Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

liambouras

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
81
Πόντοι
0
η Π............. της ευρωπης ρελιζι γινανε πεφταν νομιζοντας οτι ειναι ελλαδα ρεζιλι γιναν οι γαυροι.η ντροπη της ελλαδας στην ευρωπη.Ας βαλουν κ ενα κοκκινο φαναρι στο γηπεδο τους να αναβει καθε τεταρτη κ πεμπτη.
παοκ κ τα μυαλα μας πονανε

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
:boobies:

Συνημμένα

• 1_1.jpg
    1_1.jpg
    106,6 KB · Εμφανίσεις: 27

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
ε όχι ρε γαμώτο έπρεπε να μπεί ο Γκαγκάτσης κι ο Ψυχομάνης,να δώσουν 3 πέναλτι να νικήσει η Ολυμπιακάρα....χαχαχαχαχα......Καλά να πάθετε Γαύροι,έτσι όπως τα κάνατε..σας έχει αντιπαθήσει όλη η Ελλάδα και η Ευρώπη..

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
καλα εσυ ελα σε δυο βδομαδες κατω να φας τα αναμενομενα και ασε την πετρουλα στην ησυχια της...
τουμπανο μας τα εχετε κανει απο χτες
με τα δικα σας τα φρυδια κερδιστε και μιληστε,ολοι μου γινατε σ.ετιεν,μολντε, και δεν ξερω τι αλλο, αντε ανυπαρκτοι ολοι βγαλατε και γλωσιτσα!!!
σε δυο βδομαδουλες που θα πεφτουν οι ψωλες η μια πισω απο την αλλη εκει να δειτε παλι κλαμα που θα εχουμε!!
φιλακια κοριτσια μου...

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε καμια φωτογραφία θα βαλει κανείς απο τον βασιλια καρνάβαλο τον θρήνο να γελάσουμε??????

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
καλα εσυ ελα σε δυο βδομαδες κατω να φας τα αναμενομενα και ασε την πετρουλα στην ησυχια της...
με τα δικα σας τα φρυδια κερδιστε και μιληστε,ολοι μου γινατε σ.ετιεν,μολντε, και δεν ξερω τι αλλο, αντε ανυπαρκτοι ολοι βγαλατε και γλωσιτσα!!!
σε δυο βδομαδουλες που θα πεφτουν οι ψωλες η μια πισω απο την αλλη εκει να δειτε παλι κλαμα που θα εχουμε!!
φιλακια κοριτσια μου...

θα ρθω... μην ξεχασεις ομως να βγαλεις το αποκριατικο κουστουμι σου γιατι θα χουμε μια απ τα χθεσινα

[move][size=80pt]ΠΟΥΤΣΑ[/size][/move]

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
[size=20pt]Σαν σήμερα πέθανε ο «πατέρας» του Παναθηναϊκού[/size]

Σαρανταπέντε χρόνια συμπληρώνονται από το θάνατο του πατέρα του Παναθηναϊκού. Στις 19 Φεβρουαρίου του 1964 άφησε την τελευταία του πνοή στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών σε ηλικία 74 ετών, ο ιδρυτής του «τριφιλλιού», Γιώργος Καλαφάτης. Η ιδέα του γιατρού πήρε σάρκα και οστά στις 3 Φεβρουαρίου του 1908, όταν συγκεντρώθηκε με μια παρέα φίλων και συναθλητών του στην περιοχή του Πολυγώνου και πραγματοποίησε την ιδρυτική συγκέντρωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Αθηνών που αργότερα μετονομάστηκε σε Πανελλήνιο Ποδοσφαιρικό Όμιλο και Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο.

Ο Γιώργος Καλαφάτης διακρίθηκε από μικρός στον κλασσικό αθλητισμό ως μέλος αρχικά του Εθνικού Γ.Σ και μετέπειτα του Πανελληνίου Γ.Σ. Στη συνέχεια, όντας 16 ετών ασχολήθηκε και με το ποδόσφαιρο. Μάλιστα, το 1906 πήρε μέρος με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στη Μέσο- ολυμπιάδα της Αθήνας. Λίγο καιρό μετά του μπήκε η ιδέα να ιδρύσει έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Ενεργός αθλητής υπήρξε μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 20 και ύστερα έγινε διοικητικός παράγοντας της ομάδας. Ταυτόχρονα σπούδασε ιατρική και στη συνέχεια έκανε την στρατιωτική του θητεία, συμμετέχοντας στους Βαλκανικούς πολέμους και στον Α΄ Παγκόσμιο πόλεμο, φτάνοντας μέχρι τον βαθμό του Υποναυάρχου. Το 1919 εκπροσώπησε τη χώρα μας στους Πανσυμμαχικούς αγώνες στο Παρίσι, αλλά από εκεί και πέρα ασχολήθηκε κυρίως με τον σύλλογο.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Βολεακι σημερα με τον γαυρο στις 7.
Ενα απο τα πολλα σημαντικα ματς που δινουμε με τον κοκκινο καρναβαλο μεσα στις επομενες μερες.

Παρτε το πρωτο σετακι να τελειωνουμε,τσικνοπεμπτη σημερα,εχουμε και δουλειες :grin: :grin:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Γρήγορα τελείωσε το πάρτι στο βόλλεϊ

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γιατί παιζουν ακόμα ρε........θα κουραστούν.........ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ................

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
φιλακια κοριτσια μου...
Στρατηγέ μου,πόσο καιρό έχεις να κερδίσεις τους "ανύπαρκτους"(όπως αποκαλείς τον Παναθηναϊκό)στο πρωτάθλημα;
ΟΕΟ;;; :jerking: :jerking: :jerking:

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Γαύροι γερά, άλλο ένα πρωτάθλημα στημένο είναι κοντά! Μου αρέσει που ο κόκκαλης τους δίνει και πριμ! Πετάει τα λεφτά του δηλαδή, μια και το πρωτάθλημα ο ίδιος το παίρνει με την παράγκα που έχει στήσει.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Η πρωτη πουτσα επεσε στο βολει και πηραμε την προκριση :rockon:

Προφανως ο Λιμπερμαν δεν τους λυπαται,τους χυνει στην μαπα οποτε τους πετυχαινει :rockon:

Παντως υπαρχει και κατι θετικο για τους γαυρους μετα το χθεσινο ματς.
Μας νικησανε στην εδρα τους μετα απο 5 χρονια,κατι ειναι και αυτο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παμε γερα την Κυριακη για την πρωτη κουπα της χρονιας :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Γαύροι γερά, άλλο ένα πρωτάθλημα στημένο είναι κοντά! Μου αρέσει που ο κόκκαλης τους δίνει και πριμ! Πετάει τα λεφτά του δηλαδή, μια και το πρωτάθλημα ο ίδιος το παίρνει με την παράγκα που έχει στήσει.
ξέρεις κανένα μαλάκα να σκορπάει τα λε΄φτά του και μάλιστα εκατομμύρια; άρα ο συλλογισμός σου θα έπρεπε να καταλήξει πως μάλλον κάποιο λάθος κάνεις στην αρχή...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έχω κι άλλη ερώτηση. Αφού το καλοκαίρι μας τα κάνατε τούμπανο πως η διαιτησία θα φτιάξει από εσάς (τον πολυμετοχικό ), σημαίνει πως τώρα που πάλι διαμαρτύρεστε ή οι κύριοι δεν βάζουν τα απαιτούμενα λεφτά σε ενα διεφθαρμένο περιβάλλον, ή βάζουν αλλά δεν φτάνουνε ή απλά δεν είναι διεφθαρμένο και δεν δέχεται τα λεφτά του.
Άλλη λύση δεν υπάρχει.
Διαλέχτε.

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
παιδια εγω παντως τη πιο γνωστη πουτανα της ευρωπης την αγαπαω πολυ  συνεχεια ταμειο με στελνει  προχτες με  120 ευρωπουλακια πηρα 720  μια χαρα και παντα τετοια

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
έχω κι άλλη ερώτηση. Αφού το καλοκαίρι μας τα κάνατε τούμπανο πως η διαιτησία θα φτιάξει από εσάς (τον πολυμετοχικό ), σημαίνει πως τώρα που πάλι διαμαρτύρεστε ή οι κύριοι δεν βάζουν τα απαιτούμενα λεφτά σε ενα διεφθαρμένο περιβάλλον, ή βάζουν αλλά δεν φτάνουνε ή απλά δεν είναι διεφθαρμένο και δεν δέχεται τα λεφτά του.
Άλλη λύση δεν υπάρχει.
Διαλέχτε.
1. Καταρχήν δεν είπαμε όλοι ότι η διαιτησία θα φτιάξει. Αφού ο Κόκκαλης έχει τα ηνία τόσα χρόνια θα έπρεπε να φύγει ο Σωφέρ σαν πρώτο βήμα.
2. Πιστεύεις έστω και στο ελάχιστο ότι το περιβάλλον δεν είναι διεφθαρμένο???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom