:S Γι' αυτό δεν ασχολούνται οι Εγγλέζοι με το μπάσκετ? Καλά μεγάλε, εντάξει. Η Γαλλία δεν έχει μπάσκετ? Σοβαρά μιλάς τώρα?Παραλληλα με το μπασκετ δεν ασχολουνται ολες οι χωρες σοβαρα(π.χ αγγλια,γερμανια,γαλλια),ενω με το ποδοσφαιρο ασχολουνται ΟΛΕΣ(οσες τουλαχιστον εχουν εξασφαλισμενα τα στοιχειωδη)!!!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
:S Γι' αυτό δεν ασχολούνται οι Εγγλέζοι με το μπάσκετ? Καλά μεγάλε, εντάξει. Η Γαλλία δεν έχει μπάσκετ? Σοβαρά μιλάς τώρα?
ο Διαμαντίδης το βάλτο αγόρι μου το έβαλε στη Σενεγάλη.
Ο Νοβίτσκι είναι από την Ιταλία.
cooljohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Εχει δικιο ο tommaso .Ολες οι εφημεριδες και γενικα ΟΛΟΙ εμεις βλεπουμε πως χρειαζομαστε στοπερ και δεξι μπακ .Μα τι στο καλο γινεται ? Δεν ανοιγουνε τα ματια τους μερικοι ?
" Tελικά ο Παναθηναϊκός έφαγε τρία γκολ από την Ατλέτικο στο ΟΑΚΑ, μολονότι δύο από τους τρεις–τέσσερις καλύτερους παίκτες του έπαιξαν στόπερ. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Λουκάς Βύντρα. Τι φταίει λοιπόν αν τρως τρία και οι στόπερ είναι καλοί; Κατ' αρχάς και πάνω από όλα η κλάση των επιθετικών και εξτρέμ των Μαδριλένων. Φορλάν, Αγκουέρο, Σιμάο και Μάξι Ροντρίγκες μπορούν να ξεφτιλίσουν όποιον στόπερ έχεις, όποια ομάδα κι αν είσαι. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό. Φταίει και η δουλειά του Παναθηναϊκού συνολικά. Η ομάδα δεν λειτουργεί γενικά καλά όταν αμύνεται.
Και αυτό είναι συνολική δουλειά και όχι δουλειά των στόπερ. Και κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα θα πρέπει να μάθουμε ότι δεν λύνονται όλα τα προβλήματα με μεταγραφές. Ο Παναθηναϊκός αγόρασε φέτος δύο στόπερ (τον Καντέ και τον Μπιέρσμιρ), έχει άλλα δύο στο ρόστερ του, τον Βύντρα και τον Σαριέγκι, όπως και άλλους δύο παίκτες που μπορούν να παίξουν πολύ άνετα τη θέση αυτή και είναι και ηγέτες. Ο ένας είναι όπως είδαμε και χθες (και έχουμε δει και στο παρελθόν στην Αρσεναλ) ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο άλλος ο Κώστας Κατσουράνης.
Με αυτούς τους δύο φτάσαμε τους έξι και δεν βάζω και τον Μελίσση που πέρυσι δόθηκαν 2 εκατ. ευρώ για να αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ. Ε, με επτά στόπερ δεν γίνεται να ψάχνεις το όγδοο που θα έρθει και θα κάνει θαύματα. Δεν υπάρχει τέτοιο στόπερ στον κόσμο να έρθει στον ΠΑΟ κι ενώ η ομάδα δεν αμύνεται σωστά συνολικά, να σταματάει τους πάντες μόνος του. Συγγνώμη, αλλά η καλύτερη αμυντική λειτουργεία είναι δουλειά του προπονητή κι όχι του όγδοου στόπερ που θα αγοραστεί από τη διοίκηση και θα λύσει τάχα όλα τα προβλήματα. "
Ακριβώς - και να πληροφορήσεις τον παλίκαρο ότι ο λόγος που οι Εγγλέζοι δεν έχουν μπάσκετ είναι επειδή ασχολούνται κυρίως με τα αθλήματα της Κοινοπολιτείας (ράγκμπυ, κρίκετ, σνούκερ κλπ), αυτά που έχουν εφεύρει (πχ ποδόσφαιρο) ή αυτά που είναι καλοί όπως ο στίβος (ή ήταν κάποτε τουλάχιστον πριν μπει χοντρά η πρέζα στον κλασσικό αθλητισμό).ο Διαμαντίδης το βάλτο αγόρι μου το έβαλε στη Σενεγάλη.
Ο Νοβίτσκι είναι από την Ιταλία.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
....Λουκάς Βύντρα.....
δεν την γλυτώνω...θα τις κόψω τις μπύρες
ο ζιλμπερτο δεν ειναι στοπερ επαιξε σ αυτην την θεση λογω αναγκης αν και εχει ξαναπαιξει ο βυντρα ειναι ασχετος και επισης δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις τους δυο παραπανω παικτες για πρωτη φορα σε επισημο παιχνιδι και μαλιστα με την ατλετικο. Στα φιλικα δεν ειδε οτι δεν εχουμε αμυνα με την σπαρτα δεν ειδε οτι η αμυνα ειναι για 5γκολ" Tελικά ο Παναθηναϊκός έφαγε τρία γκολ από την Ατλέτικο στο ΟΑΚΑ, μολονότι δύο από τους τρεις–τέσσερις καλύτερους παίκτες του έπαιξαν στόπερ. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Λουκάς Βύντρα. Τι φταίει λοιπόν αν τρως τρία και οι στόπερ είναι καλοί; Κατ' αρχάς και πάνω από όλα η κλάση των επιθετικών και εξτρέμ των Μαδριλένων. Φορλάν, Αγκουέρο, Σιμάο και Μάξι Ροντρίγκες μπορούν να ξεφτιλίσουν όποιον στόπερ έχεις, όποια ομάδα κι αν είσαι. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό. Φταίει και η δουλειά του Παναθηναϊκού συνολικά. Η ομάδα δεν λειτουργεί γενικά καλά όταν αμύνεται.
Και αυτό είναι συνολική δουλειά και όχι δουλειά των στόπερ. Και κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα θα πρέπει να μάθουμε ότι δεν λύνονται όλα τα προβλήματα με μεταγραφές. Ο Παναθηναϊκός αγόρασε φέτος δύο στόπερ (τον Καντέ και τον Μπιέρσμιρ), έχει άλλα δύο στο ρόστερ του, τον Βύντρα και τον Σαριέγκι, όπως και άλλους δύο παίκτες που μπορούν να παίξουν πολύ άνετα τη θέση αυτή και είναι και ηγέτες. Ο ένας είναι όπως είδαμε και χθες (και έχουμε δει και στο παρελθόν στην Αρσεναλ) ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο άλλος ο Κώστας Κατσουράνης.
Με αυτούς τους δύο φτάσαμε τους έξι και δεν βάζω και τον Μελίσση που πέρυσι δόθηκαν 2 εκατ. ευρώ για να αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ. Ε, με επτά στόπερ δεν γίνεται να ψάχνεις το όγδοο που θα έρθει και θα κάνει θαύματα. Δεν υπάρχει τέτοιο στόπερ στον κόσμο να έρθει στον ΠΑΟ κι ενώ η ομάδα δεν αμύνεται σωστά συνολικά, να σταματάει τους πάντες μόνος του. Συγγνώμη, αλλά η καλύτερη αμυντική λειτουργεία είναι δουλειά του προπονητή κι όχι του όγδοου στόπερ που θα αγοραστεί από τη διοίκηση και θα λύσει τάχα όλα τα προβλήματα. "
Αφου δεν παιρνουν παικτες δοκιμασε τουλαχιστον μερικα σχηματα στα φιλικα να δεις πως δουλευει η αμυνα
καθε χρονο εγω βλεπω οτι ο παο γινεται ολο και ποιο μικρος στην ευρωπη και γ αυτο ευθυνονται αυτοι που κανουν κουμαντο στον παο
Το μεγαλος λαθος ειναι οτι παιρνουμε πολλους παικτες καθε χρονο και ειναι ολοι μικροι για τον παναθηναικο και στο τελος δεν εχουμε
1.τερματοφυλακα
2.στοπερ
3.δεξι μπακ
4.ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΑΦ τον παικτη που θα συνδεει το κεντρο με την επιθεση η θα γινεται επιθετικος διπλα στον σισε
Και να θυμισω σε ολους οτι ολοι την εβδομαδα ολοι οι δημοσιογραφοι αυτην την ατλετικο την εκαναν super ομαδα για μενα ειναι μια καλη ομαδα αλλα οχι οτι ο παο δεν μπορουσε να την κτυπησει μεσα στο ολυμπιακο σταδιο εχουν προσκυνησει αλλες και αλλες ομαδες πχ γιουβεντους .....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ακριβώς - και να πληροφορήσεις τον παλίκαρο ότι ο λόγος που οι Εγγλέζοι δεν έχουν μπάσκετ είναι επειδή ασχολούνται κυρίως με τα αθλήματα της Κοινοπολιτείας (ράγκμπυ, κρίκετ, σνούκερ κλπ), αυτά που έχουν εφεύρει (πχ ποδόσφαιρο) ή αυτά που είναι καλοί όπως ο στίβος (ή ήταν κάποτε τουλάχιστον πριν μπει χοντρά η πρέζα στον κλασσικό αθλητισμό).
το ποδόσφαιρο ανακαλύφθηκε από τους εγγλέζους στα τέλη του 1800. Ηταν μετάλλαξη του ράγκμπυ. Γι αυτό και η μπάλλα από παράδοση στην Αγγλία είναι πιο σκληρή από τις άλλες χώρες. Ο εγγλέζος με τόση βροχή και τέτοια χωράφια από πράσινο δεν είχε κανένα λόγο να κλειστεί σε ένα κωλογυμναστήριο και να βαράει μπάλλες σε κρεμασμένες καρέκλες. Γι αυτό και όλα τα αθλήματα που ασχολείται έχουν κυρίαρχο στοιχείο το χορτάρι... Η Αγγλία ειναι γεμάτη από εκτάσεις με χορτάρι... το πιο εύκολο να βρεις....... Χώρο στην ύπαιθρο να παίξεις μπάλλα...... Ακόμα και ηλιοθεραπεία οι εγγλέζοι στο γκαζόν κάνουν......
" Tελικά ο Παναθηναϊκός έφαγε τρία γκολ από την Ατλέτικο στο ΟΑΚΑ, μολονότι δύο από τους τρεις–τέσσερις καλύτερους παίκτες του έπαιξαν στόπερ. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Λουκάς Βύντρα. Τι φταίει λοιπόν αν τρως τρία και οι στόπερ είναι καλοί; Κατ' αρχάς και πάνω από όλα η κλάση των επιθετικών και εξτρέμ των Μαδριλένων. Φορλάν, Αγκουέρο, Σιμάο και Μάξι Ροντρίγκες μπορούν να ξεφτιλίσουν όποιον στόπερ έχεις, όποια ομάδα κι αν είσαι. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό. Φταίει και η δουλειά του Παναθηναϊκού συνολικά. Η ομάδα δεν λειτουργεί γενικά καλά όταν αμύνεται.
ωραια πως περιμενεις να δεις σωστη αμυντικη λειτουργια?
με τον τεν κατε προπονητη? θεωρεις οτι μπορει να δουλεψει την ομαδα ωστε να λειτουργουν οι αυτοματισμοι στην αμυνα?
και κατι αλλο. δυστηχως δεν εχουμε ουτε καλο τερματοφυλακα,εκτος απο αξιο στοπερ.
πρεπει να αποκτηθουν αμεσα.πριν τις 30 αυγουστου.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε φιλαράκο αυτά που γράφεις τα σκέφτεσαι;καθε χρονο εγω βλεπω οτι ο παο γινεται ολο και ποιο μικρος στην ευρωπη και γ αυτο ευθυνονται αυτοι που κανουν κουμαντο στον παο
πέρσι ο βάζελος τερμάτισε πρώτος σε όμιλο τσου λου!!!!!!!!!!!!!
κέρδισε την πρωταθλήτρια Ιταλίας Ιντερ εκτός, με προπονητή το Μουρίνιο και σέντερ φορ αυτόν που φετος πουλήθηκε 50 μύρια στην Μπάρτσα.
αποκλείστηκε με ένα γκολ διαφορά από την Βιγγιαρεάλ στους 8 και ενώ μέχρι το 70 έπαιζε παράταση..........
Απορώ που ζείτε, ή εν πάση περιπτώσει τι χρησιμοποιείτε από τον εγκέφαλό σας για να βγάζετε τα συμπεράσματα που βγάζετε....
φιλε αυτο καταλαβες απο αυτα που εχω γραψει τι εκανε περυσι ο παναθηναικος ;;;;;;ρε φιλαράκο αυτά που γράφεις τα σκέφτεσαι;
κέρδισε την πρωταθλήτρια Ιταλίας Ιντερ εκτός, με προπονητή το Μουρίνιο και σέντερ φορ αυτόν που φετος πουλήθηκε 50 μύρια στην Μπάρτσα.
αποκλείστηκε με ένα γκολ διαφορά από την Βιγγιαρεάλ στους 8 και ενώ μέχρι το 70 έπαιζε παράταση..........ρε φιλαράκο αυτά που γράφεις τα σκέφτεσαι;
αποκλείστηκε με ένα γκολ διαφορά από την Βιγγιαρεάλ στους 8 και ενώ μέχρι το 70 έπαιζε παράταση..........
Απορώ που ζείτε, ή εν πάση περιπτώσει τι χρησιμοποιείτε από τον εγκέφαλό σας για να βγάζετε τα συμπεράσματα που βγάζετε....
εγω δεν κοιταω την μια χροονια αλλα τι εχει κανει εδω και μια πενταετια στην ευρωπη και ποσες φορες ηταν στους ομιλους.
Εσυ αν εισαι ευχαριστημενος με αυτο που βλεπεις τωρα ΟΚ εγω δεν ειμαι εγω θελω να βλεπω τον παναθηναικο που επαιζε με γιουβεντους με μπαρτσελονα θελω να μπορει να κερδιζει ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
εσυ θελεις.
αλλα οι διοικουντες στην παε δεν θελουν μια τετοια ομαδα.
αν ηθελαν θα επαιρναν
1.καλυτερο τερματοφυλακα.
2.καλυτερο στοπερ.
3.οργανωτη.
και τα 3 απο τον ιουλη.
αντι γι αυτο
προτιμησαν να παιξουν τζοκερ με την κληρωτιδα
και ετσι μαζεψαν τριαρες απο ολους!!
προσοχη ακολουθουν κι αλλες 3ρες αν δεν ενισχυθει στα 3 αυτα ποστα ο παναθηναικος..
δεν θα αργησουν.. ;)
αλλα οι διοικουντες στην παε δεν θελουν μια τετοια ομαδα.
αν ηθελαν θα επαιρναν
1.καλυτερο τερματοφυλακα.
2.καλυτερο στοπερ.
3.οργανωτη.
και τα 3 απο τον ιουλη.
αντι γι αυτο
προτιμησαν να παιξουν τζοκερ με την κληρωτιδα
και ετσι μαζεψαν τριαρες απο ολους!!
προσοχη ακολουθουν κι αλλες 3ρες αν δεν ενισχυθει στα 3 αυτα ποστα ο παναθηναικος..
δεν θα αργησουν.. ;)
αυτο το βιντεακι αφιερωνεται στο φιλο μου τον 1personanongrataγια να θυμουνται μερικοι ποιος ειναι ο πραγματικος παναθηναικος και οχι αυτο που βλεπουμε σημερα
ας κλαψουμε ολοι μαζι στον καναπε μασοντας πατατακια για τις παλιες ξεθωριασμενες στιγμες του παναθηναικου.
τοτε υπηρχε ο σοουζα,ο βαζεχα. εκτελεστες.
www.youtube.com/watch?v=klPJMKIAMAE&eurl=http%3A%2F%2Fwww.bourdela.tv%2Fcomponent%2Foption%2Ccom_smf%2FItemid%2C250%2Ftopic%2C2598.new&feature=player_embedded#t=30]http://www.youtube.com/watch?v=klPJMKIAMAE&eurl=http%3A%2F%2Fwww.bourdela.tv%2Fcomponent%2Foption%2Ccom_smf%2FItemid%2C250%2Ftopic%2C2598.new&feature=player_embedded#t=30[/url[/video]]
τωρα ο σισε .ξεχασε να σκοραρει τελικα .
και ο τεν κατε-αντωνιου..
ας αναπολησουμε ολοι μαζι αφου η ομαδα ειναι γυμνη και δεν μπορει να ανταπεξελθει σε νεες πορειες στο champions legaue..
τοτε υπηρχε ο σοουζα,ο βαζεχα. εκτελεστες.
www.youtube.com/watch?v=klPJMKIAMAE&eurl=http%3A%2F%2Fwww.bourdela.tv%2Fcomponent%2Foption%2Ccom_smf%2FItemid%2C250%2Ftopic%2C2598.new&feature=player_embedded#t=30]http://www.youtube.com/watch?v=klPJMKIAMAE&eurl=http%3A%2F%2Fwww.bourdela.tv%2Fcomponent%2Foption%2Ccom_smf%2FItemid%2C250%2Ftopic%2C2598.new&feature=player_embedded#t=30[/url[/video]]
τωρα ο σισε .ξεχασε να σκοραρει τελικα .
και ο τεν κατε-αντωνιου..
ας αναπολησουμε ολοι μαζι αφου η ομαδα ειναι γυμνη και δεν μπορει να ανταπεξελθει σε νεες πορειες στο champions legaue..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
φιλε αυτο καταλαβες απο αυτα που εχω γραψει τι εκανε περυσι ο παναθηναικος ;;;;;;
εγω δεν κοιταω την μια χροονια αλλα τι εχει κανει εδω και μια πενταετια στην ευρωπη και ποσες φορες ηταν στους ομιλους.
Εσυ αν εισαι ευχαριστημενος με αυτο που βλεπεις τωρα ΟΚ εγω δεν ειμαι εγω θελω να βλεπω τον παναθηναικο που επαιζε με γιουβεντους με μπαρτσελονα θελω να μπορει να κερδιζει ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
εγώ βλέπω τι είχα το 2004 που πήρα ντάμπλ και τι έχω φέτος.
συγκρίνοντας μάλιστα τον γάβρο τότε με τώρα, νομίζω ότι σαφώς είμαστε συγκριτικά σε καλύτερο ποδοσφαιρικό επίπεδο.
Η γιούβε τότε παράπεε. Παρόλ αυτά ο βάζελος όντως τότε έπαιζε φοβερή μπάλλα. Και με πολλή ποιότητα. Στα λοιπά συμφωνάμε.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εγώ προσωπικά δεν πίστευα στα μάτια μου...Πάντως Μουνίνιο, χθες μου άρεσε η ομάδα - for a change. Είχε τσαγανό - πράγμα που δε βλέπουμε και πολύ συχνά. Απλά (κατά τη γνώμη μου πάντα), εξέθεσε χοντρά την άμυνα η Αθλέτικο.
Κοιτάγανε κυρίως - με τα μάτια μαρκάρανε?
κυρίως για τον τσαμπουκά και τον τρόπο που έπεφταν στη μπάλλα.
δυστυχώς όμως η ποιότητα παίζει τεράστιο ρόλο...
Δες για παράδειγμα την Μαν Γιου πέρσι... Με Αρσεναλ έκανε 2 παίγνια περίπατο και στον τελικό έχασε με κατεβασμένα βρακιά. Πολλές φορές θέλεις αλλά δεν μπορείς....
Επίσης οι ισπανικές ομάδες από τα παίγνια που έχω δει έχουν ανεξαρτήτως ποιότητας πολύ καλή κυκλοφορία μπάλλας. Και αυτό φτιάχνεται μόνο με το χρόνο και με προπονητή τουλάχιστον 5ετίας.......
Καλιτζάκης: «Έστω και τώρα, πρέπει να έρθει αμυντικός»
Την αναγκαιότητα απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού τόνισε ο Γιάννης Καλιτζάκης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο παλαίμαχος στόπερ του Παναθηναϊκού διέκρινε πολλές αδυναμίες στα μετόπισθεν στην αναμέτρηση κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
«Η κλήρωση ήταν εξ αρχής δύσκολη. Ο Παναθηναϊκός ήταν άτυχος, αφού έπεσε πάνω στην πιο δύσκολη ομάδα. Το πάλεψε, είχε πάθος αλλά αυτή τη στιγμή είναι μία μέτρια ομάδα, με νέους παίκτες. Η Ατλέτικο είναι ποιοτικά καλύτερη ομάδα. Ειδικά από τη μέση και μπροστά έκρυβαν την μπάλα», τόνισε και πρόσθεσε:
«Αγοράστηκαν δύο σέντερ μπακ και δεν έπαιξε κανένας από τους δύο αυτούς παίκτες. Τα δύο τελευταία γκολ ήταν γελοία. Ούτε στην προπόνηση δεν τα τρώνε αυτά. Δεν μπορεί ένας παίκτης να κάνει σε δύο αντιπάλους πλάκα και να σκοράρει από τη γωνία. Ήταν σαν να τα είχαν παρατήσει. Δεν γίνονται αυτά. Υπάρχουν αδυναμίες που τις ξέρουμε εδώ και χρόνια. Υπάρχει πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας. Έστω και τώρα πρέπει να αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός».
Πέρα από το πάθος των παικτών, ο Γιάννης Καλιτζάκης ξεχώρισε την παρουσία του Κώστα Κατσουράνη και του Ζιλμπέρτο Σίλβα. «Ο Κατσουράνης είναι σαν να παίζει χρόνια στην ομάδα. Κάνει διαφορά, έχει ποιότητα και μεγάλη πείρα. Ο Ζιλμπέρτο είναι έμπειρος παίκτης. Ήταν πάρα πολύ καλός χθες, είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής».
Την αναγκαιότητα απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού τόνισε ο Γιάννης Καλιτζάκης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο παλαίμαχος στόπερ του Παναθηναϊκού διέκρινε πολλές αδυναμίες στα μετόπισθεν στην αναμέτρηση κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
«Η κλήρωση ήταν εξ αρχής δύσκολη. Ο Παναθηναϊκός ήταν άτυχος, αφού έπεσε πάνω στην πιο δύσκολη ομάδα. Το πάλεψε, είχε πάθος αλλά αυτή τη στιγμή είναι μία μέτρια ομάδα, με νέους παίκτες. Η Ατλέτικο είναι ποιοτικά καλύτερη ομάδα. Ειδικά από τη μέση και μπροστά έκρυβαν την μπάλα», τόνισε και πρόσθεσε:
«Αγοράστηκαν δύο σέντερ μπακ και δεν έπαιξε κανένας από τους δύο αυτούς παίκτες. Τα δύο τελευταία γκολ ήταν γελοία. Ούτε στην προπόνηση δεν τα τρώνε αυτά. Δεν μπορεί ένας παίκτης να κάνει σε δύο αντιπάλους πλάκα και να σκοράρει από τη γωνία. Ήταν σαν να τα είχαν παρατήσει. Δεν γίνονται αυτά. Υπάρχουν αδυναμίες που τις ξέρουμε εδώ και χρόνια. Υπάρχει πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας. Έστω και τώρα πρέπει να αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός».
Πέρα από το πάθος των παικτών, ο Γιάννης Καλιτζάκης ξεχώρισε την παρουσία του Κώστα Κατσουράνη και του Ζιλμπέρτο Σίλβα. «Ο Κατσουράνης είναι σαν να παίζει χρόνια στην ομάδα. Κάνει διαφορά, έχει ποιότητα και μεγάλη πείρα. Ο Ζιλμπέρτο είναι έμπειρος παίκτης. Ήταν πάρα πολύ καλός χθες, είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής».
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K