You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
περσονα,....ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΜΠΟΥΤΣΟ ΛΑΟΣ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΟΠΑΔΙΚΗΣ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ.
γιατι χρησιμοποιεις 2ο πληθυντικο και οχι 1ο ????
εισαι βουλγαρος ? ουζμπεκος ? ταλιμπανιστής ? αμερικανακι ? αρειανος ? τι ????
ο καθενας γεννιεται με την ''προικα'' του..
κι εγω εδω (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) γεννηθηκα, αλλα προτιμω να λεω οτι ''ΕΙΜΑΣΤΕ για τον πουτσο λαος..'' κλπ κλπ..
μας προσδιδω μαλιστα ΠΟΛΥ χειροτερα χαρακτηριστικα και κοσμητικα επιθετα απο αυτα που χρησιμοποιεις εσυ. το να χρησιμοποιεις 2ο πληθυντικο ΔΕΝ σου αλλαζει ουτε την υπηκοοτητα ουτε την ''προικα'' με την οποια γεννηθηκες, αλλα ουτε το να χρησιμοποιεις 1ο πληθυντικο σε εξομοιωνει με αυτα που (πολυ σωστα κατ εμέ) κοροιδευεις και καυστηριαζεις..
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
19¨00παιδες αυριο ξερει κανεις τι ωρα παιζουμε?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
περσονα,
κι εγω εδω (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) γεννηθηκα, αλλα προτιμω να λεω οτι ''ΕΙΜΑΣΤΕ για τον πουτσο λαος..'' κλπ κλπ..
μας προσδιδω μαλιστα ΠΟΛΥ χειροτερα χαρακτηριστικα και κοσμητικα επιθετα απο αυτα που χρησιμοποιεις εσυ. το να χρησιμοποιεις 2ο πληθυντικο ΔΕΝ σου αλλαζει ουτε την υπηκοοτητα ουτε την ''προικα'' με την οποια γεννηθηκες, αλλα ουτε το να χρησιμοποιεις 1ο πληθυντικο σε εξομοιωνει με αυτα που (πολυ σωστα κατ εμέ) κοροιδευεις και καυστηριαζεις..
έχω το δικαιωμα του αυτοπροσδιορισμού.
μπορώ κάλλιστα να είμαι έλληνας που δεν ανήκει στον γιατομπούτσο λαό.
Αυτό το κομμάτι των ελλήνων που κάνει αυτοκριτική πρώτα και μετά απαξιώνει τους πάντες και τα πάντα.
το κομμάτι αυτό που δεν κοροιδεύει, δεν απαξιώνει, αλλά ούτε και θεοποιεί ή λατρεύει σε χρόνο ντε τε.
το κατάλαβες τώρα;
και επειδή έχω ελληνική ιθαγένεια αυτό δε σημαίνει ότι θα φορτώομαι διαρκώς τη μαλακία αυτών που αρνούνται να προοδεύσουν. Ούτε νομίζω οι Ελληνες του εξωτερικού είναι λιγότερο έλληνες από εμάς. Αλλα σαφώς έχουν μηδενικό μερίδιο ευθυνης για το σημερινό μπουρδέλο της χώρας.
ασε λοιπόν τις νουθεσίες και κοίτα να θεωρήσεις εαυτόν όσο πιο σύντομα αποστασιοποιημένο τμήμα αυτού του λαού. Οσο πιο γρήγορα το πράξεις τόσο πιο γρήγορα θα αποτελέσει μειοψηφία.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Πορτογάλος είναι...περσονα,
Πές τα ρε Μουνίνιο
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Πορτογάλος είναι...
Πές τα ρε Μουνίνιο
ομογενής από την πορτογαλία είμαι ρε....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
όχι εσύ βιαζεσαι να απαλλοτριώσεις τη διαφορετικότητα.βιαζεσαι να γραψεις/απαντησεις και δεν διαβαζεις..
Κλασσική ελληνική πατέντα.
Οταν υπάρχει κέρδος σφετεριζόμεθα την επιτυχία.
Οταν υπάρχει ζημία μεταβιβάζουμε την ευθυνη σε όσους περισσοτερους γίνεται.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
βιαζεσαι να γραψεις/απαντησεις και δεν διαβαζεις..1. έχω το δικαιωμα του αυτοπροσδιορισμού.
2. μπορώ κάλλιστα να είμαι έλληνας που δεν ανήκει στον γιατομπούτσο λαό.
3. Αυτό το κομμάτι των ελλήνων που κάνει αυτοκριτική πρώτα και μετά απαξιώνει τους πάντες και τα πάντα.
το κομμάτι αυτό που δεν κοροιδεύει, δεν απαξιώνει, αλλά ούτε και θεοποιεί ή λατρεύει σε χρόνο ντε τε.
4. το κατάλαβες τώρα;
5. και επειδή έχω ελληνική ιθαγένεια αυτό δε σημαίνει ότι θα φορτώομαι διαρκώς τη μαλακία αυτών που αρνούνται να προοδεύσουν.
6.ασε λοιπόν τις νουθεσίες και κοίτα να θεωρήσεις εαυτόν όσο πιο σύντομα αποστασιοποιημένο τμήμα αυτού του λαού. Οσο πιο γρήγορα το πράξεις τόσο πιο γρήγορα θα αποτελέσει μειοψηφία.
1. κι εγω εχω το δικαιωμα να λεω οτι ειμαι λαπωνέζος. με εχεις δει. μοιαζω σε κατι με τους λαπωνες ? σου εδωσα τη γυναικα μου να βγαλεις τη νυχτα ??
2. γιατι ? εγω τί ειπα ?
3. ειδες να διαφωνω ?
4. οχι δεν καταλαβα. ειναι γνωστο οτι είμσαι χαζος..
5. ειπα κατι διαφορετικο ? διαβαζεις σωστα ??
6. speak 4 yourself, που λενε και στο χωριο μου. μπουχτησαμε μεσσίες με ωραια τσιτάτα..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
1. σου απαντησα. βιαζεσαι να γραψεις/απαντησεις και ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. πατησα κατα λαθος το κουμπι ''αποστολη'' και με μιας αρχισες τα λογίδρια..1. όχι εσύ βιαζεσαι να απαλλοτριώσεις τη διαφορετικότητα.
Κλασσική ελληνική πατέντα.
Οταν υπάρχει κέρδος σφετεριζόμεθα την επιτυχία.
Οταν υπάρχει ζημία μεταβιβάζουμε την ευθυνη σε όσους περισσοτερους γίνεται.
διαγραψα λοιπον και σου απαντησα ολοκληρωμενα..
2. τωρα, ΤΙ ΣΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΣΕ ΜΕΝΑ ???? πας καλα ή καρβουνιαστηκες παλι ? ποιος σφετερισμος ? ποια επιτυχια ? τι ειναι αυτα που λες ? σε μενα τα λες ? πανω σε τί ακριβως που ειπα ? εκανα καποια ζημια και σου μεταβιβαζω καποια ευθυνη ? τι λες ρε φιλε ? μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλον..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
1. σου απαντησα. βιαζεσαι να γραψεις/απαντησεις και ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. πατησα κατα λαθος το κουμπι ''αποστολη'' και με μιας αρχισες τα λογίδρια..
διαγραψα λοιπον και σου απαντησα ολοκληρωμενα..
2. τωρα, ΤΙ ΣΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΣΕ ΜΕΝΑ ???? πας καλα ή καρβουνιαστηκες παλι ? ποιος σφετερισμος ? ποια επιτυχια ? τι ειναι αυτα που λες ? σε μενα τα λες ? πανω σε τί ακριβως που ειπα ? εκανα καποια ζημια και σου μεταβιβαζω καποια ευθυνη ? τι λες ρε φιλε ? μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλον..
εγώ μιλάω πάντα για τον εαυτό μου...
το β ενικό πάντα στην ελληνική χρησιμοποιείται και αφηρημένα.
εχεις τελειώσει δημοτικό ξέρεις ελληνικά καλά άρα θεωρώ ότι μπορείς να το διακρίνεις.
το τσουβάλιασμα είναι αυτό που με ενοχλεί.
δε φταίμε όλοι, ούτε όλοι έχουμε το ίδιο μερίδιο ευθύνης στην κατάντια.
βεβαίως στην ελλάδα ο αποδιοπομπαίος τράγος είναι ο μόνιμος φταίχτης...
για παράδειγμα, η τσέκου στο σκάνδαλο του κομιστή ή ο χριστοφοράκο στο μεγαλύτερο κύκλωμα μίζας στην ελλάδα...
γνωστό το παραμύθι, ίδιος μαλάκας ο λαός. όποιος θέλει εντάσσεται σε αυτόν, όποιος θέλει αποστασιοποιείται. Τόσο απλό είναι.
thanks
βγηκε και η αποστολη για τον εργοτελη ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Ο ΜΟΥΝ
λετε να δουμε μπριασμιρ-σαριεγκι στοπερ και ΒΥΝΤΡΑ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ :o :ο να θυμηθουμε τα παλια
καλυτερα να βαλει τον ΜΑΧΛΕΛΗ
Αφού έτσι μιλάει σε όλα τα topics. Τώρα το πρόσεξες?περσονα,
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
και μάλιστα το έχω διευκρινήσει κιόλας πάμπολλες φορές.Αφού έτσι μιλάει σε όλα τα topics. Τώρα το πρόσεξες?
Αλλη μια δεν πειράζει.....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
στο Facebookdel.icio.usStumbleUponΣτο φως της δημοσιότητας βγήκε ο διάλογος μεταξύ του Χενκ Τεν Κάτε και του Νίκου Σπυρόπουλου στην προπόνηση της Πέμπτης, που είχε ως αποτέλεσμα να διαταράξει για ακόμη μια φορά το κλίμα στο πράσινο στρατόπεδο.
Σχετικά links
Champions League - Παναθηναϊκός
Καραγκούνης: "Θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα"
Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του τριφυλλιού απευθυνόμενος στον Νίκο Σπυρόπουλο, τόνισε: «Έπαιξες χάλια. Τι είχες στο μυαλό σου; Τι ηλίθιο λάθος ήταν αυτό (σ.σ. στο τρίτο γκολ της Ατλέτικο); Ήσουν απαράδεκτος, έπαιξες σαν ερασιτέχνης. Είναι δυνατόν να κάνεις τέτοια πράγματα;», με τον αριστερό μπακ του Παναθηναϊκού να απαντά: «Έκανα ένα σοβαρό λάθος και καταλαβαίνω ότι έγινε ζημιά στην ομάδα. Αλλά δεν πιστεύω ότι ήμουν κακός σε όλο το παιχνίδι. Προσπάθησα για την ομάδα».
Στη συνέχεια ο Τεν Κάτε είχε συνομιλία με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Κώστα Αντωνίου που βρισκόταν στην προπόνηση, εκείνη την ώρα ο Σπυρόπουλος εκνευρισμένος πλησίασε τον τεχνικό των πρασίνων και του είπε: «Θέλω να με σέβεσαι. Δεν θα μου μιλάς έτσι εμένα», με τον Τεν Κάτε να απαντάει: «Τι λες; Ποιος είσαι εσύ και θες vα σε σέβομαι; Φύγε από δω. Άντε γ...». Ο Σπυρόπουλος, δεν σταμάτησε εκεί, απαντώντας «άντε γ... εσύ», με τον Αντωνίου να παρεμβαίνει και να στέλνει τον ποδοσφαιριστή στα
Σχετικά links
Champions League - Παναθηναϊκός
Καραγκούνης: "Θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα"
Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του τριφυλλιού απευθυνόμενος στον Νίκο Σπυρόπουλο, τόνισε: «Έπαιξες χάλια. Τι είχες στο μυαλό σου; Τι ηλίθιο λάθος ήταν αυτό (σ.σ. στο τρίτο γκολ της Ατλέτικο); Ήσουν απαράδεκτος, έπαιξες σαν ερασιτέχνης. Είναι δυνατόν να κάνεις τέτοια πράγματα;», με τον αριστερό μπακ του Παναθηναϊκού να απαντά: «Έκανα ένα σοβαρό λάθος και καταλαβαίνω ότι έγινε ζημιά στην ομάδα. Αλλά δεν πιστεύω ότι ήμουν κακός σε όλο το παιχνίδι. Προσπάθησα για την ομάδα».
Στη συνέχεια ο Τεν Κάτε είχε συνομιλία με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Κώστα Αντωνίου που βρισκόταν στην προπόνηση, εκείνη την ώρα ο Σπυρόπουλος εκνευρισμένος πλησίασε τον τεχνικό των πρασίνων και του είπε: «Θέλω να με σέβεσαι. Δεν θα μου μιλάς έτσι εμένα», με τον Τεν Κάτε να απαντάει: «Τι λες; Ποιος είσαι εσύ και θες vα σε σέβομαι; Φύγε από δω. Άντε γ...». Ο Σπυρόπουλος, δεν σταμάτησε εκεί, απαντώντας «άντε γ... εσύ», με τον Αντωνίου να παρεμβαίνει και να στέλνει τον ποδοσφαιριστή στα
Ακόμη πιο γλαφυρά
Τεν Κάτε (στον Σπυρόπουλο): "Είναι η ομάδα μπροστά, έχεις την μπάλα και αντί να διώξεις, τη δίνεις στον αντίπαλο; Δεν μπορείς να έχεις κάνει ένα τόσο ηλίθιο λάθος στο γκολ. Είναι συμπεριφορά επαγγελματία ποδοσφαιριστή αυτή;
Σπυρόπουλος: "Έκανα πράγματι ένα λάθος που κόστισε στην ομάδα, αλλά δεν νομίζω ότι ήμουν απαράδεκτος συνολικά στην εμφάνιση μου..."
Τεν Κάτε: "Αυτή είναι η απάντηση σου; Τι μου λες τώρα; Αυτό που σου λέω εγώ!"
Σπυρόπουλος: "Καλά εντάξει... (έφυγε για τα αποδυτήρια)
Τεν Κάτε: "Πού πας έλα εδώ..."
Μετά από περίπου 5 λεπτά και ενώ ο Τεν Κάτε μίλαγε με τον Αντωνίου, ο Σπυρόπουλος επέστρεψε.
Σπυρόπουλος: "Εμένα δεν θα μου μιλάς έτσι! Θα με σέβεσαι!"
Τεν Κάτε: "Γιατί ποιός νομίζεις ότι είσαι; Ποιός είσαι εσύ που με τον τρόπο που παίζεις θέλεις να σε σέβομαι; Fuck off".
Σπυρόπουλος: "Εσύ να πας να γα...εις!"
Σε εκείνο το σημείο ο Μουν προσπαθεί να ηρεμήσει τον συμπαίκτη του, ο οποίος όμως είναι έξαλος και πετάει ακόμα ένα Fuck off στον συμπαίκτη του! Τότε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Κώστας Αντωνίου τον έπιασε: "Τι είναι αυτά που κάνεις; Πως μιλάς έτσι; Φύγε γρήγορα, εξαφανίσου!"
Τεν Κάτε: "Σήκω φύγε και μην έρθεις ούτε αύριο. Δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου".
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο παίκτης θα τιμωρηθεί με βαρύ πρόστιμο ενώ αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Εργοτέλη.
Τεν Κάτε (στον Σπυρόπουλο): "Είναι η ομάδα μπροστά, έχεις την μπάλα και αντί να διώξεις, τη δίνεις στον αντίπαλο; Δεν μπορείς να έχεις κάνει ένα τόσο ηλίθιο λάθος στο γκολ. Είναι συμπεριφορά επαγγελματία ποδοσφαιριστή αυτή;
Σπυρόπουλος: "Έκανα πράγματι ένα λάθος που κόστισε στην ομάδα, αλλά δεν νομίζω ότι ήμουν απαράδεκτος συνολικά στην εμφάνιση μου..."
Τεν Κάτε: "Αυτή είναι η απάντηση σου; Τι μου λες τώρα; Αυτό που σου λέω εγώ!"
Σπυρόπουλος: "Καλά εντάξει... (έφυγε για τα αποδυτήρια)
Τεν Κάτε: "Πού πας έλα εδώ..."
Μετά από περίπου 5 λεπτά και ενώ ο Τεν Κάτε μίλαγε με τον Αντωνίου, ο Σπυρόπουλος επέστρεψε.
Σπυρόπουλος: "Εμένα δεν θα μου μιλάς έτσι! Θα με σέβεσαι!"
Τεν Κάτε: "Γιατί ποιός νομίζεις ότι είσαι; Ποιός είσαι εσύ που με τον τρόπο που παίζεις θέλεις να σε σέβομαι; Fuck off".
Σπυρόπουλος: "Εσύ να πας να γα...εις!"
Σε εκείνο το σημείο ο Μουν προσπαθεί να ηρεμήσει τον συμπαίκτη του, ο οποίος όμως είναι έξαλος και πετάει ακόμα ένα Fuck off στον συμπαίκτη του! Τότε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Κώστας Αντωνίου τον έπιασε: "Τι είναι αυτά που κάνεις; Πως μιλάς έτσι; Φύγε γρήγορα, εξαφανίσου!"
Τεν Κάτε: "Σήκω φύγε και μην έρθεις ούτε αύριο. Δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου".
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο παίκτης θα τιμωρηθεί με βαρύ πρόστιμο ενώ αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Εργοτέλη.
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Πέρα από το ότι πρέπει να δώσει πολλά παραπάνω στον Παναθηναϊκό αυτό το κωλοπαιδι που λέγεται Σπυρόπουλος .Πρέπει να μάθει και από θέματα πειθαρχιας που σε ένα σύλλογο μεγάλο σαν τον παναθηναϊκό πρέπει να είναι το βασικό κριτήριο για τους παιχτες.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο παίκτης θα τιμωρηθεί με βαρύ πρόστιμο ενώ αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Εργοτέλη.
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Εγώ αυτό που θέλω είναι , αυτό το αρχιδακι που λέγεται Γιούρκα δεν θέλω να τον δω στον Παναθηναϊκό .εσυ τι γνωμη εχεις?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K