Νέα

που θα πάτε να γαμήσετε φέτος το καλοκαίρι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

που θα πάτε να γαμήσετε φέτος το καλοκαίρι;

• νησί; σε ποιό;

Ψήφοι: 29 74,4%
  • εξωτερικό; που;

Ψήφοι: 10 25,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    39

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Live χαλκιδικη με γκομενα που εφερα απο μοσχα.

Συνημμένα

• DSC_0761.JPG
    DSC_0761.JPG
    2,9 MB · Εμφανίσεις: 83

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Π.χ. αν πας σε ακριβό νησί Μύκονο,Σαντορίνη για καμάκι χρειάζεσαι κάπου 1000 ευρώ τη βδομάδα.
Αλλά για να έχεις πιθανότητες να γαμήσεις κάτι αξιόλογο πρέπει να πας σε ακριβό νησί όπου έχεις DHV(display of high value).
Οπότε σκέφτεσαι γιατί να πάω Μύκονο και να χαλάσω τζάμπα λεφτά αν και εφόσον βρω γκόμενα για λίγες πιθανότητες(1% να γαμήσω εφτάρι και πάνω) ενώ με τα ίδια λεφτά
1.Γαμάω 10 έσκορτς ή 20 γκόμενες στα στούντιο
2.Γαμάω 50 πουτάνες στα μπορδέλα
3.Πάω ανατολική Ευρώπη(Κίεβο,Μινσκ,Μόσχα ή επαρχία ακόμα και Πολωνία) με πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να γαμήσω
4.Πάω σε φτηνότερο νησί,ξοδεύω τα μισά και βρίσκω φτηνιάρες,μεθυσμένες τουρίστριες έτοιμες για όλα
5.Φέρνω γκόμενα σπίτι μου Αθήνα αν πληρώσω τα αεροπορικά κτλ.
Αυτά τα ερωτήματα σε διαολίζουν.Είναι το κόστος ευκαιρίας που λένε.

Π.χ. πάω Χερσόνησσο και τα έχω όλα εναντίον μου
1.Θα κάτσω μόνο τριήμερο ενώ οι άλλοι έρχονται δεκαήμερα
2.Θα πάω χωρίς κοννέ ή γκόμενες
3.χωρίς ιντερνετική προετοιμασία
4.Χωρίς γνωστούς
5.Χωρίς αμάξι
6.Σε μεγάλη ηλικία
7.Χωρίς εμφάνιση,με μικρή ενέργεια κτλ
Δηλαδή πάω να ανταγωνιστώ νεώτερους,εμφανίσιμους,πιο κονεξαρισμένους,πιο δραστήριους,πιο φαντεζί,πιο μπλα μπλα,πιο καλοντυμένους,πιο χορευταράδες με μεγαλύτερο μπάτζετ,αμάξια,κύκλο κτλ.
Θα πάω να τους γαμήσω το κέρατο.
Είναι η νοοτροπία Βαλκάνιου τσολιά.Απόλυτος αιφνιδιασμός.Χτυπάς εκεί που οι άλλοι δεν το περιμένουν καν και περιφέρεις τα τρόπαια.
Αν αποτύχεις θα σου κλάσουν τα αρχίδια,δεν έχασες και τίποτα.Ετσι κι αλλιώς έχω το στόλο των σπονσορέτς ανά πάσα στιγμή έτοιμο,πάω απλώς να τον ανανεώσω με καινούργιο υλικό.
Είναι αυτό που λένε outcome independant,abundance mentality κτλ.Αντί να μετράς πρέπει απλά να έχεις το σωστό mind frame δηλαδή να μην εξαρτάσαι από το αποτέλεσμα και να κοιτάς σταθερά με το βλέμμα προσηλωμένο στα μουνολίβαδα να βλέπεις την υπεραφθονία διαθέσιμου μουνιού και τις ευκαιρίες.

Οι άλλοι δε δέχονται αυτή τη λογική,προτιμάνε τα σίγουρα και τα εύκολα,δε ρισκάρουν και για αυτό γειώνονται στα κυβικά τους ή πολύ κατώτερα.Δε δημιουργούν δηλαδή ευκαιρίες και δεν μπουκάρουν όταν οι συνθήκες δεν τους ευννοούν,μετά από μια ηλικία δε τα παρατάνε τελείως ως μη οικονομικό σπορ.
Κάνουν δηλαδή ορθολογικές επιλογές που σε πάνε πολύ πίσω στα θέματα μουνιού.

Πάρης84

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
4
Πόντοι
0
δε θα το έλεγα
σε ποιά μέρη αναφέρεσε;
Κυπραίες ή ξένες;
Κυπραίες φυσικά φίλε μου, είναι πολύ πιο απελευθερωμένες σε σχέση με τις Ελληνίδες, ειδικά όταν βρίσκονται στην Ελλάδα. Πάντως και στην Κύπρο βρίσκεις πολύ εύκολα γκόμενα μόνο για σεξ. Αρκεί να βγαίνεις έξω και να δείχνεις ακομπλεξάριστος.

Επισκέπτης
Π.χ. αν πας σε ακριβό νησί Μύκονο,Σαντορίνη για καμάκι χρειάζεσαι κάπου 1000 ευρώ τη βδομάδα.
Αλλά για να έχεις πιθανότητες να γαμήσεις κάτι αξιόλογο πρέπει να πας σε ακριβό νησί όπου έχεις DHV(display of high value).
Οπότε σκέφτεσαι γιατί να πάω Μύκονο και να χαλάσω τζάμπα λεφτά αν και εφόσον βρω γκόμενα για λίγες πιθανότητες(1% να γαμήσω εφτάρι και πάνω) ενώ με τα ίδια λεφτά
1.Γαμάω 10 έσκορτς ή 20 γκόμενες στα στούντιο
2.Γαμάω 50 πουτάνες στα μπορδέλα
3.Πάω ανατολική Ευρώπη(Κίεβο,Μινσκ,Μόσχα ή επαρχία ακόμα και Πολωνία) με πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να γαμήσω
4.Πάω σε φτηνότερο νησί,ξοδεύω τα μισά και βρίσκω φτηνιάρες,μεθυσμένες τουρίστριες έτοιμες για όλα
5.Φέρνω γκόμενα σπίτι μου Αθήνα αν πληρώσω τα αεροπορικά κτλ.
Αυτά τα ερωτήματα σε διαολίζουν.Είναι το κόστος ευκαιρίας που λένε.

Π.χ. πάω Χερσόνησσο και τα έχω όλα εναντίον μου
1.Θα κάτσω μόνο τριήμερο ενώ οι άλλοι έρχονται δεκαήμερα
2.Θα πάω χωρίς κοννέ ή γκόμενες
3.χωρίς ιντερνετική προετοιμασία
4.Χωρίς γνωστούς
5.Χωρίς αμάξι
6.Σε μεγάλη ηλικία
7.Χωρίς εμφάνιση,με μικρή ενέργεια κτλ
Δηλαδή πάω να ανταγωνιστώ νεώτερους,εμφανίσιμους,πιο κονεξαρισμένους,πιο δραστήριους,πιο φαντεζί,πιο μπλα μπλα,πιο καλοντυμένους,πιο χορευταράδες με μεγαλύτερο μπάτζετ,αμάξια,κύκλο κτλ.
Θα πάω να τους γαμήσω το κέρατο.
Είναι η νοοτροπία Βαλκάνιου τσολιά.Απόλυτος αιφνιδιασμός.Χτυπάς εκεί που οι άλλοι δεν το περιμένουν καν και περιφέρεις τα τρόπαια.
Αν αποτύχεις θα σου κλάσουν τα αρχίδια,δεν έχασες και τίποτα.Ετσι κι αλλιώς έχω το στόλο των σπονσορέτς ανά πάσα στιγμή έτοιμο,πάω απλώς να τον ανανεώσω με καινούργιο υλικό.
Είναι αυτό που λένε outcome independant,abundance mentality κτλ.Αντί να μετράς πρέπει απλά να έχεις το σωστό mind frame δηλαδή να μην εξαρτάσαι από το αποτέλεσμα και να κοιτάς σταθερά με το βλέμμα προσηλωμένο στα μουνολίβαδα να βλέπεις την υπεραφθονία διαθέσιμου μουνιού και τις ευκαιρίες.

Οι άλλοι δε δέχονται αυτή τη λογική,προτιμάνε τα σίγουρα και τα εύκολα,δε ρισκάρουν και για αυτό γειώνονται στα κυβικά τους ή πολύ κατώτερα.Δε δημιουργούν δηλαδή ευκαιρίες και δεν μπουκάρουν όταν οι συνθήκες δεν τους ευννοούν,μετά από μια ηλικία δε τα παρατάνε τελείως ως μη οικονομικό σπορ.
Κάνουν δηλαδή ορθολογικές επιλογές που σε πάνε πολύ πίσω στα θέματα μουνιού.
ριξε τη μπομπα καταδρομεα μου!

Θα σου πω κ ενα χωριο εκει κοντα να πας για φαι

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Καλησπέρα...πρώτη χρονιά που ξέμεινα από παρέα και η δικιά μου παίρνει άδεια Σεπτέμβρη..αξίζει να πάω διακοπές μόνος?Θα με περάσουν για τρελό?

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Καλησπέρα...πρώτη χρονιά που ξέμεινα από παρέα και η δικιά μου παίρνει άδεια Σεπτέμβρη..αξίζει να πάω διακοπές μόνος?Θα με περάσουν για τρελό?
μια χαρα θα περασεις ρε φιλε αναλογα τη ψαχνεις. Αραξε παραλια διαβασε ενα βιβλιο τσεκαρε κανα κωλο πιες ενα ποτο και πιασε τη κουβεντα σιγα . Λιγες μερες μια χαρα τη παλευεις

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
μια χαρα θα περασεις ρε φιλε αναλογα τη ψαχνεις. Αραξε παραλια διαβασε ενα βιβλιο τσεκαρε κανα κωλο πιες ενα ποτο και πιασε τη κουβεντα σιγα . Λιγες μερες μια χαρα τη παλευεις

Εγώ λέω να κρατήσει τα λεφτά και να περιμένει την άδεια της δικιάς του.Ελλάδα διακοπές μόνος είναι τζάμπα λεφτά,εκτός εαν πάει για να ηρεμήσει και όχι για να γαμήσει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το να πας διακοπές μονος, ειναι αναλογο με το να πας σινεμα μονος

Δηλαδη ψυχωτικη και αντικοινωνικη συμπεριφορα

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

φυσικα και να πας θα περασεις σουπερ! Δεν την ιστορια μου που εκανα μονη μου οδοιπορικο στην Ιταλια!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

γιατι τυπε μια χαρα μπορεις να πας σινεμα μονος  :grin: :grin:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Το σινεμά γιατί;Πας,βλέπεις την ταινία και φεύγεις.Σαν να νοικιάζεις dvd στο σπίτι είναι

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
618
Πόντοι
96
Φετος Λευκαδα, καθοτι δεν υπαρχει αυτοκινητο και ειναι το μονο νησι (μαζι με Χαλκιδα) που μπορεις να πας οδικως (με λεωφορειο)
Καθαρα διακοπες για χαλαρωμα και μαζι το λαπτοπ για παρεα και λιγο προγραμματισμο τα απογευματα
Στους ντοπιους λες οτι δουλευεις εξ αποστασεως για μια Καναδεζικη εταιρια και σε κοιτανε με δεος, αντι να σε βλεπουν σαν γραφικο
Σχετικα με το μουνι, οπως παντα. Αδιαφορια, με λιγες κλεφτες ματιες στα ωραια μουνια, για να δειχνεις οτι εισαι διαθεσιμος.
Παντα ανοιχτος για συζητηση, παντου, σε ξενοδοχεια, παραλια, μπαρ, κλπ

Αν κατσει κατι εκατσε, αν δεν κατσει, στ αρχιδια μας, 20 ευρω το γαμησι με ροδαλο ρουμανικο πιπινακι αξιζει το μουνι στην Ελλαδα σημερα, δεν αξιζει περισσοτερο νταβαντουρι για το πως θα το ριξεις κλπ

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Το να πας κάπου διακοπές, είναι από που πηγάζει στο καθένα.Εχεις ανάγκη για χαλάρωση, λίγο εξερεύνηση και διαφορετικά τοπία-εικονες; Έφυγες.

Ο κάθε άνθρωπος έχει προσωπικούς στόχους, που και κολλητός να είναι δεν χρειάζεται και δεν τους λέει τις περισσότερες φορές.Ετσι η παρέα σου μπορεί να μην ακολουθήσει γιατί μαζεύει χρήματα, ή επειδή θέλει να πάρει αμάξι, ή ρούχα, πράγματα που δεν απασχολούν εσένα.Θα πρέπει να ακυρώσεις τις διακοπές ή όποιο πρόγραμμα σου λόγω των στόχων του;

Ψυχαναγκαστικο βρίσκω να προσπαθείς να ταιριάξεις πράγματα αταίριαστα με άλλους γιατί δεν μπορείς μόνος.

Εξ άλλου ο άνθρωπος όλες τις σοβαρές αποφάσεις μόνος τις παίρνει, γιατί δεν μπορούν ορισμένοι να πάνε σινεμά μόνοι... μόνο αυτοί ξέρουν.

Εγώ είμαι για Κίμωλο τον Αύγουστο.Εννοειται μόνος! Δεν ενδιαφέρομαι να γαμησω αλλά δεν θα πω και όχι σε φλερτ

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Στο εξωτερικο θεωρειται νορμαλ να παει καποιος μονος διακοπες,εδω θα σε κοιταζουν λιγο παραξενα.
Βεβαια στο πως θα περασεις σημασια εχει και ο χαρακτηρας σου.
Αν εισαι κοινωνικο ατομο θα βρεις παρεες να μιλησεις και να βγεις,
αν εισαι κλειστος τοτε θα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom