Φίλε εννοώ το εξής:
Εγώ μπορεί να είμαι φανατικός Παναθηναϊκός αλλά επειδή έχω ζήσει αρκετά στο εξωτερικό υποστηρίζω πάντ τις Ελληνικές Ομάδες. Το ίδιο και για τον γαύρο στο Ουέφα.
Δεν μπορεί ο πεθαμένος Θρασύβουλος των κωλοΓάλλων να βάζει για πλάκα 3 τεμάχια στον +14 της Ελλάδας.
Σκέψου ότι ο κάθε μπουκ μπορεί να κέρδισε κάτι εκατομμύρια ευρώ για πλάκα και όλοι να ρεφάρανε για πολλά σπασμένα.
το γεγονός πως είναι στις τελευταίες θέσεις δεν την κάνει Θρασύβουλο. Και μην μιλάμε για Θρασύβουλο γιατί όσους πόντους έχει πάρει, από κάποιες ομάδες τους κέρδισε.
Πέρσι ο Ολυμπιακός έπαιζε τη μισή χρονιά με μισή ομάδα. Και το πλήρωσε στο τέλος. Ομοίως η Σεντ Ετιέν έχει παίξει 8 ματς με μισή ομάδα λόγω τραυματισμών και τιμωριών. Δεν είναι όμως Θρασύβουλος. Και δεν έγινε ξαφνικά ο Ολυμπιακός με μια περσινή καλύτερη εμφάνιση ομάδα που πρέπει να φτάσει τελικό ΟΥΕΦΑ ντε και καλά.
Προτιμώ να μείνει ο ίδιος προπονητής με λίγες προσθήκες παικτών και να πάμε στο επόμενο έτος. Τα έλεγα από πέρσι που διαλύσανε την ομάδα πως ήτανε λάθος. Όταν ξεκινάς μια προσπαθεια, την τελειώνεις...σαν την Πετρούλα ένα πράγμα. Δεν την αφήνεις στη μέση και ξαναξεκινάς.
Τα ίδια κάναμε και στο μπάσκετ ρε γμτ.