Νέα

Πουτανοβραβεία Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 360
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ειστε της πρωινης ή της βραδινης βαρδιας;

• πρωινη βαρδια

Ψήφοι: 6 25,0%
  • βραδινη βαρδια

Ψήφοι: 14 58,3%
  • παω και στις δυο ισορροπα

Ψήφοι: 6 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    24

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
869
Πόντοι
4.535
Το καλύτερο θα ήταν να γίνει ένα μέρος στα πρότυπα τπυ Αφροδίτη της Γερμανίας... εκεί να δεις που θα πάνε οι τιμές και οι υπηρεσίες!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Το καλύτερο θα ήταν να γίνει ένα μέρος στα πρότυπα τπυ Αφροδίτη της Γερμανίας... εκεί να δεις που θα πάνε οι τιμές και οι υπηρεσίες!
ναι κ μετα να αλλαξεις πλευρο να μην πιαστεις

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
κοιτα πχ το λαφαμ....τετοιο στουντιο η αθηνα δεν εχει φιλε...πηγα σε πολλα εκει τελευταια....και μου βαζουν κατι μπαζα μεσα ή κατι παγοκολωνες που περασαν καποτε........ημαρτον
το παλιο το ερως;το θυμασαι;με τα υπερπολυτελη κρεβατια;οσες φορες πηγα κατι πατσαβουρες ειχε τοτε...κριμα....για την εποχη του ηταν πολυ μπροστα....σαν χωρος

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
869
Πόντοι
4.535
Ναι βρε σαν χώροι εντάξει. Αλλά με τις κοπέλες που έχουν μέσα... δηλαδή να πάω να ανοίξω μια τρύπα στο στρώμα και να την πηδήξω και να πληρώσω; Όχι κι έτσι... και εγώ δουλεύω για τα λεφτά δεν τα κόβω από δέντρο...

ναι κ μετα να αλλαξεις πλευρο να μην πιαστεις

Νάτος... που 'σαι ρε πρόεδρε; Να κάνουμε μια επιτροπη να επιδώσουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας σε όλα τα ιδρύματα. Και για το ξύλο μην φοβάσαι...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ναι βρε σαν χώροι εντάξει. Αλλά με τις κοπέλες που έχουν μέσα... δηλαδή να πάω να ανοίξω μια τρύπα στο στρώμα και να την πηδήξω και να πληρώσω; Όχι κι έτσι... και εγώ δουλεύω για τα λεφτά δεν τα κόβω από δέντρο...

Νάτος... που 'σαι ρε πρόεδρε; Να κάνουμε μια επιτροπη να επιδώσουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας σε όλα τα ιδρύματα. Και για το ξύλο μην φοβάσαι...
ας δουμε τι θα γινει με την ψηφοφορια στην αποχη κ ειμαι μεσα για την επιτροπη

Aфроυλα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
0
επειδη η Εφη ειναι φιλη μου ψηφος μου παει στην Εφη  :cheesy:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
;) καλησπερα
μην ανησυχεις στην παλια ψηφοφορια ησουν πρωτη...αλλα και τωρα ειναι πολλοι που δεν ψηφισαν ακομη για φετος.....

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δεν ξερω αν εισαι και η πραγματικη αφρουλα και δεν θελω να μπω σε σεναρια επιστημονικης φαντασιας...πιστευω να εισαι εσυ....απο 3 χρονια βλεπω το σαιτ και ξερω οτι εβλεπες και συ τοτε που δεν ηθελε εγγραφη ως μελος... και με ειχες ρωτησει κιολας την πρωτη φορα που ηρθα στην κωλετη και περασα στο δωματιο χωρις να σε δω καν πως σε ξερω και περασα ετσι;και σου ειπα μεσες ακρες διαβαζουμε για σενα απο ενα σαιτ...και χαμογελασες με νοημα... ;)

η κινηση σου να γραφεις εδω μεσα ειναι θετικη και θα εκτιμηθει βεβαια και στο μελλον....αν θα συνεχισει να ειναι θετικη....

καλα ειναι να ερχεσαι σε επαφη με την πελατεια σου- στην οποια διευκρινιζω οτι δεν ανηκω πια λογω αποστασης -αλλα και για ενημερωτικους προσωπικους λογους και ενδεχομενως ακομη και χαβαλε....

σιγουρα επαγγελματικα θα σε βοηθησει αν και δεν το χεις αναγκη.....

προσωπικα σου ευχομαι παντως να ξεφυγεις απο το χωριο της θεσσαλονικης και να γινεις αστερι σε στουντιο της αθηνας αν και συ το θες...

και αυτο (ΚΑΙ ερχομαι τωρα στο ζουμι του ποστ) γιατι για ακομη μια φορα αποδειχτηκε σημερα ποσο χωριο ειμαστε και γιατι εχουμε αυτα που εχουμε στην μπουρδελοκατασταση της πολης....

καποιος νταβας που μπαινει εδω και το χει δει μαγαζακι του το θρεντ ενοχληθηκε απο την παρουσια σου και εσπευσε να σου κανει αναγνωριση που λεν και στον στρατο.....

τοσο καμμενος και μαλακας ειναι δε που επιχειρησε να ισχυριστει εμμεσως οτι εισαι και κλωνος μου μαλλον..... :jerking: :jerking:

προκαλω εναν οποιονδηποτε μοντ να τσεκαρει τις ip και να μας πει αν δει κατι μεμπτο....

αντι να πουμε μπραβο που μια αψογη επαγγελματιας εκανε κατι που οι κοπελες της αθηνας (νταρια,ανναμαρια κλπ) κανουν καιρο τωρα της την ειπαμε κιολας με υφος ανακριτικο...μετα περιμενουμε αποχη και αιτηματα και μαλακιες...αμα βρε ηλιθιε- και ξερεις εσυ για ποιον λεω -δεν αρχισει μια δημοσια συζητηση με τις κοπελες του χωρου πως θα δειτε ασπρη μερα;ξυπνηστε..

στα αθηναικα θρεντ για μια αρνητικη κριτικη γινεται μερες σφαγη στα θρεντς και αυτο δημιουργει φοβο και στις επαγγελματιες...αρα και κινητρο για καλυτερη αποδοση ...και στα μαγαζια και τους ιδιοκτητες/κτητριες κινητοποιει αντανακλαστικα για να ειναι σε εγρηγορση με το προσωπικο τους.να τις ελεγχουν και να σεβονται τον πελατη και στο θεμα χρονος και υπηρεσιες.....

μια ζωη χωριο θα ειστε;...μακαρι να μπαιναν επωνυμα εδω τα λαφαμ και τα ερως κλπ και θα σου λεγα εγω τι θα γινοταν....οχι να μπαινει το τρελο μπαοκι και ο μανος/πανος να γραφουν μονο για ντιανες κλπ....αλλα να γινεται ενημερωση καθε μερα για προγραμματα,αλλαγες βαρδιας,αδειες και να ποσταρουν τα σεβαστα μελη και οι πελατες τα παραπονα οχι σε ωτα μη ακουοντων....αλλα στα μουτρα τους κατευθειαν.......
  αυτη ειναι η δυναμη του σαιτ και μονο ετσι μπορει να φανει....
στο συγκεκριμενο γνωστο καραγκιοζη εχω να πω ενα μονο....ασχετο με το θεμα.....να παψει να ρεζιλευεται και να σκεφτει σοβαρα το ενδεχομενο της αυτοχειριας....

κλεινοντας εσυ να μην πτοηθεις και να συνεχισεις να ποσταρεις εδω ή οπου αλλου θες για τα παιδια που σε γουσταρουν....και διευκρινιζω οτι δεν ημουν και ο μεγαλυτερος σου φαν....προσωπικα...

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
μια Μαρινα που ηταν περσυ μελαχρινη κοντη απο Πολωνια αν δεν κανω λαθος υπαρχει;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.064
Πόντοι
11.585
μια Μαρινα που ηταν περσυ μελαχρινη κοντη απο Πολωνια αν δεν κανω λαθος υπαρχει;

Την Μαρινα που δουλευε Μαντζαρου 1Α (εκει την πετυχα δυς) λες??  Μαυρο μαλι καρε?
Αν ναι...εχει εξαφανηστει. Μακαρι να την ξαναδουμε.

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

καποιος νταβας που μπαινει εδω και το χει δει μαγαζακι του το θρεντ ενοχληθηκε απο την παρουσια σου και εσπευσε να σου κανει αναγνωριση που λεν και στον στρατο.....

τοσο καμμενος και μαλακας ειναι δε που επιχειρησε να ισχυριστει εμμεσως οτι εισαι και κλωνος μου μαλλον..... :jerking: :jerking:

στο συγκεκριμενο γνωστο καραγκιοζη εχω να πω ενα μονο....ασχετο με το θεμα.....να παψει να ρεζιλευεται και να σκεφτει σοβαρα το ενδεχομενο της αυτοχειριας....
για τις συγκεκριμενες μου υπερβολες παντως ζηταω συγνωμη κατοπιν καποιων εξηγησεων και δεν θα επαναληφθουν .....ας τα διαγραψει καποιος μοντ απο το ποστ

και δεν ειμαι καμια κοτα για να προλαβω καλοθελητες....απλα ειναι σημαντικο να παραδεχεσαι καποια λαθη σου...

τα υπολοιπα ισχυουν υπο προυποθεσεις φυσικα και θα δουμε στο μελλον τι θα δουμε....

Aфроυλα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
0
Σεβαστη η αποψη σου "gl"ˆαλλα το τι θα κανω στο site ειναι προσωπικο θεμα απλα :cheesy:
Δεν θα ηθελα να σχολιασω αλλο.

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά έλεος πια...
Αφήστε την κοπέλα να γουστάρει στο site και να πει ότι θέλει...
Και όποιος δε πιστεύει ότι είνι αυτή ας μην ασχολείται με αυτά που λέει.
Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει και ας πει ότι θέλει σχετικά με τα μπουρδέλα χωρίς να ασχολείται με άλλα μέλη τι κάνουν.
Αποψή μου.

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παντως απο χτες που μπηκε ισοβαθμια βλεπω με την εφουλα σημερα..... :sunglasses: :grin: :grin:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

η κινηση σου να γραφεις εδω μεσα ειναι θετικη και θα εκτιμηθει βεβαια και στο μελλον....αν θα συνεχισει να ειναι θετικη....

καλα ειναι να ερχεσαι σε επαφη με την πελατεια σου- στην οποια διευκρινιζω οτι δεν ανηκω πια λογω αποστασης -αλλα και για ενημερωτικους προσωπικους λογους και ενδεχομενως ακομη και χαβαλε....

σιγουρα επαγγελματικα θα σε βοηθησει αν και δεν το χεις αναγκη.....

Σεβαστη η αποψη σου "gl"ˆαλλα το τι θα κανω στο site ειναι προσωπικο θεμα απλα :cheesy:
Δεν θα ηθελα να σχολιασω αλλο.
βλεπεις να εκανα καμια υποδειξη;δυο λογακια -κοινοτυπα μαλιστα -ειπα....τιποτα παραπανω.....

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παλι εκτιναχθηκε η εφη μπροστα;ειχα απο χτες  να μπω εδω και βλεπω οι ψηφοφοροι αυξηθηκαν και πηρε παλι κεφαλι η εφουλα.. ;)

πιστευω να μην ψηφιζουν και οι ιδιοι και οι ιδιοι με αλλα νικ....να κρατησουμε και μια σοβαροτητα..... :2funny: :2funny:

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εληξε το καστινγκ?

Stories