You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πού είναι η Ντάρια;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 126K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.969
- Πόντοι
- 19.505
αν είναι αυτή που είδα δε λέει πια και τίποτα. Υποθέτων την πρώτη φορά που την είδα με το μαύρο καλσόν κάτι μου έκανε κλικ. Τη δεύτερη που έσκασε μόνο με κιλοτάκι δεν μου είπε
arxidoulis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
μολις πληροφορηθηκα απο το<<ημερησια ενημερωση για μπουρδελα>> οτι η Νταρια επεστρεψε τα απογευματα με λιγο πεσμενο λουκ .την πηρε κανενας ?εχουμε κανενα νεοτερο?το κοριτσι το βλεπω να εχει φλομωσει βαρβατιλα απο το πολυ ακαποτο!περιμενουμε νεοτερα!
Απάντα ρε arxidoulis...Φιλε arxidoulis τη ρωτησες γιατί δεν μπαινει πια στο σαιτ? Εχει να μπει απο τις 19 Σεπτεμβρη!! Επισης αυτο το προγραμμα που αναφερεις θα ισχυει μονο για την Νταρια ή για ολες που θα δουλευουν στη Λελας Καραγιαννη?
arxidoulis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
το προγραμμα που ανεφερα το κανει μονο η καβλιαρα η Νταρια
arxidoulis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ειναι αληθεια αυτο που λεει ο nectar???????????????και αν ναι τι ωρες δουλευει το κοριτσι?την εχει παρει κανενας αλλος?
nikolas2002m
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδια η νταρια ειναι πιππινου 118 την πηρα χτες.εχει βαψει το μαλλι της κοκκινο και ειναι κοντο.
Σωστος και θα δουλεύει πρωί απλά εγώ την πέτυχα βράδυ γιατι σκαντάριζε τη Σόνια.
Πολύ υπερεκτημημένη ρε παιδιά.Ενα πράμα σαν τα χαλυβδόφυλα τη χρυσή εποχή του χρηματιστηρίου.
Εχω γράψει σχετικό ποστ στο ημ.ενημερωση για στούντιο
arxidoulis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
εχω την εντυπωση οτι αν εισαι εμφανισιμος και γουσταρει κανει τρελο γαμησι .τωρα αν εισαι κανενας κοιλαρας και αποτομος η συμπεριφορα της ειναι αναλογη.το γυμνο τσιμπουκι το εχει βαλει και επισημα στο προγραμμα της οπως μου ειχε πει στο chat?
arxidoulis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
εννοω οτι οπως και για οποιαδηποτε πουτανα ετσι και για την Νταρια παιζει ρολο λιγο και η εμφανιση του πελατη!σε ολους κανει τα προβλεπομενα!Ομως αμα γουσταρει και λιγο εμφανισιακα τοτε ειναι τα πραγματα διαφορετικα!Αλλιως θα γαμηθει με εναν εξηνταρη κοιλαρα χαλια ,που την βριζει χυδαια οταν την γαμαει και αλλιως με εναν τριανταρη εμφανισιμο που θα της φερθει με ευγενεια!πρεπει να καταλαβουμε οτι καποια πραγματα τελικα παιζουν ρολο.
LesMasques
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
[quote author=arxidoulisεννοω οτι οπως και για οποιαδηποτε πουτανα ετσι και για την Νταρια παιζει ρολο λιγο και η εμφανιση του πελατη!σε ολους κανει τα προβλεπομενα!Ομως αμα γουσταρει και λιγο εμφανισιακα τοτε ειναι τα πραγματα διαφορετικα!Αλλιως θα γαμηθει με εναν εξηνταρη κοιλαρα χαλια ,που την βριζει χυδαια οταν την γαμαει και αλλιως με εναν τριανταρη εμφανισιμο που θα της φερθει με ευγενεια!πρεπει να καταλαβουμε οτι καποια πραγματα τελικα παιζουν ρολο.
σας παρακαλω κυρια μου! μια και σας βρηκαμε επιτελους (γιατι οι αλλοι ακομα σας αναζητουν εκει σε ενα μπορδελο-σαιτ) μπορειτε να μου τουρλωσετε λιγο το κωλαρακι σας???
ετσι μπραβο...
α... σας ευχαριστω ειστε πολυ καλη... κι ευγενικη
nikolas2002m
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εχω την εντυπωση οτι αν εισαι εμφανισιμος και γουσταρει κανει τρελο γαμησι .τωρα αν εισαι κανενας κοιλαρας και αποτομος η συμπεριφορα της ειναι αναλογη.το γυμνο τσιμπουκι το εχει βαλει και επισημα στο προγραμμα της οπως μου ειχε πει στο chat?
Μια χαρά είμαι ρε φίλε, ουτε χοντρος είμαι ούτε κοιλια εχω,αυτή έχει, ούτε σημάδια στο σώμα μου έχω,αυτή έχει, ούτε γέρος είμαι αλλα ουτε και μώμολο,ούτε βρώμικος είμαι, ίσα ίσα, ρωτησα την τσατσα αν έχει μπάνιο και με αποριμένο ύφος μου λέει <<τι θες να κάνεις μπάνιο>> και πάντα καλοντημένος κυκλοφωρό.
Και στο δωμάτιο είμαι πάντα ανθρώπινος γιατί τις σέβομαι όπως σέβομαι τον κάθε ένα.
Τέλος πάντων δεν είπα ότι είναι του πεταματού, απλα είπα ότι ειναι υπερεκτημημένη.
Βέβαια περι ορέξεως.....
+1 για το Μαράκι. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει άλλη σαν το Μαράκι!!!Ρε αρχιδουλη μανατζερ της Νταριας εισαι? Ενταξει ολοι δεθηκαμε με καποιες πουτανες (πχ εγω με το Μαρακι απο Φυλης 71) αλλα εσυ υπερβαινεις καθε οριο... Τί να πω...
Δεν ξαναβγαινει Μαρακι φιλε...Ααααχ, που και που βλεπω ταινιες της Καθριν Ζετα Τζοουνς και τη θυμαμαι (μοιαζουν καπως :'( :'()+1 για το Μαράκι. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει άλλη σαν το Μαράκι!!!
arxidoulis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Νταρια και Σονια θα μεινουν στην ιστορια!Που βρισκεις αλλου ακαποτο τσιμπουκι ,πρωκτικο,69,γλειψιμο αρχιδιου,ποδολαγνεια,GFE,CIM σε μωρο 21 χρονων σε στουντιο σημερα οπως η Νταρια?και σε καλη τιμη!
Arxidoulis ειδηση επι του πιεστηριου. Φιλος μου πηγε Νταρια και του ειπε οτι κανει και " σοου με δονητες " , αλλα του ειπε να μην το πει πιο εξω...(Και οπως βλεπεις ο φιλος μου το τηρησε.... Το ειπε σε εμενα , και εγω το μεταφερω σε χιλιαδες κοσμο στο σαιτ... )
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις