Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ο τεν κατε μου θυμιζει σε συμπεριφορα αυτον τον σεφ στην τηλεοραση

που μπαινει στα εστιατορια για να τα κανει καλυτερα

και βριζει χυδαια με την μια τον μαγειρα,τον ιδιοκτητη και τους σερβιτορους. :cheesy: :cheesy:

με αλλα λογια τα κανει ολα πουτανα και αυτοι τα παιρνουν!!

η διαφορα ειναι οτι στο τελος το μαγαζι ειναι τιγκα στην πελατεια..

το δικο μας βλεπω να το κλεινει ο τεντας..

οταν ο αρχηγος δεν εμπνεει εμπιστοσυνη

δεν καλλιεργει ανθρωπινες αξιες και υπευθυνοτητα,δεν εχει εκπαιδευτικη εμπειρια

τοτε χανει τον ελεγχο της ομαδας.

ετσι διαβασα εγω στην ψυχοκοινωνιολογια σχολικης ταξης ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ο τεν κατε μου θυμιζει σε συμπεριφορα αυτον τον σεφ στην τηλεορασηπου μπαινει στα εστιατορια για να τα κανει καλυτερα

και βριζει χυδαια με την μια τον μαγειρα,τον ιδιοκτητη και τους σερβιτορους. :cheesy: :cheesy:

με αλλα λογια τα κανει ολα πουτανα και αυτοι τα παιρνουν!!

η διαφορα ειναι οτι στο τελος το μαγαζι ειναι τιγκα στην πελατεια..

το δικο μας βλεπω να το κλεινει ο τεντας..

οταν ο αρχηγος δεν εμπνεει εμπιστοσυνη

δεν καλλιεργει ανθρωπινες αξιες και υπευθυνοτητα,δεν εχει εκπαιδευτικη εμπειρια

τοτε χανει τον ελεγχο της ομαδας.

ετσι διαβασα εγω στην ψυχοκοινωνιολογια σχολικης ταξης ;)
Εφιαλτης στα αποδυτηρια,με τον χενκ τεν κατε... :2funny: :2funny:
Υ.Γ.Μονο που αυτος ο σεφ δεν φτιαχνει και κανενα φαι της προκοπης... ;) :2funny: :2funny:
Υ.Γ.1.Παρακατω απαιτει να του σερβιρουν ενα νερακι.... :2funny: :2funny: :uglystupid: :dancing:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
603447

1)    Το παιχνίδι δεν το έχασε ο προπονητής. Δεν το έχασε δηλαδή μέσα στο γήπεδο. Σαφώς και το έχασε έξω από αυτό συναινώντας –σχεδόν επιμένοντας- στις μη μεταγραφές κεντρικού και ακραίου αμυντικού.
Δεν μπορούμε λοιπόν να μιλάμε επαναλαμβανόμενα για ατομικά λάθη, αλλά για λάθος επιλογές αξιοποίησης του μπάντζετ και κάλυψης κενών.

2)     Ο προγραμματισμός δείχνει ότι η ομάδα δημιουργείται για το ελληνικό πρωτάθλημα. Εντός συνόρων το παρόν ρόστερ είναι ικανό για να πετύχει τους στόχους του. Ίσως και να φτάσει στους «16» του Europa League. Μετά αρχίζουν τα ζόρια…

3)     Δεν εμπεριείχε αιχμή η δήλωση Κατσουράνη. Την ίδια ακριβώς δήλωση έχει κάνει δέκα λεπτά αργότερα από τη ΝΕΤ, στο NOVAsports, όπου μάλιστα ξεκαθαρίζει «μιλάω για μας», τους ποδοσφαιριστές δηλαδή. Δυστυχώς είχε πέσει το σότο στη συχνότητα της ΝΕΤ και άντε να το μαζέψεις…

4)     Ο Παναθηναϊκός έχασε από μία καλύτερη ομάδα, μία ομάδα που έχει τη δυνατότητα να αρνείται πρόταση που δεν θα ξαναβρεί ποτέ, ύψους 57 εκατομμυρίων ευρώ, μόνο και μόνο γιατί την ενδιαφέρει η πρόκριση και η πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός περιμένει κάποια έσοδα από παραχωρήσεις για να μπορέσει να ανοιχθεί περαιτέρω και να καλύψει διαπιστωμένες αδυναμίες.

5)     Το παιχνίδι με τις βαθιές μπαλιές δεν είναι σύστημα, ούτε δουλεύεται στις προπονήσεις. Είναι αδυναμία ορθής ανάπτυξης και ανησυχητικό σημάδι, μετά από ενάμιση μήνα προετοιμασίας (για τους νέους, γιατί για τους υπόλοιπους είναι 14 μήνες…).
Δεν υπάρχουν αυτοματισμοί, απουσιάζει κι αυτό ακόμη το εφεύρημα του «τσούκου τσούκου μπολ».

6)     Ας χαλαρώσουμε λίγο με τον Σισέ. Ήδη δείχνει αρκετά αγχωμένος ο ίδιος για να ανοίξει λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα. Σε πολύ καλή κατάσταση ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης –δεν διαφωνώ καθόλου- αλλά και η δουλειά του είναι ευκολότερη με τον Σισέ να τραβάει πάνω του περισσότερους του ενός αντίπαλους αμυντικούς.
Ας θυμηθούμε και την χρονιά που ο Δημήτρης Παπαδόπουλος βγήκε πρώτος σκόρερ. Υπήρχε ένας Κωνσταντίνου να τρώει και να δίνει ξύλο, για να βρει ο Δημήτρης τους απαραίτητους διαδρόμους…

7)     Πάντως πριν και από τον κεντρικό αμυντικό ή το δεξί μπακ, οι παλαιότεροι στην ιστοσελίδα θα θυμούνται ότι προσωπικός μου καημός είναι η θέση 1. Και το βράδυ της Τετάρτης, για μία ακόμη φορά ό,τι πήγαινε μέσα, έγραφε και στον πίνακα…

8)      Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα δούμε το δίδυμο Μπιάρσμιρ-Σαριέγκι. Σε αυτή την περίπτωση μην απορήσετε αν ξαναδούμε σε δύσκολα παιχνίδια τον Λουκά Βύντρα ως δεξί μπακ (εφ’ όσον δεν γίνει μεταγραφή)…

9)     Συγχωρήστε με, αλλά θα επιμείνω ότι και το βράδυ της Τετάρτης ήταν από εκείνα που μόνο ο Παναθηναϊκός μπορεί να προσφέρει. Αν βέβαια βάζεις δύο γκολ στην Ατλέτικο Μαδρίτης και δεν παίρνεις ούτε ισοπαλία, μένει μια πίκρα, αλλά αυτό ακυρώνει την ανταγωνιστικότητά σου σε τόσο υψηλό επίπεδο…

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μαλλον δεν ξερετε να διαβαζετε ελληνικα εσεις οι γαβροι εγω πλανηταρχη ειπα το μπασκετικο παναθηναικο,δεν μασαω απο αστειακια για λαγους,γραφικους,κωφαλαλους κλπ εχω το κεφαλι παντα ψηλα γιατι ειμαι Παναθηναικος τα υπολοιπα θα τα βρουμε προσεχως στο πρωταθλημα.αρχισατε βλεπω απο τωρα για παραρτηματα,αλλαγη στην διαιτησια(ποιος την ελεγχε τοσα χρονια-εσας ξεμπροστιασε εκπομπη πανελληνιας εμβελειας και τα θαψατε ολα,εμεις και το αιγαλεω κι ολοι οι αλλοι να.....).σας πληροφορω οτι ειχα κλεισει απο 14/8 το ταξιδι στην μαδριτη γιατι ειμαι παναθηναικος και γουσταρω να ταξιδευω μαζι του οπου κι αν παιζει!ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΣΥ!
47 χρονών και ακόμα...
ο αγαπητός Πατέρας σας είπε πως αλλάξανε τα κόζια στη διαιτησία, όχι εμείς.
Ο αγαπητός πατέρας είπε πως έχετε ομαδάρα και θα αφήσετε τον ολυμπιακό να πάρει κανά παίκτη.
Ο ίδιος που είπε πως έχετε σούπερ ομάδα, πως πέρσι θα παίρνατε πρωτάθλημα και άλλα πολλά.
Αν σας ειρωνεύεται ο ίδιος ο Πρόεδρός σας....εμεις περιττεύουμε.
Κλάψε τώρα

sourdakos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
απο τα πρωτα επισημα παιχνιδια και αρχισατε και σφαζεστε!!! αν στραβωσει και το ματς στην κρητη παει ο τεν κατε τον οποιο εγω δεν τον θεωρω σοβαρο προπονητη ο ανθρωπος ειναι τελειος αλλου

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ξερός άσσος είναι στην Κρήτη - είμαι πράσινος, αλλιώς θά τα έριχνα χοντρά στο παράνομο στοίχημα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Άσχετο - τον Σοφο τον είδατε πως έγινε? Πρέπει να έχει χάσει τουλάχιστον 20-30 μιλάμε. :S

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
προβατο του σωκρατη εγω δεν ειμαι ποτε μου δεν εκλαψα γιατι ειμαι υπερηφανος που ειμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ που μπορω και ταξιδευω μαζι του και απολαμβανω μεγαλες χαρες.μια απο αυτες ηταν οταν ολοκληρος ΜΟΥΡΙΝΙΟ  περιμενε τους παικτες και τον προπονητη της ΠΑΝΑΘΑΣ να τους δωσει συγχαρητηρια εναν-εναν.αυτο εσυ ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ξερει αυτος που απευθυνομαι σε ποιον τα λεω, ολοι οι γαβροι ειναι ολο ειρωνια και εξυπναδες.παρτε το χαμπαρι δεν ξενερωνω δεν κλαιω ποτε γιατι ειμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
κοιτα που ξεψαρωσε και το σπυροπουλο  :headbang: δεν φτανει που κανει μαλακιες στον αγωνα την ειδε και τσαμπουκας στο προπονητη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κοιτα που ξεψαρωσε και το σπυροπουλο  :headbang: δεν φτανει που κανει μαλακιες στον αγωνα την ειδε και τσαμπουκας στο προπονητη
δεν ζηταγε ο πατερας οι παιχτες να ειναι μαγκες? :2funny: :2funny:

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Προς καλιτζάκη: Δεν κατεβαίνεις εσυ να παίξεις.καλύτερος απο τους υπαρχοντες είσαι.
Προς τεν κάτε: βρε κοιμηση, ασχετε. Φερε μας την ξεκωλιαρα την κόρη σου να ξεχαρμανιάσουμε από τις μαλακίες που έκανες.
Από το 55' και μετα η ομάδα είχε κάτσει.Οσοι ήταν στο γηπεδο το καταλαβαν.2 λεπτα πριν το 2ο γκολ ο Σιλβα έκοψε μια αντεπίθεση της Αθλετικο μισό γκολ και όλοι οι παιχτες του Παο ακίνητοι!! Λεω στο διπλανό μου ,  αν  ο μαλακας δεν τους βάλει καμια φωνη θα το φάμε ..οπως και έγινε στην επόμενη φαση.
Προς Πατέρα: δεν ξαναργυνας στα πλοία σου που το κατέχης το αθλημα.Στην πλάτη μου βρε παπάρα θα μάθεις πως χτίζονται οι ομάδες.
Προς Αντωνίου: Πρόπερσυ στην αθλητική κυριακή έκανες σοβαρη κριτική. Τι
σκατα έχεις παθει τα τελευταία 2 χρόνια?
Προς Αφοι ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ: Τι περιμένετε ?να πέσει πιο κάτω ο παναθηναικός?

3xw_sapia_x3ria

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Νικο συνονοματε .. τσαμπα τα λες .Ποιος σε ακουει .Μαυρα χαλια βλεπω και φετος ..

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
[

Ο Παο πιστευω μπορει να κανει την διαφορα στη Μαδριτη με 2 γκολ .Στα εξω παιχνιδια ειναι σαφως ανωτερος και πολυ καλυτερος και αποτελεσματικος .Ο χρονος θα δειξει ..[/b]

2 γκολ μπορει να βαλει. το πόσα θα φαει, δεν γνωριζουμε :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ο Παο πιστευω μπορει να κανει την διαφορα στη Μαδριτη με 2 γκολ .Στα εξω παιχνιδια ειναι σαφως ανωτερος και πολυ καλυτερος και αποτελεσματικος .Ο χρονος θα δειξει ..
Τι είπες τώρα ρε παίχτη? Εγώ παρακαλάω να κάνει καμιά απεργία η Ολυμπιακή να πούμε. :cheesy:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
παιδες αυριο ξερει κανεις τι ωρα παιζουμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom