Νέα

που θα πάτε να γαμήσετε φέτος το καλοκαίρι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

που θα πάτε να γαμήσετε φέτος το καλοκαίρι;

• νησί; σε ποιό;

Ψήφοι: 29 74,4%
  • εξωτερικό; που;

Ψήφοι: 10 25,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    39

Επισκέπτης
Μόνο Χερσόνησσο θα πάω.Σημασία έχει η επιλογή του κατάλληλου ξενοδοχείου να είναι τίγκα στις Ρωσίδες.Μετά αρκεί μια προσφορά φορεμάτων,τακουνιών,κοσμήματος ή γουναρικού και είσαι μέσα.
Αλλά και να μην κάτσει κάτι,έχει πλάκα.Για τριήμερο θα πάω,αλλά θα χτυπήσω δυνατά.
Η άλλη εναλλακτική είναι βέβαια Μύκονο,Σαντορίνη τίγκα στις σπονσορέτς αλλά παίζουν χοντρά πακέτα εκεί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
17χρονο είναι για να πάει στην Ίο;  :huh:

Ιο δεν πατάνε Ρωσίδες.Είναι bass class με Αυστραλέζες,Αγγλίδες κτλ.Από Ελλάδα τα μέρη που έχω δει να κωλολένε είναι Χερσόνησσος,Σαντορίνη,Μύκονος και λίγο Κέρκυρα.Βασικά όπου έχει Ανατολικές Ρωσίδες και Τσέχες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ιο δεν πατάνε Ρωσίδες.Είναι bass class με Αυστραλέζες,Αγγλίδες κτλ.Από Ελλάδα τα μέρη που έχω δει να κωλολένε είναι Χερσόνησσος,Σαντορίνη,Μύκονος και λίγο Κέρκυρα.Βασικά όπου έχει Ανατολικές Ρωσίδες και Τσέχες.

Η Σκιάθος λέει τίποτα;Έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η Σκιάθος λέει τίποτα;Έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια

Είχα πάει εκεί με Τσέχα το 2007.Η δικιά μου ήταν η καλύτερη στο νησί.Εχει όμως μουνάκια.
Τώρα δεν ξέρω τι παίζει.Πολλές όμως Ελληνίδες και Σέρβες.
Ελλάδα τα τελευταία χρόνια τα καλύτερα μουνιά τα έχω δει Σαντορίνη,Χερσόνησσο και Ρόδο.Οσο πιο κυριλέ και ακριβό το νησί τόσο καλύτερα ανταποκρίνονται.
Οσο πιο γλίτσας και άφραγκος φαίνεσαι τόσο χειρότερα είναι.Συνήθως οι Ρωσίδες σε πάνε με το καλημέρα στα μαγαζιά και ψωνίζουν αν θες να συνεχιστεί το dating.Το ίδιο και οι Λευκορρωσίδες,Ουκρανές.
Αυτές είναι και οι ευκολότεροι στόχοι γιατί αν ασχοληθείς με Σκανδιναυές,Αγγλίδες κτλ,άστα βράστα.Προτιμάνε δυτικό πούτσο απριόρι.
Γι αυτό λέει να σκάσεις με πακέτο εκεί μίνιμουμ μια πεντακοσάρα για να σκάσεις New York με τα Ρωσίδια και να διαλύσεις τον ανταγωνισμό από ντόπιους και ξένους πριν σε μλοκάρει το establishment.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Είχα πάει εκεί με Τσέχα το 2007.Η δικιά μου ήταν η καλύτερη στο νησί.Εχει όμως μουνάκια.
Τώρα δεν ξέρω τι παίζει.Πολλές όμως Ελληνίδες και Σέρβες.
Ελλάδα τα τελευταία χρόνια τα καλύτερα μουνιά τα έχω δει Σαντορίνη,Χερσόνησσο και Ρόδο.Οσο πιο κυριλέ και ακριβό το νησί τόσο καλύτερα ανταποκρίνονται.
Οσο πιο γλίτσας και άφραγκος φαίνεσαι τόσο χειρότερα είναι.Συνήθως οι Ρωσαίδες σε πάνε με το καλημέρα στα μαγαζιά αν θες να συνεχιστεί το dating.Το ίδιο και οι Λευκορρωσίδες,Ουκρανές.

Εντάξει,άφραγκος πας Κατερίνη,Λεπτοκαρυά κλπ που και πάλι μπορεί να γαμήσεις καλή Σλάβα εαν σταθείς τυχερός.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.866
Πόντοι
216
παλι να τον παιξεις θελεις ρε σαντμαν?δν ζεσταινεσαι ? μετα μου θες κ γκομενα κ καλη κιολας εσυ βρωμας χυσιλα απο χιλιομετρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

O sad man νομιζει οτι γραφει στο θεμα που θα τον παιξετε φετος και φυσικα η απαντηση ειναι στο σπιτι οπως καθε καλοκαιρι. Σιγα μην παει διακοπες με μπακουροπαρεα να βλεπει ολοι να ζευγαρωνουν εκτος απο αυτον. Θα κατσει σπιτι και θα βλεπει star ανταποκριση απο τις κοντινες παραλιες. Δεν παει στις κοντινες παραλιες γιατι ολες οι γκομενες σιγουρα θα ειναι πιασμενες.  :grin:

Οταν πηγαινε πριν 20 χρονια εκανε 2 ωρες να φτασει με τα μεσα μεταφορας και εστρωνε πετσετα κατω με τους γυφτους ,επινε φραπε σε πλαστικο που ειχε φερει απο το σπιτι και ετρωγε πατατακια απο βασιλοπουλο. Φυσικα παθαινε ηλιαση και δεν ξαναπηγαινε το υπολοιπο καλοκαιρι.  :grin:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
O sad man νομιζει οτι γραφει στο θεμα που θα τον παιξετε φετος και φυσικα η απαντηση ειναι στο σπιτι οπως καθε καλοκαιρι. Σιγα μην παει διακοπες με μπακουροπαρεα να βλεπει ολοι να ζευγαρωνουν εκτος απο αυτον. Θα κατσει σπιτι και θα βλεπει star ανταποκριση απο τις κοντινες παραλιες. Δεν παει στις κοντινες παραλιες γιατι ολες οι γκομενες σιγουρα θα ειναι πιασμενες.  :grin:

Οταν πηγαινε πριν 20 χρονια εκανε 2 ωρες να φτασει με τα μεσα μεταφορας και εστρωνε πετσετα κατω με τους γυφτους ,επινε φραπε σε πλαστικο που ειχε φερει απο το σπιτι και ετρωγε πατατακια απο βασιλοπουλο. Φυσικα παθαινε ηλιαση και δεν ξαναπηγαινε το υπολοιπο καλοκαιρι.  :grin:

Ρε φίλε στον εαυτό σου απαντάς;

Ξαναμπές μετά πάλι σταν kostakis και απάντα στον Syro  :2funny:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.866
Πόντοι
216
Εντάξει,άφραγκος πας Κατερίνη,Λεπτοκαρυά κλπ που και πάλι μπορεί να γαμήσεις καλή Σλάβα εαν σταθείς τυχερός.

Ασε παιξε τζοκερ πιο πιθανο ειναι να το πιασεις δυο φορες συνεχομενες παρα να γαμησεις σλαβα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Μπορούσες κι εκεί αλλά πρέπει να κάτσεις μίνιμουμ μια βδομάδα.Πλεονέκτημα βέβαια Παραλία οι γελοίες τιμές των ξενοδοχείων και καλά στα 40 ευρώ ημερησίως με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στα 20 ευρώ.Τζαμπέ οι ομπρέλες παραλία αν παραγγείλεις φραπέ με 2 ευρώ.Καμία σχέση με τις τιμές στα κυριλέ νησιά.
Αλλά ηλικίες παιδαρέλια Πολωνέζες κάτω των 20 ετών και Σέρβες στο 80% οπότε πάπαλα.Παλιά βέβαια ήταν πολύ καλύτερα.
Τώρα οι Πολωνέζες και Τσέχες εικοσιπεντάρες και μιλφέτες που παλιά αράζαν Παραλία,Λεπτοκαρυά,Νέους Πόρους με οικονομικά πακέτα μέσω λεωφορείου πάνε με αεροπλάνο σε οικονομικά πακέτα Κρήτη,Ρόδο,Κω,Κέρκυρα,Λευκάδα κτλ.Δηλαδή έχουν πλέον να ξοδέψουν χιλιάρικο για διακοπές ενώ πριν 10-15 χρόνια διέθεταν 300-500 ευρώ μαξ.
Οπότε για να τις βρεις πρέπει πια να ξηλωθείς για αεροπορικό ή τουλάχιστον πλοίο,δεν παίζουν εύκολες λύσεις οδικής πρόσβασης και σκας φυσικά πιο πολλά σε ξενοδοχεία,ενοικιαζόμενα κτλ συν το οτι ανέβασαν απαιτήσεις.
Πιο οικονομικά έρχεται να πας ο ίδιος επαρχία Τσεχία,Πολωνία ή Ουκρανία από το να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα σε θέρετρα της Ελλάδας.
Απλά Ελλάδα έχει τζέρτζελο,φυσικά είναι χειρότερο οποιοδήποτε θέρετρο Ελλάδα από Οντέσσα ή Σόποτ αλλά έχει καλύτερες παραλίες,θάλασσα,φαί και περιπέτεια.

Εγγρ.
26 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
1
Πήγα Κατερίνη πριν 2 βδομάδες. Απο μουνιά τίποτα. Όλες ήταν πιασμένες. Τόσο πολύ χάλασε...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι δύσκολα παραλία.Εμένα στο τέλος το 2012 που πήγα τελευταία φορά με πεταγαν έξω απο τα μαγαζιά γιατί καμακωνα Σερβες.Τσαντίστηκα και πήγα Sunny beach Βουλγαρία.
Στα νησιά δε σε πετάνε ποτε έξω απο το μαγαζί επειδή καμακωνεις τη γκομενα που σταμπαρε ο μπάρμαν ή ο φίλος του,βόρεια Ελλάδα ολο αυτό παίζει,σε περιοριζουν στο μαγαζί.
Απο την αλλη βόρεια Ελλάδα ε σε εμποδιζουν όταν καμακωνεις παραλια ενω νησιά χωνονται αμέσως οι ομπρελαδες.

Επισκέπτης
Πέρυσι πήγα Κέρκυρα
ωραία ήταν
γάμησα Ρωσσίδα,Γερμανίδα και Πολωνέζες
το νησί είναι μεγάλο και άμα έχεις αμάξι βοηθάει πάρα πολύ
από νυχτερινή διασκέδαση βέβαια δεν έχει τίποτα το αξιόλογο

λέω να ξαναπάω

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πέρυσι πήγα Κέρκυρα
ωραία ήταν
γάμησα Ρωσσίδα,Γερμανίδα και Πολωνέζες
το νησί είναι μεγάλο και άμα έχεις αμάξι βοηθάει πάρα πολύ
από νυχτερινή διασκέδαση βέβαια δεν έχει τίποτα το αξιόλογο

λέω να ξαναπάω

Αυτές το ξέρουν ότι τις γάμησες φίλε;

Πάρης84

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Μάγκες στην Κύπρο έχει κατά κανόνα πολλές διψασμένες κορασίδες για  :zfuck:

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Είναι δύσκολα παραλία.Εμένα στο τέλος το 2012 που πήγα τελευταία φορά με πεταγαν έξω απο τα μαγαζιά γιατί καμακωνα Σερβες.Τσαντίστηκα και πήγα Sunny beach Βουλγαρία.
Στα νησιά δε σε πετάνε ποτε έξω απο το μαγαζί επειδή καμακωνεις τη γκομενα που σταμπαρε ο μπάρμαν ή ο φίλος του,βόρεια Ελλάδα ολο αυτό παίζει,σε περιοριζουν στο μαγαζί.
Απο την αλλη βόρεια Ελλάδα ε σε εμποδιζουν όταν καμακωνεις παραλια ενω νησιά χωνονται αμέσως οι ομπρελαδες.

Είναι δυνατόν να σε γουστάρει η κοπέλα που καμακώνεις στο μπαρ να ξοδεύεις χρήματα και να σε βγάλει έξω ο μπαρμαν επειδή γουστάρει την ίδια γκόμενα  ....????????

TheWolf

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2016
Like
4
Πόντοι
0
Κολομβια και ισως και καμια γειτονικη χωρα.

Γενικοτερα δεν μου αρεσει ο ελληνικος τουρισμος τυπου, παραλια, ταβερνουλα και γκρικ σαλαντ.

Η ζωη ειναι μικρη οποτε θελω να δω οσα περισσοτερα και πιο εξωτικα μερη μπορω, οχι τα ιδια και τα ιδια "babis apartments".

Απο Ελλαδα τωρα το πιο ευκολο γαμησι ειναι Αγγλιδες στα γνωστα μερη(Μαλια,Ροδο κλπ) αλλα απο ποιοτητα κλαφτα χαραλαμπε.
Για μιλφονια Βορεια Ελλαδα ειναι καλα αλλα θελει διακριτικοτητα.

Μυκονος και Σαντορινη ειναι πολυ ακριβα και γεματα πουτανες, δεν αξιζει για αυτο το λογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom