DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.851
- Πόντοι
- 3.796
Οι μαύρες είναι περίεργες πάντα .Έκανα την μαλακια και υπέκυψα Σταμάτησε στην μια από τις δύο μαυρες μετά το 4αλλ στην γωνια. Σονια μου λέει. 20 ευρώ. Λέω οκ. Στο φιβερ πάρκινγκ. Την λέω οκ. Επειδή στο φιβερ δεν γουστάρω να βγω από αμαξι είτε καλοκαίρι είτε χειμώνα, μην παίξουμε σε κανα βίντεο.. , και λοιπόν,πρωτο άκυρο περασμα εγώ καποτα και αυτή αμέσως χαρτομαντηλο να φύγει το λυπαντικο. Μεγάλη μαλακια κ με τέτοια άκυρα προφυλακτικά. Πιπα λες και ήταν κομπρεσέρ, έλεος μωρή τι είναι η πουτσα; και το άκυρο και εκεί που συγκρατηθηκα και δεν έκανα καμία μαλακια. Πάω να γαμησω και μου στήνεται στο κάθισμα στα τέσσερα. Δεν υπήρχε περίπτωση να γαμησω έτσι θα έπρεπε να είχα κάμπριο. Της λέω ξάπλωσε θα ερθω από πάνω... Μου λέει αλλά 10 ευρώ!!! Γίνεται τις πουτανας, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, μου πετάει κ το επικό, κανονικά λέει σεξ αμαξι 50 ευρω όχι 20. Πάει το 20αρικο πάει και η είδηση της επόμενης μέρας...Αγριο ξύλο στην Γιαννιτσων...
Θα κανω αλλα τόσα χρόνια για να πάρω μαύρη.
Αν είναι αυτή η Σονια που λέτε, είστε ωραίοι ρε παραπληροφοριοδοτες
Έχουν μάθει να τις γαμανε σαν τα σκυλιά στημένες στα τέσσερα μόνο .
Εγώ παλιότερα είχα ζητήσει από μαύρη αν την φορτώσω να ανέβει από πάνω και μου λέει 50 ευρώ θέλω ,φυσικά ούτε που γέλασα απλά πάτησα γκάζι .
Οι πίπες τους είναι για γέλια ανεξαιρέτως,όλες την ίδια αεροπιπα κομπρεσέρ κάνουν για να σε τελειώσουν και καλά πιο γρήγορα .
Μακριά πάντα ,είναι πλέον μόνο για τους περαστικούς με τα πόδια ,ξένοι ,σουρωμενοι κτλ που μόνο αυτούς μπορούν να ψαρέψουν .