Νέα

Πουτανοβραβεία Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 360
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ειστε της πρωινης ή της βραδινης βαρδιας;

• πρωινη βαρδια

Ψήφοι: 6 25,0%
  • βραδινη βαρδια

Ψήφοι: 14 58,3%
  • παω και στις δυο ισορροπα

Ψήφοι: 6 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    24
OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ε παμε μια απ ολα παλι  :dancing:
σιγα μην παμε παλι τα ιδια....φρεσκια ιδεα υπαρχει;εγω στερεψα....αν ειναι ανοιξε εσυ κατι απο αυτα επειτα που εισαι και πιο κοντα στα πραγματα.....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τωρα που το βλεπω
Kαλυτερη κοπελα που δουλευει σε στουντιο/μπουρδελο για το 2010
Σύνολο ψηφοφόρων: 28

Τρεις και ο κουκος εχουμε  μεινει μου φαινετε
και ο κουκος ειμαι εγω που ηρθα τελευταια  :tooth:

Μουρθε μια ιδεα παντως  :dancing:
θα ανοιξουμε θεμα
< Θελετε να κανουμε διαγωνισμο- ψηφοφορια για Θεσσαλονικη ? >

Να δουμε ποσοι θα ψηφισουν και τι  :2funny:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τωρα που το βλεπω
Τρεις και ο κουκος εχουμε  μεινει μου φαινετε
και ο κουκος ειμαι εγω που ηρθα τελευταια  :tooth:

Μουρθε μια ιδεα παντως  :dancing:
θα ανοιξουμε θεμα
< Θελετε να κανουμε διαγωνισμο- ψηφοφορια για Θεσσαλονικη ? >

Να δουμε ποσοι θα ψηφισουν και τι  :2funny:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ΥΓ ειναι παλια παμπαλαιη η ψηφοφορια ρε....πριν την αλλαγη του σαιτ

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σιγα μην ανοιξουμε και θεμα θελετε να ποσταρουμε εμεις ή να φυγουμε..... :grin: :grin:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οταν παιρνει κανεις  τηλεφωνο καλο ειναι να τα ποσταρει σχετικα γρηγορα , να μην παιρνουμε ολοι και σπαμε @@ ( και μουνια )
δεν εχουν αναγκη....δουλεια τους ειναι....οσες εχουν μυαλο σωστο και ειναι σωστα καθοδηγουμενες απο σωστα αφεντικα.....τωρα κατι μαλακισμενες εχουν ακομη την χωριατικη νοοτροπια απο την οποια γενικα δεν εχει ξεφυγει αυτη η πολη....

να σας πω και μια ιστορια εξ αφορμης τουτου....παω μια φορα στο ανδρεου γεωργιου 4 εποχη που δουλευε μαρια,δαναη και καμια φορα ρενατα ρεπατζου.....ρωταω στο σαλονι και πριν μπω καλα καλα μεσα
-ποια δουλευει;
-τσατσα:δεν μπορω να σας πω...εχω εντολη να βγαινει η κοπελα στο σαλονι,να την βλεπετε.... :jerking: :jerking: :jerking:

μωρη μαλακισμενη αμα ειναι αυτη που θελω -και για να ρωταω ονομα ειμαι πελατης και αρα τις ξερω ολες -θα μπω....αμα δεν ειναι και να βγει και να μην βγει στα αρχιδια μου αφου δεν θα περασω....αμα παλι μου πεις κανα ονομα που δεν ξερω ετσι κι αλλιως θα κατσω να την δω εστω και απο περιεργεια....αντε βγαλε ακρη με την λογικη των τσατσαδων σαν αυτην της αλιακμωνος πχ που στο τηλεφωνο σου λεει εσυ ποια ξερεις;και ποια θες;και ελα απο δω να την δεις απο κοντα κλπ.... :jerking: :jerking: :jerking:

απορω αυτα τα αφεντικα δεν παραδειγματιζονται απο τα αθηναικα στουντιο που με χαρα μοιραζουν οποτε πηγαινα καρτουλες και απανταν ευγενικα σε πενηντα τηλεφωνα την μερα.....; :think: υπαρχουν ανθρωποι που δουλευουν και δεν προλαβαινουν βολτες,αλλοι που ερχονται απο μακρια και μακρια πλεον μπορει να ειναι και το πανοραμα και η καλαμαρια οχι καταναγκην η λαρισα και το κιλκις....

επειτα οσο και να μας τις κρυβετε πισω απο ενα τηλεφωνο υπαρχει ενημερωση παντου πλεον οποτε οι πατατες δεν επιβιωνουν στον ανταγωνισμο και θα σβησουν αμα φαν ενα δυο μαυρα απο συναγωνιστες....ουδεις απληροφορητος....

κατα τα λοιπα τζο παλι με εβαλες να γραφω σεντονια απο τα νευρα μου και εξαφανισες και το ποστ με τα τηλεφωνα :grin: :grin: :grin: :grin:
υγ το μηνυμα παει στα πουτανοβραβεια σε πεντε λεπτα για να μην σπαμαρουμε εδω....

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
[size=40pt]νεα ψηφοφορια[/size]

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εν οψει της αλλαγης του χρονου αλλαξα λιγο την ψηφοφορια.....με αφορμη και τα δεκαδες νεα θρεντ που ανοιξει και ο τζο για καθε σπιτακι της πολης μας ξεχωριστα, καντε τον πορνοαπολογισμο σας και ψηφιστε το σπιτι που σας εκανε την πιο θετικη αισθηση για το ετος 2010 που φευγει....

ποιο σπιτι θεωρειτε το καλυτερο,πολυτελεστερο ή ποιο σας ικανοποιησε και περισσοτερο με τις επιλογες κοριτσιων και την ανανεωση που εφερε στην μπουρδελοκατασταση της πολης μας ή ακομα και με τις τιμες και παροχες του.....;

αργοτερα αφου συγκεντρωθει ενας ικανοποιητικος αριθμος ψηφων θα κανουμε και την αντιστροφη ερωτηση για το ποιο ηταν το πιο απογοητευτικο μπουρδελο η στουντιο της χρονιας που φευγει...

ξερω οτι το να ψηφιζεις σπιτι και οχι κοπελα εμπεριεχει τον κινδυνο γενικευσεων και λαθων αλλα ειπα να μην πεσουμε παλι στην λουμπα να κανουμε διαγωνισμο κοριτσιων που στην τελικη ξερουμε και απο πριν λιγο πολυ τα αποτελεσματα του.....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ενα και μοναδικο για μενα 26ης Οκτωβρη 35Α...πιπινια ολε.!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γραφω στα πεταχτα

ωραια η ψηφοφορια αλλα ενα σπιτι δεν ειναι μονο ντουβαρια
ειναι λιγο ασαφες τωρα ΠΧ Λα φαμ , μαγαζαρα , γκομενες ντεμι σεζον
κατεχακη , ενα μπουρδελο και μισο , και η Σιμονα  κενταει
Τι να ψηφησω τωρα ? κατεχακη ?  :jerking:
προτριενω να ανοιξουμε καινουριο θεμα και να ψηφισουμε ,
σε ποιο πηγαμε ποιο πολλες φορες  'η  σε ποιο περασαμε καλυτερα κτλ
θελει λιγο ψαξιμο και γαμωτο δεν εχω χρονο να προτεινω κατι τωρα ,
θα τα πουμε αυριο η΄αργα το βραδυ  ;)

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γραφω στα πεταχτα

ωραια η ψηφοφορια αλλα ενα σπιτι δεν ειναι μονο ντουβαρια
ειναι λιγο ασαφες τωρα ΠΧ Λα φαμ , μαγαζαρα , γκομενες ντεμι σεζον
κατεχακη , ενα μπουρδελο και μισο , και η Σιμονα  κενταει
Τι να ψηφησω τωρα ? κατεχακη ?  :jerking:
προτριενω να ανοιξουμε καινουριο θεμα και να ψηφισουμε ,
σε ποιο πηγαμε ποιο πολλες φορες  'η  σε ποιο περασαμε καλυτερα κτλ
θελει λιγο ψαξιμο και γαμωτο δεν εχω χρονο να προτεινω κατι τωρα ,
θα τα πουμε αυριο η΄αργα το βραδυ  ;)
το θεμα ειναι ποιο σπιτι μεσα στο ετος σου κανε θετικη εντυπωση...δεν λεμε για ντουβαρια αλλα για ολο το πακετο....κατι που σε τραβαει σαν συνολο να κανεις εκει τις περισσοτερες επισκεψεις με καταθεση....

πχ αλλος μπορει να πει ανδ γεωργιου 4 γιατι εχει την ελιτ των μιλφ,το διδυμο ευα νικολ
αλλος θα πει 26ης 35 λογω πιπινιων
αλλος ματζαρου λογω του γενικα ομορφου ροστερ σαρα ,αντζελα κλπ
αλλος κωλετη λογω των σταθερων αξιων
αλλος θα πει ερημιτου μονο και μονο λογω ναντιας κλπ
και αλλος ρουλια λογω των πολυ ψηλων κοριτσιων που φερνει......αν ειναι ολα κοριτσια λεμε τωρα :P :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλα το ερως 16 μιση χρονια κλειστο ειναι μ αρεσει που το ψηφισαν και πολλοι....τεσπα καθε γνωμη σεβαστη.... :grin:

kinito

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
και αλλος ρουλια λογω των πολυ ψηλων κοριτσιων που φερνει......αν ειναι ολα κοριτσια λεμε τωρα :P :grin: :grin: :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Αυτο αυτο αυτο ναι αυτο θα ψηφισω  :2funny:
οκ θα σκευτω αλλα μαλλον βιλα θα ψηφισω  4 γκομενες πηρα εκει μεσα , την μια 4 φορες 
καταφερε και με τραβηξε , μπραβο του  :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Σύνολο ψηφοφόρων: 23  :think: ποσοι ειμαστε αραγε ?

κωλετη και βιλα προηγουνται , αξια θα ελεγα
εντυπωση μου εκανε το Λα φαμ που δεν εχει ψηφο ακομη  :-

βιλα ψηφισα τελεικα , αν και εχω ξεκοψει δεν μπορουσα να ψηφισω κατι αλλο
πηγα με 4 γκομενες , εχω τις περισοοτερες καταθεσεις απο ολα τα αλλα .. θα ηταν αδικο ναμη το ψηφησω

Στα χειροτερα θα ψηφισω Ρουλια κωττα  :tickedoff:  5 μηνες θελω να κανω καναπεδατο και δεν μπορω  :tickedoff:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σύνολο ψηφοφόρων: 23  :think: ποσοι ειμαστε αραγε ?

κωλετη και βιλα προηγουνται , αξια θα ελεγα
αξια αξια....  :jerking: εχουν τους καλυτερους κομπιουτεραδες νταβαδες μαλλον :grin: :grin: :grin: :headbang: :headbang:....καλα ειμαστε σοβαροι; :think:η κωλετη σας εντυπωσιασε για το 2010; :think:και το 2009 τις ιδιες ειχε.....

καλα για βιλα εροτικα δεν το συζητω καν.....δεν ειδα μια θετικη κριτικη ακομη..... :grin: :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αφου στο ειπα ρε χαλια , ειναι ασαφες το ερωτημα
ειπα οτι εξω ξεκωψει απο βιλα , τους γαμησα ολο το σπιτι και εφυγα
αλλα με τραβηξε και πηγα και περασα και ωραια και πηρα και 4 γκομενες οταν αλλου θελω να παω και δεν βρισκω ... ολο μια ψηλη ειναι τα βραδυα, αμαν πια  :tickedoff:

τι να ψηφισω  ? Ερημητη ? με την θεια μου την Ναντια που ειναι κορυφη αλλα βαρεθηκα να την βλεπω και πλεων δε περναω τα πρωινα απο κει μη την ενοχλησω αδικα ?  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom