+100000000000000000000000000000000000000000000000000κύριε μπάκ.......είστε μεγάλος πουστης........
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
προφανώς δεν διαβάζεις αυτά που γράφω.Κανεις δεν μου λεει ρε μεγαλε.Μονο εσεις και τα αρειανα επειδη εμπλεκεται ο παοκ.
Το υπολοιπο κατεβατο που εγραφα το εσβησα,αφου διαβασα τα ποσταρισματα που εκανες στο μεσοδιαστημα.Για τον εξης λογο.
Μονος σου ανοιγεις μια κουβεντα για παραρτηματα που δεν μπορεις εκ των πραγματων να την τελειωσεις απο την στιγμη που ξερεις τα παντα αλλα δεν μπορεις να πεις παραπανω,για να μην προδωσεις τις πηγες σου.
Απο την στιγμη που δεν μπορεις να ολοκληρωσεις το σκεπτικο σου για ποιο λογο γραφεις για παραρτηματα και προκαλεις εντυπωσεις?
Κρατα τις γνωσεις σου και αν δεν μπορεις να τις μοιραστεις με τους αλλους πολυ απλα μην ανοιγεις μετωπα.Αυτα.
ΟΚ το ειπε ο μοικανος παιδες,ο παοκ ειναι παραρτημα του Παναθηναικου,τελος κουβεντας.
Δεν σου είπα πως ξέρω για παραρτήματα. Σου είπα πως ξέρω για τα διοικητικά του ΠΑΟ. Για τα παραρτήματα όπως άνοιξα την κουβέντα την ολοκλήρωσα. Σου είπα πως απο τη στιγμή που μιλάμε για ΧΟΡΗΓΙΑ είναι παράρτημά σου ό,τι και να λες. Τον χορηγείς για να υπάρχει ... τόσο απλά. Αν εδν τον χορηγούσες τώρα θα είχε οικονομικό πρόβλημα και πιθανώς δεν θα είχε κάνει καμία μεταγραφή από όσες έχει κάνει. Μεταγραφές παικτών κάνε από όπου θές και όσες θες. Χορηγία είναι άλλο πράγμα.
Δεν είναι ανάγκη να συμφωνείς μαζί μου, όπως όμως δεν είναι ανάγκη να συμφωνώ κι εγώ μαζί σου, έτσι;
Για τα διοικητικά σου λέω, δεν έχετε την παραμικρή ιδέα. Εδώ πριν από λίγο μας είπες πως ο τζίγγερ (που διώξατε όπως είπες) ήταν η αρχή για να αλλάξει η διαιτησία. Εκτός αν κατάλαβα λάθος. Ε, σε πληροφορώ πως ούτε ο Τζίγγερ έχει φύγει από τον ΠΑΟ, ούτε αυτό θα ήταν το πρώτο βήμα για να αλλάξετε τη διαιτησία. Και ούτε το να αλλάξει η διαιτησία θα σας φέρει πρωταθλήματα ή θα σας φτιάξει την ομάδα. Απλά αυτά σας έχουνε βάλει να πιστεύετε...
Την κουβεντα για τα παραρτηματα δεν την συνεχιζω.Απο την στιγμη που μου λες οτι χορηγια=παραρτημα δεν εχει νοημα.Για τα διοικητικά σου λέω, δεν έχετε την παραμικρή ιδέα. Εδώ πριν από λίγο μας είπες πως ο τζίγγερ (που διώξατε όπως είπες) ήταν η αρχή για να αλλάξει η διαιτησία. Εκτός αν κατάλαβα λάθος. Ε, σε πληροφορώ πως ούτε ο Τζίγγερ έχει φύγει από τον ΠΑΟ, ούτε αυτό θα ήταν το πρώτο βήμα για να αλλάξετε τη διαιτησία. Και ούτε το να αλλάξει η διαιτησία θα σας φέρει πρωταθλήματα ή θα σας φτιάξει την ομάδα. Απλά αυτά σας έχουνε βάλει να πιστεύετε...
Με δουλευεις ρε?Ποτε ειπα εγω οτι εχει φυγει ο Τζιγγερ απο τον Παναθηναικο??
Σε καθε μηνυμα που ποσταρεται εδω μεσα,αριστερα δειχνει ποιος user το πραγματοποιει.Βλεπε καλυτερα την επομενη φορα.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
όταν δεν μπορείτε να μιλήσετε φυσιολογικά, κόβετε την κουβέντα. Δηλαδή ή θα ακούσετε αυτά που θέλετε ή δεν θα μιλάτε; Δεν είδα να μου δίνει κανείς έστω μια απάντηση λογική γιατί να σκορπάει ο Κόκκαλης λεφτά σε πριμ αφού είναι δικό του το πρωτάθλημα λόγω διαιτησίας όπως λέτε.Εγινε μεγαλε,ειμαι 21,χαζος,τυφλος οπαδικα και δεν ξερω τιποτα.
Περιμενα να μαθω απο εσενα που τα ξερεις ολα,αλλα δυστυχως οι περιστασεις δεν σε αφηνουν να μας μοιρασεις απλοχερα τις γνωσεις σου.
και δεν το ρωτάω ειρωνικά, να καταλάβω τη λογική σας θέλω.Προφανώς η δική μου εδν φτάνει.
Για την ευρωπαϊκές πορείες σου το έχω ξαναπεί πως προφανώς έχεις κάνει περισσότερα στην Ευρώπη από εμάς. Αλλά μην ξεχνάς και τις δικές σου φάβες από κάποιες Ζαπορίζιες. Ούτε ο Ολυμπιακός έγινε μεγαλύτερη ομάδα όταν αποκλειόσουνα εσύ ούτε έγινε μικρότερη ομάδα όταν προχωρούσες. Η Ευρώπη είναι Ευρώπη και η Ελλάδα Ελλάδα. Αν παίξουμε μεταξύ μας στην Ευρώπη, να μιλήσεις. Όπως μιλάς στο βόλλευ τώρα και όπως μιλούσα εγώ στο μπάσκετ.
Υ.Γ. για μένα μετράει η κούπα, ρε σουηδέ. Η νοοτροπία του πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε δεν μου κάνει, ούτε στη ζωή μου, σόρρυ κιόλας. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να συμφωνείς μαζί μου.
Όσο για τα χρόνια σου δεν είναι κακό να είσαι 21, μακάρι να γυρνούσα στα χρόνια σου. Αλλά δεν είναι κακό να παραδέχεσαι πού και πού πως μπορεί κάποιοι να έχουνε δει περισσότερα από εσένα και ίσως να ξέρουνε και κάποια πράγματα παραπάνω. Όχι πάντα, αλλά κάποιες φορές.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
έχεις δίκιο...ο άλλος συνάδελφος το είπε, σόρρυ, μπερδεύτηκα στο κατεβατό μου...Την κουβεντα για τα παραρτηματα δεν την συνεχιζω.Απο την στιγμη που μου λες οτι χορηγια=παραρτημα δεν εχει νοημα.
Με δουλευεις ρε?Ποτε ειπα εγω οτι εχει φυγει ο Τζιγγερ απο τον Παναθηναικο??
Σε καθε μηνυμα που ποσταρεται εδω μεσα,αριστερα δειχνει ποιος user το πραγματοποιει.Βλεπε καλυτερα την επομενη φορα.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
να μην μπερδευεσαι ο σουηδος ειναι ο τραβελοεραστηςέχεις δίκιο...ο άλλος συνάδελφος το είπε, σόρρυ, μπερδεύτηκα στο κατεβατό μου...
οι αλλοι ειναι νορμαλ
κύριε μπάκ.......είστε μεγάλος πουστης........
Έρχεται κουφάλα και η σειρά σου....
+100000000000000000000000000000000000000000000000000
Καλαααααααααααα................
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
βρε μπακ, εσύ ή κάτι ξέρεις ή σου έμεινε κουσούρι τελικά....χαχαχαχαΈρχεται κουφάλα και η σειρά σου....
Καλαααααααααααα................
Επισης την κουβεντα περι πριμ δεν την εκανες μαζι μου.όταν δεν μπορείτε να μιλήσετε φυσιολογικά, κόβετε την κουβέντα. Δηλαδή ή θα ακούσετε αυτά που θέλετε ή δεν θα μιλάτε; Δεν είδα να μου δίνει κανείς έστω μια απάντηση λογική γιατί να σκορπάει ο Κόκκαλης λεφτά σε πριμ αφού είναι δικό του το πρωτάθλημα λόγω διαιτησίας όπως λέτε.
και δεν το ρωτάω ειρωνικά, να καταλάβω τη λογική σας θέλω.Προφανώς η δική μου εδν φτάνει.
Για την ευρωπαϊκές πορείες σου το έχω ξαναπεί πως προφανώς έχεις κάνει περισσότερα στην Ευρώπη από εμάς. Αλλά μην ξεχνάς και τις δικές σου φάβες από κάποιες Ζαπορίζιες. Ούτε ο Ολυμπιακός έγινε μεγαλύτερη ομάδα όταν αποκλειόσουνα εσύ ούτε έγινε μικρότερη ομάδα όταν προχωρούσες. Η Ευρώπη είναι Ευρώπη και η Ελλάδα Ελλάδα. Αν παίξουμε μεταξύ μας στην Ευρώπη, να μιλήσεις. Όπως μιλάς στο βόλλευ τώρα και όπως μιλούσα εγώ στο μπάσκετ.
Υ.Γ. για μένα μετράει η κούπα, ρε σουηδέ. Η νοοτροπία του πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε δεν μου κάνει, ούτε στη ζωή μου, σόρρυ κιόλας. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να συμφωνείς μαζί μου.
Όσο για τα χρόνια σου δεν είναι κακό να είσαι 21, μακάρι να γυρνούσα στα χρόνια σου. Αλλά δεν είναι κακό να παραδέχεσαι πού και πού πως μπορεί κάποιοι να έχουνε δει περισσότερα από εσένα και ίσως να ξέρουνε και κάποια πράγματα παραπάνω. Όχι πάντα, αλλά κάποιες φορές.
Ουτε εκανες παραθεση καποιο δικο μου ποστ και μου ειπες γιαυτο το πραγμα.
Το ποστ που εκανα πριν ηταν γενικη τοποθετηση για την διαιτητικη αντιμετωπιση που ειχε ο Παναθηναικος φετος απο την διαιτησια.
Οσο για αυτο που λες για το πριμ.Μου φαινεται πολυ ρηχο σαν επιχειρημα.Δηλαδη το οτι ο πρακτορας δινει πριμ κατακτησης πρωταθληματος σημαινει αυτοματως οτι δεν εχει καμια σχεση με την διαιτησια?
Καλως ή κακως,ανεξαρτητως επιπεδου πρωταθληματος και επιπεδο παικτων πριμ κατακτησης στοχων παντα δινουν οι διοικουντες.
Για να το τελειωνω με την διαιτησια στο ειπα και παραπανω.Φετος δεν μου φταιει η διαιτησια που δεν παιρνω το πρωταθλημα.Η διαιτησια ευθυνεται για το -14.
Επισης για την Ευρωπη τα εχουμε ξαναπει.Το οτι σε εναν οπαδο της Μαντσεστερ ή της Ρεαλ δεν λενε τιποτα οι πορειες,μου φαινεται φυσιολογικο.
Απο την αλλη ομως δεν βρισκω κανεναν απολυτως λογο γιατι καποια ομαδα στην ΕΛΛΑΔΑ να μην υπερηφανευεται για μια πολυ καλη ευρωπαικη παρουσια.
Οταν το καλυτερο που εχει να επιδειξει μια χωρα σε επιπεδο συλλογων ειναι ενας τελικος Κυπελλου Πρωταθλητριων(και αυτος απο τον Παναθηναικο) μου φαινεται απολυτως φυσιολογικο να υπαρχει κλιμα ευφοριας στους οπαδους.
Στο εχω ξαναπει με την Ζαποριζια μπορει να εκανα ενα απο τα χειροτερα μου παιχνιδια,μπορει να κινδυνευσα με αποκλεισμο απο μια ομαδα τυπου Αναγεννησης Καρδιτσας,ομως ΠΕΡΑΣΑ.Δυσκολευτηκα αλλα περασα.Ουτε καν εχασα μαλιστα.Σε διπλους αγωνες η προκριση ειναι αυτο που μετραει.
ΥΓ:Και για κατι που ειπες πριν,οτι ο Παναθηναικος περασε τυχερα στην επομενη φαση του Τσαμπιονς Λιγκ.
Εδω με την Βερντερ εχασε την νικη απο δικια του μαλακια.Πολλες χαμενες ευκαιριες και αν και εμεινε πισω στο σκορ με ακυρο γκολ,καταφερε και το γυρισε.
Ηρθε εδω η Ιντερ,εκανε 3 φασεις και εβαλε 2 γκολ.
Στην Βρεμη ο Παναθηναικος απλα την ξεκωλιασε την Βερντερ.0-3,καθαρο διπλο χωρις να απειληθει σχεδον καθολου.
Στο Μιλανο μπορει να κατεβηκε αμυντικα αλλα ενιωσε πιεση μονο για ενα τεταρτο στο τελος του αγωνα.
Συμπερασμα οτι ο Παναθηναικος προκριθηκε αρχιδατα και στα ισα,χωρις τυχη.Μην ξεχνας οτι στο τελος του πρωτου γυρου ειχε 1 βαθμο,παρολα αυτα αντεδρασε και προκριθηκε ως πρωτος.
Επισκέπτης
Αυτές οι συζητήσεις μεταξύ σας είναι επικές!
Καλημέρα σας λένε και εσείς απαντάτε με ποστ Μπεν Χουρ!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σεντονια οπως ειχε πει και ο πλε καποτεΑυτές οι συζητήσεις μεταξύ σας είναι επικές!
κυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι
βρε μπακ, εσύ ή κάτι ξέρεις ή σου έμεινε κουσούρι τελικά....χαχαχαχα
Το...1ο!!!
Αν και πρέπει να παραδεχτώ...ότι είχες την πιό...ψύχραιμη αντίδραση απ όλους...αν δείς αντίδραση Σουηδού ή τάλου...θα πέσεις κάτω απ'τα γέλια!!!!
Σαλτα ρε μαλακαΑυτές οι συζητήσεις μεταξύ σας είναι επικές!
Σε εκανε ρομπα ο Warhol στο θρεντ του Αρη και εχεις νευρακια?
Επισκέπτης
Άσε βρε παπάρα κοίτα τα χάλια σου, παρακαλάς τόσες μέρες να σου πουν για ένα παίκτη του μπασκετ και σε βρήκαν μαλάκα και σε γράφουν!Σαλτα ρε μαλακα
Σε εκανε ρομπα ο Warhol στο θρεντ του Αρη και εχεις νευρακια?
Άσε βρε παπάρα κοίτα τα χάλια σου, παρακαλάς τόσες μέρες να σου πουν για ένα παίκτη του μπασκετ και σε βρήκαν μαλάκα και σε γράφουν!
Λες ή μηπως ειναι μυρωδιαδες παρολο οτι ειναι οπαδοι του Αυτοκρατορα?
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τραβα να ψηφισεις και χεσε μαςΆσε βρε παπάρα κοίτα τα χάλια σου, παρακαλάς τόσες μέρες να σου πουν για ένα παίκτη του μπασκετ και σε βρήκαν μαλάκα και σε γράφουν!
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,52703.msg970819#new]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,52703.msg970819#new[/url]
Επισκέπτης
Μην τους παρεξηγείς, έχουν πάθει ένα αθλητικό σοκ με το ποδόσφαιρο τα τελευταία 2.5 χρόνια!
Λες ή μηπως ειναι μυρωδιαδες παρολο οτι ειναι οπαδοι του Αυτοκρατορα?
Ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις στο γήπεδο ποδοσφαίρου και να βλέπεις ότι η μπάλα δεν είναι πορτοκαλί? :S
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
για το πριμ, αυτό περίμενα να ακούσω. Μου έκανε εντύπωση που κάποιος δεν το έλεγε τόσην ώρα.ΥΓ:Και για κατι που ειπες πριν,οτι ο Παναθηναικος περασε τυχερα στην επομενη φαση του Τσαμπιονς Λιγκ.
Εδω με την Βερντερ εχασε την νικη απο δικια του μαλακια.Πολλες χαμενες ευκαιριες και αν και εμεινε πισω στο σκορ με ακυρο γκολ,καταφερε και το γυρισε.
Ηρθε εδω η Ιντερ,εκανε 3 φασεις και εβαλε 2 γκολ.
Στην Βρεμη ο Παναθηναικος απλα την ξεκωλιασε την Βερντερ.0-3,καθαρο διπλο χωρις να απειληθει σχεδον καθολου.
Στο Μιλανο μπορει να κατεβηκε αμυντικα αλλα ενιωσε πιεση μονο για ενα τεταρτο στο τελος του αγωνα.
Συμπερασμα οτι ο Παναθηναικος προκριθηκε αρχιδατα και στα ισα,χωρις τυχη.Μην ξεχνας οτι στο τελος του πρωτου γυρου ειχε 1 βαθμο,παρολα αυτα αντεδρασε και προκριθηκε ως πρωτος.
Σωστό και απλό. και για τη διαιτησία δεν διαφωνώ. Διαφωνώ μόνο στον τρόπο που νομίζετε πως θα την αλλάξετε. Δεν έχετε άδικο όμως τελείως, γιατί δεν ξέρετε τους από μέσα μηχανισμούς.
Πάντως γενικά σαν εντύπωση αυτό που καλλιεργείται πως ο Ολυμπιακός το παίρνει λόγω διαιτησίας και πως ευρώπη δεν πάει καλά επειδή δεν έχει τη διαιτησία δεν είναι σωστό. Είναι τρομερά απλοϊκό και φυσικά είναι στάχτη στα μάτια για αυτούς που δεν θέλουνε να κάνουνε επενδύσεις.
Για τη Ζαπορίζια δεν διαφωνώ, πέρσαες. Αλλά μην μένεις στην ομάδα. Απλά αυτή μου έχει μείνει στο μυαλό. Για αρκετά χρόνια πάτωσες ενώ μας είχες συνηθίσει (αυτό είναι η αλήθεια) σε πολύ καλύτερες εμφανίσεις. Όπως επίσης όσο και να θέλετε δεν μπορείτε να μιλάτε επιλεκτικά για "πουτάνες της Ευρώπης" γιατί και ο Ολυμπιακός έχει κάνει καλές εμφανίσεις, ακόμα και όταν από ατυχία δεν πέρναγε από τον Όμιλο την ίδια στιγμή που εσύ περνούσες.
Μιλάμε για Ευρώπη και αναγκαστικά μας βγαίνουνε τα "σεντόνια" ρε γμτ.
Εξακολουθώ πάντως να μη συμβιβάζομαι στο "πορεία". Γιατί η ίδια μικρή χώρα είμαστε που στο μπάσκετ, στο βέλλευ και στο πόλο έχουμε πάρει πρωταθλητριών. Δεν δέχομαι πως δεν μπορούμε να το κάνουμε και στο ποδόσφαιρο.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
από κώλο που δεν σφυράει μην φοβάσαι να πουντιάσεις. (εντελώς άσχετο)
Το...1ο!!!
Αν και πρέπει να παραδεχτώ...ότι είχες την πιό...ψύχραιμη αντίδραση απ όλους...αν δείς αντίδραση Σουηδού ή τάλου...θα πέσεις κάτω απ'τα γέλια!!!!
πάντως εσύ που κάτι ξέρεις για πες μας...είναι καλή η εμπειρία με τρανσσύλβια;;;χαχαχαχ
Φίλε διάβασα αυτά που γράφεις και σε αρκετά συμφωνώ σε άλλα διαφωνώ αλλά με το τρόπο σκέψης σου ταυτίζομαι αρκετά.για το πριμ, αυτό περίμενα να ακούσω. Μου έκανε εντύπωση που κάποιος δεν το έλεγε τόσην ώρα.
Σωστό και απλό. και για τη διαιτησία δεν διαφωνώ. Διαφωνώ μόνο στον τρόπο που νομίζετε πως θα την αλλάξετε. Δεν έχετε άδικο όμως τελείως, γιατί δεν ξέρετε τους από μέσα μηχανισμούς.
Πάντως γενικά σαν εντύπωση αυτό που καλλιεργείται πως ο Ολυμπιακός το παίρνει λόγω διαιτησίας και πως ευρώπη δεν πάει καλά επειδή δεν έχει τη διαιτησία δεν είναι σωστό. Είναι τρομερά απλοϊκό και φυσικά είναι στάχτη στα μάτια για αυτούς που δεν θέλουνε να κάνουνε επενδύσεις.
Για τη Ζαπορίζια δεν διαφωνώ, πέρσαες. Αλλά μην μένεις στην ομάδα. Απλά αυτή μου έχει μείνει στο μυαλό. Για αρκετά χρόνια πάτωσες ενώ μας είχες συνηθίσει (αυτό είναι η αλήθεια) σε πολύ καλύτερες εμφανίσεις. Όπως επίσης όσο και να θέλετε δεν μπορείτε να μιλάτε επιλεκτικά για "πουτάνες της Ευρώπης" γιατί και ο Ολυμπιακός έχει κάνει καλές εμφανίσεις, ακόμα και όταν από ατυχία δεν πέρναγε από τον Όμιλο την ίδια στιγμή που εσύ περνούσες.
Μιλάμε για Ευρώπη και αναγκαστικά μας βγαίνουνε τα "σεντόνια" ρε γμτ.
Εξακολουθώ πάντως να μη συμβιβάζομαι στο "πορεία". Γιατί η ίδια μικρή χώρα είμαστε που στο μπάσκετ, στο βέλλευ και στο πόλο έχουμε πάρει πρωταθλητριών. Δεν δέχομαι πως δεν μπορούμε να το κάνουμε και στο ποδόσφαιρο.
Θέλω να σε ρωτήσω τα εξής:
1. Επειδή είμαι πάνω από τα διπλά χρόνια του Σουηδού, μήπως το ποδόσφαιρο έχει γίνει καθαρά business και μας δουλεύουν όλοι τους?
2. Μήπως η μπάλα που βλέπαμε τη δεκαετία του 70 έως το 85 ήταν παρασσάγγες ανώτερη? (Θυμάσαι Νοβοσέλατς, Κουσουλάκη κλπ?)
3.Μήπως το στοίχημα του γαύρου με τη Σεντ Ετιέν απέφερε τρελλά κέρδη στους μπουκ και κουβά για τον λαό?
Αυτά προς το παρόν
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K