Νέα

Που πήγαν οι άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Κι όπως είπε κάποιος συναγωνιστής σε άλλο θέμα,
όσο πιο ανεπτυγμένη είναι η πορνεία σε μια χώρα (χωρίς να πεινάει ο πληθυσμός,
δε μιλάμε για Ουκρανίες κ.λ.π) σημαίνει οτι τόσο πιο ΕΛ(Λ)ΕΕΙΝΕΣ  Γυναίκες Έχει  :2funny:

Δηλαδή: Ελ(λ)εεινές Γυναίκες ==> (Συνεπάγεται) Ανεπτυγμένη Πορνεία (απαραίτητη ώστε
οι Αρσενικοί της Χώρας να μην αποκτήσουν πρησμένα αρχίδια).

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=9pt]"25 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα."[/size]

Άντε να ποστάρεις εδώ.....

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:

Φετος το χειμωνα να δεις τι εχει να γινει... Καλο χειμωνα μωρο μου!

καλο χειμωνα.. :rockon:

Κι όπως είπε κάποιος συναγωνιστής σε άλλο θέμα,
όσο πιο ανεπτυγμένη είναι η πορνεία σε μια χώρα (χωρίς να πεινάει ο πληθυσμός,
δε μιλάμε για Ουκρανίες κ.λ.π) τόσο πιο ΕΛ(Λ)ΕΕΙΝΕΣ  Γυναίκες Έχει  :2funny:

οτι και να λεμε σκορπιε για ολα φταινε 2 πραγματα..
εγωισμος και αλαζονεια κ απο τους δυο..
ολα τα αλλα ειναι λογια να αγαπιομαστε..

Voutoupou

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Με την ως άνω πλοκή η ιστορία έχει τίτλο ''Πού πήγαν οι άντρες''. Εάν σου είχαν μιλήσει και φλερτάρει, φοβάμαι ότι ο τίτλος θα ήταν ''Τρία αγάμητα λιγούρια μου την έπεσαν σε κλαμπ''.
Σωστός!  :thumbsup:

Δεν τους την πέφτεις; "Δεν υπάρχουν πια αληθινοί άντρες" και οι λοιπές παραριές! :bigdick:

Τους την πέφτεις; "Το λιγούρι θέλει να γαμίσει!" , "Σιγά μην τα φτίαξω με αυτό το μπάζο" και οι λοιπές παπαριές!  :bigdick:

Δε φαντάζεστε πόσες φορές έχω ακούσει αυτή τη μαλακισμένη λογική από πολλές γυναίκες τους τελευταίους μήνες σε διάφορες παρέες....και από έξυπνες γυναίκες δυστυχώς.....

Το ενδεχόμενο κάποιος να είναι δεσμευμένος ή να μην γουστάρει δε παίζει δηλαδή;

Αυτή η μαλακία - φράση "Δεν υπάρχουν πια αληθινοί άντρες" μου θυμίζει ένα γνωστό μου αρχί-μαλάκα  :jerking:, ο οποίος σε κάθε χυλόπιτα που έτρωγε κατηγορούσε τη γυναίκα ότι ήταν λεσβία!

Τα χάλια του δε τα έβλεπε, οι γκόμενες του φταιγαν.....  :uglystupid:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Σωστός!  :thumbsup:

Δεν τους την πέφτεις; "Δεν υπάρχουν πια αληθινοί άντρες" και οι λοιπές παραριές! :bigdick:

Τους την πέφτεις; "Το λιγούρι θέλει να γαμίσει!" , "Σιγά μην τα φτίαξω με αυτό το μπάζο" και οι λοιπές παπαριές!  :bigdick:

τυχαια γεγονοτα :2funny:

Sverige1975

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
1
Πόντοι
0
οι αντρες πηγαν ολοι στα μπορδελα γιατι εκει δεν μας τα πρηζουν ....απλο...

Πέστα  ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!

Η πήγαν στην ΣΟΥΗΔΙΑ  (Στοκχόλμη , Μaster's in Teaching ) πριν 10 χρόνια...και  παραμένουν εκεί για αρκετούς λόγους(Παιδεία, Υγιεία, Κοιωνικο Κράτος ..)και Σουηδέζες που δεν στα πρήζουν ούτε κοιτάνε την Ε9 για να βγούν για ένα καφέ!!!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Είπεν πάλι ο ποιητής

Εισ' όμορφη μα δε μπορεί
η ομορφιά να βάλει
ένα κομμάτι από μυαλό
στο άδειο σου κεφάλι,

και ξαναέπεσε στον λήθαργο του.

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Σε ένα έργο έχω δει την εξής καταπληκτική σκηνή: Είναι δυο κοπέλες και δυο αγόρια στο μπαρ. Πάει ο ένας απο τους δύο και ρωτάει την μια κοπέλα αν θέλει ποτό.

Η κοπέλα τότε ρωτάει τη φίλη της επιδεικτικά "Γιατί οι άντρες όταν βλέπουν δυο κοπέλες έξω μόνες τους νομίζουν οτι βγήκαν για να γαμηθούν? Απαντάει τότε ο άντρας στον φίλο του "Για τον ίδιο λόγο  που όταν κερνάς δυο κοπέλες ποτό νομίζουν οτι θέλεις να τις γαμήσεις".

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δεν υπάρχουν άντρες; Σοβαρά; Υπάρχουν πλέον αρκετοί σταρχιδιστές που δε μασάνε και γράφουνε στ'αρχίδια τους πολλά στερεότυπα και "πρέπει". Ειμαι απο τα ιδρυτικα μέλη του κινήματος

Αρχηγέ μου, τα σέβη μου!!! :rockon:

Επισκέπτης
οι σουηδεζες επρεπε να μενουν εδω στη θεση των ελληνιδων!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σιγα μωρε τις ξεπλυμμενες :P
Είπεν πάλι ο ποιητής

Εισ' όμορφη μα δε μπορεί
η ομορφιά να βάλει
ένα κομμάτι από μυαλό
στο άδειο σου κεφάλι,

και ξαναέπεσε στον λήθαργο του.

ελυτη μου εσυ!!!

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Αγριμακι, η αποψη του μουνιλα ειναι στο 100% της πραγματικοτητας κι αν υπαρχει η παραμικρη υποψια!!! γνησιας περιεργειας στην ερωτηση σου, διαβασε το κειμενο πολλες φορες..Προσωπικα, εχω βαρεθει να ακουω τετοιες ...να μη πω τωρα..ερωτησουλες ρητορικης κι ειρωνικης φυσεως...

Αμα θες να μαθεις που πηγαν οι αντρες, κανονισε κανα ραντεβου με κανεναν απο δω και θα εχεις κι απαντηση και χαμογελο στα χειλη για μια βδομαδα σερι..

Και μιας κι εχω ορεξη, για να ριξω μια πιο καλη ματια στο κειμενακι σου

1)Ανοίγω αυτό το θέμα, k θα σας εξηγήσω γιατί.

Γιατι βιαστηκες να μας το εξηγησεις απο την αρχη; ναι, εχει βαθυτερο νοημα η ερωτηση μου...

2)Λοιποοοοον

αχ μ'αρεσε αυτο!!!  :grin: :grin:

3)Παρέες αντρων, παρέες γυναικών...

Συ ειπας, αν το γραφω και σωστα...δεν αναρωτηθηκες γιατι;; γιατι μονΟΙ και μονΕΣ;;;;;;;;;

4)Επί μια ώρα, που ήμουν μονη μου, καμια κίνηση ΚΑΙ Κοιτούσα k γύρο γύρο k δεν έβλεπα καμια κίνηση

κριμα ρε γαμωτο...κι ειχατε υπογραψει συμβολαια...

5)K λέω τώρα εγώ: που πήγαν οι άντρες, που είναι όλοι αυτοί που λέν ότι φλερτάρουν τις κοπέλες k δεν έχουν ανταπόκριση?

Θα ελεγα στις ομορφες αλλα ετσι θα σε προσβαλλα και χωρις να σ'εχω δει δε θα'πρεπε...αλλα ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ εσυ γιατι τους εψαχνες; για να τους επιβεβαιωσεις το κανονα;

6).....

καπου εχεις κι ορθογραφικα, δουλεψε το, κριμα ειναι

7)(αν k το έχω κάνει k αυτό, αν κάποιον(ς) μ'αρέσει σίγουρα θα το δείξω)

Σιιιιιιγουρα, να οπως το τριημερο!!! που περιμενες το μισο λοχο...

Υ.Γ. "αν k το έχω κάνει k αυτό, αν κάποιον(ς) μ'αρέσει σίγουρα θα το δείξω", ναι, να το κανεις, τσαμπα ειναι..εκτος κι αν ντρεπεσαι τη παρεα σου, μη σου πεσουν τα μουτρα...

anestis1

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ανοίγω αυτό το θέμα, k θα σας εξηγήσω γιατί.
Πήγα για το τριήμερο σε ένα παραθαλάσσιο μέρος. Έχω ξαναπάει εκεί k γνωρίζω αρκετό κόσμο στην περιοχή.

Λοιποοοοον, μην σας κουράσω k πολύ, δίνω ραντεβού με τους φίλους μου (αγόρια k κορίτσια) σε ένα μπαρ. Εγώ πήγα πιο νωρίς, πιάνω μια θέση στο μπαρ, παραγγέλνω ένα ποτό k απλά περιμένω να περάσει η ώρα. Σιγά σιγά αρχίζει k γεμίζει το μπαρ. Παρέες αντρων, παρέες γυναικών...
Διπλα μου κάθονται μια παρέα αντρών (3 αγόρια, οι δυο πολύ εμφανίσιμοι). Επί μια ώρα, που ήμουν μονη μου, καμια κίνηση, κανένας από αυτούς δεν έβγαλε αχνα, εκτος από κάποιον που μου έριξε k όλα το ποτό k είπε ότι θα με αποζημιώσει με ένα σφηνάκι ( το οποιο ακόμα το περιμένω  :grin:). Κοιτούσα k γύρο γύρο k δεν έβλεπα καμια κίνηση

K λέω τώρα εγώ: που πήγαν οι άντρες, που είναι όλοι αυτοί που λέν ότι φλερτάρουν τις κοπέλες k δεν έχουν ανταπόκριση?
Μήπως πολύ από σας απλά το "παίζουν" ότι φλερτάρουν, ενώ στην πραγματικότητα δεν γίνετε?
Εγώ το είδα σαν να "φοβούνται" να φλερτάρουν, σαν να φοβούνται να κάνουν καμια κίνηση
Δηλαδή, περιμένετε πλέον από την γυναικα να κάνει την πρώτη κίνηση? (αν k το έχω κάνει k αυτό, αν κάποιον μ'αρέσει σίγουρα θα το δείξω)

για να μην σου τη πεσουν και να εισαι συνεχεια σε ενα σαιτ με μπουρδελα και τανες
μαλλον κανα τριμπαζο πατσαβουρακι σε κοβω με αχλαδωτο φαρδυ κωλο... :cheesy:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ουφ .... κλασσικό ποστ Ελεεινίδας ...

Voutoupou

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν κατάλαβα απο που απορρέει η υποχρέωση να "την πέσει" κάποιος σε κάποια  γκόμενα. Παλαιότερα έβγαινα αγχωμένος να πάω στο μαγαζί που πάνε οι "γκόμενες", να ειναι "ιν", να προσέξω τι θα φορέσω. Και στο μαγαζί το μάτι γαρίδα, ραντάρ ρε παιδί μου. Ποια κοιτάζει, ποια ειναι ωραία γκόμενα να κάτσουμε δίπλα της.

Αυτά μέχρι τα 21 μου. Πλέον στ'αρχίδια μου.

Δεν αισθάνομαι καμμία υποχρέωση να αποδείξω ο,τιδήποτε σε καμμία γκόμενα που είναι δίπλα, παραδίπλα, παραπέρα και δεν την ξέρω. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξοδέψω φαιά ουσία να σκεφτώ τι θα της πω, πως θα την πλησιάσω...τιποτα.

Δεν υπάρχουν άντρες; Σοβαρά; Υπάρχουν πλέον αρκετοί σταρχιδιστές που δε μασάνε και γράφουνε στ'αρχίδια τους πολλά στερεότυπα και "πρέπει". Ειμαι απο τα ιδρυτικα μέλη του κινήματος
Σωστός και ο Enforcer! :thumbsup:

Είναι το γνωστό κίνημα του σταρχιδισμού!  :cheesy:

Και εγώ φίλε έχω περάσει από την ίδια διαδικασία. Και ξέρεις τι διαπίστωσα όσο ποιο άνετος είσαι , τόσο μεγαλύτερη επιτυχία.  ;)

Έκατσε το γκομενάκι; Καλώς!  :grin:

Δεν έκατσε; Πάω σε κανά studio να γαμίσω κανά μούναρο!  :2funny:

Μου αρέσει το φλέρτ, σε κοπέλλες που μου αρέσουν και που γουστάρουν και αυτές με τη σειρά τους.....δεν την πέφτω σε ξινισμένες  :S και δήθεν γκόμενες για να τους ανεβάσω το εγώ τους.....

Ιt takes 2 to tango.....

Επισκέπτης
εμενα μ αρεσουν οι γκομενες που τα χουν καλα με τον εαυτο τους και δε χαμπαριαζουν απο ψευτικα ειδωλα και επιρροες της τηλεορασης...στο ελλαντα δε βρισκεις τετοιες...γι αυτο η στα μπορδελα η σε αλλη χωρα...τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν αξιζει ουτε να προσπαθησεις να γαμησεις μια ελληνιδα και μετα να την παρατησεις...παλι ξινο θα μου βγει ,οσες φορες το κανα ειπα''καλυτερα να πληρωνα,πιο καλα θα περναγα''.αλλα οσο τους δινουν αερα μερικοι τοσο θα φερονται ετσι οπως φερονται.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
εμενα μ αρεσουν οι γκομενες που τα χουν καλα με τον εαυτο τους και δε χαμπαριαζουν απο ψευτικα ειδωλα και επιρροες της τηλεορασης...στο ελλαντα δε βρισκεις τετοιες...γι αυτο η στα μπορδελα η σε αλλη χωρα...τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν αξιζει ουτε να προσπαθησεις να γαμησεις μια ελληνιδα και μετα να την παρατησεις...παλι ξινο θα μου βγει ,οσες φορες το κανα ειπα''καλυτερα να πληρωνα,πιο καλα θα περναγα''.αλλα οσο τους δινουν αερα μερικοι τοσο θα φερονται ετσι οπως φερονται.
Αφήστε τον ποιητή να κοιμηθεί, τέκνα μου.
Για την περίπτωση σου ταιριάζει το

Εξήντα μήνες σ' αγαπώ
σύνολο πέντε χρόνια
και λεμονιές να φύτευα
θα έκοβα λεμόνια,

όντως πιο αποδοτικές ασχολίες υπάρχουν απο τις αγαπημένες μας Ελλεεινίδες.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom