You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πού είναι η Ντάρια;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 126K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
arxidoulis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Εχω μετανιωσει και ζητω συγνωμη!Κυριως απο την Ζλατα γιατι ισως οι τοτε δηλωσεις μου να της εκαναν κακο!Τα λαθη ειναι για τους ανθρωπους!Ζλατα σου ζητω συγνωμη!Αρχιδούλη τελικά μας δουλεύεις ? Εσύ δεν την έλεγες κάρια κάποτε?
arxidoulis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ευχαριστω συναδελφε.Άσε το παιδί ήσυχο Germaon.Το παιδί δεν έβλεπε μπροστά του απο την καψούρα του όταν τα έγραφε Μπορεί να του είπε η Ζλάτα 'αγάπη μου έχω εσένα και άλλους 100.000 και κάτι στην ουρά' . Αλλά ο arxidoulis είναι σωστός και έχει δώσει καλές πληροφορίες. Και η Ντάρια επίσης είναι σωστή στο δωμάτιο και κάνει καλό μησιγά.Οπότε τους συμπαθούμε και τους 2
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Ά Μπορεί να του είπε η Ζλάτα 'αγάπη μου έχω εσένα και άλλους 100.000 και κάτι στην ουρά' .
Να βρει καμιά Ελληνίδα, να του πει "είσαι ο τρίτος"
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Ρε παιδιά, εγώ έχω εδώ και 2 χρόνια σοβαρό δεσμό με την Ντάρια...Πάω κάθε βδομάδα με το κουστουμάκι μου, με τις πάστες μου, με τα λουλούδια μου ...Θέλετε να πείτε πως πηγαίνει και με άλλους?
Αδυνατώ να το πιστέψω
Αδυνατώ να το πιστέψω
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
k4v0ur1d10n
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συμπολεμιστές εγώ καλύτερη απο τη Τζένη δεν έχω δοκιμάσει στα αθηναϊκά στούντιο, αλλά μιας και βλέπω τέτοιους διθυράμβους για τη Ντάρια... κάποια στιγμή που το χρήμα θα ρέει θα πάρω ένα φίλο μου και θα κατέβουμε. Μάλλον θα αξίζει το κόπο! Άλλωστε Καρέα από Φραντζή, 5 λεπτά με το αμάξι είναι!
stef_merlin
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η νταρια παιζει καθολου στο βριλησσου 57 ή το εχει κοψει τελειως το εν λογω μαγαζι?
αχ αγαπες μου που ειστε και τι κανετε .νταρια ολα τα λεφτα η τελεια επενδυση του 50+ μακραν το καλυτερο μωρο τις πιατσας προλαβετε μας περιμενει να μας σβησει τις φλογες μας που μας αναβουν οι γυναικες πειρασμου.
νταρια νταρια νταρια ολα τα λεφτα στη πιστα .αχ αγαπες μου τελος..........η δοκιμη θα σας πεισει.
νταρια νταρια νταρια ολα τα λεφτα στη πιστα .αχ αγαπες μου τελος..........η δοκιμη θα σας πεισει.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
..........η δοκιμη θα σας πεισει.
καρπουζι ηταν βρε παληκαρι ??
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
γιατι το λες αυτο τη δεν σαρεσε?
περο ορεξεως παληκαρι μου..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
σωστος σε βρισκω .εχεις να προτεινεις τιποτα αλλο καλο?
παρα πολλα τεμαχια. διαβασε τα αναλογα θρεντ. παλιο μελος εισαι, δεν εχεις αναγκη.. ;)
εχω περασει απο πολλα αλλα αυτο δεν ξερω το βρισκω πιο καλο .βεβαια ο καθενας πως το βλεπει .πολλα λεγονται αλλα στον καθενα μας απο εμας υπαρχει και διαφορετικη αντιμετωπισει.δεν λεω υπαρχουν και αλλα καλα αλλα αυτο αυτην την περιοδο προσωπικα μου αρκει
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
αλλα αυτο αυτην την περιοδο προσωπικα μου αρκει
ενταξει, το καταλαβαμε αυτο..