Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Πες τα ολα ομως ρε σχετικε.Πες και που ηταν ο εποπτης την ωρα που την γυριζει ο Σαλπιγγιδης.Μηπως ηταν στην ευθεια και δεν το ειδε?
ΟΚ ο εποπτης ηξερε οτι απο την σεντρα του Μητσου ο Ν'Ντοι θα σπασει την μεση του Αντζα και θα το καρφωσει στην μουνοτρυπα του κηπουρου.
Κανεις συγκρισεις και μιλας για offside.Αυτο που σου λεω εγω δεν ειναι ενα οριακο offside.Ο Σκατσελ φευγει 3 μετρα πισω και βγαινει τετατετ.Αρα μην μου λες παπαριες οτι ο εποπτης κοιταει 2 σημεια και τα λοιπα.Σταρχιδια μου,η φαση ειναι ξεκαθαρη φανηκε απο την τηλεοραση με την μια.Θες να σου θυμησω και ποιος ηταν διαιτητης σαυτο το παιχνιδι?Ο νουμερο 1 πουτανας γιος της ελληνικης διαιτησιας κυριος Κασναφερης.Για τον οποιο ξερω την δραση του.
Πιο αλλο ματς θελεις να πουμε?
Θελεις να πουμε για το 0-1 του 2006-2007?Τοτε που ''ειχατε χασει τα αχαστα''?Ομως κανεις δεν θυμαται ποτε τα χασατε τα αχαστα.Το ΠΕΝΑΛΤΙ-ΜΑΡΣ που γινεται στον μυτογκα στο 60' δεν το θυμαται κανεις.Θες να σου θυμησω ποιος ηταν και εκει διαιτητης?Παλι το πουλεν σας ο Κασναφερης.
Για ποιο αλλο ματς?Να πουμε για τον Δουρο μηπως?Που εχετε βαφτισει ενα ολοκληρο πρωταθλημα Δουρειο επειδη εφαγε το μπουνιδι το τοτεμ σας,ο μαγος?Παλι κανεις δεν θυμαται τι ειχε γινει πριν σ'ολο το παιχνιδι και ολο το πανελληνιο,θυμα της δικια σας προπαγανδας,λεει το πρωταθλημα Δουρειο.
Να παμε στον Ευθυμιαδη?Που μονο το πεναλτι δεν σουταρε?
Σε ρωτησα απο την αρχη,πες μου το ματς που ευνοηθηκα.Δεν απαντησες ακομα ομως.
στο εγραψα
2 χρονια στο καραισκακη πηρες 2 πεναλτι μαιμου και εβαλες ενα γκολ το οποιο ηταν μισο μετρο εξω και το ειδαμε ολοι στην 7 ακομη και οι τυφλοι
το αν με διαιτησια υπερ(λογικο γιατι ο καλοπουλος ειναι και σαν λαγος στη μαπα,επαιξε την ομαδα του 100-0)σου δεν καταφερες να με κερδισεις εισαι αξιος της μοιρας σου
αυτο με το σκατσελ που μου λες δυστυχως δεν το θυμαμαι και δεν με νοιαζει

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δηλαδη το περσινο χερι του Αντζα ειναι μαιμου?
Και σου θυμιζω κατι επειδη παλι μιλας για κλαμα.
Εσυ αρχισες να μιλας για διαιτησια και να λες για ευνοιες στα μεταξυ μας κτλπ.Εγω δεν αρχισα κουβεντα για διαιτησια.
καλα εισαι τρελος?τι ελεγες με τον μπουλ ρε ψευτη?γιατι μιλαγατε?για την πουτανα την κορη του γκει προπονητη σας?
για διαιτησια δεν μιλαγατε? :headbang: :headbang:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.602
Πόντοι
42.697
κλάψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
[move]μόνο η 7! :rockon:[/move]

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
καλα εισαι τρελος?τι ελεγες με τον μπουλ ρε ψευτη?γιατι μιλαγατε?για την πουτανα την κορη του γκει προπονητη σας?
για διαιτησια δεν μιλαγατε? :headbang: :headbang:
Την ωρα που ποσταρες τα βιντεακια θυμασαι τι εγραψες?
Πηγαινε τραβα 2 σελιδες πριν και διαβασε τι γραφεις.

Οσο για το προηγουμενο ποστ λες οτι δεν σε νοιαζει το offside του Σκατσελ και δεν θυμασαι.Aν θες κουβεντες για διαιτησια φροντισε να τα θυμασαι ολα.Το δεν με νοιαζει δεν στεκει σαν δικαιολογια.Και εγω μπορω να σου πω οτι δεν με νοιαζει το πεναλτι του Καλοπουλου.Η διαιτησια ειναι κατι που το βλεπουν ολοι και οι φασεις που σου ανεφερα ειναι περα για περα ξεκαθαρες και καθολου ''υποκειμενικες''.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τελικα πρεπει να εισαι μεγαλος γαμιας των πληκρολογιων. μονο ρε παπαρα κατουρα με και λιγο μη με γαμας τοσο!!! :rockon: :rockon:
δεν σου χαλαω χατηρι
πειραζει να φερω και ενα φιλαρακι απο μοσχατο?δεχεσαι dp?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Την ωρα που ποσταρες τα βιντεακια θυμασαι τι εγραψες?
Πηγαινε τραβα 2 σελιδες πριν και διαβασε τι γραφεις.

Οσο για το προηγουμενο ποστ λες οτι δεν σε νοιζει το offside του Σκατσελ και δεν θυμασαι.Aν θες κουβεντες για διαιτησια φροντισε να τα θυμασαι ολα.Το δεν με νοιζει δεν στεκει σαν διακιολογια.Και εγω μπορω να σου πω οτι δεν με νοιζει το πεναλτι του Καλοπουλου.Η διαιτησια ειναι κατι που το βλεπουν ολοι και οι φασεις που σου ανεφερα ειναι περα για επρα ξεκαθαρες και καθολου ''υποκειμενικες''.
σουηδε ποτε επαιζε ο σκατσελ στον παο?

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
212
Πόντοι
36
ΦΕΤΟΣ ο Παναθηναικος εχει παρει 1 μονο πεναλντι, του χουν αρνηθει αλλα 10 και προσπαθουν με καθε τροπο να του κοψουν βαθμους ωστε να μεγαλωσει η ψαλιδα (Λογικο αφου στο δευτερο γυρο ο γαυρος εχει δυσκολο προγραμμα και θελει οση μεγαλυτερη διαφορα ασφαλειας) .
Σε αντιθεση με τον οσφπ, που περνει αστεια πεναλντι, του αφηνουν  και κοβουν απ τους αντιπαλους οφσαιντ...
Αυτος ειναι ο λογος της διαφορας των 9 βαθμων.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Την πρωτη χρονια του Ριβαλντο.Στο 1-0 με το απευθειας εκτελεση φαουλ,μετα απο φαουλ του Γκουμα.Σεζον 2004-2005.
θα επρεπε να θυμαμαι απο τοτε ολες τις φασεις που νιωθετε αδικημενοι?
πρεπει να αναβαθμισω την μνημη μου σε 100GB
εσεις κλαιτε και για ενα αναποδο αραουτ

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε βαλτε το βιντεακι ενας με την φαση του παντου να σας πω εγω.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ΦΕΤΟΣ ο Παναθηναικος εχει παρει 1 μονο πεναλντι, του χουν αρνηθει αλλα 10 και προσπαθουν με καθε τροπο να του κοψουν βαθμους ωστε να μεγαλωσει η ψαλιδα (Λογικο αφου στο δευτερο γυρο ο γαυρος εχει δυσκολο προγραμμα και θελει οση μεγαλυτερη διαφορα ασφαλειας) .
Σε αντιθεση με τον οσφπ, που περνει αστεια πεναλντι, του αφηνουν  και κοβουν απ τους αντιπαλους οφσαιντ...
Αυτος ειναι ο λογος της διαφορας των 9 βαθμων.
και πολυ σας ειναι,ετσι εκει στην πουτσα μια ζωη 11 πρωταθληματα μαιμου :rockon: :rockon: :rockon:
κλαψεεεεεεεεεε

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
αφου λοιπον δεν μπορειτε να απολαυσετε το ποδοσφαιρο και πρεπει να το δηλητηριαζετε συνεχεια με την διαιτησια για να δικαιολογησετετην ανυπαρξια σας θα κανω δυο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕς ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ και θελω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕς απαντησεις και οχι μαγκιες του στυλ ποσο μαλακας εισαι οποσο καμμενος εισαι και τετοια....
εγω που φοραω παντελονια λεω οτι το χερι του πανθρακα ειναι μεσα αρα και ΠΕΝΑΛΤΙ....ΕΓΩ...
Ρωταω εσας ευθεως και απαντηστε ευθεως με ναι η με οχι...
1ον,υπαρχει τραβηγμα απο τον βυντρα μεσα στην περιοχη στον μαυρο του πανθρακα;;;
2ον. υπαρχει φαουλ του ριερα στο σαριεγκι οπου παιρνει ο ριερα την μπαλλα και ξεχυνεται ΜΟΝΟΣ του προς το τερμα;;;;;
οποιος δεν ειναι ρομπα ας απντησει ευθεως και αντρικια αφου θελετε διαιτησιες και οχι με εξυπμαδες και ψευτομαγκιες.... ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom