Νέα

Που πήγαν όλοι οι άνδρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα macnamara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 833
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny:
μην παιρνεις ορκο
ακου εκει οι γυναικες δεν βαζουν ταμπελες :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν μίλησα για τις γυναίκες ρεεεεεεεεεεε
κι αυτές το κάνουν φυσικά, το "εσείς" πήγαινε σε όσους βαζουν ταμπέλες  :boobies: :boobies: :boobies:

Απλώς στο ποστ σου μιλούσες για τους άντρες...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ερι κανε ενα review στα γρηγορα να μπω στο νοημα.

δασκαλε ο ασπρούλης μου ειπε οτι υγραινομαι που τον βλεπω γιατι ειναι νιανιαρο. και του ειπα να μαθει να γαμει. Δεν φταιω που ξεσσαλωσα δάσκαλε, μου πονάει το πόδι και με τσιγκλανε. και ξέρεις δάσκαλε.. δεν εχω υπομονη με τα νιανιαρα που ξεπετάχτηκαν σαν τις μελισσες.

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Τι θες να πείς?Γαμάνε κι εκτός μπουρδέλων? :2funny: :2funny: :2funny:

Αγαπητή κυρία εγώ προσωπικώς ευχαρίστως να σας δηλώσω οτι εκτός μπουρδέλων/στούντιο/κ.λ.π.
γαμέω/γαμώ σπανίως διότι η σχέσις "Απόδοση/Κόστος" είναι Συντριπτική υπέρ των μπουρδέλων/στούντιο/κ.λ.π.

Εαν δε συμπληρώσω και τον παράγοντα Χρόνο τότε η σχέσις τροποποιείται ως εξής:

"Απόδοση/(Κόστος*Χρόνος)" και καθίσταται έτι Ισχυροτέρα υπέρ των μπουρδέλων/στούντιο/κ.λ.π.

PS.Αλλά πάλι ποιός δίνει σημασία σε ένα Ρεμάλι όπως ο υποφαινόμενος.

Επισκέπτης
δασκαλε ο ασπρούλης μου ειπε οτι υγραινομαι που τον βλεπω γιατι ειναι νιανιαρο. και του ειπα να μαθει να γαμει. Δεν φταιω που ξεσσαλωσα δάσκαλε, μου πονάει το πόδι και με τσιγκλανε. και ξέρεις δάσκαλε.. δεν εχω υπομονη με τα νιανιαρα που ξεπετάχτηκαν σαν τις μελισσες.

προφανως με το να σε γαμανε απο μικρη μονο στερημενοι μπαρμπες πατσοκοιλιαδες μεχρι και τωρα που εγινες θεια πιστευεις οτι και τα νιανιαρα γαμανε το ιδιο...
δεν πειραζει...λογικο και επομενο :dancing:
μια φορα βαλε το δακτυλο στο μελι και μετα καθε τρεις και λιγο θα τρεχεις να το βαλεις :fuck1: :fuck1: :fuck1:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Δεν μίλησα για τις γυναίκες ρεεεεεεεεεεε
κι αυτές το κάνουν φυσικά, το "εσείς" πήγαινε σε όσους βαζουν ταμπέλες  :boobies: :boobies: :boobies:

Απλώς στο ποστ σου μιλούσες για τους άντρες...
η γενικευση ασφαλως ειναι ανοητη
αλλα υπαρχουν πολλα "ειδη"αντρων και γυναικων

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπητή κυρία εγώ προσωπικώς ευχαρίστως να σας δηλώσω οτι εκτός μπουρδέλων/στούντιο/κ.λ.π.
γαμέω/γαμώ σπανίως διότι η σχέσις "Απόδοσης/Κόστος" είναι Συντριπτική υπέρ των μπουρδέλων/στούντιο/κ.λ.π.

Εαν δε συμπληρώσω και τον παράγοντα Χρόνο τότε η σχέσις τροποποιείται ως εξής:

"Απόδοση/(Κόστος*Χρόνος)" και καθίσταται έτι Ισχυροτέρα υπέρ των μπουρδέλων/στούντιο/κ.λ.π.

PS.Αλλά πάλι ποιός δίνει σημασία σε ένα Ρεμάλι όπως ο υποφαινόμενος.
φιλαρακο ξεκολα λιγο με τις πουτανες εσυ γιατι δεν σε βλεπω καλα.

προφανως με το να σε γαμανε απο μικρη μονο στερημενοι μπαρμπες πατσοκοιλιαδες μεχρι και τωρα που εγινες θεια πιστευεις οτι και τα νιανιαρα γαμανε το ιδιο...
μια φορα βαλε το δακτυλο στο μελι και μετα καθε τρεις και λιγο θα τρεχεις να το βαλεις :fuck1: :fuck1: :fuck1:
και που τα ξερεις εσυ ολα αυτα?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. βαρεθηκα να σε ακουω να μου περιγραφεις την ζωη σου.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
η γενικευση ασφαλως ειναι ανοητη
αλλα υπαρχουν πολλα "ειδη"αντρων και γυναικων

Ω ναι, πάρα πολλά.

Και ή έχω σταθεί πολύ τυχερή μέχρι τώρα ή κάτι τρέχει με το πώς βλέπω τα πράγματα, αλλά εγώ δεν βλέπω να σπανίζουν οι άνθρωποι που τα έχουν βρει με τον εαυτό τους  :cheesy:

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Αγαπητέ κύριε Συμμαθητά (μεγαλυτέρας τάξεως), μην σπαταλάτε τα λόγια σας δι εμέ,
είμαι τελειωμένη περίπτωσις.

Αλλά ο κοινωνικός προβληματισμός του παρόντος θέματος δεν με άφησε αδιάφορον και
είπα να προσθέσω κι εγώ το λιθαράκι μου σ΄αυτόν.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ω ναι, πάρα πολλά.

Και ή έχω σταθεί πολύ τυχερή μέχρι τώρα ή κάτι τρέχει με το πώς βλέπω τα πράγματα, αλλά εγώ δεν βλέπω να σπανίζουν οι άνθρωποι που τα έχουν βρει με τον εαυτό τους  :cheesy:
μαλον τυχερη εισαι γιατι γυρω μου η μαλακια παει συννεφο
απο αντρες και γυναικες

Επισκέπτης
Τι μπορεί να κάνει ένα 20χρονο στο κρεββάτι?Το κοκκόρι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom