lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Θεουλης ετσι;
Πως δε ρωτησε αν ειναι μπιζουτιερα...
Θεουλης ετσι;
Πως δε ρωτησε αν ειναι μπιζουτιερα...
με τα αρχιδια μαζι;την εχω νακουμπαω ταρχιδια μου αλλα αν επιμενεις να στη χαρισω.εκλεισε λοιπον.η κουβερτα χαρισμα στο γκντουμπ!
καυλωσες ρε ανωμαλε με την λεοπαρδαλε;Σε κουβερτα τα εχεις ακουμπησει? την πουλας αυτη?
Αααααααχ, μου θυμισες το Λιλακι.καυλωσες ρε ανωμαλε με την λεοπαρδαλε;
κανε με να χυσω ρε τσογλανιΑααααααχ, μου θυμισες το Λιλακι.
Πανωσεντονο, κατωσεντονο, μαξιλαροθηκες και παπλωμα λεοπαρδαλε ειχε στην προικα του ο Λιλας... :'(
Τι να σου πω? στο μυαλο μου εισαι?Αααααααχ, μου θυμισες το Λιλακι.
Πανωσεντονο, κατωσεντονο, μαξιλαροθηκες και παπλωμα λεοπαρδαλε ειχε στην προικα του ο Λιλας... :'(
Τυπε, οχι ?, αλλα ; ειναι το σωστοΤι να σου πω? στο μυαλο μου εισαι?
Σαφως και δεν ενδιαφερομαι να αγορασω μια μαλακια και μιση ρε μαθουσαλιξρε αχαμπουχλα πλακα κανεις πρωι πρωι?αφου δεν θες να ταγορασεις.
γιατι εγω δεν πρεπει να παρω ενα ταμπλετσ ολοι εχοθν ποθ βλεπω στο δρομο !Αστθο δεν ειναι για τα δοντια σοθ.
Δυστυχως εχει πληκτρολογιο.
καυλιαρη μου εσενα κανονικα πρεπει να σου παρουμε ενα δωρο!!!γουσταρω να σε δω σε σαλονακι στο μεταξι αναμεσα στα πακια να γραφεις με το ipadγιατι εγω δεν πρεπει να παρω ενα ταμπλετσ ολοι εχοθν ποθ βλεπω στο δρομο !
θα παρω ενα να πηγαινω στην φθλησ με αμεση ενημερωση απο το πορδελλα τελεια κομ!
πάρε αυτές, αλλά μην τις χαλάσεις όλες, αργότερα που θα καλοκαιριάσει θα βγουν πάλι τα κουνούπια.γιατι εγω δεν πρεπει να παρω ενα ταμπλετσ ολοι εχοθν ποθ βλεπω στο δρομο !
θα παρω ενα να πηγαινω στην φθλησ με αμεση ενημερωση απο το πορδελλα τελεια κομ!
πάρε αυτές, αλλά μην τις χαλάσεις όλες, αργότερα που θα καλοκαιριάσει θα βγουν πάλι τα κουνούπια.
http://[URL unfurl="true"]www.costaspapaellinas.gr/Upload/spira30_tabs.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ρε σθ αθτεσ μπαινοθν στην εισοδο ποθ εχει γιοθ εσ μπη το ταμπβλετσ και διωχνοθν τα κονοθπια μεσα στο πορδελλο το καλοκαιρι!
πάρε αυτές, αλλά μην τις χαλάσεις όλες, αργότερα που θα καλοκαιριάσει θα βγουν πάλι τα κουνούπια.
http://[URL unfurl="true"]www.costaspapaellinas.gr/Upload/spira30_tabs.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βγάζεις το φλιτζάνι και βάζεις την ταμπλέτα.ρε σθ αθτεσ μπαινοθν στην εισοδο ποθ εχει γιοθ εσ μπη το ταμπβλετσ και διωχνοθν τα κονοθπια μεσα στο πορδελλο το καλοκαιρι!
Ρε τυπε με ρωτας αν θελω να αποχωριστω την φακιδομυτη μου και αισθησιακα καυλοσπυρα που εχω, καθως και την υπεροχα γυαλισμενη με μπρασο καραφλα μου που φεγγει στο σκοταδι καλυτερα και απο το φεγγαρι ?εσυ αχλαμπουχλα κανε κανα τραχανα βαρα καμια μαλακια η βρες καμια γκομενα.τα λεφτα της πλαστικης για να γινεις ωραιος θα τα μαζεψουμε με δισκο απο ολα τα μπουρδελα του ερωτικου τριγωνου+τριγωνου πανοραματος!οσο για το ταμπλετ θα το γραφα σταρχιδια μου αλλα τα χαρισα μαζι με τη κουβερτα!αστα διαλα