Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

σας έχω ξαναπεί.... το ότι ένας προπονητής δεν ταιριάζει με το μπουρδέλο που λέγεται ελλάδα δε σημαίνει ότι επειδή είστε ένα μάτσο κάφροι και αμπαλλοι μπορείτε να απαξιώνετε προπονητές που καθόντουσταν στον πάγκο της Μπάρτσα....
Τα ίδια κάνατε και με το φερέρ.

Είσαστε πουτάνα ράτσα και γι αυτό δεν πάτε ποτέ μπροστά.
Απαξιώνετε τα πάντα σε χρόνο ντε τε, κοροιδεύετε τους πάντες όταν δεν είστε ούτε μια τρίχα απ τ αρχίδια τους.
Από την άλλη όταν ασχολείστε διαρκώς με τρίχες δε μπορείτε να παράγετε παρά μόνο πυτιρίδα.....

Είναι αδιανόητο να απολύετε και να αχρηστεύετε κάθε χρόνο ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ έρχονται σε ελληνικές ομάδες........ Σε άλλες πιο αναπτυγμένες χώρες Βενγκέρηδες τρώνε 5 μέσα όξω από τους μισητούς εχθρούς και δεν κουνιέται φύλο.
Η μεγαλύτερη ήττα της Μαν γιου εντός από τον πιο μισητό αντίπαλο με 4!!!!!!! μπαλλακια δεν προκάλεσε ούτε μια αντίδραση για τον Τσίχλα. Εδώ η ήττα του βάζελου από τον μισητό και εντός ΔΙΕΛΥΣΕ μια ολόκληρη ομάδα που ένα χρόνο αργότερα πήρε το Πανευρωπαικό με τα εθνικά χρώματα και αποθεώθηκε
ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΜΠΟΥΤΣΟ ΛΑΟΣ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΟΠΑΔΙΚΗΣ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΜΠΟΥΤΣΟ ΛΑΟΣ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΟΠΑΔΙΚΗΣ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ.
περσονα,

γιατι χρησιμοποιεις 2ο πληθυντικο και οχι 1ο ????

εισαι βουλγαρος ? ουζμπεκος ? ταλιμπανιστής ? αμερικανακι ? αρειανος ? τι ????

ο καθενας γεννιεται με την ''προικα'' του..

κι εγω εδω (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) γεννηθηκα, αλλα προτιμω να λεω οτι ''ΕΙΜΑΣΤΕ για τον πουτσο λαος..'' κλπ κλπ..

μας προσδιδω μαλιστα ΠΟΛΥ χειροτερα χαρακτηριστικα και κοσμητικα επιθετα απο αυτα που χρησιμοποιεις εσυ. το να χρησιμοποιεις 2ο πληθυντικο ΔΕΝ σου αλλαζει ουτε την υπηκοοτητα ουτε την ''προικα'' με την οποια γεννηθηκες, αλλα ουτε το να χρησιμοποιεις 1ο πληθυντικο σε εξομοιωνει με αυτα που (πολυ σωστα κατ εμέ) κοροιδευεις και καυστηριαζεις..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσονα,

κι εγω εδω (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) γεννηθηκα, αλλα προτιμω να λεω οτι ''ΕΙΜΑΣΤΕ για τον πουτσο λαος..'' κλπ κλπ..

μας προσδιδω μαλιστα ΠΟΛΥ χειροτερα χαρακτηριστικα και κοσμητικα επιθετα απο αυτα που χρησιμοποιεις εσυ. το να χρησιμοποιεις 2ο πληθυντικο ΔΕΝ σου αλλαζει ουτε την υπηκοοτητα ουτε την ''προικα'' με την οποια γεννηθηκες, αλλα ουτε το να χρησιμοποιεις 1ο πληθυντικο σε εξομοιωνει με αυτα που (πολυ σωστα κατ εμέ) κοροιδευεις και καυστηριαζεις..

έχω το δικαιωμα του αυτοπροσδιορισμού.
μπορώ κάλλιστα να είμαι έλληνας που δεν ανήκει στον γιατομπούτσο λαό.
Αυτό το κομμάτι των ελλήνων που κάνει αυτοκριτική πρώτα και μετά απαξιώνει τους πάντες και τα πάντα.
το κομμάτι αυτό που δεν κοροιδεύει, δεν απαξιώνει, αλλά ούτε και θεοποιεί ή λατρεύει σε χρόνο ντε τε.
το κατάλαβες τώρα;
και επειδή έχω ελληνική ιθαγένεια αυτό δε σημαίνει ότι θα φορτώομαι διαρκώς τη μαλακία αυτών που αρνούνται να προοδεύσουν. Ούτε νομίζω οι Ελληνες του εξωτερικού είναι λιγότερο έλληνες από εμάς. Αλλα σαφώς έχουν μηδενικό μερίδιο ευθυνης για το σημερινό μπουρδέλο της χώρας.
ασε λοιπόν τις νουθεσίες και κοίτα να θεωρήσεις εαυτόν όσο πιο σύντομα αποστασιοποιημένο τμήμα αυτού του λαού. Οσο πιο γρήγορα το πράξεις τόσο πιο γρήγορα θα αποτελέσει μειοψηφία.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
περσονα,

Πορτογάλος είναι...

Πές τα ρε Μουνίνιο :2funny: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βιαζεσαι να γραψεις/απαντησεις και δεν διαβαζεις..
όχι εσύ βιαζεσαι να απαλλοτριώσεις τη διαφορετικότητα.

Κλασσική ελληνική πατέντα.
Οταν υπάρχει κέρδος σφετεριζόμεθα την επιτυχία.
Οταν υπάρχει ζημία μεταβιβάζουμε την ευθυνη σε όσους περισσοτερους γίνεται.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
1. έχω το δικαιωμα του αυτοπροσδιορισμού.

2. μπορώ κάλλιστα να είμαι έλληνας που δεν ανήκει στον γιατομπούτσο λαό.

3. Αυτό το κομμάτι των ελλήνων που κάνει αυτοκριτική πρώτα και μετά απαξιώνει τους πάντες και τα πάντα.
το κομμάτι αυτό που δεν κοροιδεύει, δεν απαξιώνει, αλλά ούτε και θεοποιεί ή λατρεύει σε χρόνο ντε τε.

4. το κατάλαβες τώρα;

5. και επειδή έχω ελληνική ιθαγένεια αυτό δε σημαίνει ότι θα φορτώομαι διαρκώς τη μαλακία αυτών που αρνούνται να προοδεύσουν.

6.ασε λοιπόν τις νουθεσίες και κοίτα να θεωρήσεις εαυτόν όσο πιο σύντομα αποστασιοποιημένο τμήμα αυτού του λαού. Οσο πιο γρήγορα το πράξεις τόσο πιο γρήγορα θα αποτελέσει μειοψηφία.
βιαζεσαι να γραψεις/απαντησεις και δεν διαβαζεις..

1. κι εγω εχω το δικαιωμα να λεω οτι ειμαι λαπωνέζος. με εχεις δει. μοιαζω σε κατι με τους λαπωνες ? σου εδωσα τη γυναικα μου να βγαλεις τη νυχτα ??

2. γιατι ? εγω τί ειπα ?

3. ειδες να διαφωνω ?

4. οχι δεν καταλαβα. ειναι γνωστο οτι είμσαι χαζος..

5. ειπα κατι διαφορετικο ? διαβαζεις σωστα ??

6. speak 4 yourself, που λενε και στο χωριο μου. μπουχτησαμε μεσσίες με ωραια τσιτάτα..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
1. όχι εσύ βιαζεσαι να απαλλοτριώσεις τη διαφορετικότητα.

Κλασσική ελληνική πατέντα.
Οταν υπάρχει κέρδος σφετεριζόμεθα την επιτυχία.
Οταν υπάρχει ζημία μεταβιβάζουμε την ευθυνη σε όσους περισσοτερους γίνεται.
1. σου απαντησα. βιαζεσαι να γραψεις/απαντησεις και ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. πατησα κατα λαθος το κουμπι ''αποστολη'' και με μιας αρχισες τα λογίδρια..

διαγραψα λοιπον και σου απαντησα ολοκληρωμενα..

2. τωρα, ΤΙ ΣΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΣΕ ΜΕΝΑ ???? πας καλα ή καρβουνιαστηκες παλι ? ποιος σφετερισμος ? ποια επιτυχια ? τι ειναι αυτα που λες ? σε μενα τα λες ? πανω σε τί ακριβως που ειπα ? εκανα καποια ζημια και σου μεταβιβαζω καποια ευθυνη ? τι λες ρε φιλε ? μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλον..  :dunno:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1. σου απαντησα. βιαζεσαι να γραψεις/απαντησεις και ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. πατησα κατα λαθος το κουμπι ''αποστολη'' και με μιας αρχισες τα λογίδρια..

διαγραψα λοιπον και σου απαντησα ολοκληρωμενα..

2. τωρα, ΤΙ ΣΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΣΕ ΜΕΝΑ ???? πας καλα ή καρβουνιαστηκες παλι ? ποιος σφετερισμος ? ποια επιτυχια ? τι ειναι αυτα που λες ? σε μενα τα λες ? πανω σε τί ακριβως που ειπα ? εκανα καποια ζημια και σου μεταβιβαζω καποια ευθυνη ? τι λες ρε φιλε ? μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλον..  :dunno:

εγώ μιλάω πάντα για τον εαυτό μου...
το β ενικό πάντα στην ελληνική χρησιμοποιείται και αφηρημένα.
εχεις τελειώσει δημοτικό ξέρεις ελληνικά καλά άρα θεωρώ ότι μπορείς να το διακρίνεις.

το τσουβάλιασμα είναι αυτό που με ενοχλεί.
δε φταίμε όλοι, ούτε όλοι έχουμε το ίδιο μερίδιο ευθύνης στην κατάντια.
βεβαίως στην ελλάδα ο αποδιοπομπαίος τράγος είναι ο μόνιμος φταίχτης...
για παράδειγμα, η τσέκου στο σκάνδαλο του κομιστή ή ο χριστοφοράκο στο μεγαλύτερο κύκλωμα μίζας στην ελλάδα...

γνωστό το παραμύθι, ίδιος μαλάκας ο λαός. όποιος θέλει εντάσσεται σε αυτόν, όποιος θέλει αποστασιοποιείται. Τόσο απλό είναι.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
οταν ξεξιγκιασετε τη μυγα
να μου την στειλετε να την
αποξηρανω διοτι διατηρω εντομολογιον :toilet:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96

thanks  :grin:
βγηκε και η αποστολη για τον εργοτελη ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Ο ΜΟΥΝ
λετε να δουμε μπριασμιρ-σαριεγκι στοπερ και ΒΥΝΤΡΑ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ  :o :ο να θυμηθουμε τα παλια  :tickedoff: :tickedoff:
καλυτερα να βαλει τον ΜΑΧΛΕΛΗ  :grin:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
περσονα,

Αφού έτσι μιλάει σε όλα τα topics. Τώρα το πρόσεξες?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
στο Facebookdel.icio.usStumbleUponΣτο φως της δημοσιότητας βγήκε ο διάλογος μεταξύ του Χενκ Τεν Κάτε και του Νίκου Σπυρόπουλου στην προπόνηση της Πέμπτης, που είχε ως αποτέλεσμα να διαταράξει για ακόμη μια φορά το κλίμα στο πράσινο στρατόπεδο.

Σχετικά links
Champions League - Παναθηναϊκός
Καραγκούνης: "Θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα"

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του τριφυλλιού απευθυνόμενος στον Νίκο Σπυρόπουλο, τόνισε: «Έπαιξες χάλια. Τι είχες στο μυαλό σου; Τι ηλίθιο λάθος ήταν αυτό (σ.σ. στο τρίτο γκολ της Ατλέτικο); Ήσουν απαράδεκτος, έπαιξες σαν ερασιτέχνης. Είναι δυνατόν να κάνεις τέτοια πράγματα;», με τον αριστερό μπακ του Παναθηναϊκού να απαντά: «Έκανα ένα σοβαρό λάθος και καταλαβαίνω ότι έγινε ζημιά στην ομάδα. Αλλά δεν πιστεύω ότι ήμουν κακός σε όλο το παιχνίδι. Προσπάθησα για την ομάδα».

Στη συνέχεια ο Τεν Κάτε είχε συνομιλία με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Κώστα Αντωνίου που βρισκόταν στην προπόνηση, εκείνη την ώρα ο Σπυρόπουλος εκνευρισμένος πλησίασε τον τεχνικό των πρασίνων και του είπε: «Θέλω να με σέβεσαι. Δεν θα μου μιλάς έτσι εμένα», με τον Τεν Κάτε να απαντάει: «Τι λες; Ποιος είσαι εσύ και θες vα σε σέβομαι; Φύγε από δω. Άντε γ...». Ο Σπυρόπουλος, δεν σταμάτησε εκεί, απαντώντας «άντε γ... εσύ», με τον Αντωνίου να παρεμβαίνει και να στέλνει τον ποδοσφαιριστή στα

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ακόμη πιο γλαφυρά  :tooth:

Τεν Κάτε (στον Σπυρόπουλο): "Είναι η ομάδα μπροστά, έχεις την μπάλα και αντί να διώξεις, τη δίνεις στον αντίπαλο; Δεν μπορείς να έχεις κάνει ένα τόσο ηλίθιο λάθος στο γκολ. Είναι συμπεριφορά επαγγελματία ποδοσφαιριστή αυτή;

Σπυρόπουλος: "Έκανα πράγματι ένα λάθος που κόστισε στην ομάδα, αλλά δεν νομίζω ότι ήμουν απαράδεκτος συνολικά στην εμφάνιση μου..."

Τεν Κάτε: "Αυτή είναι η απάντηση σου; Τι μου λες τώρα; Αυτό που σου λέω εγώ!"

Σπυρόπουλος: "Καλά εντάξει... (έφυγε για τα αποδυτήρια)

Τεν Κάτε: "Πού πας έλα εδώ..."

Μετά από περίπου 5 λεπτά και ενώ ο Τεν Κάτε μίλαγε με τον Αντωνίου, ο Σπυρόπουλος επέστρεψε.

Σπυρόπουλος: "Εμένα δεν θα μου μιλάς έτσι! Θα με σέβεσαι!"

Τεν Κάτε: "Γιατί ποιός νομίζεις ότι είσαι; Ποιός είσαι εσύ που με τον τρόπο που παίζεις θέλεις να σε σέβομαι; Fuck off".

Σπυρόπουλος: "Εσύ να πας να γα...εις!"

Σε εκείνο το σημείο ο Μουν προσπαθεί να ηρεμήσει τον συμπαίκτη του, ο οποίος όμως είναι έξαλος και πετάει ακόμα ένα Fuck off στον συμπαίκτη του! Τότε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Κώστας Αντωνίου τον έπιασε: "Τι είναι αυτά που κάνεις; Πως μιλάς έτσι; Φύγε γρήγορα, εξαφανίσου!"

Τεν Κάτε: "Σήκω φύγε και μην έρθεις ούτε αύριο. Δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου".

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο παίκτης θα τιμωρηθεί με βαρύ πρόστιμο ενώ αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Εργοτέλη.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τώρα ο tommaso θα θέλει 2 αμυντικούς!  :rockon:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο παίκτης θα τιμωρηθεί με βαρύ πρόστιμο ενώ αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Εργοτέλη.
Πέρα από το ότι πρέπει να δώσει πολλά παραπάνω στον Παναθηναϊκό αυτό το κωλοπαιδι που λέγεται Σπυρόπουλος .Πρέπει να μάθει και από θέματα πειθαρχιας  που σε ένα σύλλογο μεγάλο σαν τον παναθηναϊκό πρέπει να είναι το βασικό κριτήριο για τους παιχτες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom