Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 29,9%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 147 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    374

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
[move][size=20pt]tommaso ψυχαρα ολυμπιακαρα!! :tooth: :tooth:[/size][/move]

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
τι ωρα παιζουμε αυριο και που μας δειχνει?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αντίστροφη μέτρηση για τους Πρωταθλητές Ευρώπης

PrintFacebookΜοιράσου το Την 1η Σεπτεμβρίου ο Παναθηναϊκός πιάνει δουλειά και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν την προετοιμασία.

Η αντίστροφη μέτρηση για την προετοιμασία των Πρωταθλητών Ευρώπης έχει ξεκινήσει… Την Δευτέρα (24/8) θα βρίσκονται στην Αθήνα οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρης Ιτούδης προκειμένου να τακτοποιήσουν τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν. Το προπονητικό δίδυμο του Παναθηναϊκού ενδέχεται μάλιστα να παραστεί και σε κάποια από τα παιχνίδια του τουρνουά «Ακρόπολις» που διεξάγεται την Δευτέρα.
Ο «Ζοτς» δεν θα βρίσκεται στην πρώτη συγκέντρωση της σεζόν, αφού την ίδια περίοδο θα είναι στη Βαρκελώνη για το καθιερωμένο διήμερο σεμινάριο (1-2/9) που διοργανώνει η Ευρωλίγκα.
Από ‘κει και πέρα, ένας – ένας οι παίκτες του Παναθηναϊκού αναμένονται μέσα στην εβδομάδα ώστε να είναι παρόντες στην πρεμιέρα.
Πέραν των Αμερικανών και του Γιασικεβίτσιους που θα ‘ρθουν μεσοβδόμαδα, ο Βεργίνης θα είναι στην Αθήνα την Δευτέρα ή την Τρίτη, ο Κώστας Τσαρτσαρής θα δώσει κανονικά το «παρών», αφού όλο το καλοκαίρι ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα με συχνές επισκέψεις στο ΟΑΚΑ, ενώ ο νεαρός Μπόγρης έχει ξεκινήσει την δική του προετοιμασία από την Τετάρτη.
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης με την σειρά του θα δώσει κανονικά το «παρών» στην πρώτη προπόνηση, θα εξεταστεί από τον γιατρό του, αλλά και από το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού κι αν είναι 100% έτοιμος τότε θα ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία, διαφορετικά θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα. Ο Γιασικεβίτσιους που μέσα στο καλοκαίρι υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση στο γόνατο, μίλησε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, διαβεβαίωσε ότι είναι πανέτοιμος και λογικά θα συμμετάσχει από την αρχή στην προετοιμασία.
Ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι και τις 10 του μήνα και στις 11 αναμένεται να αναχωρήσει για το Ζλάτιμπορ όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί αναμένεται να δώσουν το παρών και οι Σερμαντίνι, Πέκοβιτς, οι οποίοι θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες το αργότερο στις 9/9 και αφού πρώτα ξεκουραστούν για 4-5 μέρες, στη συνέχεια θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία.
Οσον αφορά τα φιλικά, οι «πράσινοι» θα συμμετάσχουν στα τουρνουά της Μόσχας και της Κύπρου, ενώ ο Ομπράντοβιτς και Ιτούδης έχουν αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να προγραμματιστούν ένα ή δύο φιλικά στη διάρκεια της παραμονής στο Ζλάτιμπορ.
Οσον αφορά τον Βεργίνη, κατά 90% ο νεαρός θα παραμείνει και του χρόνου στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και δεν θα δοθεί δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα. Από τη μία το «βαρύ» συμβόλαιο που δεν είναι σε θέση να πληρώσει καμία ομάδα και από την άλλη η επιθυμία (και) του ίδιου να παραμείνει στο ρόστερ, οδηγούν τον Παναθηναϊκό στην απόφαση να κρατήσει τον Βεργίνη.
Εξάλλου, η διοίκηση της ΚΑΕ συνεχίζει τις ετοιμασίες για το φιλικό προς τιμήν του Φραγκίσκου Αλβέρτη στις 11 του Οκτώβρη.
Οι «πράσινοι» ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις και ευελπιστούν ότι το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει και ο νέος ρόλος του «Φράγκι» στον Παναθηναϊκό

Συνημμένα

• OBRADOVIC_2009_8_21_18_51_8_b.jpg
    OBRADOVIC_2009_8_21_18_51_8_b.jpg
    31 KB · Εμφανίσεις: 71

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αντωνιάδης: "Ο Μίμης ξεπερνάει τα όρια από αγάπη"

PrintFacebookΜοιράσου το Για τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Αντώνης Αντωνιάδης, Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού προτίμησε να χαμηλώσει τους τόνους σχετικά με τις δηλώσεις του Μίμη Δομάζου, αλλά και με το περιστατικό ανάμεσα στους Χενκ Τεν Κάτε και Νίκο Σπυρόπουλο.

Τα τελευταία 24ωρα στον Παναθηναϊκό μόνο ησυχία και ηρεμία δεν επικρατεί. Κάτι η ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης και η κριτική που ακολούθησε κάτι το επεισόδιο ανάμεσα στον Χενκ Τεν Κάτε έχουν ανεβάσει το θερμόμετρο στα ύψη στην Παιανία. Για όλα αυτά μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Αντώνης Αντωνιάδης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ατλέτικο Μαδρίτης:
«Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Μια ομάδα που έχει τεράστιο μπάτζετ και φανταστικούς ποδοσφαιριστές. Το σκορ θα μπορούσε να είναι τελείως διαφορετικό. Παίξαμε πολύ καλά, σχεδόν άριστα θα έλεγα. Δεχθήκαμε δυο γκολ από ολιγωρία της άμυνας. Θα μπορούσαμε να τα αποφύγουμε αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Το γεγονός ότι παίξαμε καλά, αντικατοπτρίζεται από το ότι ο κόσμος χειροκρότησε στο τέλος την προσπάθεια των παικτών».

Για το φετινό πρωτάθλημα:
«H ομάδα θα είναι φέτος ανταγωνιστική και σίγουρα θα πάρει το πρωτάθλημα. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και δυνατοί».
Για το αν μπορούν οι ποδοσφαιριστές να κάνουν δηλώσεις για την απόδοσή της ομάδας:
«Οι ποδοσφαιριστές μπορούν και πρέπει να μιλάνε για το ποδόσφαιρο. Δεν μπορούν να μιλάνε για τη διοίκηση και για τον προπονητή. Εκεί αρχίζουν τα προβλήματα. Σε ότι τους αφορά, σε θέματα τακτικής και αγωνιστική συμπεριφοράς είναι αρμόδιοι να μιλάνε. Αν δεν μιλήσουν οι πρωταγωνιστές ποιος θα μιλήσει;».

Για την έντονη κριτική που άσκησε ο Μίμης Δομάζος στον Χενκ Τεν Κάτε:
«Ο Μίμης ξεπερνάει τα όρια. Η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, τον κάνει να ξεπερνάει τα όρια πολλές φορές. Εγώ είμαι υπέρ της καλόπιστης κριτικής και όχι της ισοπεδωτικής. Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση την μη εποικοδομητική κριτική. Η κριτική πρέπει πάντα να είναι καλόπιστη και χρήσιμη. Σε αντίθετη περίπτωση δημιουργεί προβλήματα και δεν βοηθάει».

Για το επεισόδιο μεταξύ του Νίκου Σπυρόπουλου και του Χεν Τεν Κάτε στη χθεσινή προπόνηση:
«Υπάρχει εσωτερικός κανονισμός και το θέμα θα λυθεί άμεσα. Υπάρχει μπροστά μας σημαντικό παιχνίδι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και η ομάδα πρέπει να μείνει ανεπηρέαστη. Αυτά συμβαίνουν στις ομάδες, αλλά άμεσα θα πρέπει να ξεκαθαρίζονται προς όφελός της».

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ζιλμπέρτο¨"Να μάθουμε από τα λάθη μας"

PrintFacebookΜοιράσου το Ζιλμπέρτο Σίλβα, Λέτο, Σισέ και Τεν Κάτε μίλησαν στην εκπομπή "Novasports News" της ΝΟvΑ για την αυριανή πρεμιέρα με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο αλλά και για τις προσδοκίες της ομάδας για τον νέο πρωτάθλημα.

O Βραζιλιάνος στη συνέντευξη που έδωσε είπε μεταξύ των άλλων: Πολλές προσδοκίες την εφετινή χρονιά. Έχει ανέβει ο πήχης;
"Ασφαλώς υπάρχουν πολλές προσδοκίες, ιδιαίτερα όταν η ομάδα φέρνει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όπως έγινε και τώρα. Και εμείς οι παίκτες, έχουμε τις δικές μας προσδοκίες στην αρχή της σεζόν όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όμως εξαρτάται από εμάς, προσπαθώντας να μοιράσουμε την ευθύνη κατά τη διάρκεια του αγώνα και νομίζω πως είναι καλό όταν έχεις περισσότερη ποιότητα στην ομάδα, σε διαφορετικές θέσεις, γιατί βοηθά όταν κάποιος δεν αισθάνεται καλά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ελπίζω να έχουμε μια καλή αρχή και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τον σωστό τρόπο. Όταν αρχίζουμε κάτι και στο τέλος δεν εκπληρώνουμε τους στόχους μας, είναι κάτι που με ενοχλεί... Και ελπίζω αυτή τη χρονιά να κάνουμε τα πάντα διαφορετικά".

Τι χρειάζεται να αλλάξει στην ομάδα για να επιστρέψει στην κορυφή της Σούπερλιγκ;
Φυσικά και πρέπει να μάθουμε από το παρελθόν, από τα λάθη που κάναμε. Γιατί αν τα επαναλάβουμε, τότε ποτέ δεν θα φθάσουμε στο στόχο μας. Μάθαμε πολλά από την περυσινή χρονιά και δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να ζήσουμε τα ίδια άσχημα συναισθήματα , θέλουμε να αλλάξουμε και να κερδίζουμε. Αν αρχίσουμε καλά, είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε καλές πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου. Όμως είναι σημαντικό για όλους να μπούμε στο πρωτάθλημα αποφασισμένοι. Όλοι μας ανυπομονούμε για την έναρξη της σεζόν και θέλουμε να πετύχουμε πράγματα για τους οπαδούς μας. Χρειάζονται χαρές και αυτό θα κάνουμε γι'αυτούς. Δίνοντας ότι καλύτερο έχουμε από την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης".

Κάνει τη... δουλειά σου ευκολότερη ο Σισέ;
"Το ελπίζω! Όμως το πλέον σημαντικό, είναι να δουλέψουμε όλοι μας σκληρά για να κάνουμε τους στόχους μας πραγματικότητα. Παίκτες με ποιότητα, δίνουν επιπλέον βοήθεια στην ομάδα και μένοντας προσηλωμένοι στους στόχους μας, πρέπει να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε για να φέρουμε επιτυχίες στον Παναθηναϊκό.

Τι να περιμένει ο κόσμος του Παναθηναϊκού από το Ζιλμπέρτο Σίλβα;
"Θα κάνω, ότι έχω κάνει μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Τίποτα διαφορετικό. Ίσως κάποιοι, όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό δεν με γνώριζαν καλά, τώρα με έμαθαν καλύτερα μετά από ένα χρόνο στην ομάδα. Ελπίζω να μην περιμένουν από εμένα να είμαι σαν τον Ροναλντίνιο ή τον Ρομπίνιο. Δεν είναι αυτό το στυλ μου, όμως φυσικά πρέπει να περιμένουν από εμένα το 100% κάθε φορά που αγωνίζομαι για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ και στο τέλος της ημέρας δεν με ενδιαφέρει αν δεν πάρω τα εύσημα γι΄αυτό. Αν η ομάδα μου έχει κερδίσει, τότε έχω πετύχει κι εγώ το στόχο μου και αυτό πάντα επιδιώκω... Το καλό της ομάδας".
Στη Νότια Αφρική, πως ήταν η εμπειρία;
"Ζήσαμε μια φανταστική εμπειρία εκεί και ήταν σημαντικό για μας να τελειώσουμε τη διοργάνωση με τον σωστό τρόπο κατακτώντας τον τίτλο. Ήταν κάτι μοναδικό...".

ΛΕΤΟ: "Να ξεκινήσουμε καλά"

«Είμαστε πανέτοιμοι για την πρεμιέρα. Θέλουμε τη νίκη για να ξεκινήσουμε με το δεξί» δήλωσε ο Αργεντινός μέσος και σε ερώτηση αν θα ήθελε να πάρει και πάλι το πρωτάθλημα όπως και πέρσι είπε:
«Θέλω και φέτος τον τίτλο. Θεωρώ ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Θα είναι αρκετά δύσκολο παιχνίδι στο Ηράκλειο αλλά είμαστε εδώ για να νικήσουμε»

ΣΙΣΕ: "Θέλω να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι"

«Ο σύλλογος μου πρόσφερε μια πολύ όμορφη πρόκληση και η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ένα πολύ μεγάλο δέλεαρ. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία κατάκτηση πρωταθλήματος της ομάδας και με εξιτάρει το γεγονός της προσπάθειας επιστροφής στην κατάκτηση τίτλων, κάνοντας χαρούμενους τους οπαδούς μας. Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω...»
Για τις προσδοκίες από τον κόσμο είπε:
«Θα δώσω σίγουρα τον καλύτερο εαυτό μου. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και ελπίζω να σκοράρω πολλά γκολ. Όσο είμαι καλά και αγωνίζομαι, θα δίνω πάντα ότι καλύτερο έχω, με την ελπίδα να σκοράρω γκολ σε κάθε παιχνίδι. Θα το ήθελα...Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι, γιατί δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον, όμως σίγουρα θα βάλω τα δυνατά μου».

ΤΕΝ ΚΑΤΕ: "Μεγάλες προσδοκίες"
"Όλοι έχουμε μεγάλες προσδοκίες. Έχουμε καλή ομάδα και δουλεύουμε σκληρά για να ενισχύσουμε την ομάδα με ποιότητα, κάτι που γίνεται με σκληρή δουλειά και σκληρή προπόνηση. Έχουμε καλούς παίκτες και ήρθε η ώρα να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν είναι θέμα αλλαγής στην ομάδα. Φυσικά προσπαθείς κάθε χρόνο να φέρνεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστής στο σύλλογο και νομίζω πως εφέτος τα καταφέραμε σε αυτόν τον τομέα. Φέραμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και με τους παίκτες που ήδη διαθέτουμε, δημιουργούμε μια πολύ δυνατή ομάδα, ιδιαίτερα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Και αυτός είναι ο κύριος στόχος μας... Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Γι΄αυτό τον στόχο θα δώσουμε τα πάντα».

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παναθηναϊκοί… ηγέτες

PrintFacebookΜοιράσου το Η Σερβία ήταν η νικήτρια του τριεθνούς τουρνουά που έγινε στο ΟΑΚΑ, αφού στο τελευταίο παιχνίδι επικράτησε της Εθνικής μας με 83-82.

Με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίστηκαν όλοι οι διεθνείς του Παναθηναϊκού, ενώ οι «πράσινοι» φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να δουν τον Τέπιτς που ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του Ντούσαν Ιβκοβιτς.
Στο πρώτο 20λεπτο οι Καλάθης και Τέπιτς δεν… συναντήθηκαν στο παρκέ. Όταν ο Καζλάουσκας χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον ομογενή γκαρντ, ο Ιβκοβιτς είχε αποσύρει τον νεαρό Σέρβο που στα πρώτα εννέα λεπτά του αγώνα πρόλαβε να πετύχει 4 πόντους με 2/3 δίποντα και ένα ριμπάουντ.
Ο Καλάθης ξεκίνησε στο βασικό σχήμα στην έναρξη του β’10λεπτου κι αφού έκανε δύο συνεχόμενα λάθη, στη συνέχεια προσαρμόστηκε στο παιχνίδι και με την ταχύτητά του βοήθησε την εθνική να ανακάμψει και να μειώσει στον πόντο. Στα οκτώ λεπτά που αγωνίστηκε ο Καλάθης πέτυχε τρεις πόντους με ένα γκολ φάουλ, μοίρασε τρεις ασίστ, ενώ ήταν εμφανέστατη η διάθεσή του να αξιοποιήσει τους Σχορτσανίτη και Κουφό μέσα στη ρακέτα.
Με την ίδια σειρά αγωνίστηκαν οι Καλάθης και Τέπιτς στο β’ ημίχρονο. Ο Σέρβος ξεκίνησε ξανά στη βασική πεντάδα, πρόσθεσε άλλους τέσσερις πόντους στο διάστημα 20’-25΄ , ενώ υπήρξαν φάσεις που στην άμυνα ξεκίνησε να μαρκάρει τον Νίκο Ζήση και κατέληξε μέχρι τη… θέση «4» με αντίπαλο τον Γιώργο Πρίντεζη. Στο 27’ ήταν η ώρα να βρεθούν στο παρκέ τα δύο νέα αποκτήματα του Παναθηναϊκού. Στα 2:39 πριν από το τέλος της γ’ περιόδου, ο Καλάθης ξαναμπήκε στο παρκέ και με δύο διαδοχικά καλάθια, ένα εκ των οποίων άκρως εντυπωσιακό μπροστά στον Κρστιτς των 213 εκατοστών, έδωσε ξανά ταχύτητα στην Ελλάδα, η οποία κατάφερε να αποκτήσει προβάδισμα επτά πόντων (60-53) στο 30’.
Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου ο Καλάθης πρόσθεσε τρεις ακόμη πόντους (ένα δίποντο, μία βολή) και στο 34’ με το σκορ στο 67-67 κάθισε στον πάγκο για να παραχωρήσει τη θέση του στον πιο έμπειρο Βασίλη Σπανούλη.
Στα τελευταία λεπτά ήταν η ώρα του Τέπιτς… Ο Σέρβος επανήλθε στο παρκέ στο 37’ και μ’ ένα απίθανο τρίποντο από τα 8,5 μέτρα στη λήξη του χρόνου επίθεσης έδωσε προβάδισμα 77-73 στην ομάδα του, ενώ αγωνιζόμενος ως πλέι μέικερ στο τέλος πέτυχε καθοριστικό καλάθι 1:20 πριν από το φινάλε, διαμορφώνοντας το 79-83. Ωστόσο, στην αμέσως επόμενη φάση χρεώθηκε με βήματα, ενώ παραλίγο να εξελιχθεί σε μοιραίος για τους Σέρβους, αφού υπέπεσε σε λάθος 10’’ πριν από το φινάλε κι ενώ η ομάδα του ήταν μπροστά με 83-82.
Από τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Πέρπερογλου ήταν εκ των κορυφαίων της Εθνικής με 13 πόντους και τρία τρίποντα, ενώ καθοριστικός ήταν ο Σπανούλης με δύο μεγάλα τρίποντα στο τελευταίο τετράλεπτο. Ο Ελληνας γκαρντ τελείωσε τον αγώνα με 21 πόντους, 3/3 τρίποντα, αλλά και επτά λάθη, ενώ στην προτελευταία φάση δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε δύσκολο λέι απ υπό την ασφυκτική πίεση των Σέρβων που προσπάθησαν και κατάφεραν να κλείσουν τους διαδρόμους

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οσοι γουσταρουν τεν κατε χαρειτε
η γατα γραφει οτι ο πατερας ειναι ετοιμος να τον διωξει
και αφου οτι γραφει η γατα γινεται το αντιθετο τεν κατε ακομα :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Image.jpg
    Image.jpg
    261,9 KB · Εμφανίσεις: 26

blackbird

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε πως καταντησαμε....οι μεγαλες ομαδες κοιταζουν να εκπληρωσουν ολους τους στοχους παντα ασχετα αν δεν ειναι εφικτο πολλες φορες.τετοια ηττοπαθεια και μιζερια μονο στον Παναθηναικο θα την βρεις...μια μεγαλη ομαδα ευρωπη κοιταζει ρε...εμεις εχουμε νοοτροπια μετριας ελληνικης ομαδας...ουτε για κυπελλο μιλουν φανταστειτε...... :2funny: και περυσι ετσι ελεγαν..φετος πρωταθλημα... :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε πως καταντησαμε....οι μεγαλες ομαδες κοιταζουν να εκπληρωσουν ολους τους στοχους παντα ασχετα αν δεν ειναι εφικτο πολλες φορες.τετοια ηττοπαθεια και μιζερια μονο στον Παναθηναικο θα την βρεις...μια μεγαλη ομαδα ευρωπη κοιταζει ρε...εμεις εχουμε νοοτροπια μετριας ελληνικης ομαδας...ουτε για κυπελλο μιλουν φανταστειτε...... :2funny: και περυσι ετσι ελεγαν..φετος πρωταθλημα... :2funny:
υπομονη τυπε
ερχεται ο φρεσκοελληνας βατραχος
κουαξ κουαξ

Συνημμένα

• bajevic-kermit.jpg
    bajevic-kermit.jpg
    112,8 KB · Εμφανίσεις: 69
  • kourkouti-aek-bajevic-frog.jpg
    kourkouti-aek-bajevic-frog.jpg
    86,3 KB · Εμφανίσεις: 49
  • kourkouti-aris-bajevic-kermit.jpg
    kourkouti-aris-bajevic-kermit.jpg
    83,9 KB · Εμφανίσεις: 49

blackbird

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ολα τα καρτουν στον Παναθηναικο ερχονται..τωρα εχουμε Τεν τεν..αυριο Κερμιτ και παει λεγοντας. :cheesy:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ξερει αυτος που απευθυνομαι σε ποιον τα λεω, ολοι οι γαβροι ειναι ολο ειρωνια και εξυπναδες.παρτε το χαμπαρι δεν ξενερωνω δεν κλαιω ποτε γιατι ειμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!
μου θυμίζεις μια πάπια μα ποια πάπια...
αλλά για ποδόσφαιρο δεν μιλάς.
όταν θεωρείς τιμή σου που ο Μουρίνιο κάθησε να χαιρετήσει τον προπονητή και τους παίκτες του αντιπάλου...τι να πει κανείς.
Αν νιώθεις εσύ τόσο περήφανος για μία χαιρετούρα τι να πουν οι ομάδες που το παίρνουνε κιόλας; Οι φίλαθλοί τους πρέπει να τα τινάζουνε από την πολλή περηφάνια...
Κόφτε τα ληγμένα.
Επειδή είμαστε μικρή χώρα δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να έχουμε καλές ομάδες. Δεν μπορεί η Πορτογαλία ή το Βέλγιο ή η Ολλανδία να έχουνε καλ΄θυτερο ποδόσφαιρο από εμάς κι εμείς να μην μπορούμε να φτιάξουμε.
Αλλά επειδή όλα στην Ελλάδα είναι διαπλεκόμενα, γιαυτό τίποτα εν φτιάχνει.
Όταν η Σερβία βγάζει πρωταθλητή ευρώπης, μπορεί και η Ελλάδα.
Και επομένως για μένα δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ απολύτως είτε μια ομάδα φτάσει στους 16 είτε στους 8 είτε στους 4 εκτός κι αν το κάνει διαρκώς.
Όπως φτιάξαμε το μπάσκετ, έτσι μπορούμε να φτιάξουμε και το ποδόσφαιρο.
Και στο πανηγυράκι αυτό που γίνεται δεν παίρνει μέρος μόνο ένας Κόκκαλης, αλλά όλοι αυτοί που είναι στο ποδόσφαιρο. Έτσι τους βολεύει. Εσένα βέβαια μπορεί να σε καίει που δεν πήρε τόσα χρόνια ο ΠΑΟ πρωτάθλημα, αλλά σαν καλός παπάρας χαριεντίζεσαι με τα "κατορθώματα" της ομάδας σου 20-30 χρόνια πιο παλιά και πας και παίρνεις διαρκείας, αντί να τους τα τρίψεις στη μούρη.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ακομα και να ειναι ετσι δεν ντροπιαζεις τον παικτη γαμοντας του την ψυχολογια....Τον αγκουερο εχασε...Οχι τονκουτσομητσο....
Μήπως εννοείς τον Τσιτσομήτσο;;;; :2funny: (Τον θυμάσαι, έτσι;;;  ;))

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Με Δάρλα αριστερό μπακ και Λέτο μπροστά νομίζω ότι θα πάει καλύτερα από Σπυρόπουλο .Και πάλι δεξιό μπακ τον πιτσιρίκο , δεν τον καταλαβαίνω αυτόν το  μαλακα το Ten Kate :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom