gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κανει ακαποτα;πως το εννοεις φιλε το βρωμοστομα?
κανει ακαποτα;πως το εννοεις φιλε το βρωμοστομα?
κανει ακαποτα;
πως το εννοεις φιλε το βρωμοστομα?
Απ: Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
« Απάντηση #9176 στις: 24/12/09, 12:12 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Ν.Ουρανου 26
Μια αγενεστατη μαυρομαλα πιασμενα τα μαλια της κοτσο μικρο προσωπακι ζουμπηγμενα τα βυζια της για να φενονται μεγαλα, εβριζε στην γλωσσα της το μπαζο, αφου φευγαμε χωρις να την γαμησουμε!
δεν νομιζω να ειναι η ιδια φιλε αλλα δεν παιρνω κ ορκο...κ το λεω αυτο γιατι ειναι πολυησυχη κοπελιτσα κ συμαζεμενη τουλαχιστον μεσα στο δωματιο.τωρα τι κανει εξω δεν ξερωΠριν τα χριστουγεννα ηταν στο Ν.Ουρανου 26 την βλεπουμε εγω με ενα φιλαρακι και ενας τριτος.
Σηκωνομαστε να φυγουμε και αρχισε εβριζε που φευγαμε...μαυρα μαλια ισια με μποτες.
Εκτος αν ειναι αλλη παω πασο!
δεν νομιζω να ειναι η ιδια φιλε αλλα δεν παιρνω κ ορκο...κ το λεω αυτο γιατι ειναι πολυησυχη κοπελιτσα κ συμαζεμενη τουλαχιστον μεσα στο δωματιο.τωρα τι κανει εξω δεν ξερω
την λεμε μαζι ετσι για να την καταλαβουμε.....Και ο dokimazo την παρομοιασε ψιλογκοθ οπως και εσυ και για αυτο λεω μηπως ειναι η ιδια...
Ναι την είχα πετύχει αλλά δεν... δοκίμασα... γιατί κάτι μου έκατσε στραβά τότε. Αλλά δεν με έβρισε τουλάχιστον γιατί θα άκουγε όσα δεν έχει ακούσει ο Ρέμος και ο Γουίλι μαζί...
οχι....εννοειται...αυτο λεω ....απο το κακο στο χειροτερο παμε...αντι να ειναι η ανανεωση για καλο καταληγουμε να λεμε παλι καλα που υπαρχουν και οι παλιες καλες ακομη.... ;)Αφού ρε gl έρχονται οι καινούργιες και μου είναι μη αυτό και μη εκείνο και άντε τελείωνε και όλο τέτοια...
Τι να περιμένουν; Να δώσουμε και περισσότερα λεφτά για την πάρτυ τους;;;
σκεψου να φυγουν κι αυτες τι θα γινει....
ε οχι και....του πουστη....η σαλονικη ειναι συμπρωτευουσα...αξιζει κατι καλυτερο γενικα...βασικα πρεπει να ρθουν μεγαλες στουντιο αλυσιδες απο αθηνα πανω και να επεκταθουν αυτο μονο θα αλλαξει τα δεδομενα του ανταγωνισμου.......μετανάστευση;;; Πάντως πλάκα πλάκα σκέφτομαι να πεταχτώ κάποια στιγμή ως την Λάρισα να δοκιμάσω το σπίτι εκείνο με τις κοπέλες... αλλά να κάνεις τόσα χλμ για να πηδήξεις;; Αίσχος...