Αγαπητοί συναγωνιστές, προχθές γύρω στη μία το μεσημέρι πέρασα από τον γνωστό δρόμο για να δω τι παίζει τέτοια ώρα, έχοντας την εμπειρία της Σβέντα που ήταν τα καλύτερα πρωινά γαμήσια.
Χρύσα. Αυτήν που την λέμε όμορφη και καταπληκτική, ακόμη και εγώ ο ίδιος έχω γράψει γι αυτό το πράμα, ήταν τρομακτική. ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ.
Τι κάνουμε στον εαυτό μας ρε παιδιά;
Γυναίκα που θεωρούμε όμορφη τη νύχτα είναι απολύτως τελειωμένη τη μέρα. Ναρκωτικά φουλ, σημάδια στο σώμα, τσιρότα παντού, καψίματα από τσιγάρο, πασαλειμμένο κραγιόν, βλογιοκομμένη. Απίστευτο. Επιβεβαιώνεται η παροιμία, όποιος την νύχτα περπατεί αγκάθια και σκατά πατεί. Δεν ξέρω αν ήταν από την φρίκη που έφαγα αλλά μου φάνηκε ότι είχε προφορά, δεν πρέπει να είναι ελληνίδα. Ζητούσε 20. Φυσικά δεν την πήρα. Βέβαιος ότι δεν θα την πάρω, για να βγάλω είδηση, την ρώτησα αν κάνει ακα και μου είπε πίπα.
Επίσης, ένα τελειωμένο τζάνκι που το βλέπω καιρό στην διχάλα. Χωρίς δόντια, εξώκοσμη αηδία. Πιστεύω ότι αν είσαι ο πιο σιχαμερός συφιλίαρης, Πάκι που κατέβηκες από το τελευταίο χωριό επαρχίας του Ισλαμαμπάντ, δεν το γαμάς αυτό το πράγμα.
Ίσως αναθεωρήσω την άποψή μου για την πιάτσα συνολικά μετά από αυτό που είδα προχθές.