Φήμες λένε ότι το αρχικό χρώμα του ριχταριού ήταν κόκκινο...
Τιποτα δεν αποκλειεται.
Η κλιμα-τικη κριση το κατεστρεψε!
Φήμες λένε ότι το αρχικό χρώμα του ριχταριού ήταν κόκκινο...
Έχω και τετοια γούστα, ναι...Κακό από ποια άποψη;
Εσένα σου αρέσει να σου γαμανε την γυναίκα μπροστά σου και να σε μειώνουν;
Τι άλλα έχεις;Έχω και τετοια γούστα, ναι...
Εσύ μην δεις μπάχαλο, αμέσως να κάνεις ντου!
Έχω πολλά γούστα... και να είμαι στον dominant ρόλο, και τρίο, αλλά τον τελευταίο καιρό με τραβάνε και αυτά τα σκηνικάΤι άλλα έχεις;
Εσύ μην δεις μπάχαλο, αμέσως να κάνεις ντου!
Αφού είδα τα ονοματάκια σας λέω χαβαλές θα γίνεται
Πάλι, ξανά
Μια χαρά είσαι, από την στιγμή που περνάτε καλά και δεν ενοχλείτε δεν είναι κακο.Έχω πολλά γούστα... και να είμαι στον dominant ρόλο, και τρίο, αλλά τον τελευταίο καιρό με τραβάνε και αυτά τα σκηνικά
ριψοκινδυνο αλλά δυνατόΕγω χυνω μεσα στα ΜΜΜ οταν μπαινει καμμια γκομενα και τριβομαι
Πολυ εντονη ηδονη σαν να γαμας κανονικα αφου εισαι κολλημενος πανω στη γκομεναριψοκινδυνο αλλά δυνατό
Δεν αντιδρανε ασχημα? Πώς τα καταφέρνεις?Πολυ εντονη ηδονη σαν να γαμας κανονικα αφου εισαι κολλημενος πανω στη γκομενα
Δεν αντιδρανε ασχημα? Πώς τα καταφέρνεις?
Μερικες δεν επαιρναν χαμπαρι ηταν αθωες ή τα θελανε μιλαμε δεκαετια 90 τοτε δεν ειχε κακες αλλα μερικες φωναζανε λεγανε κανε πιο περα ημουν νεος και ομορφοςΔεν αντιδρανε ασχημα? Πώς τα καταφέρνεις?
καλή φαση!!! ΑξιοςΜερικες δεν επαιρναν χαμπαρι ηταν αθωες ή τα θελανε μιλαμε δεκαετια 90 τοτε δεν ειχε κακες αλλα μερικες φωναζανε λεγανε κανε πιο περα ημουν νεος και ομορφος
Όταν λες ανώμαλους?Έχουμε ανώμαλους εδώ μέσα ?
Που πάνε και τρίβονται χαχαχα....και πως χύνουν μόνο με τρίψιμο χαχαχαΌταν λες ανώμαλους?
Και εγώ άμα έχω τρελές καύλες μπορώ να χύσω στο δυλεπτο!Που πάνε και τρίβονται χαχαχα....και πως χύνουν μόνο με τρίψιμο χαχαχα