Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
και τι θα πει αυτό;
εσένα σε πήρε λιγότερο από λεπτό να μπεις στην μήτρα της μαμάς σου και τώρα μας ταλαιπωράς μια ολόκληρη ζωή....
σταμάτα να βολοδέρνεις ρε.....
λύτρωσέ μας.
σταμάτα να γράφεις...
και φαντασου ρε μαλακα να δεις πως με ταλαιπωρεις που κανω σοβαρη δουλεια (ξερει ο ταρατσας) και ανγκαζομαι να απανταω και στις παπαριες σου  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
παραδεχτειτε λοιπον οτι παρατησαν το ματσακι για 4 λεπτα και τα αλλα ειναι πιπες απο λουγγρες....
εσεις διαμαρτυρεσται παλιολουμπινες και τρωτε τους διαιτητες για ενα λεπτο οχι για 4....
η μαντσεστερ πηρε σε τοση ωρα ολοκληρο τσαμπιονς...
αν δεν το καταλαβατε σωμενοι ειναι και σας το εδωσαν...
ΞΥΠΝΑΤΕ ηθικοι!!!!!!!!!!

Απαντηση 262.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εχεις το γνωθι σαυτον και σε παραδεχομαι. :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και φαντασου ρε μαλακα να δεις πως με ταλαιπωρεις που κανω σοβαρη δουλεια (ξερει ο ταρατσας) και ανγκαζομαι να απανταω και στις παπαριες σου  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Είχα τη Σκύλα τώρα έχω και τη Χαρυβδη

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
όχι.
Με αυτούς που εκμεταλλεύονται τάχα μου αυτές τις ασθένειες και βγαίνουν απ τη φυλακή έχω.....
οκ,με καλυψες.ναι ειναι πολλοι που επικαλλουντε λογους υγειας για να ειναι ελευθεροι.βλεπε μακαρο...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Τεν Κάτε: «Δε μου έγιναν υποδείξεις»

Εμφανώς ικανοποιημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Χενκ Τεν Κάτε, μετα την εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανθρακικού. Ο Ολλανδός τεχνικός "επλεξε" το εγκώμιο του Σωτήρη Νίνη, αναφέρθηκε στον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν του έγιναν υποδείξεις στη συνάντηση με τους μετόχους της ΠΑΕ, πριν μερικές μέρες.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Είναι μια δύσκολη έδρα και ήμασταν καλύτεροι. Ήταν μια δίκαιη νίκη. Προσπαθούμε σε κάθε ματς και θα συνεχίσουμε έτσι. Θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να διατηρήσουμε κάθε ελπίδα που έχουμε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο, ο Πανθρακικός ανέβηκε και έγινε πιο επικίνδυνος. Ο Μελίσσης μας βοήθησε πολύ να κρατήσουμε τον έλεγχο, ήταν πολύτιμος για την ομάδα. Δίκαια πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ο Σαλπιγγίδης έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα γκολ. Ο Νίνης ήταν εξαιρετικός, ο καλύτερος του γηπέδου, ενώ ο Νίλσον δεν ξεκίνησε δυνατά, αλλά, όσο περνούσε η ώρα, ανέβαινε. Το ματς της Τετάρτης, θα είναι διαφορετικό, τα δεδομένα διαφορετικά. Είναι πολύ καλή ομάδα ο Πανθρακικός, είναι τολμηρή, παίζει επιθετικά και αξίζει ένα μπράβο»

Αναφορικά με τη συνάντηση με τους μετόχους:

«Θέλω να κάνω για αυτό δύο σχόλια, πρώτον έχουμε ρόστερ 27 παικτών, σε κάθε ματς παίζουν οι 11 και ο προπονητής προσπαθεί πάντα να χρησιμοποιήσει την καλύτερη ενδεκάδα σε κάθε παιχνίδι και δεύτερον, έγινε μια καλή συζήτηση με τους μετόχους, στην οποία κανείς δε μου έκανε την παραμικρή υπόδειξη. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ και στα μεγάλα κλαμπ υπάρχουν περισσότερα πράγματα που ενδιαφέρουν, πέρα από το αποτέλεσμα, δε μου είπε κανείς τι να κάνω. Απλώς, με παραξένεψε που ο κόσμος στον δρόμο με ρωτούσε αν αισθάνομαι άβολα. Δεν κατάλαβα το γιατί, απλώς δεν είναι εύκολο να διαβάσω εφημερίδες, γιατί δε γνωρίζω ελληνικά».

dimos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
attachment.jpg

dimos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αυτη ειναι η δυσκολη φαση?ρε θα μας τρελανεις?
f_xaralm_1c7e9a3.jpg

dimos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
f_diogooffsidm_bf3bb36.jpg

f_souanism_e467903.jpg

και αυτες δυσκολες φασεις?παλι τα ιδια?τι φοβαστε ρε?9 βαθμους εχουμε διαφορα τι φοβαστε?αφου εισαστε οι καλυτεροι και εχετε υπερομαδα γιατι εχετε χεστει πανω σας?γιατι ρε σφυραγατε απο το 88 με την ξανθη με 10 παιχτες και με γερμανακο 90/10?λεγατε για τον ζιλμπερτο οταν εχασε το τετατετ με το 44?τον ντιογκο τον ειδατε τι εχασε σημερα?αυτη την παιχτουρα που βγαινει στα παραθυρα με την μαμα του λεω!!!ΒΡΩΜΑΤΕ ΡΕΕΕΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΚΑΝΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ(ΓΑΥΡΟΥΣ) ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
απίστευτη βρωμιά...3 ματς με Θρασύβουλο,Τρίπολη και Ξάνθη που έπρεπε να έρθουν Χ 6 βαθμοί συν...ΖΗΤΩ Η ΣΚΑΤΟ-7

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
επαγγελμα        [size=40pt]ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ[/size]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
σχόλασε η πιπατζού από το μπουρδέλο και ήρθε

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
μα καλα ρε μλκ στο λογο σου ομως απαντα.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ?
ειμαι η καλυτερη ομαδα  με διαφορα εχω τον μεγαλυτερο προεδρο ολων των εποχων εχω τον περισσοτερο και τον καλυτερο κοσμο ειμαι ισοβιος πρωταθλητης ,σας εχω στη σφαλιαρα την πεινα το κλαμα και τα ναρκωτικα....
ειμαι πολυ περηφανος που ειμαι γαυρος και ακομα ειμαι σιγουρος οτι για σας ερχονται πολλες πικρες....
δεν ειμαστε ουτε στην αρχη....
κλαψτε τωρα κοττες..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
και ειμαστε και αρσενικοι και δεν κλαιμε για διαιτησιες και για αδικιες....
αμα εχεις μπαλλακια βαλε φωτο και του βυντρα που κραταει τον μαυρο...
σε προκαλω ρε εσενα αν δεν ντρεπεσαι εσυ καντο...αν εχεις ψυχη βαλτην....
και το παραμυθι φαουλ του ριερα στο σαριεγκι...ηταν φαουλ;;;πες μωρη αμα φορας παντελονια κλαψομουνα...ηταν φαουλ;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom