τι να λεμε ρε?δεν μπορω να σε αντιμετωπισω.δεν εγινες τυχαια γαυρος.αυτη η ομαδα σου ταιριαζει.παντως μεταξυ μας πρεπει να εχεις φαει πολυ ξυλο στη ζωη σου για να εισαι ετσιειμαι η καλυτερη ομαδα με διαφορα εχω τον μεγαλυτερο προεδρο ολων των εποχων εχω τον περισσοτερο και τον καλυτερο κοσμο ειμαι ισοβιος πρωταθλητης ,σας εχω στη σφαλιαρα την πεινα το κλαμα και τα ναρκωτικα....
ειμαι πολυ περηφανος που ειμαι γαυρος και ακομα ειμαι σιγουρος οτι για σας ερχονται πολλες πικρες....
δεν ειμαστε ουτε στην αρχη....
κλαψτε τωρα κοττες.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
να εισαι σιγουρος οτι στρακια σαν και σενα εχω γαμισει πολλα ... ;) ;) ;)τι να λεμε ρε?δεν μπορω να σε αντιμετωπισω.δεν εγινες τυχαια γαυρος.αυτη η ομαδα σου ταιριαζει.παντως μεταξυ μας πρεπει να εχεις φαει πολυ ξυλο στη ζωη σου για να εισαι ετσι
με τον κωλο παντα ετσι?να εισαι σιγουρος οτι στρακια σαν και σενα εχω γαμισει πολλα ... ;) ;) ;)
μικρε τα σπυρακια απο την μαλακια που εχεις φαινονται μεχρι εδω....με τον κωλο παντα ετσι?
ρουφα το αυγο σου και ασε τις μαγξκιες αρχιδακι γιατι κανουμε πλακιτσα για να περναει η ωρα... ;) ;) ;) ;)
το πιανεις;;;;
μικρε εε?ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣμικρε τα σπυρακια απο την μαλακια που εχεις φαινονται μεχρι εδω....
ρουφα το αυγο σου και ασε τις μαγξκιες αρχιδακι γιατι κανουμε πλακιτσα για να περναει η ωρα... ;) ;) ;) ;)
το πιανεις;;;;
αφου βλεπω τα σπυρακια ρε καραγκιοζη ,και τα γυαλακια....μικρε εε?ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
διαβασες για την δευτερα ;;;;
Νομίζει ότι είναι σαδιστής.hristidi εισαι πολυ μαζοχα τελικα!
τι να κανω ρε παιζω με τα μαλακισμενα....να νομιζουν για λιγο οτι ειναι αντρακια τα σπυριαρικα,,,,,Νομίζει ότι είναι σαδιστής.
τι να λεμε ρε?δεν μπορω να σε αντιμετωπισω.δεν εγινες τυχαια γαυρος.αυτη η ομαδα σου ταιριαζει.παντως μεταξυ μας πρεπει να εχεις φαει πολυ ξυλο στη ζωη σου για να εισαι ετσι
σαν το βολάν που λέει και ο Γεωργίου είναι η κωλοτρυπίδα του
εχεις πολυ πλακα ρε.σιγουρα πρεπει να εχεις παπι ετσι?τι να κανω ρε παιζω με τα μαλακισμενα....να νομιζουν για λιγο οτι ειναι αντρακια τα σπυριαρικα,,,,,
ολα τα σπυριαρικα με τα γυαλια σε ενα θρεντ....ενταξει ρε ειστε αγορακια...hristidi πρεπει να εχεις φαει πολυ καρπαζια στη ζωη σου,γι'αυτο και καταντησες ετσι!
Καλο βραδυ παιδια!
Νυσταξα με τις μαλακιες που λεει ο χριστιδης!
Bonna notte!
Ξεφτιλα θρηνε...
αντε για νανι τωρα μπουληδες...
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ-ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΣ ''ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΧΑΛΑΡΟΣ''ολα τα σπυριαρικα με τα γυαλια σε ενα θρεντ....ενταξει ρε ειστε αγορακια...
ΛΙΛΑΣ2ψάχνει,αλλά δεν βρίσκει κανέναν να τον γαμήσει
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ρε μαλάκα έκανα μπάνιο έφυγα πήγσα βόλτα κάθομαι στο πισι της γυναίκας και ακόμα μαλακίζεσαι ρε καμμένε με τον βάζελο;ολα τα σπυριαρικα με τα γυαλια σε ενα θρεντ....ενταξει ρε ειστε αγορακια...
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΤΙΤΙρε μαλάκα έκανα μπάνιο έφυγα πήγσα βόλτα κάθομαι στο πισι της γυναίκας και ακόμα μαλακίζεσαι ρε καμμένε με τον βάζελο;
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.965
- Πόντοι
- 606
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις