αξιος ο πρακτωρ Bull
σουηδε αν το δικο σας που ηταν μισο μετρο εκτος τελικης γραμμης,την οποια προσεχει ο βοηθος και η οποια απο οσο ξερω ειναι σταθερη γραμμη(εκτος και αν ο κοκκαλης της αλλαζει με τηλεκοντρολ)το θεωρεις διαιτητικη απροσεξια
και ενα οφσαιντ το οποιο ειναι φαση η οποια εξελισσεται γρηγορα και μπορει ανετα να ξεφυγει στον εποπτη γιατι πρεπει να προσεχει 2 σημεια του γηπεδου ταυτοχρονα(τον παικτη που δινει την μπαλια και την ευθεια στην οποια κινειται ο τελευταιος αμυντικος,με κινησεις μπρος-πισω απο επιθετικους και αμυντικους)το θεωρεις εγκλημα με δολο
εισαι τουλαχιστον εμπαθης και ασχετος απο μπαλα
Πες τα ολα ομως ρε σχετικε.Πες και που ηταν ο εποπτης την ωρα που την γυριζει ο Σαλπιγγιδης.Μηπως ηταν στην ευθεια και δεν το ειδε?
ΟΚ ο εποπτης ηξερε οτι απο την σεντρα του Μητσου ο Ν'Ντοι θα σπασει την μεση του Αντζα και θα το καρφωσει στην μουνοτρυπα του κηπουρου.
Κανεις συγκρισεις και μιλας για offside.Αυτο που σου λεω εγω δεν ειναι ενα οριακο offside.Ο Σκατσελ φευγει 3 μετρα πισω και βγαινει τετατετ.Αρα μην μου λες παπαριες οτι ο εποπτης κοιταει 2 σημεια και τα λοιπα.Σταρχιδια μου,η φαση ειναι ξεκαθαρη φανηκε απο την τηλεοραση με την μια.Θες να σου θυμησω και ποιος ηταν διαιτητης σαυτο το παιχνιδι?Ο νουμερο 1 πουτανας γιος της ελληνικης διαιτησιας κυριος Κασναφερης.Για τον οποιο ξερω την δραση του.
Πιο αλλο ματς θελεις να πουμε?
Θελεις να πουμε για το 0-1 του 2006-2007?Τοτε που ''ειχατε χασει τα αχαστα''?Ομως κανεις δεν θυμαται ποτε τα χασατε τα αχαστα.Το ΠΕΝΑΛΤΙ-ΜΑΡΣ που γινεται στον μυτογκα στο 60' δεν το θυμαται κανεις.Θες να σου θυμησω ποιος ηταν και εκει διαιτητης?Παλι το πουλεν σας ο Κασναφερης.
Για ποιο αλλο ματς?Να πουμε για τον Δουρο μηπως?Που εχετε βαφτισει ενα ολοκληρο πρωταθλημα Δουρειο επειδη εφαγε το μπουνιδι το τοτεμ σας,ο μαγος?Παλι κανεις δεν θυμαται τι ειχε γινει πριν σ'ολο το παιχνιδι και ολο το πανελληνιο,θυμα της δικια σας προπαγανδας,λεει το πρωταθλημα Δουρειο.
Να παμε στον Ευθυμιαδη?Που μονο το πεναλτι δεν σουταρε?
Σε ρωτησα απο την αρχη,πες μου το ματς που ευνοηθηκα.Δεν απαντησες ακομα ομως.