EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.336
- Πόντοι
- 17.885
Μην μου μιλάς άσχημα.Είμαι ευαίσθητη.
ξεπέρασέ το
Μην μου μιλάς άσχημα.Είμαι ευαίσθητη.
μην παιρνεις ορκο
ακου εκει οι γυναικες δεν βαζουν ταμπελες
ερι κανε ενα review στα γρηγορα να μπω στο νοημα.
παιζω τη χαζη με επιτυχια λοιπονκαταλαβα τι ενοουσε εσυ δεν καταλαβες τι ειπα εγω
Τι θες να πείς?Γαμάνε κι εκτός μπουρδέλων?
δασκαλε ο ασπρούλης μου ειπε οτι υγραινομαι που τον βλεπω γιατι ειναι νιανιαρο. και του ειπα να μαθει να γαμει. Δεν φταιω που ξεσσαλωσα δάσκαλε, μου πονάει το πόδι και με τσιγκλανε. και ξέρεις δάσκαλε.. δεν εχω υπομονη με τα νιανιαρα που ξεπετάχτηκαν σαν τις μελισσες.
η γενικευση ασφαλως ειναι ανοητηΔεν μίλησα για τις γυναίκες ρεεεεεεεεεεε
κι αυτές το κάνουν φυσικά, το "εσείς" πήγαινε σε όσους βαζουν ταμπέλες
Απλώς στο ποστ σου μιλούσες για τους άντρες...
φιλαρακο ξεκολα λιγο με τις πουτανες εσυ γιατι δεν σε βλεπω καλα.Αγαπητή κυρία εγώ προσωπικώς ευχαρίστως να σας δηλώσω οτι εκτός μπουρδέλων/στούντιο/κ.λ.π.
γαμέω/γαμώ σπανίως διότι η σχέσις "Απόδοσης/Κόστος" είναι Συντριπτική υπέρ των μπουρδέλων/στούντιο/κ.λ.π.
Εαν δε συμπληρώσω και τον παράγοντα Χρόνο τότε η σχέσις τροποποιείται ως εξής:
"Απόδοση/(Κόστος*Χρόνος)" και καθίσταται έτι Ισχυροτέρα υπέρ των μπουρδέλων/στούντιο/κ.λ.π.
PS.Αλλά πάλι ποιός δίνει σημασία σε ένα Ρεμάλι όπως ο υποφαινόμενος.
και που τα ξερεις εσυ ολα αυτα?προφανως με το να σε γαμανε απο μικρη μονο στερημενοι μπαρμπες πατσοκοιλιαδες μεχρι και τωρα που εγινες θεια πιστευεις οτι και τα νιανιαρα γαμανε το ιδιο...
δεν πειραζει...λογικο και επομενο
μια φορα βαλε το δακτυλο στο μελι και μετα καθε τρεις και λιγο θα τρεχεις να το βαλεις
και που τα ξερεις εσυ ολα αυτα?
ναζια σου κανει βρε κουτοαπο την εμμονη της να σνομπαρει τα νιανιαρα στο κρεβατι
προφανως με το να σε γαμανε απο μικρη μονο στερημενοι μπαρμπες πατσοκοιλιαδες μεχρι και τωρα που εγινες θεια πιστευεις οτι και τα νιανιαρα γαμανε το ιδιο...
δεν πειραζει...λογικο και επομενο
μια φορα βαλε το δακτυλο στο μελι και μετα καθε τρεις και λιγο θα τρεχεις να το βαλεις
ναζια σου κανει βρε κουτο
η γενικευση ασφαλως ειναι ανοητη
αλλα υπαρχουν πολλα "ειδη"αντρων και γυναικων
εσυ τι εισαι? νιαναρο η σαβουρογρια?απο την εμμονη της να σνομπαρει τα νιανιαρα στο κρεβατι
μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. βαρεθηκα να σε ακουω να μου περιγραφεις την ζωη σου.
εσυ τι εισαι? νιαναρο η σαβουρογρια?
εσυ τι εισαι? νιαναρο η σαβουρογρια?
μαλον τυχερη εισαι γιατι γυρω μου η μαλακια παει συννεφοΩ ναι, πάρα πολλά.
Και ή έχω σταθεί πολύ τυχερή μέχρι τώρα ή κάτι τρέχει με το πώς βλέπω τα πράγματα, αλλά εγώ δεν βλέπω να σπανίζουν οι άνθρωποι που τα έχουν βρει με τον εαυτό τους