Νέα

Πουτανοβραβεία Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 360
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ειστε της πρωινης ή της βραδινης βαρδιας;

• πρωινη βαρδια

Ψήφοι: 6 25,0%
  • βραδινη βαρδια

Ψήφοι: 14 58,3%
  • παω και στις δυο ισορροπα

Ψήφοι: 6 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    24

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δικιο εχεις  συμφωνω

οχι τιποτα αλλο , μη σε συνχυσω και αναψεις κανα τσιγαρο κιολας  :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.062
Πόντοι
11.585
Αλα! ανατροπη η κωλετη.!! Αν κα ελειξε η ψηφοφορια... :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ας μοιραστουν το πρωτο βραβειο να τελειωνουμε ωωωω

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ας μοιραστουν το πρωτο βραβειο να τελειωνουμε ωωωω
νομιζω ετσι ειναι πραγματι το πιο δικαιο.....[size=30pt]κωλετη και βιλα λοιπον τα σπιτια της χρονιας  2010.....
[/size]
δεχομαι προτασεις απο ολους για ενα θεμα που θελετε να ψηφισουμε απο αυριο.....σκεφτειτε και καταθεστε αποψεις......

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εριξα και εγω την ψηφο μου..αν και λιγο αργα!

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εν αναμονη καποιας καλης νεας ιδεας για ψηφοφορια ειπα να δουμε ενα απλο ερωτημα...ειστε φαν της πρωινης ή της βραδινης κυριως βαρδιας στα στουντιο/μπουρδελα;

οποιος θελει αιτιολογει.....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αγαπητε gl με τον τροπο που λειτουργει το συστημα απ τους 15 που ψηφηζουν οι 5 θα χαθουν παλι

υπαρχει ενα θεμα Πουτανοβραβεία Θεσσαλονίκης και ολα τα βραβεια δινονται εκει ...  :idiot:
χαωδης και πανε χαμενες οι ψηφοφοριες , γιατι δεν ανοιξες ενα καινουριο ?

Χαμενε . α χαμενε

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Αγαπητε gl με τον τροπο που λειτουργει το συστημα απ τους 15 που ψηφηζουν οι 5 θα χαθουν παλι

υπαρχει ενα θεμα Πουτανοβραβεία Θεσσαλονίκης και ολα τα βραβεια δινονται εκει ...  :idiot:
χαωδης και πανε χαμενες οι ψηφοφοριες , γιατι δεν ανοιξες ενα καινουριο ?

Χαμενε . α χαμενε
καθε μερα καινουριο θα ανοιγω; :think:αυτο ειναι το δικο μου θρεντ για να βαζω ψηφοφοριες.....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Εγώ είμαι φαν της πρωινής βάρδιας. Πιστεύω ότι γενικά έχει ποιοτικότερα κορίτσια και λόγω του ότι κατα κανόνα δεν έχουν να αντιμετωπίσουν σουρωμένους και φτιαγμένους έχουν καλύτερη διάθεση στη δουλειά τους. :) :) :)

Επίσης όπως και να το κάνουμε οι πρωίνες είναι σίγουρα πολύ πιο φρέσκες και ξεκούραστες από τις βραδυνές. :)

Βέβαια κάθε κανόνας έχει και τις εξαιρέσεις του όπως η Βερόνικα που δουλεύει πάντα βραδυνή, καθώς και η χθεσινή μου ανακάλυψη (για μένα) Σιμόνα που είσης δούλευε βράδυ. :)

Και τα δύο αυτά κορίτσια δεν θα τα επισκεπτόμουν αν δεν υπήρχε το site. :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Εγώ είμαι φαν της πρωινής βάρδιας. Πιστεύω ότι γενικά έχει ποιοτικότερα κορίτσια και λόγω του ότι κατα κανόνα δεν έχουν να αντιμετωπίσουν σουρωμένους και φτιαγμένους έχουν καλύτερη διάθεση στη δουλειά τους. :) :) :)

Επίσης όπως και να το κάνουμε οι πρωίνες είναι σίγουρα πολύ πιο φρέσκες και ξεκούραστες από τις βραδυνές. :)

Βέβαια κάθε κανόνας έχει και τις εξαιρέσεις του όπως η Βερόνικα που δουλεύει πάντα βραδυνή, καθώς και η χθεσινή μου ανακάλυψη (για μένα) Σιμόνα που είσης δούλευε βράδυ. :)

Και τα δύο αυτά κορίτσια δεν θα τα επισκεπτόμουν αν δεν υπήρχε το site. :rockon: :rockon: :rockon:
και γω γενικα φαν της πρωινης ειμαι....βεβαια καθε πραγμα εχει και την αιτια του....

πρωτον ειχα ευχερεια καλυτερη να κινηθω πρωι σε χωρους οπως ο μυλος σε πρωινη ωρα ιδιως κατι σαββατα και παρασκευες....χωρις να ψαχνω απελπισμενα παρκιν αναμεσα σε πορτιερηδες και καντινες με πανσετες.....

δευτερον βολευε η διασχιση της πολης κατα μηκος απο ανατολικα προς δυτικα πριν πλακωσει η πολλη απογευματινη κινηση.....αυτα αφορουσαν το παρελθον αλλα το χουι εμεινε....

επειτα καποια κοριτσια και το ποτε δουλευουν συνηθως οπωσδηποτε σε επηρεαζουν....

επισης για εναν ξενο και αγνωστο ειναι σιγουρα βολικοτερη η πρωινη βαρδια-ερχεσαι χτυπας και φευγεις.....αντιθετα για εναν γνωστο σαλονικιο αντιλαμβανομαι οτι το να μπαινει μερα μεσημερι σε ενα μπουρδελο εχει πολλα ρισκα ,οποτε λογικο ειναι να προτιμαν την βραδινη βαρδια...

απο την αλλη αν κρινω απο μια παλια κριτικη του καραμαν νομιζω στην βραδυνη βαρδια κινδυνευεις να σου κοιμηθει η κοπελα ενοσω την πηδας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σκεψου ποσο πολυ την εχεις συγκινησει δλδ για να κοιμηθει ορθια στο πηδημα.....παει περιπατο η αυτοπεποιθηση σου...

σαφως βραδυ οι κινδυνοι στις υποπτες περιοχες ειναι μεγαλυτεροι οπως επισης δεν βολευει φοιτητες και μη εχοντες ΙΧ οπως πχ τον παπαζολη...... :grin: :grin: :grin: που ξερει μονο το λεωφορειο 31.....

ΤΕΣΠΑ πολυ το αναλυσαμε ....θα επανελθω και μετα αναλογα τα σχολια....περιμενω χιουμορ απο ολους....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.062
Πόντοι
11.585
Κατα μεγαλο ποσοστο πρωτιμω βραδυ για μπουρδελοτσαρκα, γιατι ενεργω καλυτερα οταν εξω εχει σκοταδι.! :grin: την μερα δεν την μπορω με τιποτα αλλα οταν επιβαλετε πηγαινω και μερα αλλα κυριως μετα το μεσημερι, Η βραδυνη βαρδια πιστευω για μενα ειναι καλυτερη γιατι απλα το βραδυ οι περισοτεροι γνωστοι σου ειναι σπιτι τους και δεν διατρεχεις μεγαλο κυνδηνο να δουν πχ το αμαξι σου παρκαρησμενο εξω απο ενα μπουρδελο ποσο μαλλον να σε πετυχουν να μπενεις μεσα, επισης μπορεις ανετα ενδιαμεσα να πας να χτυπησεις και κανα σφινακι, να δεις κανα μινακι (οχι οτι την μερα δεν τα βλεπεις) και να φορτωσεις ακομα περισοτερο, αλλα υπαρχουν και μειονεκτηματα τα οποια απουσιαζουν απο την ημερησια, θα πετυχεις χειροτερο σερβις απο οτι μερα, γιατι το βραδυ υπαρχει ποιο πολυ κινηση και οι κοπελες κουραζονται, αλλα και οπως ειπε ο gl κοιμουνται κιολας.!!! Θυμαμαι οταν πηγα στην Αλεξανδρα στο Πετρου Ερημητη, σε μια δοση μονο δεν ροχαλιζε.!! :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.047
Πόντοι
13.755
απο αρχη του χρονου εχω κανει το εξης.....
ανοιξα ενα απλο αρχειο-εγγραφο κειμενου και γραφω
-ονομα κοπελας-ονομα σπιτιου-ποσο που εδωσα...
αν θελουμε λοιπον να εχουμε στο τελος του ετους συνολικη  και συγκεκριμενη εικονα καντε το και οι υπολοιποι ωστε να μην χανονται οι πληροφοριες.

Οποτε στο τελος θα δουμε ποιες τιμησαμε εμεις προσωπικα,ποιες κινηθηκαν περισσοτερο συνολικα,ποια σπιτια ειχαν τη μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα και φυσικα να δωσουμε και το βραβειο του μαλακα της χρονιας :2funny: :2funny: :2funny: αυτου δηλαδη που ξοδεψε τα περισσοτερα

Σωστος ο παιχτης??

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
τσσσσσ μπακαλης

Απ την αρχη της καριερας μου το εχω κανει αυτο σε excel παρακαλω  :cool2:

Βαζω ποσα και τα μαζευει και αυτοματα  , μαζι με βενζινες , κατι εξτραδακια (λιγα) σε μασαζ)
+ 40 ευρω εβδομαδαια εποδοτηση λογο κοψιμο του τσιγαρου   :sunglasses:

Θες να σου δωσω την φορμα ? Πουτανολογιστηκη 2011  :rockon:

:2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.047
Πόντοι
13.755
τσσσσσ μπακαλης

Απ την αρχη της καριεραμου το εχω κανει αυτο σε excel παρακαλω  :cool2:

Βαζω ποσα και τα μαζευει και αυτοματα  , μαζι με βενζινες , κατι εξτραδακια (λιγα) σε μασαζ)
+ 40 ευρω εβδομαδαια εποδοτηση λογο κοψιμο του τσιγαρου   :sunglasses:

Θες να σου δωσω την φορμα ? Πουτανολογιστηκη 2011  :rockon:

:2funny:
ααα εσυ εισαι πιο εξελιγμενος.Ενταξει και με το απλο αρχειακι γινεται δουλεια,τουλαχιστον να μην τα ξεχναμε

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλά jo... Πήγες και δεν είπες τίποτα;

Μασαζ ? Λαστ γιαρ  :cheesy:

Ειχε γραψει ρεπορτο αυτος που πηγαμε μαζι στο φορουμ με τα μασαζια

Αλ το ενημερωνεις το τεφτερι ?  :think:

εγω κανονικα  :grin:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
869
Πόντοι
4.535
Αχ εσείς που μπορείτε το κάνετε... τώρα που πήρα καλό κινητό-υπολογιστή το άρχισα και εγώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom