You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Δωρητή είσαι γνωστός "προβοκάτορας" δεν τσιμπάω...
Γιατί είναι άλλα τα budget φίλε.Με πόσα λεφτά έχει κάνει ομάδα ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ και αν θα μπορούσε να κάνει κάτι αντίστοιχο στο ποδόσφαιρο,πόσα θα χρειαζόταν;για το πριμ, αυτό περίμενα να ακούσω. Μου έκανε εντύπωση που κάποιος δεν το έλεγε τόσην ώρα.
Σωστό και απλό. και για τη διαιτησία δεν διαφωνώ. Διαφωνώ μόνο στον τρόπο που νομίζετε πως θα την αλλάξετε. Δεν έχετε άδικο όμως τελείως, γιατί δεν ξέρετε τους από μέσα μηχανισμούς.
Πάντως γενικά σαν εντύπωση αυτό που καλλιεργείται πως ο Ολυμπιακός το παίρνει λόγω διαιτησίας και πως ευρώπη δεν πάει καλά επειδή δεν έχει τη διαιτησία δεν είναι σωστό. Είναι τρομερά απλοϊκό και φυσικά είναι στάχτη στα μάτια για αυτούς που δεν θέλουνε να κάνουνε επενδύσεις.
Για τη Ζαπορίζια δεν διαφωνώ, πέρσαες. Αλλά μην μένεις στην ομάδα. Απλά αυτή μου έχει μείνει στο μυαλό. Για αρκετά χρόνια πάτωσες ενώ μας είχες συνηθίσει (αυτό είναι η αλήθεια) σε πολύ καλύτερες εμφανίσεις. Όπως επίσης όσο και να θέλετε δεν μπορείτε να μιλάτε επιλεκτικά για "πουτάνες της Ευρώπης" γιατί και ο Ολυμπιακός έχει κάνει καλές εμφανίσεις, ακόμα και όταν από ατυχία δεν πέρναγε από τον Όμιλο την ίδια στιγμή που εσύ περνούσες.
Μιλάμε για Ευρώπη και αναγκαστικά μας βγαίνουνε τα "σεντόνια" ρε γμτ.
Εξακολουθώ πάντως να μη συμβιβάζομαι στο "πορεία". Γιατί η ίδια μικρή χώρα είμαστε που στο μπάσκετ, στο βέλλευ και στο πόλο έχουμε πάρει πρωταθλητριών. [size=10pt][size=10pt][size=10pt]Δεν δέχομαι πως δεν μπορούμε να το κάνουμε και στο ποδόσφαιρο[/size][/size][/size].
Και δεν είναι μόνο αυτά βέβαια,οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες δύσκολα αφήνουν την κουτάλα από τη σούπα.Το ποδόσφαιρο αποφέρει τεράστια κέρδη-πολλαπλάσια απ'ότι μπάσκετ,βόλλεϊ,πόλο μαζί,οπότε είναι πολύ χλωμό να αφήσουν να "φάει" και κάποιος άλλος
Και αυτά που ακούγονται κατά καιρούς ότι ο Κόκκαλης χρωστάει στους παίχτες του μισθούς και πριμ;Μήπως τελικά τα τάζει και δεν τα δίνει;όταν δεν μπορείτε να μιλήσετε φυσιολογικά, κόβετε την κουβέντα. Δηλαδή ή θα ακούσετε αυτά που θέλετε ή δεν θα μιλάτε; Δεν είδα να μου δίνει κανείς έστω μια απάντηση λογική [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]γιατί να σκορπάει ο Κόκκαλης λεφτά σε πριμ[/size][/size][/size][/size] αφού είναι δικό του το πρωτάθλημα λόγω διαιτησίας όπως λέτε.
και δεν το ρωτάω ειρωνικά, να καταλάβω τη λογική σας θέλω.Προφανώς η δική μου εδν φτάνει.
Για την ευρωπαϊκές πορείες σου το έχω ξαναπεί πως προφανώς έχεις κάνει περισσότερα στην Ευρώπη από εμάς. Αλλά μην ξεχνάς και τις δικές σου φάβες από κάποιες Ζαπορίζιες. Ούτε ο Ολυμπιακός έγινε μεγαλύτερη ομάδα όταν αποκλειόσουνα εσύ ούτε έγινε μικρότερη ομάδα όταν προχωρούσες. Η Ευρώπη είναι Ευρώπη και η Ελλάδα Ελλάδα. Αν παίξουμε μεταξύ μας στην Ευρώπη, να μιλήσεις. Όπως μιλάς στο βόλλευ τώρα και όπως μιλούσα εγώ στο μπάσκετ.
Υ.Γ. για μένα μετράει η κούπα, ρε σουηδέ. Η νοοτροπία του πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε δεν μου κάνει, ούτε στη ζωή μου, σόρρυ κιόλας. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να συμφωνείς μαζί μου.
Όσο για τα χρόνια σου δεν είναι κακό να είσαι 21, μακάρι να γυρνούσα στα χρόνια σου. Αλλά δεν είναι κακό να παραδέχεσαι πού και πού πως μπορεί κάποιοι να έχουνε δει περισσότερα από εσένα και ίσως να ξέρουνε και κάποια πράγματα παραπάνω. Όχι πάντα, αλλά κάποιες φορές.
Συμφωνώ απόλυτα.Στο Wembley όταν είχα πάει στο ARSENAL-ΠΑΟ,όταν μπήκα στο γήπεδο,μου είπαν "καλησπέρα σας κύριε,καλή διασκέδαση"!!!Ακόμα το σκέφτομαι και θυμάμαι πως ένιωσα τότεκοίτα να δεις, εγώ ακόμα πάω μαζί με τους Παναθηναϊκούς και τους Αεκτζήδες γήπεδο. Πάω στις εκδηλώσεις των Αεκτζήδων χωρίς πρόβλημα, ακόμα και δίπλα στη Βανδή με τον Ντέμη έχω φάει. τις φανατίλες δεν τις καταλαβαίνω, ένα παιχνίδι είναι. καλό το πείραγμα, καλό το να θες να κερδίσει η ομάδα σου, αλλά μέχρι εκεί. Μαχαίρια και μαλακίες δεν τις καταλαβαίνω.
Από ΚΑΝΕΝΑΝ.
Δεν έχω καταλάβει για ποιον μαλώνουνε. Είναι σαν να μου λες ο πελάτης που έχει αγοράσει καποιο προϊόν της εταιρίας που δουλεύω να κατεβαίνει να μαχαιρώσει και να βρίζει τον πελάτη που πήρε από τον ανταγωνιστή της εταιρίας που δουλεύω. Ή τον πελάτη της εταιρίας μου να καθορίζει ποιος θα είναι το αφεντικό. Είναι τραβηγμένη βέβαια η μεταφορά (υπάρχουν γενικώς διαφορές φυσικά), αλλά η κεντρική ιδέα είναι αυτή: το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση και ψώνιο..
Συμφωνώ απόλυτα.Στο Wembley όταν είχα πάει στο ARSENAL-ΠΑΟ,όταν μπήκα στο γήπεδο,μου είπαν "καλησπέρα σας κύριε,καλή διασκέδαση"!!!Ακόμα το σκέφτομαι και θυμάμαι πως ένιωσα τότε
Την 1η Μαρτίου που θα έρθει η αντιπροσωπεία σας στο γήπεδο...έτσι θα τους πούμε και εμείς:''Καλησπέρα σας κύριοι...καλή διασκέδαση με το κάψιμο του πράσινου...καρνάβαλου!!!''
Μη φας,θα'χουμε γλάρο...Την 1η Μαρτίου που θα έρθει η αντιπροσωπεία σας στο γήπεδο...έτσι θα τους πούμε και εμείς:''Καλησπέρα σας κύριοι...καλή διασκέδαση με το κάψιμο του πράσινου...καρνάβαλου!!!''
Μη φας,θα'χουμε γλάρο...
Η Θύρα 7 έχει ήδη αγοράσει 2 φορτηγά σερπατίνες και άλλα 2 χαρτοπόλεμο!!!Άρα....
Άρα,θα'χει πάρτυ μασκέ;;;Να ντυθώ γαύρος;;;Καλές Απόκριες,ή όπως λένε και τα αδέρφια μας...Happy Koulouma!!!Η Θύρα 7 έχει ήδη αγοράσει 2 φορτηγά σερπατίνες και άλλα 2 χαρτοπόλεμο!!!Άρα....
;)
ploughman έχεις απόλυτο δίκηο για τα συμφέροντα.
Τώρα και που οι 2 ομάδες θα βάλουν άτομα που θα εκπροσωπούν συφέροντα ξένων μπορεί να προχωρήσουν στην Ευρώπη.
όσο για το ματς με την άρσεναλ είναι η διαφορά νοοτροπίας.
Εδώ βλέπεις τον Σάββα και σεκερνάει λουκούμι από τον καφενέ του Γιακουμή.
Τώρα και που οι 2 ομάδες θα βάλουν άτομα που θα εκπροσωπούν συφέροντα ξένων μπορεί να προχωρήσουν στην Ευρώπη.
όσο για το ματς με την άρσεναλ είναι η διαφορά νοοτροπίας.
Εδώ βλέπεις τον Σάββα και σεκερνάει λουκούμι από τον καφενέ του Γιακουμή.
Άρα,θα'χει πάρτυ μασκέ;;;Να ντυθώ γαύρος;;;Καλές Απόκριες,ή όπως λένε και τα αδέρφια μας...Happy Koulouma!!!
;)
ντύσου ρε...και εγώ θα σου βρώ εισητήριο να μπείς... ;) ;) ;)
α ξέχασα ploughman εκτός από το λουκούμι θα έχει:
1. γαμοσταυρίσει την ώρα και τη στιγμή που θα δώσει το δίφραγκο στον γιακουμή
2. Θα έχει δώσει μια σφαλιάρα αντί για τιπ στον μικρό που θα φέρει το λουκούμι
3. Θα έχει δαγκώσει το μισό λουκούμι
4. Θα έχει φτύσει το υπόλοιπο μισό.
Τι περιμένεις μετά να δεις προκοπή?
Εγώ θυμάμαι περιστατικό από τα πρώτα χρόνια του ΟΑΚΑ.α ξέχασα ploughman εκτός από το λουκούμι θα έχει:
Πιτσιρικάδες,περιμέναμε απ'έξω να μπούμε τσάμπα,σε παιχνίδι του ελλ.πρωταθλήματος.Αφού έχει αρχίσει το ματς κάνα τέταρτο,αρχίζουμε να "φωνάζουμε" στους μπάτσους να μας αφήσουν να μπούμε.Ακολουθεί ο αυθεντικός διάλογος μεταξύ 2 μπάτσων:
-Ρε Απουστόλ' τι είπ' η πρ'οεδρ'ς ρε;Να τ'ς αφήσουμ' να μπουν';
-Κάτσι ρε,να ρουτήσ' ξανά
Και ο πρώτος μπάτσος γυρίζει και μας λέει:
-Πιριμέντε μάγκες,να πει ου Πρόεδρ'ς τι θα κάνιμι
Το σκέφτομαι και πεθαίνω στα γέλια ακόμα λέμε!!!
[size=20pt]Τσίπρας: «Γήπεδο σε δύο χρόνια»[/size]
Την πεποίθησή του ότι το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό θα είναι έτοιμο σε δύο χρόνια εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του Συνασπισμού δήλωσε στο MEGA και την πρωινή εκπομπή των Γιώργου Οικονομέα και Δημήτρη Καμπουράκη:
«Το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα γίνει. Το πρόβλημα είναι το " mall" που θέλουν να κάνουν. Μέσα σε δύο χρόνια μπορεί να έχει γίνει το γήπεδο, αφού η προσφυγή για το γήπεδο είναι δευτερευούσης σημασίας».
Αφου μαλακιστηκαμε αρκετα,ας βαλουμε και καμια ειδηση
Την πεποίθησή του ότι το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό θα είναι έτοιμο σε δύο χρόνια εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του Συνασπισμού δήλωσε στο MEGA και την πρωινή εκπομπή των Γιώργου Οικονομέα και Δημήτρη Καμπουράκη:
«Το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα γίνει. Το πρόβλημα είναι το " mall" που θέλουν να κάνουν. Μέσα σε δύο χρόνια μπορεί να έχει γίνει το γήπεδο, αφού η προσφυγή για το γήπεδο είναι δευτερευούσης σημασίας».
Αφου μαλακιστηκαμε αρκετα,ας βαλουμε και καμια ειδηση
κοίτα και οι αστυνομικοί κομμάτι του κάθε λαού είναι.Εγώ θυμάμαι περιστατικό από τα πρώτα χρόνια του ΟΑΚΑ.
Πιτσιρικάδες,περιμέναμε απ'έξω να μπούμε τσάμπα,σε παιχνίδι του ελλ.πρωταθλήματος.Αφού έχει αρχίσει το ματς κάνα τέταρτο,αρχίζουμε να "φωνάζουμε" στους μπάτσους να μας αφήσουν να μπούμε.Ακολουθεί ο αυθεντικός διάλογος μεταξύ 2 μπάτσων:
-Ρε Απουστόλ' τι είπ' η πρ'οεδρ'ς ρε;Να τ'ς αφήσουμ' να μπουν';
-Κάτσι ρε,να ρουτήσ' ξανά
Και ο πρώτος μπάτσος γυρίζει και μας λέει:
-Πιριμέντε μάγκες,να πει ου Πρόεδρ'ς τι θα κάνιμι
Το σκέφτομαι και πεθαίνω στα γέλια ακόμα λέμε!!!
Να σου πω την αλήθεια προτιμώ την ξένη νοοτροπία αλλά ο Γιακουμής πάντα θα ζει και θα κάνει και χορηγίες στον γαύρο.
Αυτά που λέτε για τη διαιτησία είναι πραγματικά εκτός θέματος. Όπως και η καραμέλα της Ευρώπης.
Φέτος έχεις φτάσει κατά τύχη εκεί που έφτασες (και που καλά έκανες και έφτασες - χαίρομαι για αυτό). Το γεγονός πως δεν έχεις κορμό αλλά έχεις καλούς παίκτες σε βοηθάει για να κάνεις 1-2 τυχερά παιχνίδια. Και στον τελικό να φτάσεις εμένα δεν μου λέει τίποτα για το αν έχεις καλή ομάδα ή όχι.
γυρνα τωρα και απο το αλλο το πλευρο και συνεχισε να κοιμασαι.... zzzZZZZZzzzz....zzzZZZZZzzzzz
τι και αν ο παναθηναικος ειναι επι δεκαετιες η κορυφαια ελληνικη ποδοσφαιρικη ομαδα στις ευρωπαικες διοργανωσεις.
τι και αν ειναι η μοναδικη ελληνικη ομαδα που εχει παιξει σε τελικο.
τι και αν ειναι η μοναδικη ελληνικη ομαδα που εχει παιξει δυο φορες στον ημιτελικο...
τι και αν ειναι η ομαδα που εχει τις περισσοτερες ευρωπαικες νικες.
τι σε κοφτουν εσενα ολα αυτα;
εσυ κοιμησου....κοιμησου, ζεστα-ζεστα και σκεπασμενα.zzzzZZZZZZzzzz...ZZZZZzzzzzzZZzzZZZZ.....
κοιμησου αφοβα....και καθε φορα που θα σε ρωτανε γιατι ο παναθηναικος θριαμβευει στην ευρωπη, εσυ απλα να λες: κατα τυχη εφτασε, εκει που εφτασε.
ντριιιιν...ντριιιιν...ντριιιιν...μοικαν...
μη ξεχασεις την τεταρτη να βαλεις το ξυπνητηρι.
Α...τώρα το έπιασα. Θα εννοείται αν θα περάσει τον Πανσερραϊκό στο κύπελλο έτσι; Ε, αφού ο επαναληπτικός είναι στο ΟΑΚΑ πιστεύω πως θα τα καταφέρεται να ανατρέψεται το 0-0
Αφού δεν έφαγε η πράσινη αρμάδα γκολ στις Σέρρες έχει το πάνω χέρι...
Αφού δεν έφαγε η πράσινη αρμάδα γκολ στις Σέρρες έχει το πάνω χέρι...
Ξέρω μια αλάνα στ Μου(ε)νίδι!!! ;)Θελουμε το γηπεδο μας ξξξξξξεεφφφφφφφτηηηηηηλεςςςςςςςςςςςςςςςςςς.
Την εχει κάποιος γύφτος.
Σας κάνει για γήπεδο?
Για βαζέλες νομίζω είναι ότι πρέπει!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K