Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το πεναλντυ ηταν πεναλντυ και κοκκινη μετα !! αλλα η βλακεια ειναι οτι ειχε προηγηθει οφσαιτ !! εγω παντως σα γαβρος που ειμαι, ειμαι ξενερωμενος με την ομαδα !! επισης ηταν ο χειροτερος διαιτητης που εχει σφυριξει φετος τον Ολυμπιακο !! μας επαιζε 90-10(υπερ μας), και το εκανε πολυ προστυχα !! με απογοητευσε !! το θεμα ειναι οτι απο αυριο θα εχουμε παλι τα ιδια !! derby,πρασινη,κλπ θα λενε ξαναμανα τα ιδια !! ντροπη του !! λες και επρεπε να μας σπρωξει για να κερδισουμε και αυτος και ολοι οι αλλοι διαιτητες !!

πεστα τυπε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ρε είναι καμμένος μην ασχολείσαι..
Ο Πανθρακικός θέλει τον παίκτη για άλλα παιγνια και επέλεξε να εκτίσει την ποινή την επομένη......
Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να γράψεις τις μαλακίες που γράφει ο Χρηστίδης

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Να κι ο ποντικαράς. :grin: :grin: :grin:
Ποια η γνώμη σου για το πέναλτυ του γαύρου; :jerking: :jerking: :jerking:
Έπρεπε να δοθεί ή όχι;
Ρητορική η ερώτηση. ;) ;) ;)
Το χέρι του παίχτη του Πανθρακικού έπρεπε να δοθεί πέναλτυ υπέρ του Παναθηναϊκού;
Και πάλι ρητορική. ;)
κοιτα λιγο πισω να δεις τι εχω ηδη πει....
φυσικα και ειναι πεναλτι...οπως ειναι και ενα τραβηγμα -κρατημα φανελλας που κανει ο βυντρα στον μαυτο του πανθρακα....εστ την θυμασαι αυτην τη φαση;;;;; ;) ;) ;)οεο;;;;;; ;) ;) ;)

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ο Γκαγκάτσης από που διοικεί; Όσο πάνε και χειροτερεύουν τα πράγματα.
Η απόλυτη σφαγή του παραρτήματος σήμερα.
Κόκκαλη δεν έχεις λίγη τσίπα επάνω σου;
Άντε και του χρόνου με υγεία μάγκες. Δεν βλέπω δουλειά αν ο Βγενόπουλος δεν περιποιηθεί κατάλληλα τον φρύδια. ;)
Ο απόλυτος πράκτορας δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο. Θα προσπαθεί κάθε φορά να πετυχαίνει το σκοπό του ακόμα και με την ίδια του τη ζωή. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Όσο ζω θα υπηρετώ τον Ολυμπιακό δεν είχε πει; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Και μετά έβαλε τα κλάμματα. :2funny: Τι σόι υπηρεσία του παρέχει; Πρακτορίστικη; :2funny:

Υ.Γ. Στο 91 δεν έπρεπε να δοθεί το πέναλτυ; Και στους γαύρους κάτι τέτοια δεν σφυρίζονται;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

εγώ το μόνο που θέλω είναι τα ίδια ακριβώς που γίνονται σ αυτό το κωλογήπεδο να γίνονται κάθε Κυριακή να αρχίσουν να γίνονται του χρόνου σε άλλη ομάδα. Οχι απαραίτητα το βάζελο....
να δω το κλάμα και την πουστιά των καριόλησων που θα αρχίσουν πάλι το κλαψομούνιασμα....
Τα παιγνια κερδίζονται στο γήπεδο μπλα μπλα μπλα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
είδα νίκησα.....
έχω την εντύπωση ότι η δήλωση του Βγενό να επαναφέρει στην τάξη τον Τεντά έγινε για τον εξής λόγο....

Εσύ μην ασχολείσαι... .Οι πούτσες έρχονται από εκεί που πρέπει......

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
αντωνιου φερε τον παλαψιο ρεεεε :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγώ το μόνο που θέλω είναι τα ίδια ακριβώς που γίνονται σ αυτό το κωλογήπεδο να γίνονται κάθε Κυριακή να αρχίσουν να γίνονται του χρόνου σε άλλη ομάδα. Οχι απαραίτητα το βάζελο....
να δω το κλάμα και την πουστιά των καριόλησων που θα αρχίσουν πάλι το κλαψομούνιασμα....
Τα παιγνια κερδίζονται στο γήπεδο μπλα μπλα μπλα....

εκει να δεις κλαμα που θα πεσει ρε
εδω τωρα λενε οτι τους αδικει η διαιτησια
μιλαγ με εναν γαυρο προχτες και του λεω στα τελευταια 12 χρονια ποιος ευνοειται πιο πολυ απτην διαιτησια και τι μου λεει ρε
ο παναθηναικος :think:
του απαντω ναι γιαυτο παιρνει τα πρωταθληματα
και τι μου λεει,οχι γιατι ειναι τοσο αχρηστη ομαδα που μεχρι και με την διαιτησια δεν μπορει να κερδισει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
πεναλτυ  τουσ δεινουν σε εμασ δε μασ δεινουν παλι τα ιδια.αντωνιου μην  :jerking:  :jerking:και με τα δυο κε φερε παλασιο να αρωστησουμε

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
ρε είναι καμμένος μην ασχολείσαι..
Ο Πανθρακικός θέλει τον παίκτη για άλλα παιγνια και επέλεξε να εκτίσει την ποινή την επομένη......
Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να γράψεις τις μαλακίες που γράφει ο Χρηστίδης
η επομενη παλι με παο ειναι για το κυπελλο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιαυτο ακριβως ρε man.
Επικεντρωνονται στην σωτηρια της ομαδας τους στο πρωταθλημα.Τι να το κανουν το κυπελλο.

ρε μην ασχολείσαι.... και πρόσθεση άι κιου να κάνουν πάλι δεν περνάνε το 100.....

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εχουν σωθει ρε παιχταρα 22β.εχουν για ευρωπη πανε!!!
Εστω να την σιγουρεψουν. ;)
Τετοιες ομαδες νεοφωτιστες,ειναι ''χεσμενες'' μεχρι να παραμεινουν και μαθηματικα.
Στ'αρχιδια τους το κυπελλο.Θα βαλουν τα δευτερα και θα τελειωσει το πανηγυρι...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε μην ασχολείσαι.... και πρόσθεση άι κιου να κάνουν πάλι δεν περνάνε το 100.....
παραδεχτειτε λοιπον οτι παρατησαν το ματσακι για 4 λεπτα και τα αλλα ειναι πιπες απο λουγγρες....
εσεις διαμαρτυρεσται παλιολουμπινες και τρωτε τους διαιτητες για ενα λεπτο οχι για 4....
η μαντσεστερ πηρε σε τοση ωρα ολοκληρο τσαμπιονς...
αν δεν το καταλαβατε σωμενοι ειναι και σας το εδωσαν...
ΞΥΠΝΑΤΕ ηθικοι!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παραδεχτειτε λοιπον οτι παρατησαν το ματσακι για 4 λεπτα και τα αλλα ειναι πιπες απο λουγγρες....
εσεις διαμαρτυρεσται παλιολουμπινες και τρωτε τους διαιτητες για ενα λεπτο οχι για 4....
η μαντσεστερ πηρε σε τοση ωρα ολοκληρο τσαμπιονς...
αν δεν το καταλαβατε σωμενοι ειναι και σας το εδωσαν...
ΞΥΠΝΑΤΕ ηθικοι!!!!!!!!!!
και τι θα πει αυτό;
εσένα σε πήρε λιγότερο από λεπτό να μπεις στην μήτρα της μαμάς σου και τώρα μας ταλαιπωράς μια ολόκληρη ζωή....
σταμάτα να βολοδέρνεις ρε.....
λύτρωσέ μας.
σταμάτα να γράφεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom