Νέα

Πουτανοβραβεία Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 360
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ειστε της πρωινης ή της βραδινης βαρδιας;

• πρωινη βαρδια

Ψήφοι: 6 25,0%
  • βραδινη βαρδια

Ψήφοι: 14 58,3%
  • παω και στις δυο ισορροπα

Ψήφοι: 6 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    24

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
εχεις δικιο δοκιμαζω...ειχε παει πατρα η ελενα αυτη απο φριξου.... :headbang:

Thanks για τη βοήθεια σ' όλους..!
Δηλ. είχε ή έχει φύγει..; Θα ξανάρθει..;

Καραμαν διάβασα την άποψη σου για Κάρμεν, απλά θέλω να τη δω μόνο γιατί λέτε ότι έχει βυζάρες..!

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
αλυσιδες ειναι τα μαγαζια αυτα ....μπορει να ξαναρθει....θα το δουμε και στο με αγγλικα αν μπαινεις.... ;)

Εννοείται πως μπαίνω..! Αλλά δεν την έχω προσέξει.. Τώρα την έχει στη σελίδα..; Δεν τη βλέπω.. Πάντως πολλές από Θεσσαλονίκη δεν έχουν φωτος, δεν ξέρω γιατί.. Κ γενικά λίγες γκόμενες απο κει αξίζουν κατά τη γνώμη μου.. (Εμένα μ' αρέσουν μόνο Κάρολαιν, Μάντυ, Χριστίνα, Ρόζα κ Βανέσσα..)

ΥΓ. Τώρα βλέπω μια Έλενα στην Πάτρα, ξανθιά από Ρουμανία που δεν δείχνει πρόσωπο.. Δε λέτε αυτή, γιατί στη φωτο δε φαίνονται οι βυζάρες..

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Εννοείται πως μπαίνω..! Αλλά δεν την έχω προσέξει.. Τώρα την έχει στη σελίδα..; Δεν τη βλέπω.. Πάντως πολλές από Θεσσαλονίκη δεν έχουν φωτος, δεν ξέρω γιατί.. Κ γενικά λίγες γκόμενες απο κει αξίζουν κατά τη γνώμη μου.. (Εμένα μ' αρέσουν μόνο Κάρολαιν, Μάντυ, Χριστίνα, Ρόζα κ Βανέσσα..)
την εχει στην πατρα.....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω τα εδωσα τα ψηφακια μου

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εγω παλι εχω γαμηθει να τα κοιταζω πεντακοσιες φορες....με την πουστια που μου παιξε  ο σερβερ ειμαι σιγουρος πως καποια ξεχασα παλι.... :2funny: :2funny: :2funny: τεσπα δεν νομιζω ναναι καμια πρωτης γραμμης...αλλα αν ειναι πειτε μου να το προσθεσω....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.064
Πόντοι
11.585

www.αθενσλεντιες.com/sedcards/details/151]http://www.αθενσλεντιες.com/sedcards/details/151[/url]

Αλαξε μονο τα ελληνικα με αγγλικα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εχεις βαλει 2 φορες την αλινα κ δεν εχεις βαλει την αλικη,κοντουλα μαυρομαλα,με μικρο βυζακι δουλευε για κανα 3μηνο στο πρασινο στο βαρδαρη

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

ΥΓ. Τώρα βλέπω μια Έλενα στην Πάτρα, ξανθιά από Ρουμανία που δεν δείχνει πρόσωπο.. Δε λέτε αυτή, γιατί στη φωτο δε φαίνονται οι βυζάρες..
κοιτα και γω πριν περασω στο δωματιο εξω μου φανηκε μετρια απο βυζι....παιζει ρολο και αυτη η μαλακια που φορουσε....ειναι ομως βυζαρου....

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εχεις βαλει 2 φορες την αλινα κ δεν εχεις βαλει την αλικη,κοντουλα μαυρομαλα,με μικρο βυζακι δουλευε για κανα 3μηνο στο πρασινο στο βαρδαρη
σωστο...η μια εγινε αλικη.... :)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.064
Πόντοι
11.585
κοιτα και γω πριν περασω στο δωματιο εξω μου φανηκε μετρια απο βυζι....παιζει ρολο και αυτη η μαλακια που φορουσε....ειναι ομως βυζαρου....

Και παρα πολυ καλη μεσα στο δωματιο προσφερε και χαδακια... :rockon: :rockon: :rockon:

Για αυτο την θελουμε πισω και να φερει μαζι και την Μαντελειν!!!  :s&m_2:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επισης ξεχασες την νικη την γερμανιδα με τις σιλικονατες βυζαρες που την φωναζαμε γκεσταπω....μπορει να μην την προλαβες στο site

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ααααααα,το γαμησα,ενα ενα τα λεω τα κοριτσια αλλα ετσι μου ερχονται.ηταν για κανα μην πριν απο λιγο καιρο μια κορινα ψηλογκοθου,εκ ρουμανιας,με ωραια ματακια αλλα μαπα μεσα κ πολυ χαλαρο σωμα,ειχα καταθεσει κ το ειχα ποσταρει κιολας κ καποιος ειχε πει οτι παλι καλα γιατι την ειχε βαλει στο ματι,ηταν στο παρκινγκ στις νταλικες.αν μπορεις βαλε κ αυτην

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μια χαρα την προλαβα και στο κεφαλληνιας.....απλα ειπαμε να βαλουμε οσες δουλευουν τωρα.....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.064
Πόντοι
11.585
ααααααα,το γαμησα,ενα ενα τα λεω τα κοριτσια αλλα ετσι μου ερχονται.ηταν για κανα μην πριν απο λιγο καιρο μια κορινα ψηλογκοθου,εκ ρουμανιας,με ωραια ματακια αλλα μαπα μεσα κ πολυ χαλαρο σωμα,ειχα καταθεσει κ το ειχα ποσταρει κιολας κ καποιος ειχε πει οτι παλι καλα γιατι την ειχε βαλει στο ματι,ηταν στο παρκινγκ στις νταλικες.αν μπορεις βαλε κ αυτην

Αυτη εχει ενα βρωμοστομα! ...μα ενα βωμοστομα.! Για πολυ  :s&m_1:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μια χαρα την προλαβα και στο κεφαλληνιας.....απλα ειπαμε να βαλουμε οσες δουλευουν τωρα.....
αααα,οκ.παω πασο.οποτε ουτε την αλικη πρεπει να βαλεις ουτε την κορινα που μολις ειπα.

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
την κορινα την εχω....καπου στην μεση ειναι..... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom