aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.960
- Πόντοι
- 11.956
Μονο με τρίψιμο μέσα από το παντελόνι....??Και εγώ άμα έχω τρελές καύλες μπορώ να χύσω στο δυλεπτο!
Μονο με τρίψιμο μέσα από το παντελόνι....??Και εγώ άμα έχω τρελές καύλες μπορώ να χύσω στο δυλεπτο!
Και εγώ άμα έχω τρελές καύλες μπορώ να χύσω στο δυλεπτο!
Το ξέρω, αλλά τι να κάνω, συνήθως την έχω παίξει πρίν για να αντέχω παραπάνω (δεν λέω σε ραντεβού αλλά και με την γυναίκα μου )Αν το παθεις αυτο σε ραντεβου που δεν δεχεται δευτερη εκτονωση ειναι καταστροφη!
Ναι, μπορεί και αυτό!!!, εξάλλου όταν έχω πολλές καύλες η πουτσα μου στάζει και από μόνη της λίγο!Μονο με τρίψιμο μέσα από το παντελόνι....??
Πρόσεξεην αφήσεις έγκυο την γυναίκα χαχαχαΝαι, μπορεί και αυτό!!!, εξάλλου όταν έχω πολλές καύλες η πουτσα μου στάζει και από μόνη της λίγο!
Το ξέρω, αλλά τι να κάνω, συνήθως την έχω παίξει πρίν για να αντέχω παραπάνω (δεν λέω σε ραντεβού αλλά και με την γυναίκα μου )
Το έχω σκεφτεί και αυτό πολλές φορές αλλά δεν νομίζω να πιάνει έτσι, όμως δυο φορές έχω χύσει όλες και όλες μέσα της και τις δυο έπιασε παιδίΠρόσεξεην αφήσεις έγκυο την γυναίκα χαχαχα
Έχω πρόβλημα με αυτό το θέμα, μόνο έχω παρατηρήσει όταν έχω καταναλώσει αλκοόλ αργώ παραπάνω!!!Αυτο ειναι συχνα μια λυση!
Έχω πρόβλημα με αυτό το θέμα, μόνο έχω παρατηρήσει όταν έχω καταναλώσει αλκοόλ αργώ παραπάνω!!!
Χαχα, όχι ρε σύ, μιλάμε για δυο τρία ποτά και εξάλλου αυτό γίνεται σπάνια!Ωχ, σε βλεπω να γινεσαι αλκοολικος.
Χαχαχα!
Χαχα, όχι ρε σύ, μιλάμε για δυο τρία ποτά και εξάλλου αυτό γίνεται σπάνια!
Με την γυναίκα μου έχει περάσει προ πολλού η πρώτη φοράΑν τελειωσεις νωρις την πρωτη φορα θα λες αυτο που λεει και ο Πολακης.
Τη δευτερη φορα θα ειναι αλλιως!
Μεγάλε είσαι της επτανησιακής σχολής;έτσι λές..;
[size=12pt]Ωδή προς Whitey 1
ή Ο Whitey και τα πάκια[/size]
Whitey, πουστροκεφτέ
Στα πάκια εσύ κάνεις σεφτέ
Τα βράδια παίρνεις στη σειρά
Κάθε λαθραίο ψωλαρά
www.ellhnismos.org/em/uploads/post-9-72261-________.jpg]Τελχίνες[/url] ψωλοντουφεκάν
Τα σωθικά σου πελεκάν
Κωλογαμάν μες στα σκατά
Κι εσύ τους λες : «Πιο δυνατά !»
Χύνουν κοχύλια οι Αλβανοί
Κι εσύ τους λες: «Να ’χα μουνί !!»
Γλυκαίνεις με πακοχυσιές
Ζηλεύεις τις λαθροψωλιές
Κι από τη ζήλια την πολλή
Βρίζεις στο bou σαν αδερφή
Refrain:
Γαργάλημα στον κόκκυγα
Κι από τα χύσια λόξιγκα