Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
3.Μήπως το στοίχημα του γαύρου με τη Σεντ Ετιέν απέφερε τρελλά κέρδη στους μπουκ και κουβά για τον λαό?
Αυτά προς το παρόν
αυτο ισχυει γενικα και για αυτο ειμαι της αποψης να μην συνδυαζοντε τα 2 αυτα παθη σε ενα ατομο
ή παθιασου με την ομαδα σου ή παθιασου με τον τζογο
οποιος παθιαστει και με τα 2 πιανεται και στα 2 μαλακας
απο την στιγμη που το ποδοσφαιρο παιζεται στο στοιχημα ειναι λογικο να εχει χασει πολλα στοιχεια για το οποια οι παλιοτεροι το αγαπησαν

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
αυτο ισχυει γενικα και για αυτο ειμαι της αποψης να μην συνδυαζοντε τα 2 αυτα παθη σε ενα ατομο
ή παθιασου με την ομαδα σου ή παθιασου με τον τζογο
οποιος παθιαστει και με τα 2 πιανεται και στα 2 μαλακας
απο την στιγμη που το ποδοσφαιρο παιζεται στο στοιχημα ειναι λογικο να εχει χασει πολλα στοιχεια για το οποια οι παλιοτεροι το αγαπησαν
Φίλε εννοώ το εξής:
Εγώ μπορεί να είμαι φανατικός Παναθηναϊκός αλλά επειδή έχω ζήσει αρκετά στο εξωτερικό υποστηρίζω πάντ τις Ελληνικές Ομάδες. Το ίδιο και για τον γαύρο στο Ουέφα.
Δεν μπορεί ο πεθαμένος Θρασύβουλος των κωλοΓάλλων να βάζει για πλάκα 3 τεμάχια στον +14 της Ελλάδας.
Σκέψου ότι ο κάθε μπουκ μπορεί να κέρδισε κάτι εκατομμύρια ευρώ για πλάκα και όλοι να ρεφάρανε για πολλά σπασμένα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Φίλε εννοώ το εξής:
Εγώ μπορεί να είμαι φανατικός Παναθηναϊκός αλλά επειδή έχω ζήσει αρκετά στο εξωτερικό υποστηρίζω πάντ τις Ελληνικές Ομάδες. Το ίδιο και για τον γαύρο στο Ουέφα.
Δεν μπορεί ο πεθαμένος Θρασύβουλος των κωλοΓάλλων να βάζει για πλάκα 3 τεμάχια στον +14 της Ελλάδας.
Σκέψου ότι ο κάθε μπουκ μπορεί να κέρδισε κάτι εκατομμύρια ευρώ για πλάκα και όλοι να ρεφάρανε για πολλά σπασμένα.
καταλαβα τι εννοεις και συμφωνω οτι μας δουλευουν και οι ομαδες και οι μπουκ
αλλο ειπα εγω,οτι θεωρω μεγιστη μαλακια  να εχεις υποπεσει και στα 2 παθη(φανατισμος για ομαδες και τζογο για τις ομαδες)
στον εαυτο μου δικαιολογω μονο ενα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φίλε διάβασα αυτά που γράφεις και σε αρκετά συμφωνώ σε άλλα διαφωνώ αλλά με το τρόπο σκέψης σου ταυτίζομαι αρκετά.
Θέλω να σε ρωτήσω τα εξής:
1. Επειδή είμαι πάνω από τα διπλά χρόνια του Σουηδού, μήπως το ποδόσφαιρο έχει γίνει καθαρά business και μας δουλεύουν όλοι τους?
2. Μήπως η μπάλα που βλέπαμε τη δεκαετία του 70 έως το 85 ήταν παρασσάγγες ανώτερη? (Θυμάσαι Νοβοσέλατς, Κουσουλάκη κλπ?)
3.Μήπως το στοίχημα του γαύρου με τη Σεντ Ετιέν απέφερε τρελλά κέρδη στους μπουκ και κουβά για τον λαό?
Αυτά προς το παρόν
σαφώς και ήτανε καλύτερη αλλά ήταν και άλλη μπάλα που βλέπαμε και στην Ευρώπη...ήταν άλλος ο τρόπος που παιζότανε το άθλημα. Εγώ θα σου πω και μετά από αυτούς που ανέφερες πως υπήρχαν καλύεροι ποδοσφαιριστές, όπως ο Μπορέλι ή ο Εστάι. Κάποιοι περάσανε και κάτσανε κάποιοι φύγανε και δεν ακούμπησαν.
Δεν είναι το θέμα αυτό. Αλλάζει όλος ο κόσμος γενικά. Και φυσικά είναι μπίζνα το ποδόσφαιρο. Έχει κλέισει η φωνή μου να φωνάζω εδώ μέσα στους γκάου μπίου από κάθε ομάδα πως οι ποδοσφαιρικές ομάδες είναι ανώνυμες εταιρίες.
Και φυσικά αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν δέχομαι να τους γίνονται δωρεές κτημάτων, οικοέδων, γηπέδων κοκ. Γιατί τις πληρώνω εγώ. Και φυσικά από τα υπερκέρδη τους το κράτος δεν παίρνει μία (όχι πως είναι παράξενο αυτό στο ελληνικό κράτος)

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καταλαβα τι εννοεις και συμφωνω οτι μας δουλευουν και οι ομαδες και οι μπουκ
αλλο ειπα εγω,οτι θεωρω μεγιστη μαλακια  να εχεις υποπεσει και στα 2 παθη(φανατισμος για ομαδες και τζογο για τις ομαδες)
στον εαυτο μου δικαιολογω μονο ενα
Οκ οπότε συμφωνούμε απόλυτα.
Είμαι σίγουρος ότι με τη Σεντ Ετιέν το ματς ήταν αβαβα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Οκ οπότε συμφωνούμε απόλυτα.
Είμαι σίγουρος ότι με τη Σεντ Ετιέν το ματς ήταν αβαβα
αυτο δεν το ξερει κανεις
για μενα παντως δεν ηταν και τοσο μεγαλη εκπληξη
το φοβομουν το ματσακι βασει της αποδοσης που ειχε ο ολυμπιακος τελευταια
τωρα αν καποιοι το εστησαν και κονομησαν χωρις να καταλαβει καποιος κατι τοτε μαγκια τους

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
σαφώς και ήτανε καλύτερη αλλά ήταν και άλλη μπάλα που βλέπαμε και στην Ευρώπη...ήταν άλλος ο τρόπος που παιζότανε το άθλημα. Εγώ θα σου πω και μετά από αυτούς που ανέφερες πως υπήρχαν καλύεροι ποδοσφαιριστές, όπως ο Μπορέλι ή ο Εστάι. Κάποιοι περάσανε και κάτσανε κάποιοι φύγανε και δεν ακούμπησαν.
Δεν είναι το θέμα αυτό. Αλλάζει όλος ο κόσμος γενικά. Και φυσικά είναι μπίζνα το ποδόσφαιρο. Έχει κλέισει η φωνή μου να φωνάζω εδώ μέσα στους γκάου μπίου από κάθε ομάδα πως οι ποδοσφαιρικές ομάδες είναι ανώνυμες εταιρίες.
Και φυσικά αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν δέχομαι να τους γίνονται δωρεές κτημάτων, οικοέδων, γηπέδων κοκ. Γιατί τις πληρώνω εγώ. Και φυσικά από τα υπερκέρδη τους το κράτος δεν παίρνει μία (όχι πως είναι παράξενο αυτό στο ελληνικό κράτος)
Πες τα μεγάλε, έχεις απόλυτο δίκηο.
Με τους φίλους μου τους Ολυμπιακούς πηγαίναμε μαζί γήπεδο και δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα.
Τώρα με τις ΠΑΕ, ΚΑΕ και τα τέτοια μας κουνιούνται μας έχουν βάλει απεναντι για να βγάζουν φράγκα και ούτε μπάλα βλέπουμε, ούτε το απολαμβάνουμε.
Το κράτος τους υποστηρίζει παρότι ΑΕ και εμείς πληρώνουμε...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φίλε εννοώ το εξής:
το γεγονός πως είναι στις τελευταίες θέσεις δεν την κάνει Θρασύβουλο. Και μην μιλάμε για Θρασύβουλο γιατί όσους πόντους έχει πάρει, από κάποιες ομάδες τους κέρδισε.
Πέρσι ο Ολυμπιακός έπαιζε τη μισή χρονιά με μισή ομάδα. Και το πλήρωσε στο τέλος. Ομοίως η Σεντ Ετιέν έχει παίξει 8 ματς με μισή ομάδα λόγω τραυματισμών και τιμωριών. Δεν είναι όμως Θρασύβουλος. Και δεν έγινε ξαφνικά ο Ολυμπιακός με μια περσινή καλύτερη εμφάνιση ομάδα που πρέπει να φτάσει τελικό ΟΥΕΦΑ ντε και καλά.
Προτιμώ να μείνει ο ίδιος προπονητής με λίγες προσθήκες παικτών και να πάμε στο επόμενο έτος. Τα έλεγα από πέρσι που διαλύσανε την ομάδα πως ήτανε λάθος. Όταν ξεκινάς μια προσπαθεια, την τελειώνεις...σαν την Πετρούλα ένα πράγμα. Δεν την αφήνεις στη μέση και ξαναξεκινάς.
Τα ίδια κάναμε και στο μπάσκετ ρε γμτ.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
αυτο δεν το ξερει κανεις
τωρα αν καποιοι το εστησαν και κονομησαν χωρις να καταλαβει καποιος κατι τοτε μαγκια τους
Φαντάσου να πάει ο Θρασύβουλος και να βάλει 3 μέσα στη Μπάγερν και στο γήπεδό της.
Και μιλάμε για τα δεύτερα του Θρασύβουλου. Μαγική εικόνα.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
το γεγονός πως είναι στις τελευταίες θέσεις δεν την κάνει Θρασύβουλο. Και μην μιλάμε για Θρασύβουλο γιατί όσους πόντους έχει πάρει, από κάποιες ομάδες τους κέρδισε.
Πέρσι ο Ολυμπιακός έπαιζε τη μισή χρονιά με μισή ομάδα. Και το πλήρωσε στο τέλος. Ομοίως η Σεντ Ετιέν έχει παίξει 8 ματς με μισή ομάδα λόγω τραυματισμών και τιμωριών. Δεν είναι όμως Θρασύβουλος. Και δεν έγινε ξαφνικά ο Ολυμπιακός με μια περσινή καλύτερη εμφάνιση ομάδα που πρέπει να φτάσει τελικό ΟΥΕΦΑ ντε και καλά.
Προτιμώ να μείνει ο ίδιος προπονητής με λίγες προσθήκες παικτών και να πάμε στο επόμενο έτος. Τα έλεγα από πέρσι που διαλύσανε την ομάδα πως ήτανε λάθος. Όταν ξεκινάς μια προσπαθεια, την τελειώνεις...σαν την Πετρούλα ένα πράγμα. Δεν την αφήνεις στη μέση και ξαναξεκινάς.
Τα ίδια κάναμε και στο μπάσκετ ρε γμτ.
Στο μπάσκετ το μεγάλο λάθος του Ολυμπιακού είναι ο Γιαννάκης...
Άμα έπαιρνε  τον Καζλάουσκας θα ταν πολύ καλύτερα. Έχει καλό υλικό ο Ολυμπιακός αλλά ο Γιαννάκης είναι καλός για Β' προπονητής. Ο Ομπράντοβιτς τον έχει πραγματικά για πλάκα.

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Δεν πήγα πολλές σελίδες πίσω οπότε μπορεί να το έχει πει και κάποιος άλλος. Ο Ολυμπιακός έχασε γιατί έπαιζε με ελλείψεις...Έλειπαν βασικά στελέχη όπως ο Ψυχομάνης, ο Κάκος, ο Βασάρας κλπ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πες τα μεγάλε, έχεις απόλυτο δίκηο.
Με τους φίλους μου τους Ολυμπιακούς πηγαίναμε μαζί γήπεδο και δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα.
Τώρα με τις ΠΑΕ, ΚΑΕ και τα τέτοια μας κουνιούνται μας έχουν βάλει απεναντι για να βγάζουν φράγκα και ούτε μπάλα βλέπουμε, ούτε το απολαμβάνουμε.
Το κράτος τους υποστηρίζει παρότι ΑΕ και εμείς πληρώνουμε...
κοίτα να δεις, εγώ ακόμα πάω μαζί με τους Παναθηναϊκούς και τους Αεκτζήδες γήπεδο. Πάω στις εκδηλώσεις των Αεκτζήδων χωρίς πρόβλημα, ακόμα και δίπλα στη Βανδή με τον Ντέμη έχω φάει. τις φανατίλες δεν τις καταλαβαίνω, ένα παιχνίδι είναι. καλό το πείραγμα, καλό το να θες να κερδίσει η ομάδα σου, αλλά μέχρι εκεί. Μαχαίρια και μαλακίες δεν τις καταλαβαίνω.
Από ΚΑΝΕΝΑΝ.
Δεν έχω καταλάβει για ποιον μαλώνουνε. Είναι σαν να μου λες ο πελάτης που έχει αγοράσει καποιο προϊόν της εταιρίας που δουλεύω να κατεβαίνει να μαχαιρώσει και να βρίζει τον πελάτη που πήρε από τον ανταγωνιστή της εταιρίας που δουλεύω. Ή τον πελάτη της εταιρίας μου να καθορίζει ποιος θα είναι το αφεντικό. Είναι τραβηγμένη βέβαια η μεταφορά (υπάρχουν γενικώς διαφορές φυσικά), αλλά η κεντρική ιδέα είναι αυτή: το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση και ψώνιο..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Στο μπάσκετ το μεγάλο λάθος του Ολυμπιακού είναι ο Γιαννάκης...
Άμα έπαιρνε  τον Καζλάουσκας θα ταν πολύ καλύτερα. Έχει καλό υλικό ο Ολυμπιακός αλλά ο Γιαννάκης είναι καλός για Β' προπονητής. Ο Ομπράντοβιτς τον έχει πραγματικά για πλάκα.
για τον Καζλάουσκας συμφωνώ με τα χίλια. Ο Σοφό είχε ξαναγίνει παίκτης μαζί του.
Για τον Γιαννάκη δεν ξέρω αν συμφωνώ, δεν είμαι σίγουρος ρε γμτ με αυτόν.αυτό που ξέρω είναι πως αυτή τη στιγμή ακόμα δεν έχει αποδώσει η ομάδα τα αναμενόμενα(μπορεί και να μην μπορεί παραπάνω). Στους τελικούς θα φανεί πόσα απίδια ....
αλλά να σου πω και κάτι...καλύτερα να τον κρατήσουμε και του χρόνου, προτιμώ να μην ψάχνουμε πάλι προπονητή το καλοκαίρι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν πήγα πολλές σελίδες πίσω οπότε μπορεί να το έχει πει και κάποιος άλλος. Ο Ολυμπιακός έχασε γιατί έπαιζε με ελλείψεις...Έλειπαν βασικά στελέχη όπως ο Ψυχομάνης, ο Κάκος, ο Βασάρας κλπ.
κοινήσου κανονικά εσύ...και όταν ξυπνήσεις τράβα 2 σελίδες πίσω να διαβάσεις...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φαντάσου να πάει ο Θρασύβουλος και να βάλει 3 μέσα στη Μπάγερν και στο γήπεδό της.
Και μιλάμε για τα δεύτερα του Θρασύβουλου. Μαγική εικόνα.
ούτε η Σεντ ετιέν είναι ο Θρασύβουλος ούτε ο Ολυμπιακός η Μπάγιερν. Και φυσικά η Σεντ ετιέν δεν έπαιζε με τα δεύτερα της.
Και όλα αυτά που ανέφερες αποτελούν για μένα το βασικό λόγο που ο Ολυμπιακός έχασε. Γιατί νόμιζε πως ακριβώς αυτοί ήταν οι ρόλοι στο γήπεδο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτο δεν το ξερει κανεις
συμφωνώ...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ούτε η Σεντ ετιέν είναι ο Θρασύβουλος ούτε ο Ολυμπιακός η Μπάγιερν. Και φυσικά η Σεντ ετιέν δεν έπαιζε με τα δεύτερα της.
Και όλα αυτά που ανέφερες αποτελούν για μένα το βασικό λόγο που ο Ολυμπιακός έχασε. Γιατί νόμιζε πως ακριβώς αυτοί ήταν οι ρόλοι στο γήπεδο.
αναφέρομαι στον μέσο Ευρωπαίο παίκτη του στοιχήματος που έχει δει την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη (εκτός κι αν πιστεύεις ότι η Μπάγερν έχει καλύτερη) και τα χάλια της Σεντ Ετιέν.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
από κώλο που δεν σφυράει μην φοβάσαι να πουντιάσεις. (εντελώς άσχετο)
πάντως εσύ που κάτι ξέρεις για πες μας...είναι καλή η εμπειρία με τρανσσύλβια;;;χαχαχαχ

Τέλεια!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
ΥΓ--->Απ'τα λεγόμενα του Σουηδού.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom