Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
έχω κι άλλη ερώτηση. Αφού το καλοκαίρι μας τα κάνατε τούμπανο πως η διαιτησία θα φτιάξει από εσάς (τον πολυμετοχικό ), σημαίνει πως τώρα που πάλι διαμαρτύρεστε ή οι κύριοι δεν βάζουν τα απαιτούμενα λεφτά σε ενα διεφθαρμένο περιβάλλον, ή βάζουν αλλά δεν φτάνουνε ή απλά δεν είναι διεφθαρμένο και δεν δέχεται τα λεφτά του.
Άλλη λύση δεν υπάρχει.
Διαλέχτε.
Οι πολυμετοχικοι οπως τους αποκαλεις εσυ,στο θεμα της διαιτησιας παιρνουν 0 μεχρι τωρα.
Καθονται σαν μαλακες και κοιτανε.
Βεβαια πρεπει να σημειωθει οτι τα πραγματα δεν αλλαζουν απο την μια στιγμη στην αλλη.

Η διαιτησια φετος απο την αρχη εδειξε την σταση της προς τον Παναθηναικο.Προφανως καποιοι φοβηθηκαν και του εκοψαν απο νωρις τον βηχα.
Την πρωτη αγωνιστικη πεναλτι-εφευρεση με τα χανουμια και 2-0 στο ημιχρονο.
Για παρε ολα τα επομενα εκτος εδρας του πρωτου γυρου και θα καταλαβεις πολυ καλα τι στησιμο εφαγε ο Παναθηναικος.
Με τον Αρη αστεια offside κομμενα για να μην γινει το 1-3(ευτυχως που δεν μπηκε και του Κοκε στις καθυστερησεις).
Με τον Πανιωνιο μουσαντενια κοκκινη στον Μουν και γκολ-offfside απο τον Κουμορτζι.
Με την Ξανθη παλι σφαξιμο.
Μονο στην Τουμπα δεν εδωσε το πεναλτι στον Μουσλιμοβιτς και στο δευτερο το πεναλτι στον Μαντζιο.
Μηπως σου λενε τιποτα οι παραπανω εδρες?Μηπως ειναι οι ''μοναδικες'' εδρες που μπορεις να χασεις βαθμους(στα χαρτια τουλαχιστον) στο ελληνικο πρωταθλημα?

Τελος,μην βγει κανας παραλιας και πει οτι μου φταιει η διαιτησια που δεν παιρνω πρωταθλημα φετος.
Η διαιτησια ευθυνεται για το -14.

Η τοποθετηση μου αφορα την αντιμετωπιση που ειχε ο Παναθηναικος φετος απο τα κορακια.
Φετος που ειναι η πρωτη χρονια της πολυμετοχικοτητας. ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οχι, πιστεύω κάργα πως είναι διεφθαρμένο, αλλά όχι εκεί που τα ρίχνετε εσείς και όχι όπως νομίζετε εσείς.
Με λίγα λόγια είστε εκτός θέματος όταν μιλάτε για τη διαιτησία. Και θα έπρεπε να το αντιλαμβάνεστε. Γιατί όταν ένας επιχειρηματίας τύπου Βγενόπουλου, Γιαννακόπουλου, Τζιγγερ κλπ βλέπουνε την εταιρία τους να πετσοκόβεται στη διαιτησία (όπως λέτε εσείς - δεν παίρνω θέση), είναι αδιανόητο να μην κάνει πλειοδοσία με δεδομένο (όπως λέτε) πως το περιβάλλον είναι διεφθαρμένο.
Η αποπομπή του Τζίγγερ, το έχω γράψει και αρκετά παλιότερα (ψάξε πριν από 4-5 μήνες ποστάρισμά μου εδώ) δεν έχει γίνει όπως νομίζετε ή σας κάνουν να νομίζετε.
Γενικώς η πιπίλα περί διαιτησίας είναι εκτός τόπου και χρόνου γιατί αλλού είναι το πρόβλημά σας. Σε όλα τα πρωταθλήματα ο πρωτοπόρος παίρνει σφυριγματα, ειδικά αν είναι μεγάλη ομάδα με κόσμο κλπ. Γιατί ας πούμε στην Τούμπα τα φάλτσα υπέρ του Ολυμπιακού γίνονται φάλτσα υπέρ του μΠΑΟΚ;; Και γιατί πέρσι ας πούμε ο Ολυμπιακός είχε σφαγιασθεί με τον Εργοτέλη (αναφέρω απλά ενα παράδειγμα).
Πρόσεξε, δεν σου λέω πως δεν πέρνουμε σφυρίγματα, θα ήμουνα τυφλός να το έλεγα, αλλά η διαφορά των σφυριγμάτων δεν είναι τόσο χαώδης όσο η βαθμολογική μας διαφορά. Και επίσης δεν συνιστά τόσο ντόρο. Απλά κάθε χρόνο τώρα πια, μόλις βλέπετε τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει, κοιτάτε μόνο τη διαιτησία. Αν κοιτάξτε εντελώς αντικειμενικά (και όχι σποραδικά τα σφυρίγματα, αλλά ολόκληρα τα ματς) από την αρχή του πρωταθλήματος, θα δείτε πως απλά η διαιτησία μας είναι για τα μπάζα.
Όποιοι κοιτούνε αγγλικό ποδόσφαιρο, θα δούνε ίδιες παπαριές σφυρίγματα, τα ίδια και στο ιταλικό και στο ισπανικό. Αλλά κανείς δεν τα ρίχνει εκεί διαρκώς.

Σαν αντιπαράθεση σε όποιον μου αρχίσει να μου λέει φάσεις, μπορώ να πω ένα απλό πράγμα.
Στο βόλλευ είχαμε αντίστοιχο σερί πρωταθλημάτων μέχρι που αποφάσισε ο ΠΑΟ να φτιάξει ομάδα (προηγήθηκε η άνθιση του Ηρακλή και του Άρη). Στο μπάσκετ επίσης. Και τώρα επίσης, αν θέλουμε να σας πάρουμε πρωτάθλημα πρέπει να φτιάξουμε ομάδα και να σας το πάρουμε. Και αυτό γίνεται κατά βάση με ένα μόνο τρόπο, δεν υπάρχει κανείς άλλος. και αυτός είναι πως δείχνεις εμπιστοσύνη σε ένα προπονητή για 2-3 χρόνια και τον αφήνεις να φτιάξει ένα κορμό. Χωρίς κορμό σταθερό δεν μπορείς να κάνεις σερί πρωταθλημάτων.
Και αυτή τη στιγμή αυτό είναι το βασικότερο πρόβλημα των ομάδων που κάνουν ανταγωνισμό στον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, πως δεν έχουνε κορμό, κάθε χρόνο φτιάχνουνε από την αρχή καινούργιο.

Τα υπ΄¨ολοιπα περί διαιτησίας είναι πολύ επιφανειακά. Και εντελώς αφελή. Όπως και τα υπόλοιπα που λέτε για τους δορυφόρους (άκουγα εχθές τις μαλακίες του Γκοντού...ωχ θεέ μου....)

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Όπως και τα υπόλοιπα που λέτε για τους δορυφόρους (άκουγα εχθές τις μαλακίες του Γκοντού...ωχ θεέ μου....)
Δεν ξερω τι ελεγε ο δημοσιογραφος που εννοεις(Γκοντζος ή Κοντος?).
Οταν λες δορυφορους εννοεις παραρτηματα?
Εδω εσυ ρε μοικανε σε καθε ποστ που κανεις υπονοεις οτι ο παοκ ειναι δικο μας παραρτημα.Και σε πειραξε αυτο που ειπε ο καθε τσιρακας?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι, αλλά δεν μου εξηγεις, πώς και γιατί ο Κόκκαλης να δίνει πριμ, αφού τα παίρνει αλλιώς τα πρωταθλήματα (όπως λέτε).
Να στο πω αλλιώς. Πας να πάρεις δίπλωμα οδήγησης, και έχεις πληρώσει τον εξεταστή να στο δώσει. Πας να κάνεις έξτρα μαθήματα με το δάσκαλο μπας και μάθεις κάτι παραπάνω; ή μήπως όχι;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν ξερω τι ελεγε ο δημοσιογραφος που εννοεις(Γκοντζος ή Κοντος?).
Οταν λες δορυφορους εννοεις παραρτηματα?
Εδω εσυ ρε μοικανε σε καθε ποστ που κανεις υπονοεις οτι ο παοκ ειναι δικο μας παραρτημα.Και σε πειραξε αυτο που ειπε ο καθε τσιρακας?
δεν υποννοώ, το λέω ευθαρσώς. Ο Κοντός είπε πως ο ΠΑΟΚ (ακούσατε, ακούσατε) είναι φερέφωνο και παράρτημα του Θρύλου (έτσι ακριβώς).
Εγώ σου λέω χωρίς υποννοούμενα πως μία ομάδα που την χορηγείς ευθέως είναι παράρτημά σου. Είτε το θέλεις εσύ είτε όχι.
είπαμε να λέμε μαλακίες αλλά όχι κι έτσι.
και όπως είπες, δεν έχω αναφέρει καμία αλλη ομάδα, γιατί δεν έχω κανένα στοιχείο. Θα μπορούσα να πω και τον ΟΦΗ, κι εκεί υπάρχουν τρανταχτά στοιχεία, αλλά πλέον δεν τον θεωρούμε παράρτημα τον ΟΦΗ, τον θεωρούμε απλά δεδομένο κακό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
δεν υποννοώ, το λέω ευθαρσώς. Ο Κοντός είπε πως ο ΠΑΟΚ (ακούσατε, ακούσατε) είναι φερέφωνο και παράρτημα του Θρύλου (έτσι ακριβώς).
Εγώ σου λέω χωρίς υποννοούμενα πως μία ομάδα που την χορηγείς ευθέως είναι παράρτημά σου. Είτε το θέλεις εσύ είτε όχι.
είπαμε να λέμε μαλακίες αλλά όχι κι έτσι.
και όπως είπες, δεν έχω αναφέρει καμία αλλη ομάδα, γιατί δεν έχω κανένα στοιχείο. Θα μπορούσα να πω και τον ΟΦΗ, κι εκεί υπάρχουν τρανταχτά στοιχεία, αλλά πλέον δεν τον θεωρούμε παράρτημα τον ΟΦΗ, τον θεωρούμε απλά δεδομένο κακό του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Δηλαδη αυτοματως η χορηγια οδηγει σε καθεστως παραρτηματος?Αυτο ειναι αστειο.
Οταν εσυ ψωνιζες απο το συγκεκριμενο μαγαζι παλιοτερα(παοκ) δεν τον ειχες παραρτημα ενω τωρα ειναι επειδη εδωσε χορηγια ο Βγενοπουλος?Χορηγια που ειχε κανονιστει πριν γινει μετοχος στον Παναθηναικο.Για να μην αναφερω και το πληθος των εταιρειων που εκπροσωπει ο Βγενο.

Και η πουσταρα ο Μιχος αφησε υπονοουμενα πριν απο 2 εβδομαδες.Μολις σηκωσε το γαντι ο Κωνσταντινου εκανε την κοτα και ελεγε ''δεν υπονοουσα τιποτα''.

Παπαριες λετε γαυρακια μονο και μονο για να τις πειτε.Ειναι και ο παοκ μεσα,οποτε με ενα σμπαρο 2 τρυγωνια για εσας..
Ομως οταν λενε την Ξανθη,την Τριπολη και παλαιοτερα ολες τις υπολοιπες κωλοομαδες του Πειραια παραρτηματα σας,χωρις αποδειξεις,σας κακοφαινεται.

Αφου το πας ετσι με χορηγιες για πληροφορησε με για την σχεση μεταξυ Κοκκαλη και οπαπ τα τελευταια χρονια.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αν ειχα το κουραγιο του ταρατσα θα εψαχνα τα ποστ του καλοκαιριου που ολοι οι βαζελοι λεγατε πως φετος θα ειμαστε τελειωμενοι,οι πολυμετοχικοι θα γαμησουν τον κοκκαλη και θα γκρεμισουν την παραγκα

καθε χρονο τα ιδια λετε και εχετε γινει γραφικοι,μετα απο 3 χρονια θα ειστε σε θεση να χτυπησετε πρωταθλημα και μονο αν δεν κανετε χοντρες μαλακιες οπως κανετε τοσα χρονια

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Οταν εσυ ψωνιζες απο το συγκεκριμενο μαγαζι παλιοτερα(παοκ) δεν τον ειχες παραρτημα ενω τωρα ειναι επειδη εδωσε χορηγια ο Βγενοπουλος?Χορηγια που ειχε κανονιστει πριν γινει μετοχος στον Παναθηναικο.Για να μην αναφερω και το πληθος των εταιρειων που εκπροσωπει ο Βγενο.

Και η πουσταρα ο Μιχος αφησε υπονοουμενα πριν απο 2 εβδομαδες.Μολις σηκωσε το γαντι ο Κωνσταντινου εκανε την κοτα και ελεγε ''δεν υπονοουσα τιποτα''.

Παπαριες λετε γαυρακια μονο και μονο για να τις πειτε.Ειναι και ο παοκ μεσα,οποτε με ενα σμπαρο 2 τρυγωνια για εσας..
Ομως οταν λενε την Ξανθη,την Τριπολη και παλαιοτερα ολες τις υπολοιπες κωλοομαδες του Πειραια παραρτηματα σας,χωρις αποδειξεις,σας κακοφαινεται.

Αφου το πας ετσι με χορηγιες για πληροφορησε με για την σχεση μεταξυ Κοκκαλη και οπαπ τα τελευταια χρονια.
του ξεφυγε και κατι αλλο του κωνσταντινου
ειπε οτι ποναει καθε χρονο που παιρνει ο ολυμπιακος το πρωταθλημα,ολο και πιο πολυ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

όπως είπες κι εσύ ο ίδιος στο ποστάρισμά σου, μιλάμε για δύο διαφορετικά πράγματα. Όταν ψωνίζεις παίκτη, με γεια σου με χαρά σου. Ας του έδινες 4 μύρια ΧΩΡΙΣ χορηγία και ας του έπαιρνες τους 2 παίκτες. Κι εσύ είχες πάρει το Σαλπιγγίδη, δεν σου είπε κανείς τίποτα τότε. Τώρα σου λένε όλοι. Εσένα δεν σου λέει τίποτα αυτό;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

και για τον ΟΠΑΠ πληροφόρησέ με εσύ λοιπόν καλύτερα αφού τα ξέρεις όλα. ρε σουηδε, είσαι 21 χρονών και τα ξέρεις όλα;
Μην διαβάζεις μόνο τα φυλλάδια το οπαδικά. φρόντισε να εμβαθήνεις λιγάκι πριν μιλάς. Σκέψου λιγάκι, βάλτα λιγο κάτω. Και μην αρπάζεσαι, είσαι μικρός για να σου ανέβει η πίεση.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και κάτι ακόμα σχετικό με το ποστάρισμά σου. Και ο Κόκκαλης έχει πλήθος εταιρίες, δεν είδα να βάζει καμία από αυτές χορηγία σε ομάδα. Όσο για το πότε έγινε μέτοχος ο Βγενό κλπ...δεν ξέρεις τίποτα. Πραγματικά δεν ξέρεις τίποτα. Δεν το λέω ειρωνικά. Επέτρεψέ μου να τα ξέρω τα πράγματα απο πολύ μέσα.
Και όπως έχω ξαναπεί το καλοκαίρι, δυστυχώς δεν μπορώ να μιλήσω παραπάνω για τη σχέση μου με τον ΠΑΟ, παραέχω πει πολλά εδώ μέσα.
Αυτά που λέτε για τη διαιτησία είναι πραγματικά εκτός θέματος. Όπως και η καραμέλα της Ευρώπης.
Φέτος έχεις φτάσει κατά τύχη εκεί που έφτασες (και που καλά έκανες και έφτασες - χαίρομαι για αυτό). Το γεγονός πως δεν έχεις κορμό αλλά έχεις καλούς παίκτες σε βοηθάει για να κάνεις 1-2 τυχερά παιχνίδια. Και στον τελικό να φτάσεις εμένα δεν μου λέει τίποτα για το αν έχεις καλή ομάδα ή όχι.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
όπως είπες κι εσύ ο ίδιος στο ποστάρισμά σου, μιλάμε για δύο διαφορετικά πράγματα. Όταν ψωνίζεις παίκτη, με γεια σου με χαρά σου. Ας του έδινες 4 μύρια ΧΩΡΙΣ χορηγία και ας του έπαιρνες τους 2 παίκτες. Κι εσύ είχες πάρει το Σαλπιγγίδη, δεν σου είπε κανείς τίποτα τότε. Τώρα σου λένε όλοι. Εσένα δεν σου λέει τίποτα αυτό;;
Κανεις δεν μου λεει ρε μεγαλε.Μονο εσεις και τα αρειανα επειδη εμπλεκεται ο παοκ.

Το υπολοιπο κατεβατο που εγραφα το εσβησα,αφου διαβασα τα ποσταρισματα που εκανες στο μεσοδιαστημα.Για τον εξης λογο.

Μονος σου ανοιγεις μια κουβεντα για παραρτηματα που δεν μπορεις εκ των πραγματων να την τελειωσεις απο την στιγμη που ξερεις τα παντα αλλα δεν μπορεις να πεις παραπανω,για να μην προδωσεις τις πηγες σου.

Απο την στιγμη που δεν μπορεις να ολοκληρωσεις το σκεπτικο σου  για ποιο λογο γραφεις για παραρτηματα και προκαλεις εντυπωσεις?
Κρατα τις γνωσεις σου και αν δεν μπορεις να τις μοιραστεις με τους αλλους πολυ απλα μην ανοιγεις μετωπα.Αυτα.

ΟΚ το ειπε ο μοικανος παιδες,ο παοκ ειναι παραρτημα του Παναθηναικου,τελος κουβεντας.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
και για τον ΟΠΑΠ πληροφόρησέ με εσύ λοιπόν καλύτερα αφού τα ξέρεις όλα. ρε σουηδε, είσαι 21 χρονών και τα ξέρεις όλα;
Μην διαβάζεις μόνο τα φυλλάδια το οπαδικά. φρόντισε να εμβαθήνεις λιγάκι πριν μιλάς. Σκέψου λιγάκι, βάλτα λιγο κάτω. Και μην αρπάζεσαι, είσαι μικρός για να σου ανέβει η πίεση.
Εγινε μεγαλε,ειμαι 21,χαζος,τυφλος οπαδικα και δεν ξερω τιποτα.

Περιμενα να μαθω απο εσενα που τα ξερεις ολα,αλλα δυστυχως οι περιστασεις δεν σε αφηνουν να μας μοιρασεις απλοχερα τις γνωσεις σου.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
και κάτι ακόμα σχετικό με το ποστάρισμά σου. Και ο Κόκκαλης έχει πλήθος εταιρίες, δεν είδα να βάζει καμία από αυτές χορηγία σε ομάδα. Όσο για το πότε έγινε μέτοχος ο Βγενό κλπ...δεν ξέρεις τίποτα. Πραγματικά δεν ξέρεις τίποτα. Δεν το λέω ειρωνικά. Επέτρεψέ μου να τα ξέρω τα πράγματα απο πολύ μέσα.
Και όπως έχω ξαναπεί το καλοκαίρι, δυστυχώς δεν μπορώ να μιλήσω παραπάνω για τη σχέση μου με τον ΠΑΟ, παραέχω πει πολλά εδώ μέσα.
Αυτά που λέτε για τη διαιτησία είναι πραγματικά εκτός θέματος. Όπως και η καραμέλα της Ευρώπης.
Φέτος έχεις φτάσει κατά τύχη εκεί που έφτασες (και που καλά έκανες και έφτασες - χαίρομαι για αυτό). Το γεγονός πως δεν έχεις κορμό αλλά έχεις καλούς παίκτες σε βοηθάει για να κάνεις 1-2 τυχερά παιχνίδια. Και στον τελικό να φτάσεις εμένα δεν μου λέει τίποτα για το αν έχεις καλή ομάδα ή όχι.
Το ξερουμε οτι πονας,μην μας το θυμιζεις σε καθε ευκαιρια.Εχεις πει 100 φορες οτι ευρωπαικες πορειες δεν υπαρχουν.ΟΚ,το εμπεδωσαμε.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Το ξερουμε οτι πονας,μην μας το θυμιζεις σε καθε ευκαιρια.Εχεις πει 100 φορες οτι ευρωπαικες πορειες δεν υπαρχουν.ΟΚ,το εμπεδωσαμε.

Καλησπέρα ρε...όλα καλά :grin: :grin: :grin:???Μια καλησπέρα πέρασα να πώ...και θα τα πούμε μετά... :dancing: :dancing: :dancing:πάω για shopping... :headbang: :headbang: :headbang:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Καλησπέρα ρε...όλα καλά :grin: :grin: :grin:???Μια καλησπέρα πέρασα να πώ...και θα τα πούμε μετά... :dancing: :dancing: :dancing:πάω για shopping... :headbang: :headbang: :headbang:
Καλησπερα ρε.Για shopping?Ειδες τι παθαινεις οταν μπλεκεις με γυναικες?Γιαυτο σου λεω καλυτερα τα μεταλλαγμενα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Καλησπερα ρε.Για shopping?Ειδες τι παθαινεις οταν μπλεκεις με γυναικες?Γιαυτο σου λεω καλυτερα τα μεταλλαγμενα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: αν και....η δικιά σου:

εγω με το μωρο μου τον Σουηδο...πήγαμε χθες για ψώνια...σήμερα θα κάτσουμε μέσα για γούτσου-γούτσου... :boobies: :boobies:

άρα...τα αγοράσατε χθές εσείς... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κύριε μπάκ.......είστε μεγάλος πουστης........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom