Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Στο μπασκετ καλα τον παιξαμε σημερα.
Ευτυχως που οι αλλοι δεν υπαρχουν γιατι αν παιζαμε με μια πιο καλη ομαδα θα χαναμε.
Με τον Σπανουλη δεν ξερω τι γινεται ρε πουστη μου.Ειναι χαμενος μεσα στο παρκε.Δεν ταιριαζει στην ομαδα?Ειναι επηρεασμενος απο τον τραυματισμο του στην αρχη της χρονιας?Δεν ξερω...Για να μην θυμηθω οτι το 2007 που πηραμε το τρεμπλ ο Σπανουλης δεν ηταν στην ομαδα.
Δεν την δινει την μπαλα με τιποτα.Αργει την αναπτυξη της ομαδας στην επιθεση υπερβολικα.
Βασιλακη ο Παναθηναικος δεν ειναι για καταστασεις one man show.Παιξε για την ομαδα αλλιως τον πουλο.Παιχταρας εισαι,δεν το αμφισβητει κανεις αυτο αλλα ξεκολλα και παιξε για το συνολο.

μετα τον τραυματισμο του ειναι αγνωριστος
τραγικος θα ελεγα
τον εχω υποστηριξει στο φορουμ του παο πολλες φορες αλλα αυτην ειναι η αληθεια
μακαρι να παιξει καλυτερα στο μελλον

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
χρηστίδηηηηηηηηηηηηηηηηηη.................πάλι με κανονικό γκόλ κερδισατε χτες ?..........ετσι αγαπουλίνι μου?......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
δεν στα μεταφερνουνε και καλα....τι ειχαν τα γκολ που βαλαμε;;;;;;

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
χρηστίδηηηηηηηηηηηηηηηηηη.................πάλι με κανονικό γκόλ κερδισατε χτες ?..........ετσι αγαπουλίνι μου?......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
δεν στα μεταφερνουνε και καλα....τι ειχαν τα γκολ που βαλαμε;;;;;;
Aμαν ρε χρηστιδη και εσυ μην δεις ανθρωπο να κλαιει αμεσως να τρεξεις για παρηγορια. :grin:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
να βαλω και τις βεντουζες στο ναο με τα πετσινα πεναλτι και τις διαιτησιες υπερ σας?
γουσταρετε λαγουδακια?

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
να βαλω και τις βεντουζες στο ναο με τα πετσινα πεναλτι και τις διαιτησιες υπερ σας?
γουσταρετε λαγουδακια?
Να σ'πω...χτες το οφσάίντ από το οποίο προέκυψε μετά το πέναλτυ και η αποβολή αλλά και το πέναλτυ του Πάντου στο τέλος είναι καραμπινάτη αλλοίωση αποτελέσματος...ναι ή όχι???

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Δεν υπαρχει ματς στον ''ναο'' που να ειχα διαιτησια υπερ μου.
Υπάρχει...αλλά είπαμε τα ίδια κάνατε κι εσείς παλιότερα οπότε σ'αυτό το θέμα ίδιοι είστε...κοιτάτε μόνο την καμπούρα του άλλου...

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Υπάρχει...αλλά είπαμε τα ίδια κάνατε κι εσείς παλιότερα οπότε σ'αυτό το θέμα ίδιοι είστε...κοιτάτε μόνο την καμπούρα του άλλου...
Για θυμησε το μου,επειδη δεν μου ερχεται τιποτα προχειρο.Τουλαχιστον τα τελευταια χρονια.Αν με πας σε αγωνες παλιο καραισκακη δεν θα μπορω να σου απαντησω.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Για θυμησε το μου,επειδη δεν μου ερχεται τιποτα προχειρο.Τουλαχιστον τα τελευταια χρονια.Αν με πας σε αγωνες παλιο καραισκακη δεν θα μπορω να σου απαντησω.
Στην προηγούμενη σαιζόν...άσχετα αν μπορούσες να του ρίξεις 4 μπαλάκια με βάση τις ευκαιρίες που είχες...το γκολ με το οποίο προηγήθηκες είχε περάσει τη γραμμή του άουτ ή όχι???? :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom