Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και σε αυτο εχεισ δικιο. αλλα φοβαμαι πολυ με τον πουστη. Οχι για την χρονια(αυτη αστη ξεχασε τη ,ετσι κι αλλιως) , αλλα βλεπω να διωχνει ολουσ τους παιχτες. στο τελος θα μεινει με το σιμαο και τον καντε. και μεχρι να ερθει ο καινουργιος να ξαναμαζεψει παιχτες να μαθει την ομαδα παει αλλη μια χρονια. Γιαυτο σου λεω να φυγει απο τωρα. Μπας και μεινει κανας παιχτης

κανείς δε φεύγει. όλοι πλερώνονται... και κάτι μπάσταρδα πανιωνάκια που είναι τίγκα στην ντόπα να κόψουν τους τσαμπουκάδες. Γιατι απλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΠΟ ΤΑ. Αλλιώς να πάνε στο καλό. Σε κάνα πανιώνιο θα καταλήξουν πάλι.....

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
κανείς δε φεύγει. όλοι πλερώνονται... και κάτι μπάσταρδα πανιωνάκια που είναι τίγκα στην ντόπα να κόψουν τους τσαμπουκάδες. Γιατι απλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΠΟ ΤΑ. Αλλιώς να πάνε στο καλό. Σε κάνα πανιώνιο θα καταλήξουν πάλι.....
σε αυτο εχεις δίκιο

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Δομάζος  !

Ο στρατηγός  κουμανταδόρος !
Να  κάνει τον παναθηναϊκό σαν  τον παληό καλό Ζυγό !

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δομάζος  !

Ο στρατηγός  κουμανταδόρος !
Να  κάνει τον παναθηναϊκό σαν  τον παληό καλό Ζυγό !

να φέρει πίσω τον Γιούρκα να περάσουμε την Ατλέτικο και μετά να τον κάνουμε πάλι σέντερ φορ. Ο Σισσέ δεν κάνει..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και για να κλείσουμε τη βαζελική αντιπαράθεση.
κόφτε την γρίνα, την κλάψα και τη μουρμούρα, αφήστε εναν άνθρωπο να δουλέψει με την ησυχία του.
δε με ενδιαφέρει εάν τον λένε τεντά ή πέργκολα, αρκεί να κάνει όμορφα τη δουλειά του.
Ατλέτικο μαδρίτης δε θα γίνετε ποτέ για 2 λόγους.
Πρώτον γιατί δεν έχετε μπατζετ 240 μύρια ευρώ και δεύτερον γιατί δεν έχετε προπονητή 5ετίας.
Οταν αποκτήσετε και τα δύο παραπάνω και τελειώσει το μάτς μέσα αυγούστου 2-3 με αντίστοιχη ομάδα τότε σας δίνω όλο το δίκαιο να βρίζετε θεούς και δαίμονες....
Για την ώρα οι γάβροι (κυρίως λόγω τύχης και δομής του τσου λου) γελάνε μαζί σας όπως εσείς γελάγατε πέρσι μαζί τους.
Αλλά η ζωή είναι πουτάνα και ως γνωστόν οι πουτάνες δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και δεν έχουν οπαδικές προτιμήσεις.

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
και να στο κανω πιο λιανα γιατι τον εχω σιχαθει (ειδικα αυτες τις μερες)
προπερσι μου αρεσαν 2 παιχτες στον παναθηναικο.
Ο Ματος και ο Ιβανσιτς. 4)*τον Ιβ τον εδιωξε.Το καταπια .
    5)φετος διωχνει τον Γκουμα που παντοτε εδινε και την ψυχη του για την ομαδα.Ειναι καλυτερος δηλαδη ο Καντε? το καταπια και αυτο
  Ξεκιναει η προετοιμασια και ο καλυτερος παιχτης ειναι ο ματος.6) Στα παιχνιδια με τη σπαρτα , εκτος αποστολης. Στο κρισιμο παιχνιδι με την Ατλετικο μεσα ο Ματος μετα απο ενα μηνα αποχη. Τον γαμας ρε φιλε μου τον παιχτη. ΠαιΖει με τη θηλια στο λαιμο. Για τον ματος με εχει πειραξει πολυ.
   7)Οπως επισης για τον κλειτον. ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΑΘΕΤΗ ΜΠΑΛΑ.Δηλαδη δεν κανει ο κλειτον για αλλαγη του καραγκουνη? δεν μπορει να σου καθαρισει τα παιχνιδια με τις μικρες ομαδες?
   8) σαν αριστερο μπακ εχουμε μονο τον Σπυροπουλο. και φωναζα στους φιλους μου...''ρε αμα τραυματιστει ο σπυροπουλοσ, ποιος θα παιξει αριστερο μπακ?γιατι δεν παιρνει τον Δαρλα για μπακ απ?'' και ξυπνησε η διοικηση και του το επεβαλλε. και βγαινει το αρχιδι και δηλωνει οτι του το επεβαλλε η διοικηση να παρει τον Δαρλα. αλλα τωρα....
  9)...που τσακωθηκε με το σπυροπουλο . παιρνει το δαρλα για βασικο. Αμα εισαι μαγκας ρε αρχιδι σουριναμεζε μην τον βαζεις. Βαλε οποιον θα εβαζες αν δεν τον δεχοσουν στην ομαδα
10) εναν παιχτη που δεν συμπαθησα ποτε ηταν ο Μουν. Ποσο μαλλον για δεξι μπακ. τον εβριζα συνεχως. δεν κανει για τον παναθηναικο αυτος ο παιχτης. θα μου πεις τωρα και θα εχεις δικιο... ''τι φωναζεις? τον αφησε εκτς αποστολης . δεν τον υπολογιζει"'  και θα σου απαντησω.... δεν μπορει ρε φιλε κατι που το βλεπουμε ολοι να μην το εχει δει αυτος σε εναν ολοκληρο χρονο..
Δηλαδη ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΟΥΝ? ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟς ΕΙΝΑΙ? ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕς ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕς? και θα αφησει δηλαδη την ομαδα χωρις δεξι μπακ ? ΔΕν επρεπε ηδη να εχει παρει αλλον?

* σε εντονη γραφη ειναι αριθμημενες οι μαλακιες του προπονητη μας.φαινεται η υπεροψια που αντιμετωπιζει τους παιχτεσ(βλεπε Δαρλα) Μιλαμε για μαλακιες που ουτε εγω ουτε κανενας δεν θα τις εκανε

αν σε καποιο απο αυτα νομιζεισ οτι δεν εχω δικιο πες το μου

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Αλλά η ζωή είναι πουτάνα και ως γνωστόν οι πουτάνες δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και δεν έχουν οπαδικές προτιμήσεις.

εμένα  πάντως  μια  πουτάνα  που  με  χόρεψε καλά  μου  ειπε  ότι ήταν Ολυμπιακάρα !

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο δάρλας είναι μέτριος παίχτης.
ο γκούμας ήταν ρουφιανάκος.
ο ιβανσιτς πριμαντόνα και ο μάτος γκρινιάρης....
σου λέω την αλλη αποψη.
από κει και πέρα.....

Κάνεις ένα μέγα λάθος.
Το τι κάνει μια οικογένεια ποδοσφαιρική δε σε αφορά.
Εδώ στην ελλάδα έχει μετατραπεί το προπονητήριο σε μπιγκ μπράδερ.
σε όλες τις ομάδες γίνονται αυτά....

ασε την ομάδα να ρολαρει... πέρσι πήρες απρόσμενη πορεία φέτος μπορεί να πάρειε απρόσμενο πρωτάθλημα.

στο μόνο που θα μείνω είναι ότι είναι τελείως λάθος το χρονικό σημείο να γίνει αλλαγή προπονητή.
Εάν τον αλλάξεις τώρα θα έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να χάσεις από τώρα το πρωτάθλημα.

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
και δεν με πειραζει ο αποκλεισμος απο την ατλετικο. στα αρχιδια μου. σου ανελυσα τι βλεπω και με ενοχλει(για να μην κπω καποιες κινησεις περσι του στυλ βαζουμε τον Μελλιση αμυντικο χαφ)
και στην τελικη δεν πειραμε και τιποτα. αποκλειστηκαμε σπο τις Σερρες και δεν εχω δει την ομαδα να παιζει λιγο μπαλα γαμω την πουτανα μου. Στα αρχιδια μου τι κανει ο ολυμπιακος. εμενα η ομαδα μου με νοια ει?
το καταλαβες?
και αυτος μου την γαμαει

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και δεν με πειραζει ο αποκλεισμος απο την ατλετικο. στα αρχιδια μου. σου ανελυσα τι βλεπω και με ενοχλει(για να μην κπω καποιες κινησεις περσι του στυλ βαζουμε τον Μελλιση αμυντικο χαφ)
και στην τελικη δεν πειραμε και τιποτα. αποκλειστηκαμε σπο τις Σερρες και δεν εχω δει την ομαδα να παιζει λιγο μπαλα γαμω την πουτανα μου. Στα αρχιδια μου τι κανει ο ολυμπιακος. εμενα η ομαδα μου με νοια ει?
το καταλαβες?
και αυτος μου την γαμαει
εμένα προχθές ο βάζελος στο α ημίχρονο μου άρεσε. σε σχέση με το έκτρωμα της προετοιμασίας είδα προοδο μεγάλη....

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ο δάρλας είναι μέτριος παίχτης.
ο γκούμας ήταν ρουφιανάκος.
ο ιβανσιτς πριμαντόνα και ο μάτος γκρινιάρης....
σου λέω την αλλη αποψη.
από κει και πέρα.....

Κάνεις ένα μέγα λάθος.
Το τι κάνει μια οικογένεια ποδοσφαιρική δε σε αφορά.
Εδώ στην ελλάδα έχει μετατραπεί το προπονητήριο σε μπιγκ μπράδερ.
σε όλες τις ομάδες γίνονται αυτά....

ασε την ομάδα να ρολαρει... πέρσι πήρες απρόσμενη πορεία φέτος μπορεί να πάρειε απρόσμενο πρωτάθλημα.

στο μόνο που θα μείνω είναι ότι είναι τελείως λάθος το χρονικό σημείο να γίνει αλλαγή προπονητή.
Εάν τον αλλάξεις τώρα θα έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να χάσεις από τώρα το πρωτάθλημα.

συμφωνω για τον δαρλα. αλλα ενα μετριο παιχτη θες για ΑΛΛΑΓΗ του βασικου σου
Αυτα για τον Γκουμα δεν τα πιστευω. τι γκρινιαρης μωρε ο Ματος?
τελοσ παντων
το θεμα ειναι οτι και να μεινει θα μας γαμησει ολη την ομαδα. βλεπω να τσακωνεται και μετ ον Λετο και με τον Σισε ο μαλακας.Μακαρι να παρω πρωταθλημα (αλλα να εχω παιξει μπαλα!) και θα ειμαι ο πρωτος που θα  ζητησω συγγνωμη για τα λεγομενα μου. Αλλα δεν τον βλεπω να βγαζει παρελαση

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Εγω απορω γιατι δεν παιρνουν  γιουρκα, τσαμπα ειναι, ελευθερος και με 700 χιλ ερχεται...Επισης γιατι δεν πηραν και φετος εναν αμντικο? βαλτοι ειναι ρε πουστη μου?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Εγω απορω γιατι δεν παιρνουν  γιουρκα, τσαμπα ειναι, ελευθερος και με 700 χιλ ερχεται...Επισης γιατι δεν πηραν και φετος εναν αμντικο? βαλτοι ειναι ρε πουστη μου?

εδω θα παρει η αεκ κεντρικο αμυντικο στο παρα 5

και ο παναθηναικος εδω και 1,5 μηνα το σκεφτεται..

να φαω κι αλλη τριαρα ή να μην φαω...

μ'αγαπαει δεν μ'αγαπαει..

αστα να πανε..για κλαμματα.. :cheesy:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εδω θα παρει η αεκ κεντρικο αμυντικο στο παρα 5

και ο παναθηναικος εδω και 1,5 μηνα το σκεφτεται..

να φαω κι αλλη τριαρα ή να μην φαω...

μ'αγαπαει δεν μ'αγαπαει..

αστα να πανε..για κλαμματα.. :cheesy:
Μην με μπριζώνεις ρε τομάσο!Εμείς χάσαμε 2 μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας τον Κυργιάκο και πάμε να τον αναπληρώσουμε με έναν πατσοκοίλια μάυρο που παίζει στην Κύπρο! :cussing: :cussing: :cussing:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Μην με μπριζώνεις ρε τομάσο!Εμείς χάσαμε 2 μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας τον Κυργιάκο και πάμε να τον αναπληρώσουμε με έναν πατσοκοίλια μάυρο που παίζει στην Κύπρο! :cussing: :cussing: :cussing:

θα τον παρετε ομως.

μεσα σε 2 μερες πηρατε αποφαση και τον κλεινετε.

ο παναθηναικος εδω και κατι μηνες το συζηταει αλλα δεν κανει τιποτα..

απλα κοιταει...

:tickedoff:

αστο ειμαστε χειροτεροι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom