Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Στην προηγούμενη σαιζόν...άσχετα αν μπορούσες να του ρίξεις 4 μπαλάκια με βάση τις ευκαιρίες που είχες...το γκολ με το οποίο προηγήθηκες είχε περάσει τη γραμμή του άουτ ή όχι???? :sunglasses:
Εννοειται οτι ειχε περασει την γραμμη ρε αδερφε.Ενα γκολ μουσαντενιο δηλαδη που ειναι καθαρα φαση διαιτητικης απροσεξιας  και οχι φαση πεναλτι η κατι αλλο.
Αλλα οκ εγω να σου πω οτι ευνοηθηκα σαυτο το ματς.Το ματς ηρθε 1-1 ομως,ενω ο δωρητης ηθελε να ποσταρει βεντουζες που εγω εχω ευνοηθει. :grin:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Εννοειται οτι ειχε περασει την γραμμη ρε αδερφε.Ενα γκολ μουσαντενιο δηλαδη που ειναι καθαρα φαση διαιτητικης απροσεξιας  και οχι φαση πεναλτι η κατι αλλο.
Αλλα οκ εγω να σου πω οτι ευνοηθηκα σαυτο το ματς.Το ματς ηρθε 1-1 ομως,ενω ο δωρητης ηθελε να ποσταρει βεντουζες που εγω εχω ευνοηθει. :grin:
Eτσι έ???διαιτητική απροσεξία????γιάτι πάντα τα δικά μας είναι διαιτητική απροσεξία και των άλλων αλλοίωση αποτελέσματος??? :grin:
Το πέναλτυ του Παπαδόπουλου στη αρχή του ματς τη σαιζόν 2006-¨7???και μη μου πείς ότι ήταν πέναλτυ??? :o

Επισκέπτης
Σουηδέ δεν ξέρω αν πρόσεξες το πόσο ωραία η bull υπερασπίζεται τον ολυμπιακό! :2funny:
Μετά λέτε εμένα ότι δεν ξέρω τι ομάδα είμαι! :jerking:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Σουηδέ δεν ξέρω αν πρόσεξες το πόσο ωραία η bull υπερασπίζεται τον ολυμπιακό! :2funny:
Μη λες μαλακίες σκατομπαόκι....είδες τι έγραψα πιο πάνω στη δωρήτρια??άνοιξε τα ματάκια σου :jerking:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μπούλ = καριολόπουστας κρυφογαύρος........ :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Eτσι έ???διαιτητική απροσεξία????γιάτι πάντα τα δικά μας είναι διαιτητική απροσεξία και των άλλων αλλοίωση αποτελέσματος??? :grin:
Το πέναλτυ του Παπαδόπουλου στη αρχή του ματς τη σαιζόν 2006-¨7???και μη μου πείς ότι ήταν πέναλτυ??? :o
Ρε φιλε παραξηγησες το υφος μου. :grin:
Οταν λεω διαιτητικη απροσεξια εννοω οτι κανεις δεν μπορει να κατηγορησει εναν διαιτητη/εποπτη για δολο σε μια τετοια φαση.
Ενα γυρισμα στην περιοχη εγινε.Ιδια βαρυτητα εχει αυτη η φαση με ενα πεναλτι η ενα καθαρο οφσαιντ που κοβεται(οπως του Σκατσελ,το 2004-2005,που φευγει 3 μετρα πισω,τετατετ)?
Για το πεναλτι του κηπουρου στον Παπαδοπουλου να σου πω.Εμενα στην live μεταδοση μου φανηκε για καραμπινατο πεναλτι.Στο ριπλει φαινεται οτι το κερδιζει ο μυτογκας πεφτοντας πανω στον νικοτοπουλιδη.Και σου λεω ΔΕΝ ειναι πεναλτι.Στο ιδιο ματς την ισοφαριση του Ριβαλντο την θυμασαι?
Σε εκεινη την φαση ο διαιτητης ειπε να το γυρισουμε στο βολει.Μανσετα ο Κωνσταντινου,καρφι ο Ριβαλντο,ποντος για τον Ολυμπιακο.Ή μηπως δεν εγινε ετσι?

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Καλα τον λεω εγω κρυφογαυρο    :tickedoff:  αν και  κατι επαθε πριν και μιλησε αντικειμενικα για τα χθεσινα τερτιπια του γαυρου

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Αίντε βρε αδέκαστε Μπάρα σοβαρέψου, αποφάσισε πρώτα και τα λέμε μετα! :2funny:
Ο Γιατρός είπε να σου λέμε πάντα ναι... βλέπεις  και το ματς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και έχεις πάθει μια σύγχυση... :2funny:

Σουηδέ συμφωνώ για τη φάση του Κωνσταντίνου αλλά το να λές ένα γύρισμα στην περιοχή έγινε είναι εντελώς άκυρο...ξεχνάς ότι η μπάλα πήγε  σε παίκτη που ήταν φάτσα κάρτα με το τέρμα... :sunglasses:
Θύμισέ μου λίγο τα τελευταία χρόνια πότε πήρε πέναλτυ ο γαύρος σε μάτς κόντρα στον παο??? :think: :cool2:
Καλα τον λεω εγω κρυφογαυρο    :tickedoff:  αν και  κατι επαθε πριν και μιλησε αντικειμενικα για τα χθεσινα τερτιπια του γαυρου
Τράβα παίξε με τις κούκλες σου εσύ μωρή φλάτσκα... :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αξιος ο πρακτωρ Bull
σουηδε αν το δικο σας που ηταν μισο μετρο εκτος τελικης γραμμης,την οποια προσεχει ο βοηθος και η οποια απο οσο ξερω ειναι σταθερη γραμμη(εκτος και αν ο κοκκαλης της αλλαζει με τηλεκοντρολ)το θεωρεις διαιτητικη απροσεξια
και ενα οφσαιντ το οποιο ειναι φαση η οποια εξελισσεται γρηγορα και μπορει ανετα να ξεφυγει στον εποπτη γιατι πρεπει να προσεχει 2 σημεια του γηπεδου ταυτοχρονα(τον παικτη που δινει την μπαλια και την ευθεια στην οποια κινειται ο τελευταιος αμυντικος,με κινησεις μπρος-πισω απο επιθετικους και αμυντικους)το θεωρεις εγκλημα με δολο
εισαι τουλαχιστον εμπαθης και ασχετος απο μπαλα

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
αξιος ο πρακτωρ Bull
[size=18pt]σουηδε αν το δικο σας που ηταν μισο μετρο εκτος τελικης γραμμης,την οποια προσεχει ο βοηθος και η οποια απο οσο ξερω ειναι σταθερη γραμμη(εκτος και αν ο κοκκαλης της αλλαζει με τηλεκοντρολ)το θεωρεις διαιτητικη απροσεξια[/size]και ενα οφσαιντ το οποιο ειναι φαση η οποια εξελισσεται γρηγορα και μπορει ανετα να ξεφυγει στον εποπτη γιατι πρεπει να προσεχει 2 σημεια του γηπεδου ταυτοχρονα(τον παικτη που δινει την μπαλια και την ευθεια στην οποια κινειται ο τελευταιος αμυντικος,με κινησεις μπρος-πισω απο επιθετικους και αμυντικους)το θεωρεις εγκλημα με δολο

:2funny: :2funny: :2funny:

Για χτες όμως κάνεις τον Φέθρυ... :tickedoff:

Επισκέπτης
1-0  ο ανυπαρκτος σπαοκ αντι για 3 τρωει μονο ενα!!!! τζιμπουρ!!!!

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αξιος ο πρακτωρ Bull
σουηδε αν το δικο σας που ηταν μισο μετρο εκτος τελικης γραμμης,την οποια προσεχει ο βοηθος και η οποια απο οσο ξερω ειναι σταθερη γραμμη(εκτος και αν ο κοκκαλης της αλλαζει με τηλεκοντρολ)το θεωρεις διαιτητικη απροσεξια
και ενα οφσαιντ το οποιο ειναι φαση η οποια εξελισσεται γρηγορα και μπορει ανετα να ξεφυγει στον εποπτη γιατι πρεπει να προσεχει 2 σημεια του γηπεδου ταυτοχρονα(τον παικτη που δινει την μπαλια και την ευθεια στην οποια κινειται ο τελευταιος αμυντικος,με κινησεις μπρος-πισω απο επιθετικους και αμυντικους)το θεωρεις εγκλημα με δολο
εισαι τουλαχιστον εμπαθης και ασχετος απο μπαλα
Πες τα ολα ομως ρε σχετικε.Πες και που ηταν ο εποπτης την ωρα που την γυριζει ο Σαλπιγγιδης.Μηπως ηταν στην ευθεια και δεν το ειδε?
ΟΚ ο εποπτης ηξερε οτι απο την σεντρα του Μητσου ο Ν'Ντοι θα σπασει την μεση του Αντζα και θα το καρφωσει στην μουνοτρυπα του κηπουρου.
Κανεις συγκρισεις και μιλας για offside.Αυτο που σου λεω εγω δεν ειναι ενα οριακο offside.Ο Σκατσελ φευγει 3 μετρα πισω και βγαινει τετατετ.Αρα μην μου λες παπαριες οτι ο εποπτης κοιταει 2 σημεια και τα λοιπα.Σταρχιδια μου,η φαση ειναι ξεκαθαρη φανηκε απο την τηλεοραση με την μια.Θες να σου θυμησω και ποιος ηταν διαιτητης σαυτο το παιχνιδι?Ο νουμερο 1 πουτανας γιος της ελληνικης διαιτησιας κυριος Κασναφερης.Για τον οποιο ξερω την δραση του.
Πιο αλλο ματς θελεις να πουμε?
Θελεις να πουμε για το 0-1 του 2006-2007?Τοτε που ''ειχατε χασει τα αχαστα''?Ομως κανεις δεν θυμαται ποτε τα χασατε τα αχαστα.Το ΠΕΝΑΛΤΙ-ΜΑΡΣ που γινεται στον μυτογκα στο 60' δεν το θυμαται κανεις.Θες να σου θυμησω ποιος ηταν και εκει διαιτητης?Παλι το πουλεν σας ο Κασναφερης.
Για ποιο αλλο ματς?Να πουμε για τον Δουρο μηπως?Που εχετε βαφτισει ενα ολοκληρο πρωταθλημα Δουρειο επειδη εφαγε το μπουνιδι το τοτεμ σας,ο μαγος?Παλι κανεις δεν θυμαται τι ειχε γινει πριν σ'ολο το παιχνιδι και ολο το πανελληνιο,θυμα της δικια σας προπαγανδας,λεει το πρωταθλημα Δουρειο.
Να παμε στον Ευθυμιαδη?Που μονο το πεναλτι δεν σουταρε?
Σε ρωτησα απο την αρχη,πες μου το ματς που ευνοηθηκα.Δεν απαντησες ακομα ομως.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πες και για το πεναλτυ!!! :2funny: :2funny:
που να το δω ρε παπαρα το πεναλτι απο το ενα πεταλο στο αλλο?με βιονικα ματια ειμαι?
αν ηταν θα το πω αφου το δω
το οφσαιντ στο λεω γιατι ο πλεζουρας το ειδε στο γηπεδο και μου το ειπε

Επισκέπτης
που να το δω ρε παπαρα το πεναλτι απο το ενα πεταλο στο αλλο?με βιονικα ματια ειμαι?
αν ηταν θα το πω αφου το δω
το οφσαιντ στο λεω γιατι ο πλεζουρας το ειδε στο γηπεδο και μου το ειπε
ασε μωρη λουγρα που δεν το ειδες σε οποιο σαιτ να μπεις θα δεις τις φασεις οπου σε συμφερει ξερεις και τα ποσταρεις!! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom