ανοιγω αυτο το θεμα προκειμενου να αφηγηθουμε τις πρωτες μας εμπειριες στο θεμα που εχει απασχολησει γενιες και γενιες αμουστακων αγοριων...
Η πρωτη μας φορα...με πουτανα;με καμια γκομενιτσα της κακιας ωρας; με τη φιλη της αδερφης μας;
Φυσικα παρακαμπτω την πρωτη κ καλυτερη μας φιλεναδα... τη χειρα μας....μιλαμε για το απο κει κ περα.........
Η δικη μου παντως πρωτοχρονια ηταν με μια φιλη της μανας μου...Ψιλοψωλα οπως επισης και φωλα....ολο εδειχνε δηθεν κατα λαθος μπουτακι, βυζακι....περιττο να πω οτι οταν για πρωτη φορα ειδα το βυζι της (πρωτη φορα που εβλεπα στηθος live) μια φορα που δοκιμαζε ενα μπλουζακι που ειχε αγορασει πιο πριν ενοιωσα την καρδια μου να πιανει 500 σφυγμους το δευτερολεπτο κ μου σηκωθηκε σε χρονο ρεκορ...
Τελικα μια μερα που ηρθε απο το σπιτι για να πιει εναν καφε με τη μανα μου κ η μανα μου ελειπε μου ειπε αν εχω γαμησει ποτε...Της ειπα οχι, κ τοτε μου ειπε να κατεβασω το μποξερακι να μου δειξει κατι...επεσε η πρωτη πιπα κ μετα ανοιξε τα ποδια της και με καλωσορισε....Φυσικα δεν προλαβα να καλυψω στεγνος τα 10 εκατοστα πουμε χωριζαν απο τα λαχταριστα της μπουτακια...Εχυσα στο ενδιαμεσο....