Οι πολυμετοχικοι οπως τους αποκαλεις εσυ,στο θεμα της διαιτησιας παιρνουν 0 μεχρι τωρα.έχω κι άλλη ερώτηση. Αφού το καλοκαίρι μας τα κάνατε τούμπανο πως η διαιτησία θα φτιάξει από εσάς (τον πολυμετοχικό ), σημαίνει πως τώρα που πάλι διαμαρτύρεστε ή οι κύριοι δεν βάζουν τα απαιτούμενα λεφτά σε ενα διεφθαρμένο περιβάλλον, ή βάζουν αλλά δεν φτάνουνε ή απλά δεν είναι διεφθαρμένο και δεν δέχεται τα λεφτά του.
Άλλη λύση δεν υπάρχει.
Διαλέχτε.
Καθονται σαν μαλακες και κοιτανε.
Βεβαια πρεπει να σημειωθει οτι τα πραγματα δεν αλλαζουν απο την μια στιγμη στην αλλη.
Η διαιτησια φετος απο την αρχη εδειξε την σταση της προς τον Παναθηναικο.Προφανως καποιοι φοβηθηκαν και του εκοψαν απο νωρις τον βηχα.
Την πρωτη αγωνιστικη πεναλτι-εφευρεση με τα χανουμια και 2-0 στο ημιχρονο.
Για παρε ολα τα επομενα εκτος εδρας του πρωτου γυρου και θα καταλαβεις πολυ καλα τι στησιμο εφαγε ο Παναθηναικος.
Με τον Αρη αστεια offside κομμενα για να μην γινει το 1-3(ευτυχως που δεν μπηκε και του Κοκε στις καθυστερησεις).
Με τον Πανιωνιο μουσαντενια κοκκινη στον Μουν και γκολ-offfside απο τον Κουμορτζι.
Με την Ξανθη παλι σφαξιμο.
Μονο στην Τουμπα δεν εδωσε το πεναλτι στον Μουσλιμοβιτς και στο δευτερο το πεναλτι στον Μαντζιο.
Μηπως σου λενε τιποτα οι παραπανω εδρες?Μηπως ειναι οι ''μοναδικες'' εδρες που μπορεις να χασεις βαθμους(στα χαρτια τουλαχιστον) στο ελληνικο πρωταθλημα?
Τελος,μην βγει κανας παραλιας και πει οτι μου φταιει η διαιτησια που δεν παιρνω πρωταθλημα φετος.
Η διαιτησια ευθυνεται για το -14.
Η τοποθετηση μου αφορα την αντιμετωπιση που ειχε ο Παναθηναικος φετος απο τα κορακια.
Φετος που ειναι η πρωτη χρονια της πολυμετοχικοτητας. ;)