα θα μαζευει βαλίτσες.
Δεν ξέρω αυτο αν ειναι καλο ή κακο, αλλά νομίζω ετσι θα γίνει

έτσι ακριβώς έγινε και με τον Φερέρ.
Δεν ξέρω εάν είναι καλό ή κακό να μείνει. Είμαι σίγουρος ότι στην παρούσα φάση εάν φύγει ο βάζελος θα πάει πίσω.... Οτι ακριβώς έγινε και με την ΑΕΚ...
Αλλά τελικά δε δικαιούται τίποτα άλλο ο έλληνας. είναι μαθημένος στην πούτσα. του λείπει. την αποζητά......θέλει κι άλλη......

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Το θεμα ειναι οτι αν μετα το παιχνιδι στην Τούμπα ο γαυρος ειναι πρωτος αντιο πρωτάθλημα και κανενα ενδιαφερον πια, πάμε για του χρονου

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Πεστα ρε  καρλος!!!!!!!

και οσο για σενα  περσονα ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι σου αρεσει σε αυτον. Ναι προτιμω τον Αλεφαντο για προπονητη παρα αυτον. Για να μη σου πω οτι προτιμω και το φιλο το Μεγαλεφαντο απο τον γυφτο!Ο μεγαλεφαντος και εσκεμενα να προσπαθουσε να καταστρεψει τον παναθηναικο τοσες μαλακιες δεν θα μπορουσε να κανει
Δεν καταλαβαινω ειλικρινα τι του βρισκεις. σου αρεσουν τα μελαμψα αγορια?
Μονο αυτο θα μπορουσα να καταλαβω. Γιατι σε δυο χρονια αυτος ο Σουριναμεζος(γαμω το Σουριναμ, οπου  και αν ειναι αυτο) το μονο που εκανε ειναι να καταστρεφει την ομαδα μου. Και οταν λεω θα μας γυρισει δεκα χρονια πισω εννοω οτι θα ξαναδουμε πρωταθλημα μετα απο δεκα χρονια. ΜΕχρι  να ερθει αλλος να μαθει την ομαδα.... Αντε γεια......
 Και αν θεσ να συνεχισουμε εξυπνε προτεινω το εξης....
θα παραθετω δυο μαλακιες- αρνητικα του τεν κατε και θα μου παραθετεις ενα θετικο....να δουμε ποιος θα νικησει. εισαι?
Η μηπως κολωνεις?
αλλα εισαι τοσο πορωμενος που και γω να ημουν προπονητης στον παναθηναικο θα με ειχες κανει Μουρινιο...
Λοιπον ξεκιναω εξυπνη κοτουλα...
    ΑΡΝΗΤΙΚΑ- ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ
1) Ο Χαρακτηρας του.... ειναι υπεροπτης, ξερολας, παντογνωστης, σνομπ, και αγενης!!!!!Νιωθει οτι κανει χαρη που ειναι προπονητης εδω.
2) εχασε το πρωταθλημα απο τον Φεβρουαριο
3)οχι μονο το εχασε αλλα ηρθε και τριτος

σειρα σου τωρα περσονα. Θασου κανω και χαρη. θα γαφεις ενα καλο που ειδεσ και θα γραφω τρεις μαλακιες του φιλου σου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το θεμα ειναι οτι αν μετα το παιχνιδι στην Τούμπα ο γαυρος ειναι πρωτος αντιο πρωτάθλημα και κανενα ενδιαφερον πια, πάμε για του χρονου

δεν υπάρχει γιατρειά....
είπα.
εάν δε μείνει ένας χριστιανός χωρίς τον κάθε παπαρα να του πρήζει τα τσουμπλέκια επειδή κάποτε έπαιξε στον βάζελο προκοπή δεν υπάρχει.
Και τον Μουρίνιο να φέρουνε, μόλις χάσει απο το γάβρο όλοι θα τον βγάλουν άχρηστο.
Εδώ τα μουνιά αποθέωναν τον Σισέ πριν 2 μήνες στο αεροδρόμιο και από προχθές μετά το 3ο επίσημο παιχνίδι του τον έβγαλαν αόρατο.
ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΜΙΛΑΜΕ.
Για τέτοια ποδοσφαρική παιδεία.
Για τέτοια γνώση.... Μέχρι και τους Γιουρκοτουρίστες τους έχρισαν μεσσίες. Τέτοια κατάντια. Τέτοια μιζέρια.

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
και να σοθ πω και κατι ...
και γω συμφωνω απολυτα μαζι σου. να φερουμε εναν προπονητη να μεινει 4 χρονια ρε φιλε. συμφωνω απολυτα μαζι σου σε αυτο. και μετα θα δουμε το εργο του. Αν οχι τεσσερα εστω δυο. γιαυτο και οταν τελειωσε περσι η χρονια δεν ηθελα να φυγει.Αλλ δεν περιμενα να ξεκινησει με οσες αλχημειες, διωγμους παιχτων και τσακωμους
τον Μαλεζανι γουσταρα να μεινει
τον Μουνιοθ το ιδιο
Να μην πω για το ποσα χρονια γουσταριζα να μεινει ο οσιμ

αλλλα αυτον δεν τον μπορω
ειναι επικυνδινος
νομιζει οτι παει να κανει κατι διαφορετικο και κανει μαλακιες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πεστα ρε  καρλος!!!!!!!

και οσο για σενα  περσονα ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι σου αρεσει σε αυτον. Ναι προτιμω τον Αλεφαντο για προπονητη παρα αυτον. Για να μη σου πω οτι προτιμω και το φιλο το Μεγαλεφαντο απο τον γυφτο!Ο μεγαλεφαντος και εσκεμενα να προσπαθουσε να καταστρεψει τον παναθηναικο τοσες μαλακιες δεν θα μπορουσε να κανει
Μονο αυτο θα μπορουσα να καταλαβω. Γιατι σε δυο χρονια αυτος ο Σουριναμεζος(γαμω το Σουριναμ, οπου  και αν ειναι αυτο) το μονο που εκανε ειναι να καταστρεφει την ομαδα μου. Και οταν λεω θα μας γυρισει δεκα χρονια πισω εννοω οτι θα ξαναδουμε πρωταθλημα μετα απο δεκα χρονια. ΜΕχρι  να ερθει αλλος να μαθει την ομαδα.... Αντε γεια......
 Και αν θεσ να συνεχισουμε εξυπνε προτεινω το εξης....
θα παραθετω δυο μαλακιες- αρνητικα του τεν κατε και θα μου παραθετεις ενα θετικο....να δουμε ποιος θα νικησει. εισαι?
Η μηπως κολωνεις?
αλλα εισαι τοσο πορωμενος που και γω να ημουν προπονητης στον παναθηναικο θα με ειχες κανει Μουρινιο...
Λοιπον ξεκιναω εξυπνη κοτουλα...
    ΑΡΝΗΤΙΚΑ- ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ
1) Ο Χαρακτηρας του.... ειναι υπεροπτης, ξερολας, παντογνωστης, σνομπ, και αγενης!!!!!Νιωθει οτι κανει χαρη που ειναι προπονητης εδω.
2) εχασε το πρωταθλημα απο τον Φεβρουαριο
3)οχι μονο το εχασε αλλα ηρθε και τριτος

σειρα σου τωρα περσονα. Θασου κανω και χαρη. θα γαφεις ενα καλο που ειδεσ και θα γραφω τρεις μαλακιες του φιλου σου

ρε καραγκιοζάκο....
μιλάς για αυτόν που με μεταγραφές άλλων κατάφερε να σε πάει στους 8 τσουλου και να τερματίσει πρώτος σε ομίλους.
ρε ταραμά....
οι ομάδες δε φτιάχνονται με μεταγραφές και φυγε συ έλα συ. Φτιάχνομται με χρόνο κοπο και ομοιογένεια.
και δεν ασχολούμαι άλλο με την πάρτη σου.
όταν δεν υπάρχει παιδεία δεν υπάρχει κοινή βάση.
Διώχτε τον κι αυτόν. Στα παπαρια μου... Μια ζωή στην πούτσα θα στε....
Φέρτε τον Σούμ να πάρετε ντάμπλ και να τρώτε 5 από τη Μαν γιου και την μπάρτσα.
δε γαμιέται. τι είχες γιάννη τι είχα πάντα .... τους ίδιους μαλάκες.

Υ.Γ.
Ο σουρινάμας πήρε με την μπάρτσα τσου λου μπετόστοκε. Αλλά τόσα ξέρεις τόσα λες.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Πεστα ρε  καρλος!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny:

.....ο   περσονας   απλα    διακατεχεται   απο   μια   ξενομανια............νομιζει   οτι  το  ποδοσφαιρο  ειναι  μοριακη  γενετικη    και   οτι   ο  Τεν Κατε  ειναι  ο  μεγαλος  γκουρου  της επιστημης  απο το  Χαρβαρντ   που  ηρθε  στην χωρα της φαιδρας πορτοκαλεας   να   διδαξει  τους  ιθαγενεις :jerking:............ρε  αν τα  εκανε  αυτα τα  εγκληματα ο  Μαρκαριαν η ο Βασιλης Δανιηλ  θα  ειχε  καει  η  Παιανια.............2,5  εκ Ευρω  παιρνει  τον  χρονο  :headbang: :headbang: :headbang:    και  ειναι  ολο δηλωσεις  και  τσαμπουκαδες..........15 μηνες  ειναι  στην ομαδα , δεν θα ειχαμε δει θετικα δειγματα γραφης...........δηλ.ολοι   -εκτος απο  τους  πληρωμενους  δημοσιογραφους- ειμαστε τρελοι ??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και να σοθ πω και κατι ...
και γω συμφωνω απολυτα μαζι σου. να φερουμε εναν προπονητη να μεινει 4 χρονια ρε φιλε. συμφωνω απολυτα μαζι σου σε αυτο. και μετα θα δουμε το εργο του. Αν οχι τεσσερα εστω δυο. γιαυτο και οταν τελειωσε περσι η χρονια δεν ηθελα να φυγει.Αλλ δεν περιμενα να ξεκινησει με οσες αλχημειες, διωγμους παιχτων και τσακωμους
τον Μαλεζανι γουσταρα να μεινει
τον Μουνιοθ το ιδιο
Να μην πω για το ποσα χρονια γουσταριζα να μεινει ο οσιμ

αλλλα αυτον δεν τον μπορω
ειναι επικυνδινος
νομιζει οτι παει να κανει κατι διαφορετικο και κανει μαλακιες

ρε μάγκα, οι προπονητές στα προηγμένα πρωταθλήματα αλλάζουν την άνοιξη. ΟΛΟΙ εκτός εξαιρέσεων που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Δεν έχεις τύχη εάν αλλάξεις προπονητή με υλικό που δε διάλεξε και δεν έχει στα μυαλό του.
Ούτως ή άλλως χαμένη χρονιά δε είναι; Αστε τον το μαλάκα να πάει τέρμα. Και τον Μάη στείλτον σπίτι του. Κάθε γαμημέμο χρόνο που αλλάζεις προπονητή από το φθινόπωρο τι κατάλαβες; κέρδισες πρωτάθλημα;

Την ΑΕΚ την έφαγε η γρίνα και η διχόνοια.... Κάντε το ίδιο. Ιδια φάρα είστε ούτωςή αλλως....
Οι γάβροι γελάνε....... χρόνια τώρα......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
, δεν θα ειχαμε δει θετικα δειγματα γραφης...........δηλ.ολοι   -εκτος απο  τους  πληρωμενους  δημοσιογραφους- ειμαστε τρελοι ?

ρε τεράστιε γνώστη της μπάλλας...
τα 3 εκτός στην Βέρντερ ποιός τα έριξε;
ξέρω... οι παίχτες.........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αλλά ξέχασα....
η βέρντερ ήτανε καφενείο.... Τελικό Ουέφα ΜΟΝΟ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΑΝΕ.
Οι ελληνικές ομαδάρες κάθονται σπίτι από το Φλεβάρη.......  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ο σουριναμας πηρε τα αρχιδια μου με τη μπαρτσα. βοηθος ηταν.κατι σαν τον βρ ντε λεμ. Μη διαβαζεις οτι γραφουν οι εφημεριδεσ. οτι ηταν βοηθοσ αλλα  αυτος τα εκανε ολα. δεν γινονται αυτα

και συμφωνω μαζι σου σε αυτο που λες για τον καθε μαλακα παλαιμαχο που βγαινει σε καθε αποτυχια να βγαλει ολη τη χολη. τους εχω σιχαθει και ειδικα το μαλακα το στρατηγο. Και συμφωνω επισης μαζι σου οτι με το καθε βαζελο που εχει βγαλει ολους τους παιχτες μας παλτα. τον αρχηγο της Ενικης Βραζιλιας τον βγαλαμε παλτο. Τον Σισε το ιδιο. Το εχω σιχαθει αυτο
Και επειδη συμφωνω μαζι σου δεν μπορω να κατλαβω πως δεν βλεπεις οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι επικυνδινος, υπεροπτης και κολοχαρακτηρας και ασχετος προπονητης. Δεν μου αρεσει να τρωω πουτσα γιαυτο και θελω να φυγει ο παπαρας οσο το δυνατον γρηγοροτερα.αν σε καποιους αρεσει να τρωνε πουτσες , ε τοτε λογικο να τον θελουν να τον κρατησουν
και νεαι μας εβγαλε στους 8 αλλα αποκλειστηκαμε απο τον Πανσεραικο στο κυπελο

Υ.Γ. τιμη μου να με λες ταραμα. ειναι γευστικοτατος. και ενα ιδιαιτερο εδεσμα. και  μου θυμιζει την χωρα μου που την αγαπαω. και ας λενε καποιοι οτι ειμαστε λαος για τον πουτσο.
προτιμω να ειμαστε λαος για τον πουτσο παρα να τρωμε πουτσα οπως τα αγγλακια

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
αλλά ξέχασα....
η βέρντερ ήτανε καφενείο.... Τελικό Ουέφα ΜΟΝΟ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΑΝΕ.
Οι ελληνικές ομαδάρες κάθονται σπίτι από το Φλεβάρη.......  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

....απαντα  στο  παλικαρι  που  σε προκαλεσε  να  αναφερεις ενα , ΕΝΑ θετικο του Ολλανδου κι ασε τις ειρωνειες.....

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ρε μάγκα, οι προπονητές στα προηγμένα πρωταθλήματα αλλάζουν την άνοιξη. ΟΛΟΙ εκτός εξαιρέσεων που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Δεν έχεις τύχη εάν αλλάξεις προπονητή με υλικό που δε διάλεξε και δεν έχει στα μυαλό του.
Ούτως ή άλλως χαμένη χρονιά δε είναι; Αστε τον το μαλάκα να πάει τέρμα. Και τον Μάη στείλτον σπίτι του. Κάθε γαμημέμο χρόνο που αλλάζεις προπονητή από το φθινόπωρο τι κατάλαβες; κέρδισες πρωτάθλημα;

Την ΑΕΚ την έφαγε η γρίνα και η διχόνοια.... Κάντε το ίδιο. Ιδια φάρα είστε ούτωςή αλλως....
Οι γάβροι γελάνε....... χρόνια τώρα......

και σε αυτο εχεισ δικιο. αλλα φοβαμαι πολυ με τον πουστη. Οχι για την χρονια(αυτη αστη ξεχασε τη ,ετσι κι αλλιως) , αλλα βλεπω να διωχνει ολουσ τους παιχτες. στο τελος θα μεινει με το σιμαο και τον καντε. και μεχρι να ερθει ο καινουργιος να ξαναμαζεψει παιχτες να μαθει την ομαδα παει αλλη μια χρονια. Γιαυτο σου λεω να φυγει απο τωρα. Μπας και μεινει κανας παιχτης

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο σουριναμας πηρε τα αρχιδια μου με τη μπαρτσα. βοηθος ηταν.κατι σαν τον βρ ντε λεμ. Μη διαβαζεις οτι γραφουν οι εφημεριδεσ. οτι ηταν βοηθοσ αλλα  αυτος τα εκανε ολα. δεν γινονται αυτα

και συμφωνω μαζι σου σε αυτο που λες για τον καθε μαλακα παλαιμαχο που βγαινει σε καθε αποτυχια να βγαλει ολη τη χολη. τους εχω σιχαθει και ειδικα το μαλακα το στρατηγο. Και συμφωνω επισης μαζι σου οτι με το καθε βαζελο που εχει βγαλει ολους τους παιχτες μας παλτα. τον αρχηγο της Ενικης Βραζιλιας τον βγαλαμε παλτο. Τον Σισε το ιδιο. Το εχω σιχαθει αυτο
Και επειδη συμφωνω μαζι σου δεν μπορω να κατλαβω πως δεν βλεπεις οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι επικυνδινος, υπεροπτης και κολοχαρακτηρας και ασχετος προπονητης. Δεν μου αρεσει να τρωω πουτσα γιαυτο και θελω να φυγει ο παπαρας οσο το δυνατον γρηγοροτερα.αν σε καποιους αρεσει να τρωνε πουτσες , ε τοτε λογικο να τον θελουν να τον κρατησουν
και νεαι μας εβγαλε στους 8 αλλα αποκλειστηκαμε απο τον Πανσεραικο στο κυπελο

Υ.Γ. τιμη μου να με λες ταραμα. ειναι γευστικοτατος. και ενα ιδιαιτερο εδεσμα. και  μου θυμιζει την χωρα μου που την αγαπαω. και ας λενε καποιοι οτι ειμαστε λαος για τον πουτσο.
προτιμω να ειμαστε λαος για τον πουτσο παρα να τρωμε πουτσα οπως τα αγγλακια

τα αγγλάκια σου ρίχνουν στο ρελαντί 3 στους 8.....
όπως το παρει κανείς.
Μπορεί όντως ο συγκεκριμένος να μην κάνει για τη φιλοσοφία του βάζελου ή την ελληνική νοοτροπία.
Αλλο αυτό και άλλο να τον βγάζετε άχρηστο...
και επειδή είμαι και μπαρτσελονίστας ο τεντάς έκανε τις αλλαγές. ο άλλος ήταν η βιτρίνα.
τεσπα. ο καθένας όπως τη βρίσκει.
από την άλλη αυτόν που εσύ χρεώνεις άχρηστο και επικίνδυνο πέρσι έβαλε στο ταμείο γύρω στα 30 μύρια ευρώ απ το πουθενά.... Με Βύντρες, Γκούμες και Σαριέγκηδες..
Αλλοι με ντούντους, ντιόγκους και λέτους και γκαλέττους αποκλείστηκαν από κάτι πιτσιρίκια στο ουέφα......

πριν ανοίξετε το στόμα να πείτε τη μαλακία σας να σκέφτεστε πρώτα μερικά πράγματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom