Επίσης να πω και ας μην παραδέχονται κάποιοι, η ας με αποκαλέσουν φοβικο, η ότι άλλη εξυπναδα σκεφτούν. Επειδή κάπου πείρε το μάτι μου για μια με κουκούλα με την κάψα. Η συγκεκριμένη όταν πρωτοβγήκε ήταν νορμαλ. Νορμαλ λέγοντας στα ξεκινήματα της πρεζας ας πούμε. Πλέον σήμερα κυκλοφορεί με κακοκομμενα σχεδόν γουλί μαλλιά.
Που θέλω να καταλήξω. Όταν βλέπετε κουκουλες, μαντηλες, καπέλα και γενικά τέτοια σε κοπέλες, χειμώνα και ειδικά καλοκαίρι, είναι εμφανές ότι είναι συμπτώματα και χρόνιας η προχωρημένης κατάστασης από νόσημα. Σύφιλη, ηπατίτιδας,HIV. Επισης δεν είναι η μούρλα από τα ναρκωτικά αλλά τα αποτελέσματα εγκέφαλοπαθειας, νεύροπαθειας. Που προκαλούνται από αυτές τις ασθένιες.
Οποιος έχει δει την τύπισσα στην διχαλα με όλο ναζί βλέμμα,αδυνατη,κοντό σγουρο αγορε μαλλί.εκτος ότι πήγαινε ζιγκ ζαγκ και φώναζε και εκλεγε μόνη της, άρχισε να τις πέφτουν και μαλλιά.
Μάγκες ξεκολλάτε με τα ζακια ειδικά εσείς που τις πιάνεται με τις ώρες συζήτηση και παζάρια... Λες και θα βγάλετε γκομενα, γτ εκτός από τον εαυτό σας βάζετε και σε κυνδινο εμάς αλλά και τους κοντινούς μας...π.χ γαματε το ζάκι και σας πιπωνει..και μετα φορτώνεται Ντάιζη Μιλφ, Ντάνιελα κτλπ κτλπ.
Αλλά ξέρω τσάμπα τα λεω