gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
με ποια κοπελα ειχες παει;αννα μαρια ;χριστινα;καποια αλλη;1 φορούλα κ ήθελα να ξανα πάω...
με ποια κοπελα ειχες παει;αννα μαρια ;χριστινα;καποια αλλη;1 φορούλα κ ήθελα να ξανα πάω...
Ρε συ 1 χρόνο + έχω κ μόνο μία φορά,πού να θυμάμαι...με ποια κοπελα ειχες παει;αννα μαρια ;χριστινα;καποια αλλη;
ε πως ηταν εμφανισιακα;θα καταλαβω...ξανθια ψηλη ή με μαυρο μαλλι πιο κοντουλα;Ρε συ 1 χρόνο + έχω κ μόνο μία φορά,πού να θυμάμαι...
Σάμπως γκομενές μου είναι...
Αν θυμάμαι καλά///ε πως ηταν εμφανισιακα;θα καταλαβω...ξανθια ψηλη ή με μαυρο μαλλι πιο κοντουλα;
ε η αννα μαρια ηταν....Αν θυμάμαι καλά///
ειναι αοριστου χρονου ψηφοφορια.....μεχρι ποτε ψηφαμε ?
Εσυ τι ψηφισες ρε , δε μας ειπες
εχεις δικαιωμα τριων ψηφων ρε κεφαλα ....ετσι ηταν φτιαγμενη η ψοφοφορια....αλλα μετα ψηφισε εσυ και ως κινητο και ως λαπτοπ και ως οτι αλλο κλωνο εχεις εν πασει περιπτωσει....ολα αυτα ? καλα ποσες φορες μπορεις να ψηφησεις ?
>οχι τι κλωνοι και μαλακιες ,αυτα ειναι πουστιες
δεν εχω αλλο , μονο αυτο με το κινητο και αυτο ετυχε
οχι ακομα....αλλα αμα χρειαστει θα σπρωξω κανα μαγαζι ......ποιο λες να σπρωξουμε;
εσυ εβαλες να ψηφισει και θεσαλος και ο ηπειρωτης και ο κρητικος και ο πελλοπονισιος και ο θρακιωτης και ολοι ?
τζο οι γερμανοι ειναι φιλοι μας τελικα;οχι ακομα....αλλα αμα χρειαστει θα σπρωξω κανα μαγαζι ......ποιο λες να σπρωξουμε;
τζο οι γερμανοι ειναι φιλοι μας τελικα;
θα δουμε...μεχρι να μην βγει η μερκελ νικητρια...Οι Γερμανοι οχι , η μια Γερμανιδα ναι (ηταν τουλαχιστον ) , η αλλη δε τα καταφερε να γινει ...
μεχρι ποτε ψηφαμε ειπαμε ?